FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
érdekes...én is ugy szereztem pedig..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Anthony001
Szisztok!

Lenne 1 problémám.
Megcsináltam magam, de nem tudom betenni a csapatba, mert nem a cserék között van.
VKI tudna segíteni????

Elõre is köszi

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Falconer
Haggyá békén
Tákerestem, kiad minden szar

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

báttyó02
rákeresel googleban...

Falconer
Most mit kell fokázni? 😊
De azt a szar animation shoppot honnan lehet letölteni????

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

báttyó02
<#nyes>konosz tyerek 😄

gabber_saviola
<#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
<#wilting>

gabber_saviola
men, hanem a 3 leggyengengébb 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
😄DDDDDDDDDDDDDD

Falconer
Mitõl tré? Mert magyar?

báttyó02
:|||||

gabber_saviola
kedvenc csapatom a qpr, szerinted itt vannak sztárok? 😄D

Taranov
Mert azok szoktak lenézni minden csapatot, ahol nincsenek akkora sztárok.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

gabber_saviola
miért pont rejál mádrid?

Taranov
Bánkódsz, hogy nincs Real Madrid? 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

gabber_saviola
de azt nehezedre ezik mondani, hogy már csak 3 tré csapat van?
szánalmas 😄

Hello!
Új onlines magyar bajnokság indul a www.gportal.hu/fifaleague oldalon

Rudee
Uninstall, maradék fileokat töröl, install.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Scholes18
#7912 -akkor is csinálja ha újrarakom.

Glory Glory Man United!!

Topliner
valaki egy lazio mezszámot nem tud?fsh-ban? vagy elmondanátok hogy csináljam meg hogy jo legyen?mert van eagraphom meg big raptorom, kiszedem átszerkesztem de az elmentésnél adatokat kér amiket nem tudok,és hiába rakom vissza utána nem jelenik meg

báttyó02
vagyis animation shop nem fraps 😄

báttyó02
fraps

Falconer
Na, mivel lehet gifbe felvenni a replayeket?

mohus
akkor futtasd a képlopó alatt fufát😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Scholes18

Glory Glory Man United!!

ForRedGlory
Ilyen nincs nem tudok képet loppni, mert azon normálisan látszik a játék. A 66.93-as driver nehogymár új legyen neki. :-(

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

báttyó02
régebbi driver

ForRedGlory
Üdv. Lenne egy olyan bajom a Fifa 2005-el, hogy a kép becsikozódik, fekete csíkok lesznek benne és szétesik a kép. Olyan villám szerû ez az "effekt" és nem tudom mitõl van. Amikor legelõsször telepítetem, jó volt, de azót egyszerûen nem. A win reinstall sem segített rajta... Valami patch van hozzá, vagy esetleg régebbi driverrel próbálkozzak? Ti4200 van... Rakok majd be képet róla, ha nem értenétek a bánatom :-)

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

báttyó02
😄DDD

báttyó02
c+d

Rudee
C+D

Anthony001
Sziasztok!

Nem tudja vki hogy kell csinálni lövõcselt??

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Scholes18
na

Glory Glory Man United!!

Falconer
Milyen nyomi már a kapus... Ezt egyáltalán milyen szinten játszottad?
Meg milyen progival lehet ilyen felvételt csinálni, mert nekem is van pár jó mentésem

Scholes18
Ha meccs közben cserélek kilép, mitõl van ez?

Glory Glory Man United!!

báttyó02
igen

Anthony001
És a SHIFT+nyilakkal kell igaz???

báttyó02
sok 😄
mondjuk összesen fingom sincs,de van jó pár

Anthony001
Tudja valaki hogy hány csel van össz???

gercse
már van de nem megy,mert van egy kép meg is szerkesztem visszaimportálom,de nem jeleniti meg
valaki tudja a menetét? hlp

gercse
valencia mezszámozása van valakinek?

bmffm856

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

The Hedgehog
ez igen 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

báttyó02
Messi levétel,Braulio gól (zalaegerszeg)

The Hedgehog
senki sem mondta, hogy multira optimizáljuk! nem is nagyon lehetne mert eleve marha instabil az EA által kínált direct ip... fõleg ha egy ilyen szintû változtatásokat hozó patch van még a FIFA-n!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

examinee
Tetszeni Tetszk nem azzal van a gond! Hanem pl az uninstal nem teljes és teheted ujra a fifát!
Multihoz annyit: only hsp-van fent és gyakoribak lettek a connection lostok! -> tehát instabilabb lett az egész!
Végül: single playerbe játszik valai annak tökéletes a hsp. jol megvan csinálva játékosok is jo helyen vannak! K

Taranov
ték <#wow2>

Rudee
A HSP és egyéb patchek eddig se mûködtek multiba úgy, hogy a másiknak nincs fönt. Ennek egyszerû az oka, ugyanaz az adatbázis kell mindkét játékosnak!

Végül pedig ha nem tetszik akkor csináld meg magadnak...

examinee
A léyneg: jó lett,de elõször tesztelni kellett volna! És minden elismerésem amuigy a készítõké!