FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy nézem ezt a grafikai patchet nem nagyon érdemes felrakni.
Akinek csak a jó dolgok kellenek belõle telepítse másik könyvtárba majd csak a static-os dolgokat hagyja meg,
Aztán azt rakja be big raptorral, vagy az átírt bat-jával.
Szar Bayern, szar Bayern :)
SLM MSN: [email protected]
UYJA-SPWZ-AYPF-77N7-TRLD
nincsmit 😊
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
SLM MSN: [email protected]
nah persze a fifa 2006-ot is !

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
A gamefaqs.com szerint EU-ban 15.-én kijött.Vagy legalábbis kelett volna.
Azt látom hogy konzolon van jópár változata,csapatonként.Reál-os,Arsenal-os,Rangers-es...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Valaki segíthetne nekem abban , hogy amikor elindítom a játékot nem indul el csak ugrál az asztaon.
Mit lehetne vele csinálni?
Crack-et is föltettem.
Köszi!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Én nem találom benne sehol ? 😄D
gond van a magyarosítással!Minden jól megy míg be nem jön a meccs betöltése.tölt,tölt,tölt és mikor a játékot akarná indítani kilép az egész játékból és ezt meg csinálta 2. és 3. nekifutásra is!!!!!
Miért van ez????Dear visitors. We will like to start uploading the international commentaries of Fifa 2005 to our website so that you can customize your game. Especially in latin america the game is being sold with english commentaries, making the Spanish Commentaries a must have download.
If you have the Fifa 2005 game already (any language), and a fast internet connection, then please Contact Us
Our idea is to have all/most of the international commentaries by the end of November. With your help, we know we can do this. Thank in advance for your support
Reméljük hamar meg lesznek.
Szar Bayern, szar Bayern :)

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?