8347
-
red6t6 #5188 a finale labda is 2GB -
red6t6 #5187 megtudod Te is nyitni az eagraphal, és kiöntheted a fehérszínt olyanra, amilyenre akarod... -
red6t6 #5186 mutasd -
#5185 Oké és 2GB-t labdát hogy rakunk be? -
#5184 szerintem automatikus! ami a bigben compressed azt az importálandó FHS-t bekompresszálja. egyébként az új verziókkal FSH-kat is megnyithatunk majd :D szerkeszthetjük azt! -
#5183 Akkor mond meg hol van compressed benne -
#5182 mutassam Dani-ét vagy megvan? -
#5181 pedig ez az új jó cucc! használom! meg beta tester is vagyok már :D -
red6t6 #5180 tudok berakni egy halvány tojáshéj színt alapnak...megnézem... -
red6t6 #5179 Ezzel nem tudok mit kezdeni...ez az egy fájl tartalmazza a labda skin-jét...az EA csináhatott volna egy messzi skin-t is... -
#5178 Nemtudom nekem ilyen hibám nem volt pedig mindig compressedre rakom.
De ebben az uj big-es cuccban nemis tudtam tömöriteni soxor még mindig a 2003-as biggui-t használom -
#5177 Megvan már mi a baj vele az alap minta Daninál nincs annyira kifehérítve mint nálad viszont az ó mintája emiatt jobban látszik.
Az ő elapját kéne használnod és akkor tökély :-) -
taylorp #5176 Sajnos nem, de magyar vagyok, ez van. -
#5175 a www.fifahungary.com csinál majd igen! dolgozom már a dolgon de még egyelőre nincs rendes adatbázisszerkesztő... -
#5174 meg! az FSH jó! sztem ez alapból vhol a játék TV logót renderelő fájljaiban van elhalványítva! -
#5173 egyébként felfigyeltem egy tipikus hibára amit el lehet követni a BIG RAPTOR használata közben. Mielőtt FSH-t telepítesz ellenőrizd, hogy az COMPRESSED vagy UNCOMPRESSED állapotban van-e (tömörített e vagy sem). Ha nincs tömörítve akkor a BIG RAPTOR-ban pipáld ki compress részt, ha már maga az FSH tömörített akkor hagyd üresen a kis boxot a BIG RAPTOR-ban a telepítésnél.
EAgraphal egyébként meg lehet nézni, hogy compressed-e a cucc. A tömörített/compressed fájlok kis ikonja a neve előtt EAgraphban megnyitva ZÖLD. Ha tömörítetlen/uncompressed akkor PIROS.
Ha már eleve tömörített FSH-t pakolunk és ki van pipálva a BIG RAPTOR-ban a kis box akkor baj lehet, mert egyes fájlokat "elront" és a játékban vagy nem látszanak vagy kifagy tőlük a game. -
#5172 miért a magyar bajnokság jó? -
#5171 köszi jöhet a többi
Az TV logo-t megnézted? -
taylorp #5170 Egy olyat szeretnék még kérdezni, hogy csinál-e valaki magyar bajnokságot? Tök jó lenne! -
#5169 Juventus és AC Milan hazai, vendég mezszámok by Hedge
telepítéshez használjátok a Big Raptort. -
#5168 mondom az a baj vele, hogy távolról egyszínű fehérnek látszik
ezt kéne vhogy megoldani -
taylorp #5167 Köszi szépen, már megy is. :))) -
#5166 Srácok szerintem tartozunk annyival a mezek készítőinek, hogy ha ide beszúrjuk a munkáikat akkor a nevük is felkerül mellé.
Kérem ha lehet mindenki tegye ezt meg! KÖSZÖNÖM! -
red6t6 #5165 megcsináljam a kéket is és az ezüstöt is? -
red6t6 #5164 most látom, hogy így nem megy, de a gamecopyworld-on megtalálod... -
red6t6 #5163 http://dl.gamecopyworld.com/?d=2004&f=fifa2005nocd!rar -
red6t6 #5162 itt a nocd...
[URL]http://dl.gamecopyworld.com/?d=2004&f=fifa2005nocd!rar[\URL] -
#5161 A 2.CD-n megtalálod -
taylorp #5160 Sziasztok! Most töltöttem le a játékot, de telepítés után kéri a lemezt. Nincs meg vkinek a crack? Köszi előre is -
red6t6 #5159 van mit...;-)
miért ilyen csúnya ezen a képen a labda???? -
#5158 !!! Menu Stadium Pictures Patch by DaKaTotal -
Rudee #5157 Juventus Flags -
Rudee #5156 Buffon Face -
#5155 Manchester United vs Arsenal Flags by Andy Sellers -
Rudee #5154 Az 1.5 megy. -
#5153 skacok, a Kit Raptor megy már rendesen? -
Rudee #5152 Biztos vmi német csinálta. -
#5151 Köszi
Egy baj van, vele
távoli kamerában egyszinű feférnek látszik -