FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ezután már nem kell sem fatgui, sem genbh...csak javítottak benne valamit ;-)
jah! de nem tudom, nekem az elõzõ is tökéletesen mûködik 😊
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Ma jön az új BIG RAPTOR!!!!
Duong elkészült a Kaka arccal (végre)... és van itt egy Wayne Bridge arc is tõle! Egyébként azt mondta mûködik mind a 90 FIFA 2004-hez készített arca a FIFA 2005-ben is csak a végtag textúrákat kell a lecserélni mert azok megváltoztak kicsit... www.fifapolonia.pl

ma éjjel elküldöm neked õket egye penész! 😄
Nekem eccer Owen vesztette el a fejét egy vissazjáccást megelõzõen, elég csinos volt.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ja tegnap multiban kipróbáltam Ibrahinovics fejét simán ment.
Viszont Deplirinek az 5-1-es meccsen eltûnt a feje P
Viszont Deplirinek az 5-1-es meccsen eltûnt a feje P
Bár Breki meg azt mondja hogy õ kapu felé nyomta /bár azt nem hogy melyik kapu felé...
/,ugyhogy itt már semmi sem biztos.Az tuti hogy én ugy lõttem ahogy irtam.
/,ugyhogy itt már semmi sem biztos.Az tuti hogy én ugy lõttem ahogy irtam.Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hát én mondjuk analógos controllerel bûvészkedtem ki,ugyhogy bill-el nem tudom.
Nos az alapkoncepció az volt hogy viszem keresztbe a labdát,aztán lövés,miközben a kart a kapu irányába nyomom.Na ebbõl rendre az lett amit te is mondtál hogy mellé lõtte...
Fél óra gyötrõdés után megszületett a megváltó gondolat,hogy mivel a lövés gombra ugyis a kapu irányába lövi a labdát,akkor lehet hogy a kart nem is a kapu irányába kéne nyomni?
És láss csodát,ha futsz keresztbe,lenyomod a lövést,és a kart a kapuval ELLENKEZÕ irányba nyomod,amikor ugy nagyjából egyvonalban vagy a kapuval,máris közelit a dolog a cél felé.Némi gyakorlás után már védeni is kelett a kapusnak,aztán megszületett a lentebb látható gól.
Nos az alapkoncepció az volt hogy viszem keresztbe a labdát,aztán lövés,miközben a kart a kapu irányába nyomom.Na ebbõl rendre az lett amit te is mondtál hogy mellé lõtte...
Fél óra gyötrõdés után megszületett a megváltó gondolat,hogy mivel a lövés gombra ugyis a kapu irányába lövi a labdát,akkor lehet hogy a kart nem is a kapu irányába kéne nyomni?
És láss csodát,ha futsz keresztbe,lenyomod a lövést,és a kart a kapuval ELLENKEZÕ irányba nyomod,amikor ugy nagyjából egyvonalban vagy a kapuval,máris közelit a dolog a cél felé.Némi gyakorlás után már védeni is kelett a kapusnak,aztán megszületett a lentebb látható gól.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ki hitte volna hogy én ilyet is tudok...

Hmm, lassan 5000 hozzászólás, és még nem írtam ide egy sort se... 😊 Pedig már kb. 1 hete játszadozok, ami egész jó, tekintve, hogy a 2004-el összesen nem nyomtam ennyit. Azért a hibák nem szûntek meg, de ez legalább játszható.
Fura, hogy a korábbi részekhez képest bénább a gép, eddig a semi pro is nehéz volt kezdetben, most meg gyenge mint a harmat. 2 mecs után felraktam pro-ra, de már így is kezd unalomba fulladni, az utolsó 5-6 meccsemen rendre 5-6 gólt rúgtam (6 perces félidõkkel).
Pedig nem túl világverõ a csapatom, a Cheltenham-mel vagyok, ami a negyedosztály (football league two a játékban, division 3 IRL) egyik leggyengébb csapata (volt, ugyanis az elsõ szezonban megnyertük a bajnokságot és a Vans Trophy-t, így simán feljutottunk).
Most a harmadosztályban kezdtük a szezont (egy játékost le is igazoltunk, Gera Zoli immár nálunk riogatja a védõket - egy szögletbõl már meg is szerezte az elsõ gólját 😊), és az elsõ két meccset egy idegenbeli 3-0-al, és egy hazai 5-1-el hoztuk. (Fura, hogy 2 forduló után már csak mi vagyunk 100%-osak...)
Tetszik, hogy szépen ki lehet játszani a védõket, és végre el lehet mellettük húzni a labdát különösebb cselkombinációk nélkül is, csupán jó ütemû irányváltások kellenek hozzá (a'la PES). Szögletböl is elég könnyû gólt szerezni, több kombinációm is be szokott jönni, fejjel és ollózva is szórjuk a gólokat, de sima beadásból is szereztem már párat. A távoli bombák és a szabadrúgások is be-beakadnak. Valamint az új bedobás is jópofa.
Viszont a gép gyors kontráit nem nagyon lehet levédekezni, mert irtó hülyén helyezkedik a védelem és a középpálya egyaránt. Azt sem értem, hogy ha egy (AI) támadó egy az egyben vezethetné a védõre a labdát, akkor mi a bánatnak fordul hátra, és rûgja vissza a labdát a középpályára...
Mindegy, összességében véve nem rossz ez, bár szokás szerint el lehet mondani azt, amit mindig, hogy bõven lenne mit kijavítani.
Fura, hogy a korábbi részekhez képest bénább a gép, eddig a semi pro is nehéz volt kezdetben, most meg gyenge mint a harmat. 2 mecs után felraktam pro-ra, de már így is kezd unalomba fulladni, az utolsó 5-6 meccsemen rendre 5-6 gólt rúgtam (6 perces félidõkkel).
Pedig nem túl világverõ a csapatom, a Cheltenham-mel vagyok, ami a negyedosztály (football league two a játékban, division 3 IRL) egyik leggyengébb csapata (volt, ugyanis az elsõ szezonban megnyertük a bajnokságot és a Vans Trophy-t, így simán feljutottunk).
Most a harmadosztályban kezdtük a szezont (egy játékost le is igazoltunk, Gera Zoli immár nálunk riogatja a védõket - egy szögletbõl már meg is szerezte az elsõ gólját 😊), és az elsõ két meccset egy idegenbeli 3-0-al, és egy hazai 5-1-el hoztuk. (Fura, hogy 2 forduló után már csak mi vagyunk 100%-osak...)
Tetszik, hogy szépen ki lehet játszani a védõket, és végre el lehet mellettük húzni a labdát különösebb cselkombinációk nélkül is, csupán jó ütemû irányváltások kellenek hozzá (a'la PES). Szögletböl is elég könnyû gólt szerezni, több kombinációm is be szokott jönni, fejjel és ollózva is szórjuk a gólokat, de sima beadásból is szereztem már párat. A távoli bombák és a szabadrúgások is be-beakadnak. Valamint az új bedobás is jópofa.
Viszont a gép gyors kontráit nem nagyon lehet levédekezni, mert irtó hülyén helyezkedik a védelem és a középpálya egyaránt. Azt sem értem, hogy ha egy (AI) támadó egy az egyben vezethetné a védõre a labdát, akkor mi a bánatnak fordul hátra, és rûgja vissza a labdát a középpályára...
Mindegy, összességében véve nem rossz ez, bár szokás szerint el lehet mondani azt, amit mindig, hogy bõven lenne mit kijavítani.
Hát ilyen ne vitatkozzatok többet,mert bizonyitásként én is megpróbáltam,hát a vége az lett hogy 

Szóval egy kissé felidegesitettem magam. :-) Mondom ilyen nincs hogy azt a nyomorult kaput nem birom eltalálni!Hát kb fél órámba került mire rájöttem hogy hogy is kéne csinálni...

Szóval egy kissé felidegesitettem magam. :-) Mondom ilyen nincs hogy azt a nyomorult kaput nem birom eltalálni!Hát kb fél órámba került mire rájöttem hogy hogy is kéne csinálni...

ingyenes nemlehet vhonnan leszedni mert véletlen letörlõdött a game 😞
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Érdekes, nekem nem hogy nem húzza vissza, de még a hosszú oldalt se találja el, mellé megy simán.
Ebben van valami, viszont gameplayban ez az egyik legjobb fifa
A grafikai dolgok hálisten javíthatóak.
Mondjuk az alap tényleg undorító
Kommentátort meg le lehet cserélni.
Nekem a BL hiányzik.
A grafikai dolgok hálisten javíthatóak.
Mondjuk az alap tényleg undorító
Kommentátort meg le lehet cserélni.
Nekem a BL hiányzik.
Hát sétáltam a 16-oson és mikor nem volt ember elõttem a kapu felé nyomva a nyilat rálõttem
kb egy perc alatt kettõ ilyet lõttem
kb egy perc alatt kettõ ilyet lõttem
Egyébként csak nekem zavaró, hogy a Fifa sorozatok egyre kidolgozottlanabbak? Alig van egy-két játékos feje rendesen megcsinálva, a zenék egyre szarabbak, a kommentárok ugyanazt ismételgetik baromi sokszor, semmi változatosság. Válogatott meccseken a kommentátorok klubokat emlegetnek. Kicsit szar irányba "fejlõdik" a Fifa sorozat 😞 Remélem 2006-os Német vilagbajnokságra összehoznak valami igazán faszát, király klubcsapat ligákkal, és magával a VB-vel is, de van egy olyan érzésem, hogy csak a VB-vel fognak foglalkozni, és nagyon ellesznek hanyagolva a klubcsapatok.
Azt már csak ráadásként, hogy az optionsben is egyre kevesebb opció van, szinte már csak a félidõk hosszát lehet megadni.
Hol vannak már a régi jól kidolgozott Fifák???
Azt már csak ráadásként, hogy az optionsben is egyre kevesebb opció van, szinte már csak a félidõk hosszát lehet megadni.
Hol vannak már a régi jól kidolgozott Fifák???
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Ez kéne pontosan mert nekem a chantimp nem csinál chants.txt-t
légyszi írd le ezt a részt részletesen nagyon érdekel.
A többi világos, bár nem értem miért pakolod bele elõre a chantokat, ha úgyis kicsomagolod.
légyszi írd le ezt a részt részletesen nagyon érdekel.
A többi világos, bár nem értem miért pakolod bele elõre a chantokat, ha úgyis kicsomagolod.
Jól van hát ez Fifa,tudod.Majd jön az A MÁSIK,az majd más lesz...

Kipróbáltam gyakorló módban és NEM találja el a kaput. Arra, hogy miért nem a kapu felé futok nem is reagálok. Ez égõ nagyon, 90 fokban lõni a futás irányára senkinek nem gond, egy klasszis játékosnak pláne nem.
Amint Hedge publikálja a számozásokat P
Nem hiszem, hogy csak engem zavarnak ezek a ronda számok a mezek hátulján
Nem hiszem, hogy csak engem zavarnak ezek a ronda számok a mezek hátulján
a képeket fórumokról és 2004-es boots patkokbol illetve boots centerekbõl válogattam ki és bepakoltam fsh-ba, hogy telepíthetõ legyen
ezeket még sehogy mivel csak nekem van meg egyenlõre
nem tudom másként mondani
amúgy ugyanúgy mint a Breki patchban lévõket
nem tudom másként mondani
amúgy ugyanúgy mint a Breki patchban lévõket
nah kicsomagoltam a chant.big-et egy könyvtárba
de hogy tudok chant.txt létrehozni
chantexp-re és chantbig-re sem csinál semmit
de hogy tudok chant.txt létrehozni
chantexp-re és chantbig-re sem csinál semmit
Hogy kell 2 perc alatt berakni??
Egyszer segítsetek már légyszíves pontosan és rendesen!!
Köszönöm!
Egyszer segítsetek már légyszíves pontosan és rendesen!!
Köszönöm!
még sehogy mivel még nem publikáltam
amúgy kb 2 perc berakni
bár mondjuk 30 csukából lehet válogatni :-)
Azt viszont nem tudom hogy lehet játékozhoz csukát rendelni
amúgy kb 2 perc berakni
bár mondjuk 30 csukából lehet válogatni :-)
Azt viszont nem tudom hogy lehet játékozhoz csukát rendelni