FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az irányításban (pl. cselek) van valami különbség a Demo és a végleges játék között? A gagyi notebookomban nincs 32 megás videjókártya és csak a Demo fut rajta. Csütörtökön viszont indul az elsõ party a haverokkal, ahol nagyon nem akarok beégni. Érdemes a Demoval felkészülnöm, vagy felesleges, mert sok a módosítás?
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Ha elindítok egy ilyen chants exe-t, azt simán berakja a játékba, vagy kell még valamit buherálni ?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Mondjuk akkor még volt centrespot így összegyûlt egy bajnokságra való
Asszem egy hiba van benne az a Rossonieri de az annyira jó hogy beraktam Juvenak is.
Mert erre nem figyelnek
és tudják a rajongók úgyis megcsinálják.
A konzolosok és akik nem halották még erõsítõn keresztül egy meccs alatt nemis tudják mit hagynak ki.
és saját magammal 😄
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Acusticcal megdolgoztam kicsit anno, viszhangossá tettem.
Azt hiszem kb 22 chant van benne és még gólöröm hang is talán.
remélem adnak ki mostanában chant importert
Bocsi
És asf-ben kell
annó kb 150 szurkolói hangot átnyálaztam
(AMD Duron 700 MHz)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
700 MHz Intel Pentium III or equivalent
128 Megabytes of RAM (256 MB for Windows XP and Windows 2000)
DirectX 9.0b Compatible 3D accelerated 32 MB video card or equivalent (see supported chipsets in section 9)
350 MB free hard disk space and additional space required for DirectX 9.0b installation
32X Speed CD-ROM/DVD-ROM
DirectX 9.0b Compatible Sound Card
MS compatible mouse
Keyboard
Required Operating Systems:
Windows 98, Windows ME, Windows XP or Windows 2000
Note that Windows 95 and Windows NT 4.0 are not supported.
Required Software:
DirectX 9.0b
Mi a minimum konfig amin el fut a játék?
Köszönöm a válaszokat elõre is!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ezért tegnap este nekiálltam, és összedobtam néhány soundpatch-et Ariel patcheihez hasonlóan. Viszont kéne egy kis segítség, ki kéne próbálni õket.
A másik, hogy csak 1-2 napig tudom hostolni õket, mert kevés a tárhelyem. Nem lehetne felrakni õket az FH-ra? Ki ebben az illetékes?
Itt vannak:
AC Milan chants (14M😎
Bayern Munchen chants (12M😎
Ajax chants (8M😎
Juventus chants (14M😎
Egyszerûen installálhatók, csak kattintgatni kell, és nálam tökéletesen mentek fagyás nélkül.
odamásoltam a
chantimp-et
chantexp-et
es a CK4CONVERT-t
futtatva a a chantexp.bat -ot nem jött létre semmi az adott könyvtárban
Ez a gondom.
Hiányolom hogy nem írja ki a cseréket.Az viszont nagyon jó mikor elkezdek egy karriert, kezdõ menedzserként nem lehetek egybõl pl a Milannal hanem hírnevet kell szerezni!
A jó öreg 2004-es módszerrel. Az asf-eket beimportálod a chants.big fájlba. Utána csinálsz egy ideiglenes könyvtárat(pl. TEMP), kiexportálsz minden asf-et a chants.big-bõl. Utána bemásolod ide a chants.bin fájlt. A CK4CONVERT progival csinálsz a chants.bin-bõl, chants.txt-t. Átszerkeszted, vagyis beírod az általad berakott szurkolói hangok fájlnevét. CK4CONVERT-tel visszaalakítod a chants.txt-t chants.bin-né. Majd bemásolod a chants.bin-t és a chants.big fájlokat a fifa audio könyvtárába. Ezután imádkozol, hogy mûködjön. Ha minden OK, törölheted a TEMP könyvtárat.
És egy kis magyarázat:
1.) A kiválasztott csapat(pl. Juve)hangjait BigGui-val be tudod importálni a chants.big-be.
2.) Egy ideiglenes könyvtárat kell létrehoznod, ahova kiexportálod a chants.big ÖSSZES hangját, vagyis minden egyes .ASF fájlt (erre az ideiglenes könyvtárra azért van szükség, mert a késõbbiekben, amikor a chants.bin fájlt készíted chantimp paranccsal, akkor a gép ellenõrzi hogy megvan e az összes chant.txt-ben szereplõ ASF fájl. Ha nincsenek meg a fájlok, akkor hibaüzenet van, és nem lesz jó. Alapból pedig nem találja meg a hangokat, mert a chants.big fájlba nem tud belenézni a program)
3.)A létrehozott ideiglenes könyvtárba bemásolod a FIFÁból a chants.bin fájlt, és a C2K4CONV nevû tool fájljait.
4.)Futtatod a chantexp.bat fájlt, aminek az lesz a következménye, hogy a chants.bin fájlból egy chants.txt fájl készül
5.)Ezután átírogatod a chants.txt-t, ahogy akarod
6.)Futtatsz egy chantimp.bat fájlt, ami a chants.txt-bõl újra chants.bin-t csinál
7.)Bemásolod a chants.bin-t és a chants.big-et a fifa data/audio könyvtárába.
Elvileg ennyi, ha túl bonyolultan írtam le, szóljatok...
. Másnál is van ilyen? Lehet ezzel kezdeni valamit a reinstallon kívül. Az az érdekes, hogy néhány meznél mûködik, de a legtöbbnél kidob az asztalra egy hibaüzenettel.