FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Segíítséég!!!
Az irányításban (pl. cselek) van valami különbség a Demo és a végleges játék között? A gagyi notebookomban nincs 32 megás videjókártya és csak a Demo fut rajta. Csütörtökön viszont indul az elsõ party a haverokkal, ahol nagyon nem akarok beégni. Érdemes a Demoval felkészülnöm, vagy felesleges, mert sok a módosítás?
The Hedgehog
még ne! majd ha ez vhová felkerül! nálunk a magyar szerveren korlátozott a hely. oda nem akarom pakolni!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

sammy
Akkor sztem csak holnap rakom ki a másik felét. Otthon nincs netem.

sammy
Ezek olyanok, hogy csak el kell indítani az installt, aztán csak klikkelgetni kell. Nem kell semmit buherálni utána. Legalábbis ideális esetben 😊

Rainwood !

Ha elindítok egy ilyen chants exe-t, azt simán berakja a játékba, vagy kell még valamit buherálni ?

Rossoneri, nem rossonieri

Ezt a kamera-patchet honnan lehet leszedni ? (Klikk a képre csak egy jpg-t ad)

9csöves9
hát ez viszont szentségtörés 😄 még jóhogy nem ilyen TORO!TORO!TORO! rigmusokat raksz be

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
Én 2004-ben rohangásztam a 2004-es mezek után

Mondjuk akkor még volt centrespot így összegyûlt egy bajnokságra való
Breki33
hát pedig mindegyik normalizálva van sõt még ameddig torzulás nélkül lehetett fel is nyomtam

Asszem egy hiba van benne az a Rossonieri de az annyira jó hogy beraktam Juvenak is.
Breki33
A hangokat?

Mert erre nem figyelnek
és tudják a rajongók úgyis megcsinálják.

A konzolosok és akik nem halották még erõsítõn keresztül egy meccs alatt nemis tudják mit hagynak ki.
Breki33
Az eddigi-t please fél ötig hagyd
Breki33
sammy
Okés, akkor kirakjam a másik felét?

fhsasa
tegnap én is pont ilyet lõttem csak a másik oldalról félmagasan a másik sarokba 😄

és saját magammal 😄

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

9csöves9
na hallottam végre a gólörömhangot örömmel hallom hogy a tu sei la scuadra del cuore megy😄

pluhi
A PS2 nem birná el. Mi meg csak egy porttal játszunk...
The Hedgehog
hmmm valami van a FILEFRONT-al! mindegy leszedtem a hangokat és ha tudom felrakom õket vhová!

Breki : és ezt miért nemt tudta megcsinálni az ea? igaz ,hogy sok idõbe tellene, de legalább nem kéne ilyen kiegészítéseket kiadni hozzá...a mezek is nagyon csúnyák..én általában bundesligában játszom, és így utána kell járogatni mezek után, és nem mindegyik bundesliga csapatnak van új meze :-)

9csöves9
ja kipróbáltam jó kis hangok vannak benne.csak az a baj hogy nem lehet annyira hallani pedig levettem a kommentátor hangot 0-ra

Breki33
elég jól össze van ám rakva

Acusticcal megdolgoztam kicsit anno, viszhangossá tettem.

Azt hiszem kb 22 chant van benne és még gólöröm hang is talán.
9csöves9
oh nem baj😄
remélem adnak ki mostanában chant importert

sammy
Ezeket még tavaly csináltam meg, akkor még volt idõm ilyesmire. Ma már nincs. Ezeket is csak azért csináltam meg, hogy a régi hangokat tudjam használni a 2005-tel is.

Bocsi

Breki33
Ez már válogatott és tesztelt valamit feljavított hangok.

És asf-ben kell

annó kb 150 szurkolói hangot átnyálaztam
9csöves9
hello!nekem van vagy 30 juve szurkóloi hangom azokat megtudnád csinálni egy peccsbe?

VinylToy
Köszönöm, akkor ma lehet kipróbálom, bár nem sok jót fûzök hozzá...

(AMD Duron 700 MHz)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

The Hedgehog
Minimum:
700 MHz Intel Pentium III or equivalent
128 Megabytes of RAM (256 MB for Windows XP and Windows 2000)
DirectX 9.0b Compatible 3D accelerated 32 MB video card or equivalent (see supported chipsets in section 9)
350 MB free hard disk space and additional space required for DirectX 9.0b installation
32X Speed CD-ROM/DVD-ROM
DirectX 9.0b Compatible Sound Card
MS compatible mouse
Keyboard

Required Operating Systems:
Windows 98, Windows ME, Windows XP or Windows 2000
Note that Windows 95 and Windows NT 4.0 are not supported.

Required Software:
DirectX 9.0b

VinylToy
Nem akarom átolvasni a topikot, csak egy egyszerû kérdés:

Mi a minimum konfig amin el fut a játék?

Köszönöm a válaszokat elõre is!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

sammy
THX! Ha fent vannak szólj, és felrakom a másik négyet

The Hedgehog
ok már másznak is felfele! 😉

sammy
Nekem az is jó 😊

The Hedgehog
aha! hát! filefrontra ki tudom pakolni õket!

sammy
Mûködnek és nekem nem volt gondom velük. Remélem másnak sem lesz.

The Hedgehog
jah ok! hszed végét nem láttam 😛 ezeket akkor te gyártottad? kipakolom õket...!

sammy
És még van Real Madrid, Manchester, Dortmund és Marseille. Csak per pillanat nem tom hova feltenni õket. A 8 chant pack összesen 105 MB.

The Hedgehog
én! leszedem õket most és kinyomjuk a cuccot! Ezek most akkor mûködõek? nincs velük gond?

sammy
A chants.bin-t odamásoltad? Az is kell

sammy
Mindenesetre az elõbb leírt módszer sok esetben vmiért nem mûxik, egyszerûen nem hallani a hangokat a fifában, vagy kifagy a meccs végén.

Ezért tegnap este nekiálltam, és összedobtam néhány soundpatch-et Ariel patcheihez hasonlóan. Viszont kéne egy kis segítség, ki kéne próbálni õket.

A másik, hogy csak 1-2 napig tudom hostolni õket, mert kevés a tárhelyem. Nem lehetne felrakni õket az FH-ra? Ki ebben az illetékes?

Itt vannak:

AC Milan chants (14M😎

Bayern Munchen chants (12M😎

Ajax chants (8M😎

Juventus chants (14M😎

Egyszerûen installálhatók, csak kattintgatni kell, és nálam tökéletesen mentek fagyás nélkül.

The Hedgehog
attól még lehet a kapusmez 😄 mindegy! nekem is kifagy és nekem sincs kapusmez, de vkinél ez segített! bugos a cucc ismét! ahogy szokott lenni!

Breki33
na én kiexportáltam mindent biggui-val egy külön könyvtárba
odamásoltam a

chantimp-et
chantexp-et
es a CK4CONVERT-t

futtatva a a chantexp.bat -ot nem jött létre semmi az adott könyvtárban

Ez a gondom.

cory11
Szerintem ezt a részt nagyon eltalálták minden nagyon élethû!
Hiányolom hogy nem írja ki a cseréket.Az viszont nagyon jó mikor elkezdek egy karriert, kezdõ menedzserként nem lehetek egybõl pl a Milannal hanem hírnevet kell szerezni!

sammy
Ezt írtam tegnap:

A jó öreg 2004-es módszerrel. Az asf-eket beimportálod a chants.big fájlba. Utána csinálsz egy ideiglenes könyvtárat(pl. TEMP), kiexportálsz minden asf-et a chants.big-bõl. Utána bemásolod ide a chants.bin fájlt. A CK4CONVERT progival csinálsz a chants.bin-bõl, chants.txt-t. Átszerkeszted, vagyis beírod az általad berakott szurkolói hangok fájlnevét. CK4CONVERT-tel visszaalakítod a chants.txt-t chants.bin-né. Majd bemásolod a chants.bin-t és a chants.big fájlokat a fifa audio könyvtárába. Ezután imádkozol, hogy mûködjön. Ha minden OK, törölheted a TEMP könyvtárat.

És egy kis magyarázat:
1.) A kiválasztott csapat(pl. Juve)hangjait BigGui-val be tudod importálni a chants.big-be.

2.) Egy ideiglenes könyvtárat kell létrehoznod, ahova kiexportálod a chants.big ÖSSZES hangját, vagyis minden egyes .ASF fájlt (erre az ideiglenes könyvtárra azért van szükség, mert a késõbbiekben, amikor a chants.bin fájlt készíted chantimp paranccsal, akkor a gép ellenõrzi hogy megvan e az összes chant.txt-ben szereplõ ASF fájl. Ha nincsenek meg a fájlok, akkor hibaüzenet van, és nem lesz jó. Alapból pedig nem találja meg a hangokat, mert a chants.big fájlba nem tud belenézni a program)

3.)A létrehozott ideiglenes könyvtárba bemásolod a FIFÁból a chants.bin fájlt, és a C2K4CONV nevû tool fájljait.

4.)Futtatod a chantexp.bat fájlt, aminek az lesz a következménye, hogy a chants.bin fájlból egy chants.txt fájl készül

5.)Ezután átírogatod a chants.txt-t, ahogy akarod

6.)Futtatsz egy chantimp.bat fájlt, ami a chants.txt-bõl újra chants.bin-t csinál

7.)Bemásolod a chants.bin-t és a chants.big-et a fifa data/audio könyvtárába.

Elvileg ennyi, ha túl bonyolultan írtam le, szóljatok...

Egyetlen egy Newcastle kapusmez van benne, de az nem fagy ki. Amelyiknél kifagy, ott egyiknél sincs kapusmez
The Hedgehog
ne tegyél be kapusmezeket!

The Hedgehog
talán! márha idõm engedi! de mi van ezzel a renderelõdéssel?

The Hedgehog
nem szereti a "nyilvánosságot"

Beraktam néhány 2 GK mezt és nem a meccs után, hanem már töltésnél kifagy a játék. . Másnál is van ilyen? Lehet ezzel kezdeni valamit a reinstallon kívül. Az az érdekes, hogy néhány meznél mûködik, de a legtöbbnél kidob az asztalra egy hibaüzenettel.
Breki33
Hát az elözõ a demohoz volt csak én nem ahhoz használtam P

Labdákkal mi a helyzet?
Breki33
sikerült Arielnek elküldeni?
tegnap nemis kérdeztem

Nemigaz, hogy nincs egy emilcime.
Breki33
THX akkor már csak azt kéne megtudnom hogy rendelõdnek számozás alapján a csukák és kész a csomag.

Ha gondolod rakhatsz hozzá telepítõt majd. (A csukákhoz)