8347
  • Clement
    Sziasztok!

Cucu, felölem játszhatunk egy jót...bár én rém gyenge vagyok...
    sajna én nem használom a messengert,hogyan bonyolitsuk a dolgot?
  • Cucu13
    eZEK MIRE JÓK??
  • Unicorn1979
    a gép
  • Cucu13
    KI SZERETNE VELEM MULTIZNI?
  • Unicorn1979
    csak legyen logó :)
  • Unicorn1979
    az engem nem izgat :D
  • Breki33
    Fehér háttérrel lehet

csak a valóságban nem olyan
  • sammy
    Állítólag minden egyes csapat berakásánál teljesen újra kell generálni a chants.txt-t. Én ezt nem tettem meg, több csapatot raktam be egyszerre, illetve a már szerkesztett chants.txt-t szerkesztettem tovább, ezért fagyott.

Az installeres cuccot minnyá leírom.

Tény hogy azok a dalok szólnak, de nem abból a bizonyos könyvtárból. Próbáld ki, töröld ki őket vagy cseréld le őket a music könyvtárban; a menüben változnak a dalok, de meccsbetöltődéskor még mindig a régiek szólnak. Én már próbáltam :)
  • Unicorn1979
    nem lehet ilyen halvány fehér háttéren a Sport felirat ? akkor nem olyan csúnya.. nem baj ha nem átlátszó
  • Unicorn1979
    nem lehet ilyen halvány fehér háttéren a Sport felirat ? akkor nem olyan csúnya.. nem baj ha nem átlátszó
  • Breki33
    Miért fagyott?

Amúgy ha tényleg nem akarsz többel foglalkozni leírhatnád pontosan az installeres részt hogy rakod bele mert van még négy öt chantcsomagok asf-ben (Pl Roma, Inter)

Mecsbetöltődéskor a játékban lévő dalok szólnak.

Szerintem ezeket a legkönyebb cserélni.
    Külön könyvtárban sorakoznak, szerintem csinálsz egy asf-et átnevezed arra a névre és felülírod. Ennyi.
  • Breki33
    Hát amint átrakjátok a szöveget fehérre.

Kicsit hülyén mutat átlátszó háttér előtt feketén ugyebár.
  • Unicorn1979
    ez szép
  • red6t6
    készülgetnek a minikitek is...
  • Unicorn1979
    Azért egyre jobban aggaszt hogy év elején 115 magyar volt regisztrálva most 67 van :( elfogyunk mint a karácsonyfáról a szaloncukor
  • sammy
    Igen, épp az előbb bukkantam rá. Elolvastam, de még kicsit le vannak maradva a srácok. Manuálisan csinálnak mindent. Majd rájönnek, lehet egyszerűbben is :))

Azért egy új dolgot tanultam tőlük. Megtudtam, miért fagyott le a FIFA, mikor még én is manuálisan raktam be a chantokat.

A BL-es nekem egyelőre elég a Juvénél. Egy időben(még a 2004-nél) azt próbáltam, hogy a meccs előtt, mikor tölt a gép, akkor szóljon a BL zene. De azóta sem találtam meg, hol tartja a progi azokat a zenéket, amik akkor szólnak. Egy biztos, nem a Data/Audio/Music könyvtárban. Talán valamelyik .BIG-ben lehetnek elrejtve...
  • Unicorn1979
    Breki lesz Sport1es logó ?
  • Breki33
    Köszi

Ezt láttad már?

klikk

A Bl-est nem akarod a többi csapatnak is?

Amúgy a németek beindultak írnak mint a güzü a chantoknak nyitott fórumon, de a felét sem értem.
  • sammy
    Breki!

Itt van amit ígértem:

Manchester javított chant pack

Juve BL bevonulózene (1MB)

• Grusi
    Pala17: Grafikai módosításokat, patcheket teljesen nyugodtan pakolhatsz bele, hiszen multiban azt majd csak te látod, az ellenfeled a saját gépén levő ocsmány mezeket bámulja majd :)
    Tehát bármilyen mezt (kivéve kapusmezek, mert azok bebasznak), labdát, cipőt, hálót stb. betehetsz, de a partjelző és a bíró engedélyezésétől inkább tekints el, multi csak akkor működik, ha mindkét félnél be van kapcsolva - ez pedig ritka, mint a fehér holló. Roster update és gameplay patch felpakolása is tilos. :)
  • red6t6
    Jöhet...
  • Breki33
    privátban a címet

a Breamsteren fent van

A kész labdákat átküldjem teknikailag javítod?
  • red6t6
    Erről lemaradtam...mikor adtad?
  • The Hedgehog
    az első igazi roster patch:

DOWNLOAD
  • The Hedgehog
    külön játékmódként nincs BL :(
  • poX3ll
    Lehet hogy én is NOOb vagyok de én is multiba és neten szeretnék játszani.
    Ott van megvan adva név alatt egy #irc cím. leszedtem a mIRC-et csak nem tudom hoy mit hova kell beírni.
    Pli
  • pala17
    sziasztok bocsi a zavarásért lehet butaságot kérdezek,de tud vki segíteni,hogy ha multizni szeretnék akkor melyik patchet,mezcsomagokat szabad felrakni,és melyiket nem?Köszi előre is!!
  • Ramore
    bajnokok ligáját lehet valahogyan játszani a játékban?
  • tartuffe
    Köszi!
    Breki sry, erről lemaradtam :).
  • Breki33

Kicsit javítottam a labdákon, így már jó a szín és távolról is jól látszik.

Esetleg a formát lehet javítani, mindhárom más alap
  • Breki33
  • Breki33
    Ezt már javítottam
  • jAsOn VoOrHeEs
    Tessék válassz :DD

• tartuffe
    Breki, tudnál ezen egy árnyalatot sötétíteni?
    (vagy egy másik jó Liverpool mez is megteszi :] )
  • Fred10
    csáztok
    Még mindig nemtom felrakni a fiorentina mezt 24bit-re van állítva és nem is tom exportalni a régi mezt mert akkor is ki irja hogy this kit is not in the game
    segítsetek!!!!!!!!!
  • Mikice
    Köszi!
  • taki75
    Van egy olyan problémám, hogy a játék mindig teljesen kilép meccs alatt. Nem tudok egy nyomorult meccset se emiatt végigjátszani. Csak az alap játékot tettem fel, nincs semmi extra patch.
    Tud valaki segíteni?
  • Terminátor14
    persze....a'szem auto switching...(külön hazai és vendég)
  • Mikice
    Az automata játékosváltást kilehet vhogy kapcsoni?
    Néha össze vissza váltja az embereket.
  • gercse
    nem jön be semmi reklám van a helyén,vagy várni kell 10 percet???