8347
-
#5628 Sziasztok!
Cucu, felölem játszhatunk egy jót...bár én rém gyenge vagyok...
sajna én nem használom a messengert,hogyan bonyolitsuk a dolgot? -
#5627 eZEK MIRE JÓK?? -
#5626 a gép -
#5625 KI SZERETNE VELEM MULTIZNI? -
#5624 csak legyen logó :) -
#5623 az engem nem izgat :D -
#5622 Fehér háttérrel lehet
csak a valóságban nem olyan -
#5621 Állítólag minden egyes csapat berakásánál teljesen újra kell generálni a chants.txt-t. Én ezt nem tettem meg, több csapatot raktam be egyszerre, illetve a már szerkesztett chants.txt-t szerkesztettem tovább, ezért fagyott.
Az installeres cuccot minnyá leírom.
Tény hogy azok a dalok szólnak, de nem abból a bizonyos könyvtárból. Próbáld ki, töröld ki őket vagy cseréld le őket a music könyvtárban; a menüben változnak a dalok, de meccsbetöltődéskor még mindig a régiek szólnak. Én már próbáltam :)
-
#5620 nem lehet ilyen halvány fehér háttéren a Sport felirat ? akkor nem olyan csúnya.. nem baj ha nem átlátszó -
#5619 nem lehet ilyen halvány fehér háttéren a Sport felirat ? akkor nem olyan csúnya.. nem baj ha nem átlátszó -
#5618 Miért fagyott?
Amúgy ha tényleg nem akarsz többel foglalkozni leírhatnád pontosan az installeres részt hogy rakod bele mert van még négy öt chantcsomagok asf-ben (Pl Roma, Inter)
Mecsbetöltődéskor a játékban lévő dalok szólnak.
Szerintem ezeket a legkönyebb cserélni.
Külön könyvtárban sorakoznak, szerintem csinálsz egy asf-et átnevezed arra a névre és felülírod. Ennyi. -
#5617 Hát amint átrakjátok a szöveget fehérre.
Kicsit hülyén mutat átlátszó háttér előtt feketén ugyebár. -
#5616 ez szép -
red6t6 #5615 készülgetnek a minikitek is...
-
#5614 Azért egyre jobban aggaszt hogy év elején 115 magyar volt regisztrálva most 67 van :( elfogyunk mint a karácsonyfáról a szaloncukor -
#5613 Igen, épp az előbb bukkantam rá. Elolvastam, de még kicsit le vannak maradva a srácok. Manuálisan csinálnak mindent. Majd rájönnek, lehet egyszerűbben is :))
Azért egy új dolgot tanultam tőlük. Megtudtam, miért fagyott le a FIFA, mikor még én is manuálisan raktam be a chantokat.
A BL-es nekem egyelőre elég a Juvénél. Egy időben(még a 2004-nél) azt próbáltam, hogy a meccs előtt, mikor tölt a gép, akkor szóljon a BL zene. De azóta sem találtam meg, hol tartja a progi azokat a zenéket, amik akkor szólnak. Egy biztos, nem a Data/Audio/Music könyvtárban. Talán valamelyik .BIG-ben lehetnek elrejtve... -
#5612 Breki lesz Sport1es logó ? -
#5611 Köszi
Ezt láttad már?
klikk
A Bl-est nem akarod a többi csapatnak is?
Amúgy a németek beindultak írnak mint a güzü a chantoknak nyitott fórumon, de a felét sem értem. -
#5610 Breki!
Itt van amit ígértem:
Manchester javított chant pack
Juve BL bevonulózene (1MB)
-
Grusi #5609 Pala17: Grafikai módosításokat, patcheket teljesen nyugodtan pakolhatsz bele, hiszen multiban azt majd csak te látod, az ellenfeled a saját gépén levő ocsmány mezeket bámulja majd :)
Tehát bármilyen mezt (kivéve kapusmezek, mert azok bebasznak), labdát, cipőt, hálót stb. betehetsz, de a partjelző és a bíró engedélyezésétől inkább tekints el, multi csak akkor működik, ha mindkét félnél be van kapcsolva - ez pedig ritka, mint a fehér holló. Roster update és gameplay patch felpakolása is tilos. :) -
red6t6 #5608 Jöhet... -
#5607 privátban a címet
a Breamsteren fent van
A kész labdákat átküldjem teknikailag javítod? -
red6t6 #5606 Erről lemaradtam...mikor adtad? -
#5605 az első igazi roster patch:
DOWNLOAD -
#5604 külön játékmódként nincs BL :( -
#5603 Lehet hogy én is NOOb vagyok de én is multiba és neten szeretnék játszani.
Ott van megvan adva név alatt egy #irc cím. leszedtem a mIRC-et csak nem tudom hoy mit hova kell beírni.
Pli -
pala17 #5602 sziasztok bocsi a zavarásért lehet butaságot kérdezek,de tud vki segíteni,hogy ha multizni szeretnék akkor melyik patchet,mezcsomagokat szabad felrakni,és melyiket nem?Köszi előre is!! -
#5601 bajnokok ligáját lehet valahogyan játszani a játékban? -
#5600 Köszi!
Breki sry, erről lemaradtam :). -
Kicsit javítottam a labdákon, így már jó a szín és távolról is jól látszik.
Esetleg a formát lehet javítani, mindhárom más alap -
#5598 -
#5597 Ezt már javítottam -
#5596 Tessék válassz :DD
-
#5595 Breki, tudnál ezen egy árnyalatot sötétíteni?
(vagy egy másik jó Liverpool mez is megteszi :] ) -
#5594 csáztok
Még mindig nemtom felrakni a fiorentina mezt 24bit-re van állítva és nem is tom exportalni a régi mezt mert akkor is ki irja hogy this kit is not in the game
segítsetek!!!!!!!!! -
Mikice #5593 Köszi! -
taki75 #5592 Van egy olyan problémám, hogy a játék mindig teljesen kilép meccs alatt. Nem tudok egy nyomorult meccset se emiatt végigjátszani. Csak az alap játékot tettem fel, nincs semmi extra patch.
Tud valaki segíteni? -
#5591 persze....a'szem auto switching...(külön hazai és vendég) -
Mikice #5590 Az automata játékosváltást kilehet vhogy kapcsoni?
Néha össze vissza váltja az embereket. -
#5589 nem jön be semmi reklám van a helyén,vagy várni kell 10 percet???