8347
-
#5668 Kitud egy online fifA oldalt??? Mert ott szeretnék játszani -
#5667 Amúgy hová kell berakni? -
#5666 Ez szupi
kérdés belefér-e a helyre -
#5665 ilyen nekem is volt csak béna voltam és nemtudtam belőni:D -
#5664 Breki te milyen codec-et használsz video konvertáláshoz ? -
#5663 Lazio otthoni mez kék gatyával volt már ha igen akkor megkeresem de ha nem akkor berakhatna valaki egyet -
#5662 Ez viszont átlátszó a háttere és szerintem elég nagy
-
#5661 Ez kicsi -
#5660 Találtam fehér Sport 1-et. Remélem ebből ki tudja valaki hámozni :)
-
#5659 Nike labda nincs még tudtommal Rotario a Fifapolandon, de szerintem össze sem hasonlítható red-ével. -
#5658 Kapus kezéből 1
Kapus kezéből 2
Kapus kezéből 3 -
#5657 ÁÁÁÁÁ, mekkora gól!!!!
Kapus elkapta, és kiszlájdingoltam a kezéből!
Mindjárt felrakom, és belinkelem -
#5656 Nincs, de nekem az tetszik -
#5655 Mér neked a piros megvan?
Egyébként ha készült a játékhoz Adidas Roteiro vagy akár a Adidas Fevernova labda akkor azt is belinkelhetitek Elsősorban mégis a piros Nike T90 kéne... -
#5654 Én ugyanezt a lasztit szeretném kék-fehérben vagy kék sárgában....tudtok segíteni? Előre is köszi és bocs az előzőekben tanusított írástudatlanságért :) -
#5653 Ha tudtok akkor egy pontos linket adjatok, plíz! Kösz előre is -
#5652 A Nike T90-es labdát (piros csikos :D ) honnan lehet leszedni, mert be szeretném rakni a játékba... -
#5651 elnézést a hülye megfogalmazásért....mega szóismétlésért -
#5650 Bocs Cucu...idáignyomtam a gamét...de mostmár itt vagyok, ha gondolod nyomhatunk egy gamét! -
#5649 Ez Hedgevel beszéld meg
nekem oldalkészítésre nincs már időm. -
#5648 Breki
kéne csinálni egy oldalt ahol össze kéne gyűjteni az összes progi leírását kezdőknek + progikat ami nem túl nagy -
#5647 van egy csomó jó kis csuka amit beszeretnék rakni, de nem tudom hova kéne berakni, melyik könyvtárba????????!!!!!!!!!! -
#5646 kinek küldtél privit??
de valaki segíjjen má!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5645 is küldtem privit -
#5644 éN -
#5643 hogy tudok csukákat betenni a játékba! valaki jó lenne ha segítene mert negyon kéne!!!! ja és hogy lehet igazolni a játékban!! vagy nem is lehet???
please help! -
#5642 Köszönöm! -
#5641 Felőlem mehet az FH-ra...
Hát ha jól értem, azt mondja, nem tetszik neki a bevonulózene és a gólzene a Milannál és a Juvenál. Szeretne egy fájlt ezen hangok nélkül...
-
#5640 akkor utoljára
labdaberakás
leszeded a footbalmatch.it-ről a labdát
felülirod a benne levő fsh-t annak a labdának az fsh-aval amelyik tetszik
bemásolod a data könyvtárba
futtatod a setup.bat-ot
futattod az exe-ket.
És kész -
#5639 HÚ, most labdát szeretnék berakni, de ez a Big Raptor nekem magas. Nincs valahol használati utasítás? (technikai dolgokban láma vagyok, nem beszélve az angolról :))) -
#5638 Hmmmmmm ez nagyon korrekt köszi.
Szerintem érdemes volna felrakni az fh-ra.
Figyi írtak nekem a chant ügyben te asszem jobb vagy németből.
Azt írja, hogy lenne zenéje a Juve meg Milanos chanpackhoz?
Idézem:
@Breaki
Hi, i think you speak italien?
Prima di tutto molte grazie per gli stupendi files che fai per Fifa 2005,
gia ne utilizzo un paio. Purtroppo non so come si fanno i cori dei tifosi e
avrei un favore da chiederti:
I tuoi cori di Juve e Milan durante il gioco sono stupendi, pero non mi
piace la musica dell'entrata in campo e la musica dopo un gol realizzato.
Potresti dunque togliere i rispettivi files e fare di questi un upload su un
server?
Grazie e cari saluti
für alle anderen:
Ich habe ihm (auch per Mail) geschrieben dass ich seine Files super finde, vor allem die Fangesänge. Doch gefallen mir die Torjubel und die Einlaufmusik bei Juve und Milan nicht und habe ihn gebeten ein neus File ohne diese beiden Sounds zu machen.
Mondjuk nemértem miért a labdásba írták P -
Hmmm jó ez az új Gameplay -
#5636 Tárgytalan, megtaláltam. Úgy látszik vak vagyok.:))
-
#5635 Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok még ebben a mez berakásban, azt szeretném kérdezni, hogy a Kit Raptor csapatállományában nem találom a Barcelonát akkor hogy rakjam be a barca mezeket?
Elöre is köszi! -
#5634 Pox,küldtem mailt!Olvasd el!!! :)Játszunk már végre valakivel??? -
#5633 Jól csináltam?A network gamesnél csináltam egy új gamét Clement néven.Így megtaláljuk egymást?? -
#5632 Cucu!Küldtem privit,olvasd el! -
#5631 Lehet hogy én is NOOb vagyok de én is multiba és neten szeretnék játszani.
Ott van megvan adva név alatt egy #irc cím. leszedtem a mIRC-et csak nem tudom hoy mit hova kell beírni.
Pliz -
#5630 ok felőlem -
#5629 CHANT TUTORIAL:
Szerezz egy Ariel féle eredeti chantpackot (pl. Real Madrid). Indítsd el, majd telepítési könyvtárnak adj meg egy könnyen elérheto könyvtárat (pl. C:\CHANT - a továbbiakban ezt fogom használni).
Ezután folytasd a telepítést. Ahogy kilépsz az Install programból, elindul egy kis ablakban a Socceraccess Installer (SAINSTALLER.EXE). Ebbol lépj ki a jobb felso sarokban található X segítségével.
Ha ezután belenézel a C:\CHANT könyvtárba, akkor találsz ott egy SAINSTALLER.EXE-t, a DATA\AUDIO könyvtárban pedig egy GFXPAK.EXE-t, egy NONAME.DAT-ot és valahány .ASF fájlt. Az .ASF fájlok tartalmazzák a hangokat. A GFXPAK.EXE arra jó, hogy az .ASF fájlokat beimportálja a CHANTS.BIG fájlba. Az SAINSTALLER.EXE fájl pedig elindulása után, megnézi, mi van a NONAME.DAT fájlban, és annak tartalmát beimportálja a CHANTS.BIN fájlba.
Ha saját .ASF fájlokat akarsz berakni a fifába, akkor a következot kell tenned: Mentsd el a fifa eredeti CHANTS.BIG és CHANTS.BIN fájljait más néven, hogy probléma esetén vissza tudd állítani oket. Töltsd le a http://home.t-online.de/home/peppi78/c2k4conv.zip fájlt, és csomagold ki a tartalmát a C:\CHANT\DATA\AUDIO könyvtárba. Ugyanide másold be az általad berakni kívánt .ASF fájlokat. Nevezd át a NONAME.DAT fájlt CHANTS.BIN-re. Índítsd el a CHANTEXP.BAT-ot. Ez készít a CHANTS.BIN fájlból egy CHANTS.TXT-t. Szerkeszd át a CHANTS.TXT fájlt (írd bele a saját .ASF fájljaid nevét, és írd át a számokat a csapatnak megfeleloen).
Ha kész, akkor indítsd el a CHANTIMP.BAT fájlt. Ez visszaalakítja a CHANTS.TXT-t CHANTS.BIN fájlra. Majd nevezd át a CHANTS.BIN fájlt NONAME.DAT-ra.
A következo lépés az, hogy bemásolod a fifa CHANTS.BIG és CHANTS.BIN fájljait a C:\CHANT\DATA\AUDIO könyvtárba. Majd indítsd el a C:\CHANT könyvtárban az SAINSTALLER.EXE-t. Kattints az INSTALL PATCH gombra. Ez el is készíti a CHANTS.BIN fájlt.
Az utolsó lépés az, hogy a .ASF fájlokat beimportálod a CHANTS.BIG fájlba. Ezt megteheted parancssorból a GFXPAK.EXE segítségével. Például:
GFXPAK.EXE -P HANG1.ASF HANG2.ASF HANG3.ASF HANG4.ASF
Vagy használhatod a BigGui-t, EAGraph-ot, esetleg más .BIG fájl szerkesztésére használható programokat.
Ha ez is megvan, már csak be kell másolni a CHANTS.BIG és a CHANTS.BIN fájlt a fifa2005\DATA\AUDIO könyvtárba.