8347
-
red6t6 #5868 Az még rendben is lenne, de nem felel meg neki a fifa2005 big fájlja, és még nem volt kedvem visszarakni a fifa2004-et és az euro2004-et... -
Rudee #5867 Ha jól emléxem egy big fileba rakja. -
red6t6 #5866 csak az a baj, hogy az egy exe, és nem tudom elkapni, hogy hova csomagolja ki az fsh-t...:-( -
Rudee #5865 *sértés -
Rudee #5864 Minden srtés nélkül lehetne egy kérdésem?
"keresek 1-2 olyan embert akik a ligát eltudnák vezetni a lgát és html-t is tudnak szerkeszteni mert nincs sok idõm és vkinek vezetni is kell a ligát"
Akkor minek indítod el? Ronaldo07 is elkezdte, majd 4 meccs után be is fejezte. -
#5863 csinálj! -
jeno16 #5862 ja jo hülye vok te vagy az interrel ronaldo -
jeno16 #5861 az már foglalt -
#5860 Énis jelentkeztem Én vok az Interrel -
jeno16 #5859 szedj le egyet -
#5858 Az a baj, hogy én például mennék ,de nincs Msn-em. -
#5857 jah fórumba bennvan -
jeno16 #5856 fifahungaryra beraktad már a hirdetésed? -
#5855 :( mondjuk jöhetnének még páran :) -
jeno16 #5854 ha ez igy halad máe holnap kezhetjük is a ligát! -
#5853 - juve -
#5852 FFleague
jelentekezz a [email protected] MSN címen
szabad csapik:
AC Milan
Valencia
Juventus
Bayern München
Liverpool FC
Newcastle United
AS Roma
VFB Stuttgart
FC Porto
SS Lazio
Celtic
Olympiakos
Deportivo L.C
Dortmund
Ajax
Lyon
AS Monaco
SV Werder Bremen
Hibernian
mág üresek meg még van 5 hely is ezekhez + ba -
#5851 Kösz, remélem jó lesz! -
Rudee #5850 Fraps -
#5849 Azt tudom,de pl ami aviba menti. Próbáltam a CamStudiot és a Hypercam 2-őt. Tud valaki jobbat? -
Gabe18 #5848 Van,a Fifa 2005.
Amugy külön programot nem tudok... -
Rudee #5847 FIFA kell hozáá, ja.
Game modes/load -
Rudee #5846 XP esetén C:\Documents and Settings\usernév\Dokumentumok\FIFA 2005 -
#5845 Hali! Van olyan progi ami lejátsza az elmentett replayeket?
Ha volt már ez a kérdés akkor bocs!
Kösz -
#5844 Nem kell semmi... -
#5843 Vazze, tudom én ezt... -
#5842 ja jelentkezzetek a [email protected] MSN címen DE gyorsan -
#5841 elindult a Freestyle Football League weboldala
jelentkezzetek bátran! még sok a csapat amik jók -
#5840 Mentett dolgok melyik könyvtárban vannak?
-
#5839 Köszönöm
simán feltelepítem és kész ?
nem kell semmi progi a telepítéséhez ? -
#5838 A gameplay nagyon bejön, kellemes vele játszani. De nemsokára jönnek újabbak, úgy hallottam.
A labdát nem tom, melyikre gondolsz?
A linkre nem jön be nekem semmi, tudod, a múltkor már említettem a soccergaming fórumos problémámat. -
jeno16 #5837 hello jőn vki játszani ellenem neten ? -
#5836 oks akkor megprószálom csütörtök este
A labda és a gameplay hogy tetszik?
klikk -
#5835 Már láttam, beszéltem is velük. Az a nevetséges, hogy több itthoni ingyenes szolgáltatót is kipróbáltam, de vagy lassú, vagy nem látszik külföldről. Kipróbáltam a yousendit.com-ot is, de egy darab fájlt sem tudtam felrakni, mert mindig megszakadt. Mostanra már meguntam a dolgot, és felpakoltam a chanteket az UW-re. Ez lassú, de legalább külföldről is látszik.
Meg is írtam a németeknek, hogy kint van a cucc, szedjék ha akarják, használjanak download managert, de nem tok mit csinálni a lassúsággal. Akinek igazán kell, annak úgyis mindegy, hogy mennyi idő alatt jön le, az a lényeg hogy megkapja. -
#5834 Igen. De ezt maga a program csinálja, mert pl. ha a radart kirakod alulra, annak a körvonala éles fehér marad, nem szürkül le. Vagy a játékosod feje felett levő nyilak is elszürkülnek lassan. Tehát ez valahogyan a programból van megoldva, és nem hiszem, hogy annyira bele lehetne turkászni.
Igen, hétközben megy csak a dolog. -
#5833 Ja erről jut eszembe vki nagyon reklamálta, hogy a Dortumd chantokat nem tudja letölteni.
Mivel teis Dortmundos vagy emlékeim szerint nem nyomnád fel a németeknek arra a serverre ahova énis felraktam kettőt? -
#5832 Ja de érdekes hogy meccs induláskor egy pillanatra éles és utánna lesz homályos.
Szval valószinűleg az fsh-t jól csináljuk.
Én azon gondolkoztam hogy az eredményjelző-t is megváltoztatom kicsit, de eddigi próbálkozásaim elég rondák lettek.
Köszi ugye csak hétközben tudod? -
#5831 Nem tudtam megoldani. Idegesít is, hogy nem lehet tiszta színeket berakni, mert mindig átlátszó lesz.
A chanteket meg majd küldd át, vagy rakd fel valahova, aztán megnézem. -
#5830 Itt:
fifa.rainwood.hu -
#5829 A kis kép melletti linket kell bemásolni