FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs Breki de ilyet 2gk-sban nem találtam sehol te tudsz?
Mert jók a mezek amit csinálgattok de a csíkvastagságok nem tetszenek,nekem van eredeti mezem és nem annyira vékony a 2 szélsõ csík mint egyes mezeken,és a hátán sem
szükségem lenne Blackburn Rovers Kék-fehér, Piros-fekete és Kapus Mezekre
elõre is köszi
elõre is köszi
Harcra fel !
az lehet hogy azért mert beraktam a csukákat,bl lasztikat Inter mezt,partjelzõt,tv-t ettõl nem lehet háloni?mert amikor bejön a videó a meccs elõtt connection lost!
na most mûkõdik végre!!!
Izé,Adrianonak nincsen arca a game-hez?Vagy valaki csinál?
Izé,Adrianonak nincsen arca a game-hez?Vagy valaki csinál?
erre mindenki írjon választ

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
egy kérdés Breki ne nézz ide ! 😄
szerintetek jobb lesz a Pro Evolution Soccer 4 , mint a FIFA 2005 ?
szerintetek jobb lesz a Pro Evolution Soccer 4 , mint a FIFA 2005 ?
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
ááá faszom ebbe a hülye bigraptorba!
beraktam a mezt és végre sikerült,erre a bigraptorral beakartam rakni breki patchébõl pár dolgot,erre a fifa 2005.exe hibát észlelet!
beraktam a mezt és végre sikerült,erre a bigraptorral beakartam rakni breki patchébõl pár dolgot,erre a fifa 2005.exe hibát észlelet!
Breki nem tudnál kiadni egy olyan patchet amiben benne van minden amit eddig kiadtak?
oksi, ma felrakom, valszeg este. addigra még csinálhatsz ha gondolod fantázia lasztikat.
pl. a fehér helyett fekete és ez fehér csillaggal, stb 😊
pl. a fehér helyett fekete és ez fehér csillaggal, stb 😊
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
szükségem lenne Blackburn Rovers Kék-fehér, Piros-fekete és Kapus Mezekre
elõre is köszi
elõre is köszi
Harcra fel !
Mást is adott?????
Igen csak azon van...a többi alatt halvány szürke minta van, azok azért látszanak jól messzirõl is...
Igen csak azon van...a többi alatt halvány szürke minta van, azok azért látszanak jól messzirõl is...
Igazából színenként kéne csinálni egy exét, de ahhoz végképp nem értek...

Hogy érted, hogy sárgásabb? Adtam hozzá egy kis vaj színt, hogy ne legyen olyan fehér... #5231
Az arany csíkon vastagítottam egy kicsit, mert az elõzõn nem is látszott, hogy a csillag széle arany...
Az arany csíkon vastagítottam egy kicsit, mert az elõzõn nem is látszott, hogy a csillag széle arany...
Ja, bocsi...azt hittem az Övé 

Ja ha raksz mellé egy setup bat-ot meg a három exe-t nem kell semmi más a telepítéshez
setup file tartalma:
impbig /i zdata_16.big balltexobj.texobj55__texture56__5.fsh balltexobj.texobj55__texture56__5.fsh /c
impbig /r zdata_16.big
setup file tartalma:
impbig /i zdata_16.big balltexobj.texobj55__texture56__5.fsh balltexobj.texobj55__texture56__5.fsh /c
impbig /r zdata_16.big
Breki!
Ha tudod, vedd fel a kapcsolatot Danival, és vele csináltasdd meg a bordót, mert nem szívesen módosítom más munkáját a beleegyezése nélkül...10x
Ha tudod, vedd fel a kapcsolatot Danival, és vele csináltasdd meg a bordót, mert nem szívesen módosítom más munkáját a beleegyezése nélkül...10x
Sziasztok!
Itt a cl_balls csomag...egészségetekre
cl_balls_by_red6t6
Megtisztelõ lenne, ha felraknátok az FH-ra is...
És te is rakd fel légyszí, Breki...
Itt a cl_balls csomag...egészségetekre
cl_balls_by_red6t6
Megtisztelõ lenne, ha felraknátok az FH-ra is...
És te is rakd fel légyszí, Breki...
gyere
Mindjárt felrakom a csomagot...
gyere már !
A bmp-ket át kell alakítani fsh- ra vagy hogy is ? (mert én midnent Big Raptorral rakok be)
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
okés akkor szerintem ha kész minden szin akkor egybe csomagold és jöhet a Nike
De a fórumba is írhatnál......
De a fórumba is írhatnál......
be lehet de amiket beraktam 2g-ek
csak azért raktam be ha esetleg kijön a raptor legyen választék
amugy fsh-editorral lehet
Ja és köszi
csak azért raktam be ha esetleg kijön a raptor legyen választék
amugy fsh-editorral lehet
Ja és köszi
Az enyém sem az...maga a foci hatszögekbõl és ötszögekbõl áll, csak a minta miatt látszik úgy, hogy nem szabályos!
Nem arra gondoltam, hanem arra, hogy Dani labdáján a csillagok egymásba érnek, nem csak érintik egymást a csúcsaik, mint az igazi labdán...
Ha megnézed az ezüstöt, amit csináltam, azon pont úgy érnek össze a csillagok csúcsai, mint a #465-ön...
Nem arra gondoltam, hanem arra, hogy Dani labdáján a csillagok egymásba érnek, nem csak érintik egymást a csúcsaik, mint az igazi labdán...
Ha megnézed az ezüstöt, amit csináltam, azon pont úgy érnek össze a csillagok csúcsai, mint a #465-ön...
Breki! Leszedtem a patched 2 részét az is jó. Gratulálok.
De egy kérdésem lenne a csukáknál van egy csomó bmp azokat valahogy belehet importalni ?
De egy kérdésem lenne a csukáknál van egy csomó bmp azokat valahogy belehet importalni ?
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
kék

#4865 látod nem szabályos ötszög
A fekete jó de mintha nem teljesen fekete lenne
Amúgy az eredetin milyen szinû az irás?
fehér vagy ezüst?
A fekete jó de mintha nem teljesen fekete lenne
Amúgy az eredetin milyen szinû az irás?
fehér vagy ezüst?
de megtudom, de ennek a mintája meg közelrõl nem hasonlít a csillagra...de ha Neked ez kell...
fekete...

De az jó most is az van bent
Sajna távolról csak a sötétek mutatnak jól
emléxem mikor megláttam az fsh-t elõször mondtam ez a Dani nem valami jó labdát csinált
Az 5229-es formát ezzel az alappal bordón nem tudod megcsinálni?
Sajna távolról csak a sötétek mutatnak jól
emléxem mikor megláttam az fsh-t elõször mondtam ez a Dani nem valami jó labdát csinált
Az 5229-es formát ezzel az alappal bordón nem tudod megcsinálni?
ez fõleg...de nem nézted a módosított bordót, az nem egyszínû távolról!!!
fsh file
finale silver fsh
finale silver fsh