8347
  • mohus
    akkor lassan kicseréljük a komplett gammát:)
  • Breki33
  • mohus
    erre hajaz...jó bár sztem buffon kicsit máshogy néz ki

a hálóval mi lett??
  • Breki33
    Készitettem egy 1gk-s Updete-t kapusmezekhez, hogy ne legyen már olyan ronda de neis akadjon ki

Valaki berakhatna egy eredeti Roma kapusmezt
  • Breki33
    Hello :-)

Amiket küldtem azokon kell javítani?
  • red6t6
    szerintem is ...:-)
  • Breki33
  • Breki33
    Ebbe a 3GB boot Importerbe pont ugyanazokat rakták amiket javítottam P
  • Breki33
    Először a DC-t
  • [oLe] #6019
    Nagyon koszi, megprobalom...
  • Breki33
    A corporate kicsit más mint egy kicsit szemetes XP-re rakni.
    Sztem ajánlottabb is.

A DC egyértelmű, hogy okozhatja, de ez könnyen kideríthető.
  • Breki33
    ALG.EXE - Az ALG az Application Layer Gateway (alkalmazásszintű átjáró) rövidítése

Az alg.exe ugye nem maga a tűzfal, csak egy kiegészítő komponens, az sp2 előtt szükség volt az alg futására is, hogy a tűzfal működjön, sp2 esetén az alg és a tűzfal független egymástól.

Konkrétan a külső szoftverek protokollbővítményei számára nyújt opciókat, azzal, hogy lehetővé teszi, hogy a beépített tűzfalon átjuthassanak és az ICS mögött is működhessenek. Ezek a bővítmények így rendeltetésszerűen nyithatnak és változtathatnak portokat illetve IP címeket.

Ha leállítjuk vagy letiltjuk ezt a szolgáltatást, akkor a tűzfal és az internet megosztás nem fog működni, valamint a külső gyártók tűzfalszoftvereivel is hasonló gondjaink lesznek. Kézi indítású a szervíz alapállapota, így elvileg csak akkor indul el ha, valóban szükség van rá, de ha a fentiek alapján mégsincs rá szükségünk, akkor nyugodtan letilthatjuk.

A lényeg, hogy ez volt a problémám és megnéztem Security Task Manager-el mi okozhatja alg-t kilőve pedig megszünt.

• Rudee
    DC szerintem okozhatja ezt.
  • Rudee
    Én pár napja feltettem az SP2-t magában tartalmazó XP-t és nincs gond egyenlőre.

Kopp-kopp.

Valószinű nem ez a baj.
  • [oLe] #6014
    alg?
  • [oLe] #6013
    SP2 fentvan igen.
    Joreszt semmi, mirc meg dc ami lenyegesebb.
  • Breki33
    SP2 fent van?

mik futnak háttérben?

alg fut?
  • [oLe] #6011
    Hi!

Mitol lehet az, hogy meccs kozben idokozonkent egy fel masodpercre beakad a jatek? Eleg idegesito, foleg szabadrugasnal. Thx!
    Udv.
  • Breki33
    sztem a mienk szebb
  • mohus
    huh
    sehr schön
  • mohus
    a cipők TUTIK...és laszti is BABA...látszik, hogy "házi" tervezés

de az embermodellezés, arcok, hajak....és a fű?

ez az összkép erősen hajaz a 90-es évek grafikájára...értsd csak az "élet" hiányzik belőle....szvsz..egy átlag 2,8 ghz + 128mb/video gépre nyugodtan megprobálkozhatnának pl. az önárnyék megvalósításával
  • Rudee
    A képek a hülye filenév miatt nem jelennek meg itt.
  • Rudee
    Keresem azt a bátor vállalkozót (Hedge ), aki működőképessé tudná varázsolni a Real betűket.

Itt van hozzá 2 kép:
    [IMG]http://iaro.srv.hu/kep/[adidas]rm0000.jpg[/IMG]
    [IMG]http://iaro.srv.hu/kep/[adidas]rm0000-a.jpg[/IMG]
  • Rudee
    A holland VoetbalGamez egy BL patch-en dolgozik.

Többek közt ez a labda is benne lesz:
  • Rudee

Link
  • Rudee
    Nem.

De bármely mezekkel foglalkozó fórumon betemetnek Lazio szereléssel.
  • Rudee
    Belletti és Gerrard.
  • Rudee
    2 arc Doung-tól:

• Rudee
  • mohus
    "Az OTB azon része amikor egy külön embert irányitasz,mindenképpen jó ötlet....."

sztem is, de csak mint ötlet, én a tavalyiban is csak akkor használtam, amikor már untam a banánt és próbáltam változtatni a futok, kiugratok, 40-ről automatán bevágom stíluson
  • Rudee
  • gercse
    nem ugy néz ki mint ez,az 5993-at le lehet a filefronton kivül máshonnan is szedni?
  • gercse
    egynlő ezzel?
  • jeno16

FFleague jelentkezetek

• Clement
    Tegnap két dolgot csináltam:felraktam a török stadion patchet ill. bepakoltam pár mp3-at a chants raptorral,azóta viszont nem tudok labdát importálni a játékba mert a bigraptor lefagy.Valami ötlet a reinstallon kívül...? :)
  • Breki33
  • Unicorn1979
    Ez olyan mint a magyar foci.. mindenki tudja mit kéne csinálni, csak alkalmatlanok rá
  • Gabe18
    Asszem ezt már inkább kihagyom. /nem is menne nekem,mert nem tudok én ezzel jól játszani,azt is elismerem/
    Mindegy,a véleményem napról napra egyre rosszabb lett erről a játékról.A kezdeti lelkesedésem nagy részét is a on-line multi táplálta,ami azért kétség kivül jó mulatság,na meg az ujdonság varázsa,ami viszont meg már elmúlt.
    Nem akarok én senkit meggyőzni arról hogy ez egy rossz játék,csak a véleményemet irtam le,ami viszont ez.
  • Breki33
    Na kész van a 3. boots csomag

Már csak red kéne és készen van a Breki 3 Patch P
  • Breki33
    Hát próbáld ki egyszer multiban elmozgatni hosszún a csatárt és mikor uresben van akkor neki ívelni

Nem hiszem hogy egyszerűen menne.
    Viszont ha bejön nagyon nagy gólokat lehet lőni.