8347
-
#6028 akkor lassan kicseréljük a komplett gammát:) -
#6027 -
#6026 erre hajaz...jó bár sztem buffon kicsit máshogy néz ki
a hálóval mi lett?? -
#6025 Készitettem egy 1gk-s Updete-t kapusmezekhez, hogy ne legyen már olyan ronda de neis akadjon ki
Valaki berakhatna egy eredeti Roma kapusmezt -
#6024 Hello :-)
Amiket küldtem azokon kell javítani? -
red6t6 #6023 szerintem is ...:-) -
#6022 -
#6021 Ebbe a 3GB boot Importerbe pont ugyanazokat rakták amiket javítottam P -
#6020 Először a DC-t -
#6019 Nagyon koszi, megprobalom... -
#6018 A corporate kicsit más mint egy kicsit szemetes XP-re rakni.
Sztem ajánlottabb is.
A DC egyértelmű, hogy okozhatja, de ez könnyen kideríthető. -
#6017 ALG.EXE - Az ALG az Application Layer Gateway (alkalmazásszintű átjáró) rövidítése
Az alg.exe ugye nem maga a tűzfal, csak egy kiegészítő komponens, az sp2 előtt szükség volt az alg futására is, hogy a tűzfal működjön, sp2 esetén az alg és a tűzfal független egymástól.
Konkrétan a külső szoftverek protokollbővítményei számára nyújt opciókat, azzal, hogy lehetővé teszi, hogy a beépített tűzfalon átjuthassanak és az ICS mögött is működhessenek. Ezek a bővítmények így rendeltetésszerűen nyithatnak és változtathatnak portokat illetve IP címeket.
Ha leállítjuk vagy letiltjuk ezt a szolgáltatást, akkor a tűzfal és az internet megosztás nem fog működni, valamint a külső gyártók tűzfalszoftvereivel is hasonló gondjaink lesznek. Kézi indítású a szervíz alapállapota, így elvileg csak akkor indul el ha, valóban szükség van rá, de ha a fentiek alapján mégsincs rá szükségünk, akkor nyugodtan letilthatjuk.
A lényeg, hogy ez volt a problémám és megnéztem Security Task Manager-el mi okozhatja alg-t kilőve pedig megszünt.
-
Rudee #6016 DC szerintem okozhatja ezt. -
Rudee #6015 Én pár napja feltettem az SP2-t magában tartalmazó XP-t és nincs gond egyenlőre.
Kopp-kopp.
Valószinű nem ez a baj. -
#6014 alg? -
#6013 SP2 fentvan igen.
Joreszt semmi, mirc meg dc ami lenyegesebb. -
#6012 SP2 fent van?
mik futnak háttérben?
alg fut? -
#6011 Hi!
Mitol lehet az, hogy meccs kozben idokozonkent egy fel masodpercre beakad a jatek? Eleg idegesito, foleg szabadrugasnal. Thx!
Udv. -
#6010 sztem a mienk szebb -
#6009 huh
sehr schön -
#6008 a cipők TUTIK...és laszti is BABA...látszik, hogy "házi" tervezés
de az embermodellezés, arcok, hajak....és a fű?
ez az összkép erősen hajaz a 90-es évek grafikájára...értsd csak az "élet" hiányzik belőle....szvsz..egy átlag 2,8 ghz + 128mb/video gépre nyugodtan megprobálkozhatnának pl. az önárnyék megvalósításával -
Rudee #6007 A képek a hülye filenév miatt nem jelennek meg itt. -
Rudee #6006 Keresem azt a bátor vállalkozót (Hedge ), aki működőképessé tudná varázsolni a Real betűket.
Itt van hozzá 2 kép:
[IMG]http://iaro.srv.hu/kep/[adidas]rm0000.jpg[/IMG]
[IMG]http://iaro.srv.hu/kep/[adidas]rm0000-a.jpg[/IMG] -
Rudee #6005 A holland VoetbalGamez egy BL patch-en dolgozik.
Többek közt ez a labda is benne lesz:
-
Rudee #6004
Link -
Rudee #6003 Nem.
De bármely mezekkel foglalkozó fórumon betemetnek Lazio szereléssel. -
Rudee #6002 Belletti és Gerrard. -
Rudee #6001 2 arc Doung-tól:
-
Rudee #6000 -
#5999 "Az OTB azon része amikor egy külön embert irányitasz,mindenképpen jó ötlet....."
sztem is, de csak mint ötlet, én a tavalyiban is csak akkor használtam, amikor már untam a banánt és próbáltam változtatni a futok, kiugratok, 40-ről automatán bevágom stíluson -
Rudee #5998 -
#5997 nem ugy néz ki mint ez,az 5993-at le lehet a filefronton kivül máshonnan is szedni? -
#5996 egynlő ezzel?
-
jeno16 #5995
FFleague jelentkezetek
-
#5994 Tegnap két dolgot csináltam:felraktam a török stadion patchet ill. bepakoltam pár mp3-at a chants raptorral,azóta viszont nem tudok labdát importálni a játékba mert a bigraptor lefagy.Valami ötlet a reinstallon kívül...? :) -
#5993 -
#5992 Ez olyan mint a magyar foci.. mindenki tudja mit kéne csinálni, csak alkalmatlanok rá -
Gabe18 #5991 Asszem ezt már inkább kihagyom. /nem is menne nekem,mert nem tudok én ezzel jól játszani,azt is elismerem/
Mindegy,a véleményem napról napra egyre rosszabb lett erről a játékról.A kezdeti lelkesedésem nagy részét is a on-line multi táplálta,ami azért kétség kivül jó mulatság,na meg az ujdonság varázsa,ami viszont meg már elmúlt.
Nem akarok én senkit meggyőzni arról hogy ez egy rossz játék,csak a véleményemet irtam le,ami viszont ez. -
#5990 Na kész van a 3. boots csomag
Már csak red kéne és készen van a Breki 3 Patch P
-
#5989 Hát próbáld ki egyszer multiban elmozgatni hosszún a csatárt és mikor uresben van akkor neki ívelni
Nem hiszem hogy egyszerűen menne.
Viszont ha bejön nagyon nagy gólokat lehet lőni.