8347
-
#6068 Egyébiránt mégegyszer köszi a segítségért.Ezt az importert honnan lehet leszedni? -
#6067 Tegnap óta semmilyen arsenal mezt nem enged hozzá betenni, a többi csaopattal működik rendesen, de bármilyen arsenal mezt szeretnék hozzárendelni /home-away-gk/ a bitmap megjelenitőhibaüzenettel kifagy.kiexportálni mindent kilehet.Próbáltam már azt is hogy máshonnan töltöttem le arsenal mezt de azzal is ua. volt a helyzet.
Egyébként a Fecoh által megadott mezekből válogattam. -
#6066 -
imi1024 #6065 Sziasztok!
Légyszi segítsetek egy kit raptoros dologban: a realhoz akarok betenni mezeket és ha az importra nyomok kiírja,hogy this kit is not in the game.Az 1.5-ös van fenn azzal az updatettal együtt.
Miéert van ez? -
#6064 1. meg kéne nézni exportálni kit raptorban ki tudod-e
s ha igen mit látsz
2. Próbálj meg másik Arsenal mezt berakni (Akár egy GK-at)
3. Aztis nézd meg ha átváltasz másik, pl idegenbeli mezre, hogy jó-e.
4. Big Raptorral meg tudod nézni a kérdéses fsh-t (EXport/Open EAGraph)
5. DE a legegyszerűbb megoldás visszatölteni a zdata mentést ami ugye van?
Elég azt a zdata-t visszatölteni viszont utánna futtatni a FAtBH Buildert. JA most jut eszembe ezt első lépésként is ajánlott futtatni hátha rendberekja.
Amúgy konkétan melyik mez ez? -
#6063 Úgy veszem észre csak az arsenallal áll fenn ez a probléma, a többi csapatnál egyelőre minden rendesen működik.Hogyan lehetne visszaállítani az eredeti arsenal mezeket? -
#6062 Sziasztok!
Kéne egy kis segítség! Elkezdtem Fecoh mezeit berakosgatni a játékba és rögtön az arsenal mezeinél olyan probléma lépett fel hogy a kitraptorban ahol egy kis ablakban meg lehetne nézni hogyan fog mutatni emberünk az új mezében hibaüzenettel kifagyott.Ennek ellenére az improtálás sikerült, így viszont ha meccset akarok játszani az arsenallal a meccs betöltésekor a játék kifagy.Próbáltam már kicserélni más arsenal mezre de így sem műxik :( Breki,kérlek mondj valami okosat, ne kelljen megint reinstall..!
Előre is köszi! -
#6061 -
#6060 -
#6059 ez red-től függ
még nem válaszolt
én nem akarok beta-t kirakni aztán javításokat -
#6058 Breki mikorra várható a megjelenés ? -
#6057 pl FC Bayern facepack -
Arjen Robben #6056 Valaki meg tudná adni, honnan lehet letölteni az EA graph legújabb verzióját?
köszi -
#6055 na jó leírom...konkrétan
CSELEKET -
#6054 Hát a Norton
ki kellett lönni a 2005-öst -
#6053 Mi volt a baj?
Miért nem tudtál hosztolni?
Mert én sem tudok sajna :(( -
#6052 rajta
amúgy rájöttem miért nem tudtam eddig hostolni
így mostmár semmi akadálya, hogy a DElle Apliban fogadhassam a jelentkezőket.
Ja és nem a kiegészítők miatt -
#6051 OK -
#6050 Várom red megnézze kell-e rata javítani, ha kész megy fel a Breki3 patch -
#6049 PLS Breki ezt a labdát ide tudnád adni .fsh-ban? -
Gabe18 #6048 Hát a Daemon csinál neked egy meghajtót,abban bent van a fifa,mintha egy cd lenne,azt nyisd meg /jobb gomb,intéző/,és a mappák közt ott van a crack is. -
#6047 Ha megveszitek Collina-t akkor az azutáni meccseken lesz biró? -
jeno16 #6046 www.ffleague.uw.hu jelentkezetek sok csapat van még szabadon -
Rudee #6045 Akkor is rajta kel llennie ha a reloaded féle fifa van meg.
Gamecopyworld.com-on meg biztos fentvan. -
#6044 De nekem daemoon toolssal van meg,vagy mi,és nincs hozzá crack -
Rudee #6043 2. cd -
#6042 Irjatok már olyan helyet,ahonnan le tudom szedni a 2005 crack-jét !! -
#6041 De konkrétan légyszi irjatok má le cseleket!!!!PLEASE!!!! -
#6040 Köszi szépen ! -
Rudee #6039 H38G-8VFZ-468S-DF8U-RRLD -
#6038 Légyszi irjatok egy serial kódot !!!!
Előre is kössz -
#6037 pedig jó lene mert mára igértem a Breki3 patch-et és a többi készen van -
red6t6 #6036 Még nem néztem, mert az aerow labdával szenvedek most... -
#6035 attila itt a válasz igaz én is 1 kicsit banűmba vagyok.
Megkéred a hawerod hogy ő legyen aki kezdeményezi a játékot|HOST GAME|.
Előtte neked be kell irni a nevét és a gépének az IP-jét |JOIN GAME| menüpont alatt és lokézod.
Körülbelül egy időben rákattintotok|ő a hostra te a joinra| és felhozza 10 mp mulva acsapatokat és mehettek!!!! -
Arjen Robben #6034 Sziasztok!
Szeretném elkészíteni a DVSC stadionját a FIFA-hoz, azonban elég kevés kép áll rendelkezésemre. Aki esetleg tud egy weboldalt, vagy van saját képe, kérem jelezze! -
Gabe18 #6033 Nem eredeti fifával csak a direct ip-s megoldás megy.Pár napja asszem le volt irva hogyan. -
attila777 #6032 Valaki segitene nekem?
Szeretnék a neten játszani, de a "play online"-ban mindig szarakodik velem. Ti hogyan játszotok? Valamilyen internetcimre kellene rámennem, vagy hogyan? Előre is köszönöm a segitséget! -
Rudee #6031 Sweetpatch's Rosters 2004/2005 Episode 2
Premiership
Ligue 1
Bundesliga
Serie A
Primera Division -
Így -
#6029 Cső emberek!!Király a játék meg minden.Lenne egy kérdésem.Tudja valaki pontosan hogy hogyan kell király cseleket csinálni.(a bringán kívül)