8347
  • Breki33
    de akik akarunk a mircen vagyunk
  • Csesza
    nem akar valaki jönni multiba játszani?????
  • Breki33
    kb heti kérdés

neked azt mondom, hogy 3GB Importerrel
  • pala17
    HI!Hogy lehet a csukákat belerakni a gameba?
  • Gabe18
    Sőt,még többet!
  • Breki33
    Hátha mindent akarsz :-)
  • Gabe18
    Ezt az "unlocker-t" kéne leszedni?
  • Breki33
    igen

ma kijött nocd-is meg mindentmegkapsz is :-)
  • Gabe18
    Ez nekem jött?
  • Breki33
    És milyen régi P
  • Breki33
    A gamecopyworld-on van erre megoldás ugye
  • Gabe18
    Szép igy,sokkal hangulatosabb.De ezt a marhaságot hogy külön kell "megvenni"...
  • Fboy
    jó kis leírás
  • Breki33

Na itt vannak az én esti stadion képeim, nemtudom ki mondta, hogy túl fényes :-)
  • Forrest Gump
    Nincs bíro akkor sem, csak nemzetközi barátságos meccseken Collina mutatja fel a lapokat.
    Egyszer írtam, hogy én is vártam a bírót mint a messiást egy olasz-brazil meccsen. Direkt adattam magamnak egy lapot és akkor elökerült Collina és brazil mezben volt. :)))
  • Clement
    Cselek:

Marcell tipjei:

"Első tippem, hogy a tele kamerából jól zoom-olj ki, és állíts a magasságán. Fontos, hogy jól belásd a pályát, ne csak egy-egy részletét

TÁMADÁS:

A : ívelés. Én ritkán használom előre íveléshez, mert azt legtöbbször az ellenfél szerzi meg (hiszen ő szemből érkezik a labdára) inkább keresztlabdákhoz érdemes használni, valamint a beadásokhoz.
    S : passz
    D : lövés. Minél hosszabban nyomod, annál erősebb a lövés. Kapura fejelésnél nyomd meg egyszer (ne túl hosszan, inkább épp csak pockold meg). Kapáslövéshez 2x kell megnyomni.
    Q + irány : egy csapattársad bemozog üresbe (elindul előre)
    W : gyors passz, a fogadó játékos elé
    E + irány : sprint (nyomva tartva)
    Y (angol billentyűzeten Z) : Off The Ball irányítás bekapcsolása. Egy általad kiválasztott játékossal szabadon üresbe mozoghatsz.
    A + A : ívelés a legközelebb álló csapattárshoz
    Q + S : manuális erősség megadásával létrejött passz
    C + D : lövőcsel (csak az ellenfél térfelén)
    Q + D : emelés, kapus átemelése (csak az ellenfél térfelén)

SHIFT + iránygombok : cselezés
    [SHIFT + előre = biciklis csel. Legtöbbször a hirtelen kilepő védőnél érdemes alkalmazni, akkor is csak a jó ütemben, egyszer]
    [SHIFT + előre + hatra] = a játékosod rálep a labdára, ő továbbfut két lépést, majd visszalép a labdához. (hatásos, amikor az ellenfél pont veled szemben áll). Beadások előtt is hasznos lehet a széleken, ha a védőtől nem tudnád beadni.)]
    [SHIFT + E + előre egyszerre] = gyors sprint. Ilyenkor elég hosszan megtolja a játékosod a labdát, szóval vigyázz, ne legyen előtted hátvéd. Ha valakit le akarsz rázni, vagy a szélen elhúzni, akkor nagyon hasznos.]
    [SHIFT + Le/Fel = elhúzós csel.]
    [SHIFT + Le/Fel + előre GYORSAN = 360 fokos fordulat a labda "fölött".]

Egyeb tipp:
    Mielőtt egy játékos megkapná a labdát, tartsd lenyomva az E-t, majd nyomd a SHIFT-et és egy iránygombot. Ilyenkor a játékosod maga elé engedi a lasztit, majd utoléri, így gyorsan elindíthatod őt.

Beadás előtt nyomd meg a Q-t, így a csatárod üresbe fog futni. Pöcköld meg a D-t és nyomj egy irányt a kapun, hogy a csatárod kapura fejelje. Én elsősorban beadás utáni fejelésből vagyok eredményes.

Q (tartsd lenyomva) majd nyomd meg a W-t, vele együtt. Ekkor az elfutó játékos elé, odaemeli a labdás játékosod a labdát.

Szögletnél többször bejött az a variáció, hogy: driven, majd a W-jatekos. Kicsit kivárok, aztán tolom a nyilat fölfele, hogy kikerülje a játékosom a hátvédet. Végül megpöccintem a fejelést.

Az elhúzós csel nekem sokszor összejön, ezzel a hátvédeket meg lehet etetni és rá lehet lőni mar a 16-oson belülről is akar, vagy jól el lehet menni vele a szeleken.

TAKTIKA:

Y + C : ha lenyomod együtt ezt a két gombot, megjelenik egy menü, amelyben beállíthatod a hátvédjeid, a középpályásaid és a csatáraid taktikáját. A felfele + lefele gombbal kiválaszthatod, hogy

A (attack – támadás)
    M (midfield – középpálya)
    D (defend – védelem) taktikáját szeretnéd beállítani,

a jobbra/balra gombokkal pedig kiválaszthatod a kívánt taktikát.

pressing – nyomás (előretolt védekezés)
    contain – visszavont védekezés
    long passes – hosszú indítások
    wing play – játék a széleken

VÉDEKEZÉS:

A : becsúszás. Érdemes csak a hátvédekkel alkalmazni, úgy a kapudtól csak 25 méteren belül, máskor elég kicsi az esélye a sikeres becsúszásnak. Ha egy csatár hosszan tolta meg, de meg oldalról rá tudsz csúszni, akkor érdemes használni. (Vagy
    szabálytalankodáshoz. Ha az ellenfél megpróbálja átívelni a védőket, nyomd az A-t, hogy a védőd közbeavatkozzon.
    S : emberváltás
    D : labdaszerzés. Érdemes folyamatosan nyomva tartani, mellé még esetleg az E gombot is. Én sokszor a D-t és a hátra gombot nyomom együtt, így hátrál a védőm, de végigköveti a csatárt. Ha az ellenfél megpróbálja átívelni a védőket, nyomd a D-t, hogy a védőd közbeavatkozzon.
    Q : Amikor az ellenfél áthozza a labdát a középpályádon, érdemes nyomva tartani, ilyenkor odafut meg egy ember a labdás ellenfélre.
    W : a kapus kifut a kapuból, amíg nyomva tartod a gombot. Legeredményesebben úgy tudod használni, ha jó ütemben futsz ki vele (nyomva tartod), majd akkor engeded el, amikor az ellenfél pont ellövi a lasztit.
    Játék közben is nagy szerepe lehet a kapusnak! Én rendszeren kijövök a kapussal a beadásokra, vagy a kiugratásokat rendre fölszedem a csatár elől. Ha beíveli az ellen a védőid mögé, tehénkedj rá a W-re és nézd, ahogy a kapusod fölszedi a labdát a dühös csatár elől.
    Ha a széleken vitte el az ellenfél, akkor is érdemes készülni, és nyomva tartani a W-t, hogy a beadásokat lehúzza.
    Szögleteknél is használható, amint elrúgták a labdát tartsd nyomva, hogy a kapus kiszaladjon érte. (Csak akkor érdemes kifutni, ha nem a fix ponton álló játékos fele szalad a labda, hanem ráfutnak a kis fekte pontra a földön. Főleg a hosszú sarokról és középről húzza le a jól a kapus, de a rövidre is oda szokott érni.)
    E : sprint"

A-felívelés, kapásból továbbrúgja a felívelést
    becsúszás
    2A- felívelés a legközelebbi embernek
    lapos /közeli beadás (Pes )
    S- passz, fejes
    emberváltás
    D-lövés, kapáslövés, ollózás, erős fejes
    szerelés
    Q- futtatás, társ hívása védekezésnél
    W- társ elé passzol, szélen indítás
    kapus hívása
    E-sprint

Shift + Nyíl- labdaátvétel (first touch)
    csel (sprint nélkül)
    megtolja a labdát, néha csel (sprinttel)

C+D- lövőcsel (csak az ellenfél térfelén)
    Q+D- emelés, kapus átemelése (csak az ellenfél térfelén)
    Q+S- állítható erősségű passz
    Q+W- társ elé íveli a labdát
    Q+A- bármerre állsz, előre íveli a labdát
    S/W + Q + S/W – passz + fut a passzoló, passz (kényszerítő is lehet)

az A-t én se használom sűrűm, max keresztlabdákhoz
    szerintem mezőnyben a lagjobban használaható billentyűk: s, w, q, q+w!!

a cselek közül legjobb és legegyszerűbb az elhúzós csel, az nagyon sokszor bejön, a szélen érdemes sprinttel (E-vel) együtt nyomni a Shift-et, mert akkor hosszan megtolja a labdát és előnyt szerzünk!!

a beadásoknál ne mindig a sima A-t használjátok, hanem a 2A-val is lehet jó dolgokat művelni, ez a lapos/közeli beadás!!

a fejesnél csak kicsit nyomd meg a D-t!!

egyelőre ennyi!!
  • jAsOn VoOrHeEs
    :DDDDDDD
  • Breki33
    mert nem raktad fel a Breki 2 patch-et :-)
  • Morphin
    Jo ez a Buffon fej!!Na emberek még mindig nem írtatok konkrét cseleket!!!!!!Más:észre vettem hogy nekem nem is látszik se a bíró(csak ha lapot ad akkor látszik)se a partjelzők!! EZ MIÉRT VAN????
  • Breki33
  • Breki33
    nem ma sem
  • Breki33
    De ez a labda

Engem az érdekel aki megvette a bíró-t van-e multiban.
  • Grusi
    Megvettem az éjszakai Delle Alpit, nem csunya :)
  • Breki33
    www,mirc.com

onnan letöltheted
  • fhsasa
    http://www.fifahungary.com/modules.php?name=Hirek&op=more&sid=68
  • fhsasa
    a FIFA HUNGARY-n van fent egy leírás, 1-2 cikkel hátrébb
  • attila777
    Ne Jézusozzál, nem értek én annyira a számitógépekhez, egyszerűen nem értem, hogy miről irtok, de ha segitenétek és leirnátok akkor tudnám. Segitsetek lécci!!!
  • Grusi
    Jezus... :D
  • attila777
    Mi az a "mircen"? Hogyan tudok felcsatlakozni a quakent szerverre?
  • 9csöves9
    az ey csetprogi és ott kereshetsz ellenfelet magadnak
  • attila777
    Mi az a "mircen"? Hogyan tudok felcsatlakozni a quakent szerverre?
  • R9
    mircen kell felcsatlakozni a quakenet szerverre és ott a fifahungary szoba!
  • attila777
    Breki 33! Mit jelent az a "Ha játszani akarsz a neten: #fifahungary @ Quakenet "? Ez milyen cim? Hogy tudok játszani ezen a cimen? Hova irjam be? Tudom, igen barom lehetek, de bocs, nem értem.

• Forrest Gump
    Azt direkt nem, mert olvastam itt, hogy azt nem bírja a game.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Kapusmezeket/kapusmezt tettél be?
  • Forrest Gump
    Sziasztok!
    Nem tudom mi lehet a baj, de nekem csak egy labda, mezek, spanyol kommentátor van fent és multiba a meccs végén elszáll a fifa.
    Valaki tudja a gyógyírt esetleg? Mert ha ez ilyen, akkor hiába a sok jó cucc csak kínlodás az egész.
  • 9csöves9
    azt meglehet vhogy csinálni hogy pl a raisportos tv logóhoz hozzá illő eredmény jelző?
  • jAsOn VoOrHeEs
    Breki még red ma sem jelzett vissza neked?
  • Breki33

• Rudee
    Hálóból nem is fogsz hostolni.