FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kéne csinálni egy oldalt ahol össze kéne gyûjteni az összes progi leírását kezdõknek + progikat ami nem túl nagy
Harcra fel !
by SpaceMarine SpaceMarines, ATTACK!!! Forza MILAN!
de valaki segíjjen má!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN
please help!
Hát ha jól értem, azt mondja, nem tetszik neki a bevonulózene és a gólzene a Milannál és a Juvenál. Szeretne egy fájlt ezen hangok nélkül...
labdaberakás
leszeded a footbalmatch.it-rõl a labdát
felülirod a benne levõ fsh-t annak a labdának az fsh-aval amelyik tetszik
bemásolod a data könyvtárba
futtatod a setup.bat-ot
futattod az exe-ket.
És kész
Szerintem érdemes volna felrakni az fh-ra.
Figyi írtak nekem a chant ügyben te asszem jobb vagy németbõl.
Azt írja, hogy lenne zenéje a Juve meg Milanos chanpackhoz?
Idézem:
@Breaki
Hi, i think you speak italien?
Prima di tutto molte grazie per gli stupendi files che fai per Fifa 2005,
gia ne utilizzo un paio. Purtroppo non so come si fanno i cori dei tifosi e
avrei un favore da chiederti:
I tuoi cori di Juve e Milan durante il gioco sono stupendi, pero non mi
piace la musica dell'entrata in campo e la musica dopo un gol realizzato.
Potresti dunque togliere i rispettivi files e fare di questi un upload su un
server?
Grazie e cari saluti
für alle anderen:
Ich habe ihm (auch per Mail) geschrieben dass ich seine Files super finde, vor allem die Fangesänge. Doch gefallen mir die Torjubel und die Einlaufmusik bei Juve und Milan nicht und habe ihn gebeten ein neus File ohne diese beiden Sounds zu machen.
Mondjuk nemértem miért a labdásba írták P
Teljesen kezdõ vagyok még ebben a mez berakásban, azt szeretném kérdezni, hogy a Kit Raptor csapatállományában nem találom a Barcelonát akkor hogy rakjam be a barca mezeket?
Elöre is köszi!
Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!
Ott van megvan adva név alatt egy #irc cím. leszedtem a mIRC-et csak nem tudom hoy mit hova kell beírni.
Pliz
Practice makes perfect.
Szerezz egy Ariel féle eredeti chantpackot (pl. Real Madrid). Indítsd el, majd telepítési könyvtárnak adj meg egy könnyen elérheto könyvtárat (pl. C:\CHANT - a továbbiakban ezt fogom használni).
Ezután folytasd a telepítést. Ahogy kilépsz az Install programból, elindul egy kis ablakban a Socceraccess Installer (SAINSTALLER.EXE). Ebbol lépj ki a jobb felso sarokban található X segítségével.
Ha ezután belenézel a C:\CHANT könyvtárba, akkor találsz ott egy SAINSTALLER.EXE-t, a DATA\AUDIO könyvtárban pedig egy GFXPAK.EXE-t, egy NONAME.DAT-ot és valahány .ASF fájlt. Az .ASF fájlok tartalmazzák a hangokat. A GFXPAK.EXE arra jó, hogy az .ASF fájlokat beimportálja a CHANTS.BIG fájlba. Az SAINSTALLER.EXE fájl pedig elindulása után, megnézi, mi van a NONAME.DAT fájlban, és annak tartalmát beimportálja a CHANTS.BIN fájlba.
Ha saját .ASF fájlokat akarsz berakni a fifába, akkor a következot kell tenned: Mentsd el a fifa eredeti CHANTS.BIG és CHANTS.BIN fájljait más néven, hogy probléma esetén vissza tudd állítani oket. Töltsd le a http://home.t-online.de/home/peppi78/c2k4conv.zip fájlt, és csomagold ki a tartalmát a C:\CHANT\DATA\AUDIO könyvtárba. Ugyanide másold be az általad berakni kívánt .ASF fájlokat. Nevezd át a NONAME.DAT fájlt CHANTS.BIN-re. Índítsd el a CHANTEXP.BAT-ot. Ez készít a CHANTS.BIN fájlból egy CHANTS.TXT-t. Szerkeszd át a CHANTS.TXT fájlt (írd bele a saját .ASF fájljaid nevét, és írd át a számokat a csapatnak megfeleloen).
Ha kész, akkor indítsd el a CHANTIMP.BAT fájlt. Ez visszaalakítja a CHANTS.TXT-t CHANTS.BIN fájlra. Majd nevezd át a CHANTS.BIN fájlt NONAME.DAT-ra.
A következo lépés az, hogy bemásolod a fifa CHANTS.BIG és CHANTS.BIN fájljait a C:\CHANT\DATA\AUDIO könyvtárba. Majd indítsd el a C:\CHANT könyvtárban az SAINSTALLER.EXE-t. Kattints az INSTALL PATCH gombra. Ez el is készíti a CHANTS.BIN fájlt.
Az utolsó lépés az, hogy a .ASF fájlokat beimportálod a CHANTS.BIG fájlba. Ezt megteheted parancssorból a GFXPAK.EXE segítségével. Például:
GFXPAK.EXE -P HANG1.ASF HANG2.ASF HANG3.ASF HANG4.ASF
Vagy használhatod a BigGui-t, EAGraph-ot, esetleg más .BIG fájl szerkesztésére használható programokat.
Ha ez is megvan, már csak be kell másolni a CHANTS.BIG és a CHANTS.BIN fájlt a fifa2005\DATA\AUDIO könyvtárba.
Cucu, felölem játszhatunk egy jót...bár én rém gyenge vagyok...
sajna én nem használom a messengert,hogyan bonyolitsuk a dolgot?
Az installeres cuccot minnyá leírom.
Tény hogy azok a dalok szólnak, de nem abból a bizonyos könyvtárból. Próbáld ki, töröld ki õket vagy cseréld le õket a music könyvtárban; a menüben változnak a dalok, de meccsbetöltõdéskor még mindig a régiek szólnak. Én már próbáltam 😊
Harcra fel !
Harcra fel !
Amúgy ha tényleg nem akarsz többel foglalkozni leírhatnád pontosan az installeres részt hogy rakod bele mert van még négy öt chantcsomagok asf-ben (Pl Roma, Inter)
Mecsbetöltõdéskor a játékban lévõ dalok szólnak.
Szerintem ezeket a legkönyebb cserélni.
Külön könyvtárban sorakoznak, szerintem csinálsz egy asf-et átnevezed arra a névre és felülírod. Ennyi.
Kicsit hülyén mutat átlátszó háttér elõtt feketén ugyebár.

Harcra fel !
Azért egy új dolgot tanultam tõlük. Megtudtam, miért fagyott le a FIFA, mikor még én is manuálisan raktam be a chantokat.
A BL-es nekem egyelõre elég a Juvénél. Egy idõben(még a 2004-nél) azt próbáltam, hogy a meccs elõtt, mikor tölt a gép, akkor szóljon a BL zene. De azóta sem találtam meg, hol tartja a progi azokat a zenéket, amik akkor szólnak. Egy biztos, nem a Data/Audio/Music könyvtárban. Talán valamelyik .BIG-ben lehetnek elrejtve...
Ezt láttad már?
klikk
A Bl-est nem akarod a többi csapatnak is?
Amúgy a németek beindultak írnak mint a güzü a chantoknak nyitott fórumon, de a felét sem értem.
Tehát bármilyen mezt (kivéve kapusmezek, mert azok bebasznak), labdát, cipõt, hálót stb. betehetsz, de a partjelzõ és a bíró engedélyezésétõl inkább tekints el, multi csak akkor mûködik, ha mindkét félnél be van kapcsolva - ez pedig ritka, mint a fehér holló. Roster update és gameplay patch felpakolása is tilos. 😊
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Ott van megvan adva név alatt egy #irc cím. leszedtem a mIRC-et csak nem tudom hoy mit hova kell beírni.
Pli

Practice makes perfect.