FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unicorn1979
Breki
kéne csinálni egy oldalt ahol össze kéne gyûjteni az összes progi leírását kezdõknek + progikat ami nem túl nagy

Harcra fel !

SpaceMarine
van egy csomó jó kis csuka amit beszeretnék rakni, de nem tudom hova kéne berakni, melyik könyvtárba????????!!!!!!!!!!

by SpaceMarine SpaceMarines, ATTACK!!! Forza MILAN!

SpaceMarine
kinek küldtél privit??
de valaki segíjjen má!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cucu13
is küldtem privit

Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN

Cucu13
éN

SpaceMarine
hogy tudok csukákat betenni a játékba! valaki jó lenne ha segítene mert negyon kéne!!!! ja és hogy lehet igazolni a játékban!! vagy nem is lehet???

please help!

Forrest Gump
Köszönöm!
sammy
Felõlem mehet az FH-ra...

Hát ha jól értem, azt mondja, nem tetszik neki a bevonulózene és a gólzene a Milannál és a Juvenál. Szeretne egy fájlt ezen hangok nélkül...

Breki33
akkor utoljára

labdaberakás

leszeded a footbalmatch.it-rõl a labdát

felülirod a benne levõ fsh-t annak a labdának az fsh-aval amelyik tetszik

bemásolod a data könyvtárba
futtatod a setup.bat-ot

futattod az exe-ket.
És kész
Forrest Gump
HÚ, most labdát szeretnék berakni, de ez a Big Raptor nekem magas. Nincs valahol használati utasítás? (technikai dolgokban láma vagyok, nem beszélve az angolról 😊))
Breki33
Hmmmmmm ez nagyon korrekt köszi.
Szerintem érdemes volna felrakni az fh-ra.

Figyi írtak nekem a chant ügyben te asszem jobb vagy németbõl.

Azt írja, hogy lenne zenéje a Juve meg Milanos chanpackhoz?

Idézem:

@Breaki

Hi, i think you speak italien?

Prima di tutto molte grazie per gli stupendi files che fai per Fifa 2005,
gia ne utilizzo un paio. Purtroppo non so come si fanno i cori dei tifosi e
avrei un favore da chiederti:
I tuoi cori di Juve e Milan durante il gioco sono stupendi, pero non mi
piace la musica dell'entrata in campo e la musica dopo un gol realizzato.
Potresti dunque togliere i rispettivi files e fare di questi un upload su un
server?

Grazie e cari saluti

für alle anderen:

Ich habe ihm (auch per Mail) geschrieben dass ich seine Files super finde, vor allem die Fangesänge. Doch gefallen mir die Torjubel und die Einlaufmusik bei Juve und Milan nicht und habe ihn gebeten ein neus File ohne diese beiden Sounds zu machen.

Mondjuk nemértem miért a labdásba írták P
Breki33

Hmmm jó ez az új Gameplay
Forrest Gump
Tárgytalan, megtaláltam. Úgy látszik vak vagyok.😊)
Forrest Gump
Sziasztok!
Teljesen kezdõ vagyok még ebben a mez berakásban, azt szeretném kérdezni, hogy a Kit Raptor csapatállományában nem találom a Barcelonát akkor hogy rakjam be a barca mezeket?
Elöre is köszi!
Clement
Pox,küldtem mailt!Olvasd el!!! 😊Játszunk már végre valakivel???

Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!

Clement
Jól csináltam?A network gamesnél csináltam egy új gamét Clement néven.Így megtaláljuk egymást??

Clement
Cucu!Küldtem privit,olvasd el!

poX3ll
Lehet hogy én is NOOb vagyok de én is multiba és neten szeretnék játszani.
Ott van megvan adva név alatt egy #irc cím. leszedtem a mIRC-et csak nem tudom hoy mit hova kell beírni.
Pliz

Practice makes perfect.

Cucu13
ok felõlem

sammy
CHANT TUTORIAL:

Szerezz egy Ariel féle eredeti chantpackot (pl. Real Madrid). Indítsd el, majd telepítési könyvtárnak adj meg egy könnyen elérheto könyvtárat (pl. C:\CHANT - a továbbiakban ezt fogom használni).

Ezután folytasd a telepítést. Ahogy kilépsz az Install programból, elindul egy kis ablakban a Socceraccess Installer (SAINSTALLER.EXE). Ebbol lépj ki a jobb felso sarokban található X segítségével.

Ha ezután belenézel a C:\CHANT könyvtárba, akkor találsz ott egy SAINSTALLER.EXE-t, a DATA\AUDIO könyvtárban pedig egy GFXPAK.EXE-t, egy NONAME.DAT-ot és valahány .ASF fájlt. Az .ASF fájlok tartalmazzák a hangokat. A GFXPAK.EXE arra jó, hogy az .ASF fájlokat beimportálja a CHANTS.BIG fájlba. Az SAINSTALLER.EXE fájl pedig elindulása után, megnézi, mi van a NONAME.DAT fájlban, és annak tartalmát beimportálja a CHANTS.BIN fájlba.

Ha saját .ASF fájlokat akarsz berakni a fifába, akkor a következot kell tenned: Mentsd el a fifa eredeti CHANTS.BIG és CHANTS.BIN fájljait más néven, hogy probléma esetén vissza tudd állítani oket. Töltsd le a http://home.t-online.de/home/peppi78/c2k4conv.zip fájlt, és csomagold ki a tartalmát a C:\CHANT\DATA\AUDIO könyvtárba. Ugyanide másold be az általad berakni kívánt .ASF fájlokat. Nevezd át a NONAME.DAT fájlt CHANTS.BIN-re. Índítsd el a CHANTEXP.BAT-ot. Ez készít a CHANTS.BIN fájlból egy CHANTS.TXT-t. Szerkeszd át a CHANTS.TXT fájlt (írd bele a saját .ASF fájljaid nevét, és írd át a számokat a csapatnak megfeleloen).

Ha kész, akkor indítsd el a CHANTIMP.BAT fájlt. Ez visszaalakítja a CHANTS.TXT-t CHANTS.BIN fájlra. Majd nevezd át a CHANTS.BIN fájlt NONAME.DAT-ra.

A következo lépés az, hogy bemásolod a fifa CHANTS.BIG és CHANTS.BIN fájljait a C:\CHANT\DATA\AUDIO könyvtárba. Majd indítsd el a C:\CHANT könyvtárban az SAINSTALLER.EXE-t. Kattints az INSTALL PATCH gombra. Ez el is készíti a CHANTS.BIN fájlt.

Az utolsó lépés az, hogy a .ASF fájlokat beimportálod a CHANTS.BIG fájlba. Ezt megteheted parancssorból a GFXPAK.EXE segítségével. Például:

GFXPAK.EXE -P HANG1.ASF HANG2.ASF HANG3.ASF HANG4.ASF

Vagy használhatod a BigGui-t, EAGraph-ot, esetleg más .BIG fájl szerkesztésére használható programokat.

Ha ez is megvan, már csak be kell másolni a CHANTS.BIG és a CHANTS.BIN fájlt a fifa2005\DATA\AUDIO könyvtárba.

Clement
Sziasztok!

Cucu, felölem játszhatunk egy jót...bár én rém gyenge vagyok...
sajna én nem használom a messengert,hogyan bonyolitsuk a dolgot?

Cucu13
eZEK MIRE JÓK??

Unicorn1979
a gép

Harcra fel !

Cucu13
KI SZERETNE VELEM MULTIZNI?

Unicorn1979
csak legyen logó 😊

Harcra fel !

Unicorn1979
az engem nem izgat 😄

Harcra fel !

Breki33
Fehér háttérrel lehet

csak a valóságban nem olyan
sammy
Állítólag minden egyes csapat berakásánál teljesen újra kell generálni a chants.txt-t. Én ezt nem tettem meg, több csapatot raktam be egyszerre, illetve a már szerkesztett chants.txt-t szerkesztettem tovább, ezért fagyott.

Az installeres cuccot minnyá leírom.

Tény hogy azok a dalok szólnak, de nem abból a bizonyos könyvtárból. Próbáld ki, töröld ki õket vagy cseréld le õket a music könyvtárban; a menüben változnak a dalok, de meccsbetöltõdéskor még mindig a régiek szólnak. Én már próbáltam 😊

Unicorn1979
nem lehet ilyen halvány fehér háttéren a Sport felirat ? akkor nem olyan csúnya.. nem baj ha nem átlátszó

Harcra fel !

Unicorn1979
nem lehet ilyen halvány fehér háttéren a Sport felirat ? akkor nem olyan csúnya.. nem baj ha nem átlátszó

Harcra fel !

Breki33
Miért fagyott?

Amúgy ha tényleg nem akarsz többel foglalkozni leírhatnád pontosan az installeres részt hogy rakod bele mert van még négy öt chantcsomagok asf-ben (Pl Roma, Inter)

Mecsbetöltõdéskor a játékban lévõ dalok szólnak.

Szerintem ezeket a legkönyebb cserélni.
Külön könyvtárban sorakoznak, szerintem csinálsz egy asf-et átnevezed arra a névre és felülírod. Ennyi.
Breki33
Hát amint átrakjátok a szöveget fehérre.

Kicsit hülyén mutat átlátszó háttér elõtt feketén ugyebár.
Unicorn1979
ez szép

Harcra fel !

készülgetnek a minikitek is...
Unicorn1979
Azért egyre jobban aggaszt hogy év elején 115 magyar volt regisztrálva most 67 van 😞 elfogyunk mint a karácsonyfáról a szaloncukor

Harcra fel !

sammy
Igen, épp az elõbb bukkantam rá. Elolvastam, de még kicsit le vannak maradva a srácok. Manuálisan csinálnak mindent. Majd rájönnek, lehet egyszerûbben is 😊)

Azért egy új dolgot tanultam tõlük. Megtudtam, miért fagyott le a FIFA, mikor még én is manuálisan raktam be a chantokat.

A BL-es nekem egyelõre elég a Juvénél. Egy idõben(még a 2004-nél) azt próbáltam, hogy a meccs elõtt, mikor tölt a gép, akkor szóljon a BL zene. De azóta sem találtam meg, hol tartja a progi azokat a zenéket, amik akkor szólnak. Egy biztos, nem a Data/Audio/Music könyvtárban. Talán valamelyik .BIG-ben lehetnek elrejtve...

Unicorn1979
Breki lesz Sport1es logó ?

Harcra fel !

Breki33
Köszi

Ezt láttad már?

klikk

A Bl-est nem akarod a többi csapatnak is?

Amúgy a németek beindultak írnak mint a güzü a chantoknak nyitott fórumon, de a felét sem értem.
sammy
Breki!

Itt van amit ígértem:

Manchester javított chant pack

Juve BL bevonulózene (1M😎

Pala17: Grafikai módosításokat, patcheket teljesen nyugodtan pakolhatsz bele, hiszen multiban azt majd csak te látod, az ellenfeled a saját gépén levõ ocsmány mezeket bámulja majd 😊
Tehát bármilyen mezt (kivéve kapusmezek, mert azok bebasznak), labdát, cipõt, hálót stb. betehetsz, de a partjelzõ és a bíró engedélyezésétõl inkább tekints el, multi csak akkor mûködik, ha mindkét félnél be van kapcsolva - ez pedig ritka, mint a fehér holló. Roster update és gameplay patch felpakolása is tilos. 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Jöhet...
Breki33
privátban a címet

a Breamsteren fent van

A kész labdákat átküldjem teknikailag javítod?
Errõl lemaradtam...mikor adtad?
The Hedgehog
az elsõ igazi roster patch:

DOWNLOAD

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
külön játékmódként nincs BL 😞

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

poX3ll
Lehet hogy én is NOOb vagyok de én is multiba és neten szeretnék játszani.
Ott van megvan adva név alatt egy #irc cím. leszedtem a mIRC-et csak nem tudom hoy mit hova kell beírni.
Pli

Practice makes perfect.

sziasztok bocsi a zavarásért lehet butaságot kérdezek,de tud vki segíteni,hogy ha multizni szeretnék akkor melyik patchet,mezcsomagokat szabad felrakni,és melyiket nem?Köszi elõre is!!
Ramore
bajnokok ligáját lehet valahogyan játszani a játékban?
tartuffe
Köszi!
Breki sry, errõl lemaradtam 😊.

Yvorl redves farkára!

Breki33

Kicsit javítottam a labdákon, így már jó a szín és távolról is jól látszik.

Esetleg a formát lehet javítani, mindhárom más alap