FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

jó kis leírásEnergiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Egyszer írtam, hogy én is vártam a bírót mint a messiást egy olasz-brazil meccsen. Direkt adattam magamnak egy lapot és akkor elökerült Collina és brazil mezben volt. 😊))
Marcell tipjei:
"Elsõ tippem, hogy a tele kamerából jól zoom-olj ki, és állíts a magasságán. Fontos, hogy jól belásd a pályát, ne csak egy-egy részletét
TÁMADÁS:
A : ívelés. Én ritkán használom elõre íveléshez, mert azt legtöbbször az ellenfél szerzi meg (hiszen õ szembõl érkezik a labdára) inkább keresztlabdákhoz érdemes használni, valamint a beadásokhoz.
S : passz
D : lövés. Minél hosszabban nyomod, annál erõsebb a lövés. Kapura fejelésnél nyomd meg egyszer (ne túl hosszan, inkább épp csak pockold meg). Kapáslövéshez 2x kell megnyomni.
Q + irány : egy csapattársad bemozog üresbe (elindul elõre)
W : gyors passz, a fogadó játékos elé
E + irány : sprint (nyomva tartva)
Y (angol billentyûzeten Z) : Off The Ball irányítás bekapcsolása. Egy általad kiválasztott játékossal szabadon üresbe mozoghatsz.
A + A : ívelés a legközelebb álló csapattárshoz
Q + S : manuális erõsség megadásával létrejött passz
C + D : lövõcsel (csak az ellenfél térfelén)
Q + D : emelés, kapus átemelése (csak az ellenfél térfelén)
SHIFT + iránygombok : cselezés
Egyeb tipp:
Mielõtt egy játékos megkapná a labdát, tartsd lenyomva az E-t, majd nyomd a SHIFT-et és egy iránygombot. Ilyenkor a játékosod maga elé engedi a lasztit, majd utoléri, így gyorsan elindíthatod õt.
Beadás elõtt nyomd meg a Q-t, így a csatárod üresbe fog futni. Pöcköld meg a D-t és nyomj egy irányt a kapun, hogy a csatárod kapura fejelje. Én elsõsorban beadás utáni fejelésbõl vagyok eredményes.
Q (tartsd lenyomva) majd nyomd meg a W-t, vele együtt. Ekkor az elfutó játékos elé, odaemeli a labdás játékosod a labdát.
Szögletnél többször bejött az a variáció, hogy: driven, majd a W-jatekos. Kicsit kivárok, aztán tolom a nyilat fölfele, hogy kikerülje a játékosom a hátvédet. Végül megpöccintem a fejelést.
Az elhúzós csel nekem sokszor összejön, ezzel a hátvédeket meg lehet etetni és rá lehet lõni mar a 16-oson belülrõl is akar, vagy jól el lehet menni vele a szeleken.
TAKTIKA:
Y + C : ha lenyomod együtt ezt a két gombot, megjelenik egy menü, amelyben beállíthatod a hátvédjeid, a középpályásaid és a csatáraid taktikáját. A felfele + lefele gombbal kiválaszthatod, hogy
A (attack – támadás)
M (midfield – középpálya)
D (defend – védelem) taktikáját szeretnéd beállítani,
a jobbra/balra gombokkal pedig kiválaszthatod a kívánt taktikát.
pressing – nyomás (elõretolt védekezés)
contain – visszavont védekezés
long passes – hosszú indítások
wing play – játék a széleken
VÉDEKEZÉS:
A : becsúszás. Érdemes csak a hátvédekkel alkalmazni, úgy a kapudtól csak 25 méteren belül, máskor elég kicsi az esélye a sikeres becsúszásnak. Ha egy csatár hosszan tolta meg, de meg oldalról rá tudsz csúszni, akkor érdemes használni. (Vagy
szabálytalankodáshoz. Ha az ellenfél megpróbálja átívelni a védõket, nyomd az A-t, hogy a védõd közbeavatkozzon.
S : emberváltás
D : labdaszerzés. Érdemes folyamatosan nyomva tartani, mellé még esetleg az E gombot is. Én sokszor a D-t és a hátra gombot nyomom együtt, így hátrál a védõm, de végigköveti a csatárt. Ha az ellenfél megpróbálja átívelni a védõket, nyomd a D-t, hogy a védõd közbeavatkozzon.
Q : Amikor az ellenfél áthozza a labdát a középpályádon, érdemes nyomva tartani, ilyenkor odafut meg egy ember a labdás ellenfélre.
W : a kapus kifut a kapuból, amíg nyomva tartod a gombot. Legeredményesebben úgy tudod használni, ha jó ütemben futsz ki vele (nyomva tartod), majd akkor engeded el, amikor az ellenfél pont ellövi a lasztit.
Játék közben is nagy szerepe lehet a kapusnak! Én rendszeren kijövök a kapussal a beadásokra, vagy a kiugratásokat rendre fölszedem a csatár elõl. Ha beíveli az ellen a védõid mögé, tehénkedj rá a W-re és nézd, ahogy a kapusod fölszedi a labdát a dühös csatár elõl.
Ha a széleken vitte el az ellenfél, akkor is érdemes készülni, és nyomva tartani a W-t, hogy a beadásokat lehúzza.
Szögleteknél is használható, amint elrúgták a labdát tartsd nyomva, hogy a kapus kiszaladjon érte. (Csak akkor érdemes kifutni, ha nem a fix ponton álló játékos fele szalad a labda, hanem ráfutnak a kis fekte pontra a földön. Fõleg a hosszú sarokról és középrõl húzza le a jól a kapus, de a rövidre is oda szokott érni.)
E : sprint"
A-felívelés, kapásból továbbrúgja a felívelést
becsúszás
2A- felívelés a legközelebbi embernek
lapos /közeli beadás (Pes )
S- passz, fejes
emberváltás
D-lövés, kapáslövés, ollózás, erõs fejes
szerelés
Q- futtatás, társ hívása védekezésnél
W- társ elé passzol, szélen indítás
kapus hívása
E-sprint
Shift + Nyíl- labdaátvétel (first touch)
csel (sprint nélkül)
megtolja a labdát, néha csel (sprinttel)
C+D- lövõcsel (csak az ellenfél térfelén)
Q+D- emelés, kapus átemelése (csak az ellenfél térfelén)
Q+S- állítható erõsségû passz
Q+W- társ elé íveli a labdát
Q+A- bármerre állsz, elõre íveli a labdát
S/W + Q + S/W – passz + fut a passzoló, passz (kényszerítõ is lehet)
az A-t én se használom sûrûm, max keresztlabdákhoz
szerintem mezõnyben a lagjobban használaható billentyûk: s, w, q, q+w!!
a cselek közül legjobb és legegyszerûbb az elhúzós csel, az nagyon sokszor bejön, a szélen érdemes sprinttel (E-vel) együtt nyomni a Shift-et, mert akkor hosszan megtolja a labdát és elõnyt szerzünk!!
a beadásoknál ne mindig a sima A-t használjátok, hanem a 2A-val is lehet jó dolgokat mûvelni, ez a lapos/közeli beadás!!
a fejesnél csak kicsit nyomd meg a D-t!!
egyelõre ennyi!!
Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Nem tudom mi lehet a baj, de nekem csak egy labda, mezek, spanyol kommentátor van fent és multiba a meccs végén elszáll a fifa.
Valaki tudja a gyógyírt esetleg? Mert ha ez ilyen, akkor hiába a sok jó cucc csak kínlodás az egész.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Valami ötlet?
1.😛4 2.4Ghz, 512MB DDR RAM, Abit Siluro Geforce FX 5600
2.😛4 2.8 Ghz 512MB DDR RAM, Saphire Ati Radeon 9600XT
A játék jól megy 800*600-on ill. 1024*768-on (bár az 1.gépen nem tudom h. miért akad egy kicsit 1024*768on????????), de ha összekötöm õket, akkor lanos játékon kifejezetten szarul megy, pedig más játék (pl Battlefield Vietnam) összekötve is ugyanugy fut, mint single-be. Aki tud, kérem segítsen!!!! Köszi.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A baloldali ugye a 2005 oedit-es file ráhúzva a textúra a másik a 2004-es Nike labdához használt textura.
Egy bibi van jobb felül az a part 001