8347
  • sammy
    Nem, én a csukacsomagról beszéltem. A sevix fagy nálam is egyelőre, de majd megbuherálom :)
  • jAsOn VoOrHeEs
  • Breki33
    grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr P

de a te csomagodban olyan össze vissza méretezés van mégis megy P
  • Csesza
    EZ a sevix gamepaly patch 1.1
    amit le lehet tölteni az FHról???
    eddig még nem vettem észre különbsegget???
    milehet???
  • Breki33
    a multisoknak nincsen bíró
  • jAsOn VoOrHeEs
    Jaja van bírom !
  • jAsOn VoOrHeEs
    Megköszönném :D
  • sammy
    Ugyanis az jutott eszembe, hogy a -1-es fsh hiányzik a telepítőből. Lehet hogy azért fagy, mert esetleg más méretű textúra van a bíró cipőjén, vagy másfajta fsh fájl. Ki kéne próbálni...
  • Breki33
    Kirakjak egy olyan csukacsomagot amivel biztos megy?
  • Breki33
    Egy FCH nevű úriemper PES fanoknak ismerős lehet a neve P
    Hamarosan letölthető

Melyik új több is van.
  • sammy
    Ez felettébb érdekes, nálam ment csont nélkül :)

Tényleg, bíród van?
  • jAsOn VoOrHeEs
    Na Breki azt is feltettem.
    Mostmár nemhogy a Juve - Milán meccs, de már a Real Madrid meccsek sem mennek, meg gondolom mostmár egy sem :P
  • sammy
    Ez már letölthető, vagy még mindig csak képek vannak?
  • Csesza
    hát ez naon állat!micsinájja ezt???

megtudná nekem valaki mondani hogy micsinál ez az új gameplay patch mer én eddig semmit nem vettem észre????
  • Breki33
  • Breki33
    két file-t

egyik a ini.big és a másikat pedig bepakolja a zdata-ba
  • sammy
    Köszi, majd ezt is megnézem. Elsőként ki szeretném deríteni, mit is csinál a telepítő, milyen fájlokat rak fel, aztán majd egyenként megnézegetem őket, mi lehet a gond.
  • Falconer
    Hát ez nagyon állat :DDD
  • The Hedgehog
    nézzétek meg az aicpu.big-et EAgraph-al és hasonlítságok össze a az eredetivel a tömörítését...
  • sammy
    Na ITT van a telepítős változat.

Én kipróbáltam otthon Arsenal-Real felállásban és működött. Juve-Milant nem próbáltam.
  • sammy
    Nekem is kiakad mióta felraktam a Sevixet. Mindkét verziónál kilép a desktopra meccs után.
  • The Hedgehog
    mondjuk nem nagyon érdekel! lényeg hogy nálam megy minden! önző vagyok tudom, de most ez van... :) az élet kegyetlen! meg az EA is! :D
  • Breki33
    sztem + nem hülyeség

Ne mond hogyha beraksz pl egy csukacsomagot pl egy nap alatt kipróbálod az összes lehetséges csapattal. Nem erról van szó, hogy most jó két hét múlva nem.

Nekünk amúgy a multi miatt szigorúbb az ISO-nk, és jobban is tudjuk tesztelni P
  • The Hedgehog
    duma :D
  • The Hedgehog
    hát hétfőnél előbb nem kapod meg a zdata2-t :P de akkor kiteszem! egyébként ez a "2 hét múlva előjön dolog" sztem hülyeség... valami biztos okozza (ütközés), nem "elhasználódik" :P csak figyelni kell. Érdekes mód nálam ilyen nincs pedig már a kezdetek óta pakolom bele a mezeket meg a különböző dolgokat és számos párosításban játszottam már meccseket...
  • Breki33
    A feleslegesen szélesek miatt

De ez így mutat
  • The Hedgehog
    Szép volt! Azért felnyomhattad volna a békára :D és ki akad ki mindíg a széles képek miatt :D
  • Breki33
  • Breki33
    Breki
    de köszi, hogy módnak ívod P

Szerintem egymás elleni játékban talán jobb a Kenny mivel élvezetesebb nagyobb gólokat lehet lőni benne.

Viszont gép ellen talán jobb a Sevix olyan mozdulatok lesznek amiket nemis láttam.
    A kettőt elvileg keverve is jó dolog lehet, de az aki próbálta attól kell megkérdezni.

Namost szerintem 3 dolgot tehetsz fel egyszerűen.
    1. A tegnap este kilinkelt zdata02-öt simán bemásolod a data-ba(utánna futtatni kell a fatbh programot:soccerasses)

2. Sammy 2GB telepítős bootpackját (telepítős)

3. Kit Rapptort amivel mezeket tudod berakni.
    Mivel ugye az FH végzett teszt is ezt mutatta kapusmezt ne nagyon rakj be.
    Hacsak nem Hedge rokonságához tartozol P
  • Breki33
    A 3-assal nem egészen értek egyet, mivel nálam a Milan megy pl csak Juveval nem megy, namármost ez DressCinema-val soha az életbe nem derülne ki.

Hogy uánna megy-e meccseken nem tudod meg egyből nekem is ez hogy nem megy két hét múlva derült ki és 3 biztonsági másolatot visszatöltve se lett jó, szerencsére 5 van :-)

Amúgy kilinkelhetnéd teis a zdata02-öd van egy sejtésem P
  • Breki33
    Nematmondom, hanem a válogatást ami a legjobb csukáimat tartalmazza és elkészítette fsh-ban
  • The Hedgehog
    érdekes! végigolvastam itt a hozzászólásokat és nem értem de vagy én csinálok ennyire jól mindent vagy irtó nagy mákom van, de nekem minden megy rendesen...

szóval mint mondottam volt teli van pakolva a gamma már mezekkel (FIFA 2004-es gyűjteményt is felhasználtam :D), aztán csukacsomag saját készítésű (256x256-os textúrákkal, nevezzük 3GB-nek), sevix-kenny gameplay mix, új mezszámok, az eddíg megjelent majd összes progi telepítve :P, 2GA reklámtáblák, roster frissítés, stadion patch... meg ilyenek és egyszer sem fagy ki! namármost szerintem ez olyan dolog, hogy biztos nem tesz jót egy zdata-nak ha minden 20. percben bele van piszkálva! én így csinálom:

1. biztonsági másolat a zdata**.big,zdata**.bh, fifa.fat fájlokról
    2. Kit Raptorral vagy Big Raptor-ral telepítem a cuccost, egyszerre mindíg egy féle csomagot... mondjuk csuka
    3. Kit Raptorral, a Dressing Cinema-val tesztelem (ez elég, nem kell játékot futtatni, ha a DressCinema nem megy akkor már valami bibi van)
    4. oszt utána ha megy a meccseken is akkor ezekkel a változtatásokkal újra egy biztonsági másolat (felülírható a régi)

nekem így mindíg megy... és soha sincs gond! javallom!
  • steweee
    még csak kipróbálás szinten volt rá időm, de a tesómmal szeretnék játszani vele hétvégén. már letöltöttem az itteni linkekről a peccset, a breki és a keegan féle modokat, de jó lenne ha vki leírná hogy melyiket / még miket érdemes telepíteni hozzá, milyen sorrendben, mire kell vigyázni stb. hogy még jobb legyen a játék. előre is köszi aki leírja, és ráadásul megspórolja a következő kérdezőktől is a dolgot, lehet majd a hozzászólásra hivatkozni mint más fórumokban
  • jAsOn VoOrHeEs
    Na onnan a www.rainwood.uw.hu-ról leszedtem a 2GB-s csukákat, elindítottam a Juve-Milán meccset és nem akadt ki!
  • Breki33
    Megnézem, de teis nézd meg Sammy cipőivel neked megy-e

Előtte persze mentsd
  • jAsOn VoOrHeEs
    És ezekkel a cipőkkel nem próbáltad amit én belinkeltem?
    Mert azokkal 100%, hogy mennie kellene. :-)
  • Breki33
    Nem tudok mást elképzelni mint, hogy a cípők összeakadnak

kéne tudni a Milan cipős zdata-it
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ehhhh nekem meg simán megy :DDD
  • Breki33
    Ezzel nekem kiakad P

Érdekes, hogy csak a Juve-Milan

Milan_Milan pl simán megy PPP
  • jAsOn VoOrHeEs
    Engem csak az Adboard Importer meg a 3GB Importer akaszt ki