FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor 1mb/128k nettel játszottam akkor is dettó..lehet h a feltöltésnek kellene nagynak lennie?
Eddig akikkel jáccottam mind kiröhögött h ilyen konfiggal nemkem akadozik, mikor nekik (!) negyed ilyen géppel 1024x...ben megy símán.
Mindegy h hosztolnak vagy sme
Skaock, lenne egy olyan kérdésem, h mikor online játszok vkivel a fifával (2005) akkor miért szaggat úgy mint a rohadás? alig látok vmit, fõképp ha én hosztolok kegyetlen xar. ráadásul, 640x...es beállításban, hangok levéve, grafika levéve a minimumra.
konfig: p4 3ghz, 1gb ram, radeon 9800pro, netem meg 2mb/128k
mi a fene kell a fifának h ne akadozzon?
ezek szerint abszolúte nix Wolf-féleség??
káááár...://
tudom, hogy jön a 2006-os fifa, de ezzel addig ellennék, csak kicsit modernebbé tenném a játékot.
köcc.
kösz a helpeket!!
Ha valaki tud valami Fifa 2005 ligát , vayg szeretne egy gakorló , esteleg CB meccset írjon msn-re:
[email protected]
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Most játszok a játékkal de nem tudok rájönni az off the ball használatára.
Valaki elmagyarázná?
Köszi
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Szar Bayern, szar Bayern :)
elõre is köszi a segítséget!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
kellene egy kis segítség!
kell vmilyen különleges progi vagy beállítás ahhoz h tudjak interneten játszani?
-low/medium/high detail level
-800x600/1024x768/1280x1024 felbontás
Félidõ hosszára nememléxek már, de szerintem van több is.
visszakerestem az ilyen próblémákat, de megoldást nem találtam rá ebben a topicban sajnos...
mit lehetne ilyenkor csinálni? esetleg valami frissítõpatch nem jött ki hozzá?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)