8347
-
#107 Ebben a képben pl mi az extra? Szerintem a stadion csúnya! Csont ua. mint a 2003-ban vagy a 2004-ben. A "napfény effekt" dettó. Kispad kihalt, kijelző szintén, közönségről már inkább nem is beszélek!
-
#106 A Shalke mez hátán látni, hogy a mezek felbontása semmit sem változott:
-
#105 Mintha műanyagból lenne a játékosok haja...
-
#104 A számok még mindíg ugyanolyan rondák, a mezek textúrái pedig ugyanolyan elmosottak.
-
#103 Vannak új képek a hivatalos oldalon, de annyira elveszik vele a kedvem a FIFA-tól, hogy alig bírtam végignézni őket. Szörnyű de egy az egyben FIFA 2004 a játék. Semmi újdonság! Hihetetlen pofátlan már amit az EA művel:
-
#102 Na Breki láttad a videókat? :D -
#101 Ez PS2 megjelenés! A PC-s október eleje! -
#100 gondolom előszőr ezis ps2 -
#99 érdekes a WE8 aug 5-én jön és semmi hájpolással nem találkoztam...csak egy pár pontos összegzéssel, viszont a forumok pl a pesinsight vagy az evoweb iszonyat gőzerővel nyomja ,hogy mit hogy kéne még csiszolni, lehet hogy a Konamisok néha hallgatnak a vevőikre..nem ugy mint az EA
mondjuk a most márciusban megjelent World Soccer Winning Eleven 7 International PS2 megjelenését is Breki mondta nekem...:))) -
Rudee #98 Mégegy videó. -
#97 Hát meggyőzni nem győztek meg a videók! Egy az egyben 2004! A játékmenetben nem látok semmi javulást! :( -
#96 Cinematics video -
#95 Gameplay video -
#94 Itt a Fifa 2005 előzetes weboldala :
http://www.fifafootball2005.ea.com -
#93 az új banda ua. mint a 2003-as... a EURo-t fejlesztette más csapat!
Én fognám kirúgnám a kanadai bandát és rábíznám a EURO 2000-et fejlesztő angol csapatra (ott legalább magyar gyerek is volt :D ), mert ők már akkor más irányba terelték a játékot:
- dinamikusan meccs közben változó időjárás
- nevek a háton (csak a 2004-es fifa-ba került ez be)
- koszolódó nevek (szintén)
- PES-hez hasonlóan szerkeszthető arcok és játékosok
- valós sérülésmodell (felgyógyulási idő, rosszabb forma a sérülés miatt stb.)
- az eddigi legjobb EA Sports fociban látható menü (eddíg hasonlót sem láttam, animált háttérrel minden KAFA)
- gólöröm animációk alatt a kamera mindíg más pozíciót használ, sohasem ugyanaz így azok változatosabbak
stb.
csak annyi volt a baj a játékkal, hogy a FIFA 2000 gyatra gameplayét kapta, de tényleg kevés volt idő akkor újat írni rá... -
#92 reménytelen....
én kirúgnám az új bandát és a Fifa 2003-ast hivnám vissza...az egy jó út volt...
találjátok ki lesz az angol kommentátor?:))) -
Takigabi #91 Na a közönség még mindig ugynaolyan szar :( -
#90 az fh-n Steve csinált egy korrekt fordítást erről. -
#89 Abban szebb volt a csuka és a labda P -
#88 Az a zöld izé az olasz zászló egyik részlete! Amúgy meg tök olyanok ezek a képek mintha a FIFA 2003-ból lennének! -
#87 hát ha már a mez is Parmalat... -
#86 Nézd meg, azon a képen ahol van a "zöld izé", a szembe futó parmai játékos cipellője olyan mintha a sportszár kék színe "ráfolyt" volna!!!!!!........komolyan nevetséges -
#85 miez a zöld izééééé? jobboldalt
a közönség nekem tetszik
-
#84 ---azaz már bemutatták-----de hogy mi jót mondtak erről azt még mindíg nem tudom -
#83 PEDIG :
"A játékot ezen a héten, Los Angelesben, az E3
keretében mutatják be a nemzetközi játék-sajtónak."
(http://fifa2005.ea.com)
Ezek után ne is várjátok sztem,hogy annyira újitgatnának már ezen -
#82 Nekem egyelőre ennyit a játékról! Majd ah kijönnek az újabb képek akkor bizonyíthat nálam! Egyelőre lefele vizsgázik, bár az E3-as elmondások alapján nagyon jókat hallani róla... -
#81 Jézusom, remélem ezt nem gondolták komolyan....ki ez a frankeinstein figura ??????Ha ez ténleg így marad akkor bizony EA Sports-ból GAME OVER lesz......Ez katasztrófális még a Fifa 2003 is jobban nézett ki........................Ennyit az új grafikai motorról -
#80 Semmi új ismét! Tiszta 2004! -
#79 Heh háttérben Davids szemüveg nélkül... A JUVÉBAN !!! Mi ez?! FIFA 2003? -
#78 -
#77 -
#76 Nah megint
Baloldali arc jó, középső ismert jobb oldali átlagos
a cipő ajjaj -
#75 Vérszag terjeng a levegőben
-
#74 huh! valami MISC-es :D -
#73 és akkor még van pofájuk azt mondani, hogy figyelemmel kísérik a FIFA fansite-ok tevékenységeit... pedig tanulhatnának és láthatnák, hogy mire van igény.... de tényleg még új stadiont sem nagyon láttam a videóban és a képeken! -
#72 tényleg a reklámtábla melyik fsh?
ha hazaérek kicserélem -
#71 Na a 60-as mezével már meg lennék elégedve
de hogy nem tudnak normális drapériát füstöt labdát cipőt
legalább akkor rakják vissza a 2002 konfettiesőjét 2003 füstjét
a Wolfi labdáját stb. -
#70 magyarázd meg! :D én meg mondom, hogy én készítem :D -
#69 Az itt persze nem erre a képre vonatkozott P -
#68 szerintem azért mert nem PC-s képek!