8347
-
#147 nézd meg az első hozzászólást -
#146 :D:D:D:D:D:D:D LOL -
#145 pffff no comment ... -
#144 Ez a Winning Eleven 7 kb. mikori? -
#143 rémlik P
talán ha benéznél a Winning Eleven topicba látnál pár érdekes dolgot -
#142 FIFA -
#141 Így már rémlik. A PES 3-mal játszottam, nem tudom de nem lettem tőle KONAMI párti! -
#140 Csak úgy sugárzik a tajékozottság és a inteligencia belőled... -
#139 KONAMI focija -
#138 Pro Evolution Soccer GIGALOL! -
#137 Az meg mi? -
#136 hát te hülye vagy. Nem ismered a pes sorozatot??? GIGALOL! -
#135 Szerintem is lehetne egy kicsit jobb, de ha megnézzük ez az egyetlen normális focisjáték. Akinek ez nem tetszik az játszon a Fotball Generationnal (kb Fifa 95-97 szintű)
ez még újabb! -
#134 Én attól, hogy a Fifa 2005 topikba léptem be, ahogy ezeket a képeket elnézem nyugodtan mehetnének a Fifa 2004-es topikba . Nem sok minden újdonságot látok így a képekből eddig. A mezek azok ugyanolyan gyatra elmosódott xarok .
A játékosok arca egy nagy kalap ... ráadásul szinte vagyis inkább tökre ugyanaz mint a 2004-ben.Most amit itt tomper belinkelt nézzetek rá az első sor utolsó képén az AS Roma játékosának az arcára hát komolyan mondom sírva fakadok. Szal engem eddig nem túlzottan hatott meg. Az EA-s srácok kicsit jobban nekiülhetnének a grafikai motor javításába. -
#133 sok szep kep az uj EA-s jatekokrol -
#132 Én inkább ügy mondanám nem jobb mint a 2003-é és visszaesések vannak még a 2002-es VB-re készültel szemben is -
#131 Én a grafikával is vitatkoznék... szerintem az csak be van beszélve mindenkinek, hogy így jó egy fociprogram mikor a mai viszonylatban a 2004 grafikája irtó gyenge! -
#130 Remélem nem b*sszák el megint,mert amit a 2004-el csináltak...
Irányítását jól megkéne csinálni,meg a menüt normálisan.Grafika az mindig is jó volt. -
#129 DE! -
#128 minek? október eleje! ennyi nem elég? -
#127 Hali! Van valahol egy visszaszámláló, hogy mikor jelenik meg a game? -
#126 nem valami nagy eresztések ezek az új képek sem! -
#125 jó reggelt -
#124 Eddíg még nem igazán tudtak újat mutatni a srácok... jó reggelt! -
#123 -
#122 írok róla majd úgy is! mától már az FH-n is újra aktív leszek! -
#121 de én értem :) -
#120 szerintem nem! -
#119 lefordítjátok majd? -
#118 Hivatalos oldal-on -
#117 A van egy új videó, mely tulajdonképpen egy interjú a játék producerével... Válaszol a rajnogók kérdéséire. Érdekes új dolgokat láthatunk, melyek kezdenek pozitívan hatni a megítélésre, de még mindíg óvatosan állok a játékhoz. -
OPM #116 tudom, lassulva is nyomtam vele pár hétig :) -
#115 pedig a Wei nagyon jó -
OPM #114 jaja, 2003-mal én is nagyon sokat nyomtam
de miután a 2004 és az euro nem nyerte el a tetszésem, a pes pedig belassul, már jó 2 éve nem játszom focis játékkal :( -
#113 lehet felrakom a 2003-at úgyis kihagytam a nagyméretű BL patch-et -
#112 a 2003 még jó volt... de a 2004 és az Euro az pfff... -
Air #111 Mar 2-3 verzio ota azt sem sikerul osszehozni, ugyhogy szerintem ne remenykedj! -
#110 mostmárcsak abban reménykedem hogy a gamplay lesz jó... -
#109 te ezen a képen ugy néz ki a laszti,mint 1üveggolyó, Van Nistelroy feje meg kissé aránytalanul nagy...elég vicces ez a "VADI ÚJ" graf.motor,mi? -
#108 Na ennyi elég nekem! Komolyan elveszik tőle a kedvem! Sajnálom de nem erre számítottam, bár még van 4 hónap...