8347
  • The Hedgehog
    hogy lenne jó?! gondolkozz már!
  • Breki33
    persze bele is néztem, de most mindenki megrohant nincs hetven percem nyugin ülni
    de mi a kérdésemre a válasz?
  • Breki33
    sztem a 2006-oshoz inkább P
  • fitutufi
    vagy mega patch ez mihez lehet használni ? 2005-öshöz is ??
  • The Hedgehog
    ezt hol látod? hát mivel még nem jött ki a FIFA 2005 ezért valszeg ahhoz nem lehet :D logika!
  • fitutufi
    ez mi ez az omega patch 85Mb ? Fifa 2005-höz is lehet használni ?
  • The Hedgehog
    október elején!
  • fitutufi
    mikor jelenik meg a gamma ?
  • The Hedgehog
    hjah olvastam én is a pesinsight-on! hát remélünk!
  • The Hedgehog
    ennek ellenére még megnézheted és mondhatsz véleményt!
  • Petya777
    TÉnyleg sokkal jobb lett a gameplay! A First Touch télleg hasznosnak láccik! Komolyan néz ki az esernyő csel! Meg ahogy elnéztem a cselek és a lövések is frankóbbak! Egyedüli dolog ami nem tetszett, hogy Raul érdekes módon berúgott egy szabadot a Barçának 30-ról. :\\\
  • mohus
    A ps2 verzióhoz...
    Én egy demólemezen láttam EA játékokhoz kedvcsinálót.....

a PS2-n eddig egy rakás szarnak néz ki...SZAGGAT

legalább ezt megoldhatnák, ha a többi fostengeren már nem sikerül javítani...

a WE8 is berángat tömegjeleneteknél...az összes külföldi forum retteg a szaggatástól az eu PES4 verzióban, akárcsak én is...ha szaggatni fog, maradok a WE7:I-nél(patchelve)
    ...egy fockaprogi ne szaggasson, mert elcseszi az irányítást és a játékélményt
  • Breki33
    Megnéztem illetve belenéztem, de elég gagyi minőség, nincs fent valahol jobb minőségben?
  • Petya777
    Szedem. Ha lejön, mondok véleményt!
  • Garcia
    ja ismerős az oldal valahonnan...
  • :)
    sziasztok! fifa2004 lan kupa! bővebb infó: http://www.fifahungary.com/
  • The Hedgehog
    Nos tegnap leszedtem a 77MB-os FIFA 2005 bemutatót a www.fifadimensions.tk-ról. Ez egy spanyol (ha jól tom') egyetemen tartott EA-s bemutató a játékról. Egy fejlesztő beszél a FIFA 2005-ről és annak lehetőségeiről.

Nos tegnap gyökeresen megváltozott a véleményem a játékról. Várom. Majdnem annyira már mint a PES4-et. Miért?

Láttam jónéhány percet a játékmenetből. Lendületes. Élethű. Új.

Láttam jónéhány menüpontot és játékmódot. A Career Mode-ot továbbfejlesztik. Nagyszerű dolgokat pakolnak bele, de még egyszer végignézem a múvit mert kiváncsi vagyok. A játékoskreálás visszakerült a játékon belülre! Végre!

A grafika még mindíg sz*r de most mit lehet tenni... a többi legyen jó oszt' kész!

Nézzétek meg ti is...
  • Cybergamer
    mind1ikbe volt eddig is¢¢
  • Cybergamer
    HEDGE NE SZIIDD A FIFAT!!!:DD IGY IS ELEG NAGY FOS:)
  • Cybergamer
    www.earthquake.hu itt mindenki tud nevezni fifa 2004 ben es megmerkozhet a legjobb magyar fifasokkal:)
  • mohus
    a PES-ben a radar igencsak hasznos....látod ugyanis, hogy ki van elöl a támadásnál szabadon...és védekezésnél pedig hogy hogy helyezkednek a védők stb...ráadásul a fogott játékosok pontjai villognak is

persze ez a fifán nem segít...majd a klotyó manók lerendezik:)
  • Rudee
    Eddig is volt radar, nem újdonság.
  • And5
    radar a fociban a mai nap legnagyobb hülyesége amit hallok ilyen szupperre cisnaljak a fifa2005 öt
  • balintka
    Szerintem tök hülyeség a radar, én tuti ki fogom kapcsolni!
  • Rudee
    "Most már csak 8 játékost látunk a kezdő 11-ből! Vicc :D"

Ez legyen a legkisebb hibája, legalább meccs előtt is lehet cserélni.
  • The Hedgehog
    eh most vettem észre, hogy amikor a fejlesztők irodáját és az ott felakasztott mezeket pásztázza a kamera ott lóg egy régi 94-es SYMPHONIA-s Fradi mez :D Mik vannak!
  • The Hedgehog
    Megnéztem! Hát a nagy grafikai továbbfejlesztést szerintem elfelejthetjük. Az idén nem lesz.

A videó alatt egy deka új stadiont sem láttam. Semmi új effekt! Mi van itt? Megállt az idő?

Igazi ingame képeket nem látunk a videóban, csak különleges, közelről felvett mozdulatokat. Ez így látványos, de hogy folyik mondjuk egy támadás/védekezés? Ezt szeretném én látni... tele cam-ból nem pedig így marketingszagúan!

A menüket is láthatjuk. Futball Fusion marad, Career Mode marad. Menük ua. szarok! Már bocs' Most már csak 8 játékost látunk a kezdő 11-ből! Vicc :D A radar fontosságát is hangsúlyozzák (PES hatás) de ez nem újdonság mert már a FIFA 94 óta van a játékban.

Még mindíg nem győztek meg.

• The Hedgehog
    Itt a második a készítőkkel készített interjú videója:

producer_diaries2_hi.mov

Most szedem én is oszt' megnézem...
  • Breki33
    sztem is
  • mohus
    A PES sorozat PS2-ön volt csak ezidáig...és 2001 óta boldogít engem...ezért is távolodtam el a FIFÁtól...mondjuk a 2003-as sztem jó volt
  • balintka
  • Kaplan
    két okból: ezért,azért
  • balintka
    Miért nem lehetett egyből így megmondani?
  • Kaplan
    istenem , a játék olyan mult év november-december ha jól emléxem.
  • balintka
    Nem igazán van értelme amit írtál, mert az üzenetedben az állt, hogy lebetűzöm neked mikori a játék, erre meg leírod hogy idézem: "A P-R-O E-V-O-L-U-T-I-O-N S-O-C-C-E-R 3 J-A-P-Á-N É-S A-M-E-R-I-K-A-I J-Á-T-É-K B-Ő-V-Í-T-E-T-T V-Á-L-T-O-Z-A-T-A így jó? " (fogalmazni meg én tudok)
  • Kaplan
    Nehéz a felfogó képességed? Mar megmondtuk mikori a játék de ha akarod lebetűzöm. A P-R-O E-V-O-L-U-T-I-O-N S-O-C-C-E-R 3 J-A-P-Á-N É-S A-M-E-R-I-K-A-I J-Á-T-É-K B-Ő-V-Í-T-E-T-T V-Á-L-T-O-Z-A-T-A így jó?
  • balintka
    Elmondanád, hogy ennek mi az értelme te inteligens!
  • Kaplan
    GIGLOL! No comment
  • Breki33
    énmeg válaszoltam nagyfiú
  • balintka
    Kérdeztem valamit!