8347
-
#227 levesszük a szemüvegét, kibontjuk a haját és máris dögösebb a kis japcsicsaj! :P -
#226 a fittnesedző tetszik P
bár tudnék jobbat :-) -
#225 Meccs szimulálásánál szövegesen kiírja az eseményeket... tiszta TCM :D
-
#224 Csapatfelállás... szebb mint volt az tény! Teccik!
-
#223 A Career Mode főképernyője. Zsűfolt, pofás és remélhetőleg jól kezelhető lesz.
-
#222 A szakmai stáb kiválasztása! Ez kérem még mindíg a FIFA 2005...
-
#221 Emailben megjött az első feladat a vezetőségtől. Előkelő helyen kell végezni a tabellán a csapattal...
-
#220 A sajtó mindent megír! :P
-
#219 Csapatválasztás. Azt nem tudom még, hogy ez a Football League Two valami fantázia bajnokság és ezek most itt olyasmi nevenincs játékosokkal teli csapatok, mint a WE-bes MasterLeague kezdőcsapata? hmmm meglássuk...
-
#218 Itt választhatsz hol akarsz indulni. Milyen régióban...
-
#217 itt vagyunk mi :D remélem lehet saját fotót benyomni :P LOL
-
#216 röviden: Career Mode! te vagy az edző, 15 idény, csapatokat válthatsz menet közben, fejlődhetsz...
-
#215 attól még messze vagyunk szerintem ne menjünk el ebbe az irányba...
szal' megnéztétek a vigyiót? -
#214 Úgy hogy a Fifáról van szó
és úgy hogy merek fogadni megint a configban kell beállitgatnom a gombokat manuálisan -
#213 ez, hogy jön ide? :P -
#212 Az az érdekes, hogy mostanában elkezdtek jönni a levelek, hogy a 2004-el játszom ...barátod küldött hozzád, mert te biztos meg tudod mondani az irányítás beállítását.
Közben fél éve fent sincs a game.
Szval lehet egyszer beírom ide amire emléxem aztán mindenkit ideküldök. -
#211 jó de 2004 szintü semmiképp ne legyen -
#210 én már nem -
#209 hát igen ez jól hangzik és szerintem ha a játékmenet olyan lenne mint a 2003-ban akkor én meg lennék elégedve -
#208 én most néztem meg a hivatalos oldalra ma kirakott Producer Diary 3 videót és azt kell mondjam, hogy egyelőre a grafikát leszámítva a tartalommal nem lesz baj. Beépített játékos és csapatszerkesztő/készítő, átdolgozott-továbbfejlesztett karrier mód, pontokért megvásárolható extrák mint pl új labdák, mezek, bíró, stadion, játékmód...
szal nálam már csak a játékmenet kérdés... -
#207 Nos az én véleményem az hogy ez sem lesz jobb mint a 2004...
Mondjuk nem tudott a 2004 lekötni,viszont a karier mód az jó volt benne...
Ami igazán tetszett az a 2003 volt,de azért reménykedek hogy vmi jót dobnak össze,de arra sok esélyt nem látok. -
#206 sztem a térd javult
de számomra nem ez az elsődleges -
#205 Én meg ezeket a térdeket...
Egyébként a faszik aránytalanok torzak...lásd mint FIFA 2004..a gatyaszár végébe meg kerek drótháló van behúzva:)
a stopli nem "süpped" bele a fűbe... -
#204 ő rohadt nagy játékos! csomó csapatban játszik egyszerre :D -
#203 a 198-ban szereplő ikrekre gondolok P -
#202 he? -
#201 Ezt az arcot tudnám már feledni :-) -
#200 Ezek már voltak! De az új képek amik a hivatalos oldalon és a Soccergaming-on vannak a Career Mode-ról nem rosszak és láthatólag nagyon sokat fejlődik ez a játékmód... várom! Egyre jobban! -
#199 áááá,épp ezért nem érdekes mert ezt mindenki ki tudja találni ááááz -
Rudee #198
-
#197 dehogynem írja mikor jön a demo meg a hine P -
Rudee #196 Kössz. -
#195 eleje nem érdekes többi:
jobb off the ball irányitás
különbözö idöjárási feltétel
hivatalos liszenszek 15000 embernél többröl
jobb online játék
a kiegyenlitett játék nehezebb lesz
szép magyaros forditás :)) -
Rudee #194 Kössz -
#193 Gagyi mozgás
Irányíthatatlan "darabos" arcade foci
Automata célzás
:))))))
-
Rudee #192 Valami profi németes lefordíthatná ezt:
Es beginnt das Warten. Der Releasetermin ist bisher auf den 14.10.2004 datiert. Erfahrungsgemäß kommt die Demo zwischen 2 und 4 Wochen vorher um mal in die neue Version hineinzuschnuppern.
Bisherigen Features von Fifa 2005:
Verbesserte Off-the-Ball Steuerung
Verschiedene Wetterbedingungen
Offizielle Lizenzen für über 15.000 Spieler
Verbesserter Onlinemodus
Das "Quitten" wird erschwert
Voice over IP
Ingame Chat ? -
Rudee #191 Arsenal - Real Madrid
Roma - Juventus -
#190 FIFA 2005 - Ujjaszuletes
[2004-08-19 @ 18:24 - ZeroCool]
Legnagyobb meglepetesunkre a FIFA sorozat legujabb tagja, latszolag oriasit fejlodott. Mind grafikailag, mind jatekmeneteben remek ujitasokkal bir. A karakterek mozgasa sokkal fejlettebb, a hangulat meg profibb, mint valaha. A jatek producerenek elmondasa szerint immaron tenyleg kontrollerrel erdemes jatszani. Persze lehet billentyuzetrol is, de sokkal elvezetesebb es egyszerubb egy jobbfajta dual analog vezerlovel. Varhatoan osszel jelenik meg.
info: Gamestar -
Rudee #189 Új képek. -
#188 nincs!