8347
-
#267 tudom hogy nem valami jó a graf meg stb.(gameplay...)de bizakodni kelllll,ja és ha boccs az elözöért de már kijött belölem hogy mindenki lehúzza a gamet a föld alá -
#266 az bazz,folyik beköled az ellenszenv vagy a közömbösség,több bizalom kéne a fifához nem csak a Peshez,nem?de bocs ha nincs igazam,szerintem tuti lesz benne multi,+1 ok hogy vegyék ha már nem lesz olyan jó,de szerintem nem kell meginni elöre a medve bőrére hogy sz@r lesz a játék -
#265 multi az
sztem nem valószínű -
Petya777 #264 Néztem a Gameplay vidiket, meg amik az EA-n vannak és bejönnek. UGYE LESZ BENNE MULTY (direct IP)??? -
#263 hát csak most néztem azt az oldalt ahol az új képek vannak,ránéztem egy mezesre....há most hánnyak ide????rosszabb mint a tavalyi vagy nem? -
#262 még te kérded?hát jó hogy tőletek raktam ide,láttam hogy kihalt a topik,átnéztem hozzátok és láttam mikor jön ki,gondoltam beírom,ha már ugyse jár erre senki,de látom azóta feljebb lendült a téma,remélem jó kis játék elébe vágunk majd októberben,csak azok a mezek......majd kicseréljük :DD -
#261 idén mint látható nem fog :) -
#260 hát ez lenne a vágyam, ha az a köntös szépülne -
#259 Ha a gamepl is az amit a videókon láttam akkor egy PES FIFA köntösben! Ésez nem biztos, hogy olyan rossz lesz :) -
Quaresma #258 Na erre kiváncsi leszek, képek alapján jó, de nekem még vannak kétségeim....:) -
#257 bár az EURO 2000 menüjét sohasem múlják felül! az büntet! -
#256 eheh! :) nekem most tetszik a menü! a EURO 2000 után először egy jól összedobott és jó felépítésű layout... hasonlít a 2004-ére de mégsem az! -
#255 Hangya a fűben? P -
#254 az a poén hogy alapból le vannak zárva az egyes pontok a Creation részben és csak úgy lehet előhozni őket, ha a Career Mode-ban pontot gyűjtve megvásárolod őket (mondom az EA nem lop a KONAMI-tól :D ) -
#253 hja-ja! :D reggelt' na ez viszont nem rossz:
-
#252 Nektek is küldött az EA levelet? :-)
Tele van reklámmal meg képekkel.
Micsoda marketing.
Amúgy jó reggelt. -
#251 csak nézegetem az új képeket és dühöngök itt egymagam :D -
#250 No hát ettől a grafikától már herótom van! A meztextúrák felbontása ugyanolyan kaki maradt! -
#249 Fitness, Form és mosolygó arcocska. ÁÁÁÁ az EA nem lop a KONAMI-tól :D
-
#248 ezt ki mondta vagy honnan szedted?
itt vannak új képek:
http://g4mers-zone.sapo.pt/screenshots.aspx?id=315&page=1&type=1 -
#247 szeptember 25 a demo megjelenése -
Rudee #246 http://largedownloads.ea.com/pub/movies/Fifa2k5/FIFA_Producer_Diary_4_Ftbl_FINAL_HI.mov -
Rudee #245 Producer Diary 4 -
#244 hááttt...
nagyon kaki , a grafika semmit nem változott .
az az egy tetszik , hogy a játékosok szemmel láthatóan követik a labdát .
ami nem tetszik .hogy megállítják a replay-t és a közönség tovbb mozog míg mindnen más áll :o)
Majd a következő generációs konzol, pc grafikára leszek kiváncsi
Ráfogta az ea a közönség csúnyaságát arra, hogy a mostani generációs konzolokon ezt nem lehet +változtatni, de attól + pc-n meglehetne ha nagyon akarják.
-
#243 hátt...
ahelyett ,hogy ilyen menedzseres ökörségeket találnak ki magát a foci!!! részét javíthatnák ki
ha menedzser progit akarok akkor előveszem az LMA egyik részét vagy a TCM-et
vagy koncentráljanak az olyan oltári bakikra hogy időjárásbeállítás hiánya vagy gombkiosztás megváltoztatása vagy idióta menük mellőzése esetleg az osdi kommentátor javítása, de egy rakás baromságot tudnék még sorolni -
Rudee #242 Gameplay movie (Arsenal vs Milan) -
#241 hmmm nem tom' szerintem bele kell biztos nyúlkálni a fájlokba is (mezek átszerkesztése stb.) de tuti lesz valami mentett option fájl... -
#240 ja tényleg,lesz benne creátor,de akkor most hogy lesz valaki megcsinálja azzal a bajnokságot és a mentését lehet majd letölteni ? -
#239 nem hiszem hopgy sokat bonyolítana rajta! végülis nem ezen múlik! de a nehézséget amúgy is az határozza meg mennyire lesz szerkeszthető a game! bár eleve egy beépített játékos/csapat/bajnokság kreátorral jön ki szal' nem hiszem, hogy akadályokba ütközne a 2005-s HSP :) -
#238 vagy egyáltalán akarod még csinálni?(légyszi,légyszi,légyszi) -
#237 de figy ha ez ennyire komoly akkor marha nehéz lesz a hsp-t megcsinálni hozzá nem? -
#236 De komolyan! Azt hittem tojnak most a Career módra és olyan lesz mint a 2004-ben erre a hírek alapján még izgalmasabbnak tűnik mint a Master League a PES-ben. Remélem a játékmenetet is ennyire jól összehozzák.
Egyébiránt még azt is írják az interjúban, hogy a Career módban audio kommentár mindíg elmondja az aktuális híreket. Átigazolások, visszavonulások, stb. Ha jól fordítottam persze :D -
#235 áá,ne öregedjenek már akkor Del Pieroval nem sok idényt fogok lehuzni a juvéban,majd átküldöm valami kiscsapatba és megyek vele edzőként -
#234 ezt hogy csinálod?
előtte két hetente minden nap nézzük kijött-e már
meghát ugye előtte a demo
szinte nimbusza van ki szedi le elsőre P -
#233 Hmmm...a játékosok öregszenek, visszavonulnak. Egyre jobb... (ja pont most olvasom ezért ilyen darabos az infóhalmazom :D) -
#232 interjú: http://ps2.gamezone.com/news/08_23_04_08_54AM.htm
Érdemes elolvasni. Engem az a kijelentés dobott hanyatt, hogy a Career Mode alatt új játékosok generálódnak, mintha a háttérben a többi csapat kinevelne ifiket. Érdekes! Kérdés mennyire igaz... -
#231 köszike,mert általában mindíg lemaradok a megjelenésről:))) -
#230 oktober mint mindig -
#229 nah ez a karier mód egész pöpecül néz ki,remélem olyan jó is lesz..
Amúgy mikorra várható a game?? -
#228 tök zsír a játék remélem jó lesz