8347
  • Gabe18
    Hát elég gyalázatos hogy az irányitás konfigurálásához ilyen dolgokhoz kell folyamodni.Ez szerintem az EA szégyene...
  • Maxi
    Breki ! leszedtem az Uni DB - t. De ilyen mdb fájlt hol találok ?
  • Maxi
    gamepadról annyit , hogy nekem van egy saitekem és nekem jó a gomb kiosztás berakatm egy config. datot és jó lett kicsit szenvedtem de most jó, jah de Van Logitech Wingman és ott semmit nem kell állítani az ugy jó ahogy van (majdnem) ennyit számít a név :D
  • gercse
    huuu,nagyon király a játék,full szuper,még ha a graf nem is sokat változott,játszottam egyszer a milánnal,1 gollal nyertem,de marha jó meccs volt,élveztem,és a gól is egy kipattanobol egy fejes,de élrthü volt nagyon,meg két távoli bpmba,mind2 kapufa de akkorát csattant,eszméletlen,aztán nyomtam egyet a az arsival,0-0 lett aztán kifogtam az összes 11-est(hát igen a suliban is kapus vagyok)igaz csak kettöt löttem be,de tetszett,és ez a lényeg,tetszik a játékmenet,jobb mint a 2004.remélem jó lesz a career mod is és akkor egész évben ezzel tolom majd.:)))
  • sapkafej
    És mi van azokkal, akiknek nincs netjük?
  • Gabe18
    Lehet,de akkor is nevetséges hogy kiadnak egy játékot amiben nem lehet állitani.Gondolom a nem páran háborogtak emiatt,erre egy év mulva kiadnak egy uj demót,ugyanúgy...
  • Rudee
    Lehet a többiek (billt használók) feltették a frissítést, amivel át lehetett állítani a gombkiosztást...
  • Gabe18
    Ugyanolyan Saitek-em van,és a gombkiosztása egy katasztrófa.Az analóg az ok,de gombok...
    Hát ha ezzel nem lehet valamit csinálni a véglegesben sem hogy beállitasam akkor
    De amugyis mi ez az istentelen fa...ág a Fifában hogy a bill,meg a gombkiosztást nem lehet a játékon belül állitani.Hát el vannak ezek borulva agyilag teljessen az EA-nél?Nem igaz hogy ez csak nekem gond,és más nem reklomálta már felháborodottan az előző évben is...
  • Csesza
    emberek!! mitől van az hogy nekem a 2005demójánál széttöredezett az egész kép és igy semmit nem lehet kivenni képből???????
  • Matheus
    hááááát .... lehet
  • Rudee
    Fake.
  • Matheus
    meg a teljes is, p2p-n fenn van már :D
  • Garcia
    World Cup 2002

és kifelejettem az euro 2004-et.... nagy rakás szar... ki volt számolva hogy ki fog nyerni...
  • Garcia
    érdekes nálam úgy volt, hogy a 2001 két lépést tett hátrafelé a 2000 óta, aztán a 2002 még 3lépést a 2001 hez kéest..ennél már nem volt mélyebb pont... a World Cup 2004 az nagyontetszett, bár nem voltélethű, aztán a 2003-nál 2lépés előre a 2002óta, majd a 2004nél egyet vissza... most úgy néz ki hogy 3-at előre...
  • laczoo
    üdv!
    nekem ez a fifa 2005 érdekes módon tetszik...pedig a 2003-2004 időszaka alatt megrögrött fifa gyűlölő lettem,és teljesen áttértem a pes/we -re:))(mondjuk jolttem).
    az zavar foleg,h a fifa egyszeruen nem ismeri fel rendesen a saitek p2500-mat...remeltem h mar kijavitottak ezt a hibat de NEM:( szal ha vki tud vmi megoldast akkor lécci pötyögje be!!
  • Rudee
    Csak a demo.
  • Matheus
    most meg jelent a gáma, neten ... vagy nem?
  • OPM
    nekem nagyon bejön a game, kellemeset csalódtam az ea-ben
    örülök hogy lesz akkor is normális focis játékom, ha esetleg a we8/pes4 ismét pc-s gondokkal fog küzdeni
  • fitutufi
    hááát részben igazad van
  • mohus
    "hát sztem meg ugyanakkora rakás szar mint 2000-től az összes"

javítok...van akinek nem jön be:)
  • mohus
    jó kis fifa 2005 reklám:)

nem láttam a demót...nem is fogom látni(konzolra nincs demo)...bár itt sokaknak tetszik...én hiszek nekik.

annyira lekötött a we8, hogy magam sem hittem volna

mindjárt itt az okt 15 és kiderül milyen lett az idei FIFA KONZOLRA!

Breki, amit a felső képen látok az pl egy igen gnóm emberkidolgozás számomra...aki becsúszik annak ilyen a válltartása?vagy amit megnézhetnél...képesek a játékosok végre ökölbe is szorítani a kezüket?...vagy mindig ez a robotos nyitott tenyér van....
  • Breki33
    FIFA 2005 - XBOX - PS2 - GC - GBA - PS - PC -
    October 15th, 2004
  • Breki33
    You can now edit the FIFA 2005 rosters and database by using UniDB 3.0.

Version 3.0 adds FIFA 2005 support, where you can export FIFA 2005 databases (.db files) as well as FIFA 2004 and UEFA EURO 2004 formats.

You can then view the exported MDB database using Microsoft Access 97/2000/XP (2003 not tested, but should be compatible).

klikk
  • fitutufi
    jó az
    bízz bennem
  • Breki33
    előbb meg kéne kérdezned a többieket is
  • kobe8
    Tavaly ilyenkor már sztem meg is jelent!!!De érdeks hogy az easports.com-on a Nba 2005-nél ki van rakva egy számláló hogy 24 nap a fifánál nincs,és rámegyek hogy buy now már meg is lehet venni,ellentétben a Nba-vel.Mellesleg az Nba később szokott megjelenni!
  • fitutufi
    asszem okt 22 de olvass vissza
  • kobe8
    HEllo.Mikor jelenki meg a fifa 2005 pontosan???
  • fitutufi
    nah szerztem nektek erre a topicra felülre egy képet
    má intézkedtem is
  • fitutufi
    én má unistalláltam má annyit mentem vele
    most a full gamere koncentrálok majd
    gondolom ti is
  • Steve16
    nagyon kira a game!! a félidő hosszát nem lehet állítani sajna!!
  • Steve16
    jaja!! nekem már majdnem sikerült, Henry próbálkozott vele!!
  • balintka
    köszi már megy
  • joe69
    igy legalabb tudom hogy nem a gepem sz@r...
  • joe69
    iranygombokkal lehet varialgatni
  • balintka
    nekem is bejön egy pillanatra, de engem nem idegesít...
    A first touchnál a shift mellé valamilyen iránygombot nyomjak?
  • joe69
    senki?
  • joe69
    shift
  • balintka
    Hali! Hogyan kell "first toucholni" ? melyik gombbal?
  • Goodwill
    hát sztem meg ugyanakkora rakás szar mint 2000-től az összes