8347
  • Forrest Gump
    Aha, most már tudok mindent.)
  • Breki33
    kisebb méretű demó
  • Forrest Gump
    Bocs, de mi az?
  • Breki33
    nyomd le a shift-et
  • Breki33
    Ha valakinek még nincs meg a demo

http://eng.fifax.net/ -en fent van egy Lite vers.
  • laca70
    Miért van az, hogy a passzt fogadó játékostól állandóan 2-3 méterre pattan a labda ? Nem lehet normálisan átvenni ? És ezután a képernyön mindig lefelé indul el a játékos.
  • Forrest Gump
    Köszi. Dual action.
  • Breki33
    Q sztem

gamepadon ahova rakod
  • Forrest Gump
    Most már csak az a kérdés melyik a trigger player run button?
  • Breki33
    FIFA 2005 Demo Controls
    You can read the basic controls in the readme file that comes with the demo. But they are far from the complete list of controls. If you are using a gamepad with a right analogue stick enabled, here are some advanced controls to get the most from your demo.
    Low Cross: Double tap lob button
    Early Cross (hit the ball into the box from anywhere): Trigger Player Run button + lob
    Powered Up Passes: Trigger Player Run button + pass button
    High Through Pass: Trigger Player Run and through pass
    Chip Shot: Trigger Player Run button + shoot
    Fake Shot: R2 (or C on keyboard) + shoot button
    Knock/flick the ball in when receving: Flick right stick in direction
    Step sideways: Right stick down/up while dribbling (not sprinting)
    Stepover: Right stick forward while dribbling (not sprinting)
    Lift the ball up in the air: Right stick forward while dribbling (not sprinting)
    Back-heel and 180 degree turn: Right stick back while sprint dribbling
    Knock the ball ahead into space: Right stick and forward direction while sprint dribbling
  • Breki33
  • Breki33
    jah és multiban nagyon szar pl, hogy szögletnél az ellenfél elnyomhatja a beállítást

meg rugdossuk egymásnak a levegőben
  • Breki33
    OFFTOPIC

elmondtam ha valami gondod van privátban mond el
    gyerekesen viselkedsz

főleg azok után hányszor kerestem neked mezt
  • Steve16
    ja és azt kihagytam, hogy a közönség is sz@r!!
    de tényleg nagyon jól sikerült a játék, de nem tökéletes!!

én Bullfrog gamepad-dal nyomom, de átállítottam a nevét Gamepad Pro USB-re + még a config.dat-ban állítgattam a számokat és sikerült beállírtanom a playstation-os beállítást!!
  • gercse
  • Breki33
    Saitek gamepadnál használhatjátok az euro beállitásait

Amúgy láttam az MM 4500-ért dual utánzat gamepadot aki most akar olcsón venni ideális tiszta dual
  • laczoo
    én a saitek gamepad beállítására gondoltam!:))
  • Breki33
    figyi ha valami problémád van menjél pszihológushoz
    vagy ird le privibe mi a bajod de ne szórakoz
    más Nickjével főleg ha nemis érted a szöveget.
  • Steve16
    ez nem igaz, mert tavaly sokat késett és csak november elején volt a full és októberben a demo!! ahhoz képest most elég jól állunk!! és a játék se rossz, de maradtak sajnos olyan dolgok, amik nem tetszenek!!
    -lehetne többfajta lövés
    -kapus még mindig egy kicsit béna
    -szögletrenszer
    -háló mozgása

a gameplay jó lett, first touch is, meg animációk, tetszik végül is a játék, nagyon cool lett!!
  • gercse
    na csak hogy örüjjjjééé,pedig azt irhatnék oda amit akarnék ;)
  • gercse
    nem tudom mit vagy ugy oda ez egy szent név???vagy ennyire alergiás vagy erre??amenyi hozzászolásom van,de ha megmagyarázod hogy miért vegyem ki akkor kiveszem :)
  • Breki33
    Szedd már ki a nevem
  • mohus
    letöltesz 300 demót és minden meccsvariáns meglesz:)

nem igaz hogy nem lehet oktoberig kibírni....

mindenki kipörgette már a 2004-et?
  • mohus
    én a 2003 után éreztem ezt...
  • gercse
    hhhh,ha csak a mezen lenne hiba....,felraktam,most el sem indul a game,most rakom ujra,és ne töltse le senki szerintem,csak azért hogy a nevek meg a mez kicserélödjön
  • fitutufi
    jah :D
  • gercse
    na megvan már,de látjátok a mezen a hibát nem??
  • gercse
    na tényleg?? az angol -lengyelt tudtam,de juvés is van már?
  • fitutufi
    megvan már a full version és te má azon jáccol ?
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • LezLee
    Hát lehet, hogy én vagyok nagyon láma, de a tizenegyesrúgásoknál akármilyen iránygombot nyomok le, és akármeddig tartom lenyomva a lövés gombot, mindig gyengén középre lövi a játékos, miért van ez? Valaki homályosítson már föl. :)
    Amúgy a demo nagyon bejön, hosszú idő óta nem szórakoztam ilyen jól fifademóval, mint most. A cselezésekkel, meg a first touch-al baromi szórakoztató lett a gamma, viszont még mindig vannak bőven hiányosságok, de legalább már a játékmenet élvezetes.
  • Garcia
    okt. 15.
  • fitutufi
    nah mi van fiúk lányok ?????
    még mindig okt 22 a megjelenés ? vagy mikóóóó ?
    demo nagyon kira volt mint mondottam
  • Maxi
    Pontosan: szóval feltelepítettem, aztán export DB to Microsoft Acess. Aztán a dbhez behivtam a Fifa 2005 Demo/ data/cmn/fifa.db fájlt. Aztán alatta az Mdb ahhoz beírtam egy fájl neved és létrehozta nekem. Onnan pedig lehet szerkeszteni, de hogy pontosan mit azt nemtudom :D ( Mert 2004 - esnél vanak nevek stb. de itt nincs)
  • laczoo
    leirnad kerlek reszletesen h te mit csinaltal ,h mukodjon?
    nagyon sokat segitenel vele.
    üdv:laczoo
  • Rossi1
    Csaó!

Nos az első tapasztalatok után még próbálgattam a gémet egy kicsit és kicsivel talán jobb lett a szememben, mint két-három napja volt...Na persze azért még így is elég gáz(elsősorban a grafika ami szerintem gyalázatosan szar PES-hez képest), de említhetném az írányítás beállítását(inkább annak hiányát) is vagy a labda néha fizikát meghazuttoló mozgását is. (Gabe-18!Nekem is Saitek-em van és én is inkább átálltam bill.-re mert tényleg gáz)...Amiben viszont fejlődött(mondjuk az utóbbiakhoz képest ez nem volt nehéz) az a játékmenet, meg a mozgások, jó a First Touch is de azért annyira nem nagy szám, mint ahogy felfújták! És mint írtam az előbbiekben a "körítés" az hibátlan. A zenék az hangok, az animok, a licenszek. Szóval innen nézve jobb lesz mint a Pes szerintem, de sok másban megint alul fog maradni és itt főleg a játszhatóságra gondolok. De legalább elkezdett fejlődni a cucc és szerintem nem járnak rossz úton, remélem jövőre már méltó versenytársa lesz a PES-nek, mert akkor már két Isten focijátékunk lesz...
  • Maxi
    Nah már megvna hogy mi volt a baj de ezzel pontosan mit is lehet csinálni ? ( Mert nekem itt van egy csomó szám meg ilyesmi)
  • Maxi
    Hát igen a Pesnél nincs ilyen gond ott jó minden. (De az EA - től már csoda hogy ilyen játékot sikerült létrehozni )