FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
Gyerekek! Egyet mondok! Baxa meg hogy pont ma éjjel vagyok modemes net mellett!!!!!!!!!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Hahh, az utóbbi 3 év messze legjobb fifája ez...

Hardwireden 85 megás demo lehúzható...

The Hedgehog
köszi!

Garcia
Láttam a GTA Online új dizájnját jólett! Grat!😊

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

mohus
a páros években mindig jobb a FIFA....csak kérdés elég lesz-e ez idén a PES ellen...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

The Hedgehog
Egyelõre szervergondjaink vannak srácok! semmi sem veszett el csak nincs hol fusson az oldal, de már intézkedünk...

Ja, csak az a baj, hogy a fórum se megy!! ezért jöttem ide!!

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

gercse
valszeg most van akkor a felújítás,ezért nincs Hedge se,de nem baj majd kiváncsi leszek az uj oldalra

én is reménykedek, mióta láttam a producer diary 3-at, meg az Arsenal- Milan gameplay moviet, meg a karrier módos képeket!! meg aztán elolvastam egy csomó interjút, és mindenhol csak jókat írnak!! sztem nagyon jó játék lesz a fifa 2005!!
ha jól tudom, akkor ezek a megjelenések:
demó: szept.25.
full: okt.15.

MI van a fifahungary-val, Hedge??

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

gercse
miér nem megy az fh????pedig tölteni akartam mikor lesz kész?vagy csak nálam nem megy?

The Hedgehog
jah vazze má' nem is tom' hány menetet lenyomtam az ML-ben és ez a csaj még mindíg bírja alattam!

mohus
vazz szerelmes vagy😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

The Hedgehog
hehe igaza van! emléxel Breki mikor mondogattam hogy próbáld ki a PES3-at?

jó most majd mondod, hogy te WE-zel, az más... én a lassúsága ellenére is nyomtam a PES3-at (meg PS-en elõtte a többit) és beleszerettem.

szal'...

mohus
"pedig a We7 a legjobb
de veled valami gond lehet P"

emlékszel amikor már tavaly összel a PES3 topic indításakor ezt károgtam?😊 te sem hittél nekem tavaszig😊

arról nem is beszélve, hogy a PES már 2001-ben fellelhetõ volt...persze nem PC-n...sok évet elvesztegettetek...

The Hedgehog
Aki jól érti az angolt annak itt egy "rajongói" elemzés a FIFA 2005-rõl. Breamsterrõl (aki írta) tudni kell, hogy kicsit elvakult FIFA-s szóval elég szubjektív a srác:

http://www.breamster.com/articles/EpAuEVZpEA.php

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

gercse
jó hát megveszem azt is mert hallom lesz benne olasz bajnokság,azt meg nem lehet kihagyni

Breki33
pedig a We7 a legjobb
de veled valami gond lehet P
gercse
a milan-arsenal videó honnan elérhetõ,mert az fh-n csak olyan volt ami nem indult el

gercse
nem ti húztátok le a gamet,csak más oldalakon olvasgatom és mindenhol : áá a fifa szar a pes a király csak a pes csak a pes,és itt jött ki belölem a düh

gercse
nem ti húztátok le a gamet,csak más oldalakon olvasgatom és mindenhol : áá a fifa szar a pes a király csak a pes csak a pes,és itt jött ki belölem a düh

mohus
"Nektek is küldött az EA levelet? :-)

Tele van reklámmal meg képekkel.
Micsoda marketing."

szerencsére nem...Blacklisten vannak😊 és a norton klotyóban végzi😊 büdös EA spam😊

The Hedgehog
reggelt tesa...

Breki33
Én+ nem húztam le semmit

Amúgy jó reggelt.
The Hedgehog
azt húzzuk le ami láthatóan szar lesz... pl graf... meg mit várjon az ember egy szar FIFA2004 és EURO2004 után? mondom én visszanyertem a hitem, tartalmilag frankó lesz tuti, az látható csak azt a kurva gémpléjt ne csesszék már szét... bár a vigyió (Milan-Real asszem) nagyon sokat ígér!

The Hedgehog
de mondjuk nagyobb az esélye hogy a FIFA-ban lesz, mint hogy a PES-ben!

The Hedgehog
hjah nem biztos, hogy lesz benne directIP bááár... online mód viszont biztos lesz igaz ahhoz eredeti gamma kell!

Breki33
ez most kinek szólt?
gercse
-ha

gercse
tudom hogy nem valami jó a graf meg stb.(gameplay...)de bizakodni kelllll,ja és ha boccs az elözöért de már kijött belölem hogy mindenki lehúzza a gamet a föld alá

gercse
az bazz,folyik beköled az ellenszenv vagy a közömbösség,több bizalom kéne a fifához nem csak a Peshez,nem?de bocs ha nincs igazam,szerintem tuti lesz benne multi,+1 ok hogy vegyék ha már nem lesz olyan jó,de szerintem nem kell meginni elöre a medve bõrére hogy sz@r lesz a játék

Breki33
multi az

sztem nem valószínû
Néztem a Gameplay vidiket, meg amik az EA-n vannak és bejönnek. UGYE LESZ BENNE MULTY (direct IP)???
gercse
hát csak most néztem azt az oldalt ahol az új képek vannak,ránéztem egy mezesre....há most hánnyak ide????rosszabb mint a tavalyi vagy nem?

gercse
még te kérded?hát jó hogy tõletek raktam ide,láttam hogy kihalt a topik,átnéztem hozzátok és láttam mikor jön ki,gondoltam beírom,ha már ugyse jár erre senki,de látom azóta feljebb lendült a téma,remélem jó kis játék elébe vágunk majd októberben,csak azok a mezek......majd kicseréljük 😄D

The Hedgehog
idén mint látható nem fog 😊

Breki33
hát ez lenne a vágyam, ha az a köntös szépülne
The Hedgehog
Ha a gamepl is az amit a videókon láttam akkor egy PES FIFA köntösben! Ésez nem biztos, hogy olyan rossz lesz 😊

Na erre kiváncsi leszek, képek alapján jó, de nekem még vannak kétségeim....😊

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

The Hedgehog
bár az EURO 2000 menüjét sohasem múlják felül! az büntet!

The Hedgehog
eheh! 😊 nekem most tetszik a menü! a EURO 2000 után elõször egy jól összedobott és jó felépítésû layout... hasonlít a 2004-ére de mégsem az!

Breki33
Hangya a fûben? P
The Hedgehog
az a poén hogy alapból le vannak zárva az egyes pontok a Creation részben és csak úgy lehet elõhozni õket, ha a Career Mode-ban pontot gyûjtve megvásárolod õket (mondom az EA nem lop a KONAMI-tól 😄 )

The Hedgehog
hja-ja! 😄 reggelt' na ez viszont nem rossz:

Breki33
Nektek is küldött az EA levelet? :-)

Tele van reklámmal meg képekkel.
Micsoda marketing.

Amúgy jó reggelt.
The Hedgehog
csak nézegetem az új képeket és dühöngök itt egymagam 😄

The Hedgehog
No hát ettõl a grafikától már herótom van! A meztextúrák felbontása ugyanolyan kaki maradt!

The Hedgehog
Fitness, Form és mosolygó arcocska. ÁÁÁÁ az EA nem lop a KONAMI-tól 😄

The Hedgehog
ezt ki mondta vagy honnan szedted?

itt vannak új képek:

http://g4mers-zone.sapo.pt/screenshots.aspx?id=315&page=1&type=1