8347
-
#1907 a gfo-n nézd meg de még biztos nincs
vagy ha perfekt vagy németből a fifa city-n kérdezz rá
esetleg a soccerassesen még lehet -
#1906 Akkor már beraktam volna szuper szurkolói hangjaimat
és a labda?
vagy te nem akarod a BL-esre cserélni? -
#1905 azzal nemtom
bittornado-val: ami nem kell azt letiltod ami kelld azt first-re rakod
Ez Tomy-nak is megy -
#1904 Az újságból P -
#1903 Breki: Ha van ket kulonbozo (trackerem) bittorent linkem, akkor hogy lehet a ket forrasokat tartalmazo csomagot egybegyurni?
Mert most kulon toltom le 2 peldanyban a fifat, hatha az egyik elobb lejon, mint a masik. De jo lenne, ha nem kulon toltene, hanem egymas forrasait felhasznalva egyutt.
(Azureust hasznalom) -
#1902 sztem a régi formátumban :D -
Since #1901 Kérdés : Valaki látott neten német kommentátort ? -
Szilcsio27 #1900 Breki ezeket honnét szeded ? Link ? -
Since #1899 Remélem haamrosan megkapom majd az új videókártyámat, mert mx440essel elég pocsék a grafika :-) -
#1898 pfuuuuuujjjjjjjjjjjj
rögtön cserélem -
#1897 -
Szilcsio27 #1896 Hedge mikor válaszolsz ? -
Gabe18 #1895 Labda:
-
#1894 Erröl adnál 1 linket? -
#1893 oks -
ToMy_ #1892 Breki, irtam mailt a freemail-edre. -
#1891 ha válaszolsz P -
#1890 benyomnád a többi oldalt is?! -
#1889 yihha -
#1888 na kijött a Suprnova.org-on is
nekem az a változat a gyorsabb
-
#1887 -
#1886 gondolod, hogy letöltés közben a te avi-jaidat nézegetjük? P -
#1885 volt :-)
az a béna labda van benne? -
#1884 válasz? -
#1883 ez se volt semmi:(((((((((
http://www.dunainfo.net/~adakiller/3.avi -
#1882 Érdekes, ez nekem eddig fel sem tűnt :)) -
#1881 Már megtörtént, és mások is írtak már... -
Gabe18 #1880 Ami nekem tetszett még igy gyors kipróbálás után,hogy ha meccs közben leállitjuk,és állitgatunk a csapaton vagy ilyenek,akkor a háttérben elkezd futni a mérkőzés addigi jeleneteiből egy kis összefoglaló.Nem tudom ez volt-e 04-ben.Nem nagy ügy,de tetszetős. -
Since #1879 sammy írj be a fórumba -
#1878 köszi az infókat! -
#1877 Ezek: rld-f05a.r42, rld-f05a.r46 és rld-f05b.r10, rld-f05b.r13, rld-f05b.r16
-
Since #1876 melyik fájlok rosszak? -
#1875 Na én is nyomtam a fifával 1 órácskát. Első tapasztalatok:
Sajnos a menü ugyanolyan szar, mint a tavalyi, a bill-re és az egérre későn, vagy egyátalán nem reagál, és nagyon körülményes az egész. Viszont a Career mode az nagyon király lett. Rengeteg mindent lehet állítani, saját stábod lesz, akiket a begyűjtött pontokból upgradelhetsz. A gameplay is sokat javult szerintem a tavalyihoz képest, a cselek sokkal jobbak, de ezt már tudtuk a demoból is. Ja és meglepődtem, mert lehet a billt és a gamepadot konfigurálni, újabb jó pont az EA-nek. Viszont a grafika az, ami szinte semmit sem változott, az arcok nagyon poligonszegények, a mezek csúnyák, de ugye ezen legalább lehet majd változtatni. Szóval összességében sokkal jobb, mint a tavalyi, és főleg a játékmenet és a career mode miatt.
Na megyek melózni, majd holnap folytatom a tesztelést :)
Jó fifázást mindenkinek! :))) -
Since #1874 hát igen csak tudod breki nagyon türelmetlen egy arc vagyok sajnos :-) -
#1873 Nem látom nyomát, hogy javították volna a fájlokat -
Since #1872 az :-) de végre beindult a wannado -
Gabe18 #1871 Na az első meccsemen ahol végre azt csinálták a játékosok amit akartam /nagyjából :-) / Bayern-Daegue FC (koreai) Semi-Pro fokozaton 4-2.
Tudom gyenge csapat,gyenge fokozat,de valahol el kell kezdeni a sok We7 után... -
#1870 Kik játszanak már vele?
-
#1869 http://www.dunainfo.net/~adakiller/2.avi -
st4n #1868 2 smst? Ijj.. az gáz. Akkor hagyd lehet nemis ér annyit az egész játék. Tudom sovány vígasz.. :)