FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
izé ez a régi

[]
DEMO_MAX_HALVES=2
RESOLUTION=1280x1024x32
RENDER_QUALITY=2
WINDOWED=0

OFFSIDES=1
BOOKINGS=0
RADAR=1
TIMEDISPLAY=1
HALF_LENGTH=6
DIFFICULTY_LEVEL=2
GAME_SPEED=1

jAsOn VoOrHeEs
Ezt az EURO 2004 Xtender-t honnan lehet leszedni?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

kosz!

Breki33
[]
DEMO_MAX_HALVES=2
RESOLUTION=1280x1024x32
RENDER_QUALITY=2
WINDOWED=0

OFFSIDES=0
BOOKINGS=0
RADAR=0
TIMEDISPLAY=0
HALF_LENGTH=6
DIFFICULTY_LEVEL=2
GAME_SPEED=1

Ez van benne most
raziel.
hm most probáltam ki a demóját és le a kalappal

sztem nagyon jo game lesz és végre a cselgondokat is megoldották mert sztem hihetetlenül jók és már várok oktobert...

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Breki33
locale.ini
melyik fajlt pontosan?

Breki33
én tc-el simán átírtam
fitutufi
majd kiprószálom de má 5-öt 6-ot nyomtam meccset most elég mert uan azzal a csapattal annyira nem élvezetes de majd meglesz

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

szvsz a hagyomanyos dupla d

fitutufi
hogy kell azt ?
milyen bill kombináció ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

valaki csinalt mar levegoben lovest, mint ami a trailerben is van?nekem egyszer sikerult Reyessel, de fole ment

fitutufi
kizárt amit te mondtál nekem 6-ból egyet védett de megnyertem
kurva jó game lesz nem gyõzõm hangsúlyozni mint ahogy ti is mondjátok
állati összhang
nagyon tetszenek : alapból a védõ vagy a játékos becsúszva megszerzi a labdát ; több cselezés akár alapból lehet magadnak ; nem az a nagyon gyors átvitel és futok hanem rendessen átveszi a labdát(és még néha el is téveszti mert nem voltak összhangba!) (ilyet az euro 2004 óta látok ) ; a feljebb van a kamera a szögeltnél jobban átlátható! ; meg még sorolhatnám
tehát ezt most igen megcsinálták!!!!
én csak a Milannal tok nyerni (11-esbõl is)eddig velük mindig nyertem
Arsenallal mindig kikapok
sebaj !

ja csak azt van amikor eszreveszi a game aztan nem indul be...
jegyzettombbel peldaul ez van...

Életem elsõ Fifa 2005-ös szabadrúgásából akkora gól lett hogy csak na...
Meg már akcióból is sikerült betalálni.
Szóval egész jó,egész jó!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
Átirod a locale-ban
ennyi
valami idot orvoslo peccs?

Breki33
arcade foci :-)
Csaó!

No, megnéztem. Játszottam 4-et egyszer kikaptam, kétszer tizenegyesekkel gyõztem, az utolsónál meg Crespo bácsi tanította meg kesztyûbe dudálni Lehman-t😞vááá😊. A játék sokkal jobb, mint a tavalyi. De azért még mindíg messze van a Pes-tõl. Viszont a "körítésben" sajnos a Fifa viszi a prímet...Értsd, zene, hangok, LICENSZEK. És ezt sajnálom, mert pont ezek hiányoznak a Pes-bõl ahhoz, hogy hibátlan játék legyen...😞 A Fifa idén meg jó lesz majd bohóckodni... Végül is Arcade focitól többet ne várjunk, de legalább jobb lett, mint a tavalyi..😊
Breki33
Szerintem is jó

illetve jobb mint vártam

Tök jót multiztunk.
Breki33
ez evidens

EA megcsinálja P
Breki33
javították, de elég ha a locale-t beteszed a helyére
skaaacooookkkk!!!!!
Ez a játék valami hihetelen csúcsgammmmmma lettt!!!!!!!
rohadt jóóóóóó
naon tetszik
fitutufi
nah én is jáccottam egyet
gyõztem
nagyon nagy fejlõdés ez a fifák történetében
nekem is teccet

fitutufi
ez nem lenne jó a topic fõrészébe ?

fitutufi

Csaó!

Nektek elindul a demo factory, mert nekem valami hibát ír ki mikor installálom, és indítani akarom...
fitutufi
kiváncsi leszek h a 2006-os VB-t valamelyik csapat megcsinálja egy külön focis gamebe
én szeretném
szerintem mindenki
nem ?

fitutufi
nah én is letõtttõm
lesz ami lesz
biztos király lesz a full verzió
én is nagyon várom ,mert mindig megcsinálok minden fifát meg focis gammát annyi kell minden évben

Breki33
hm tökjó visszahúzos csel van benne

jó a demóhoz
Giovanni Gatto
Hááát, engem nem nagyon gyõzött meg a demo😞 Tény, hogy sokkal jobb, mint a 2004, de ez még nem sokat jelent. A cselek jók, de a régi FIFA-hibák is benne maradtak. A passzrendszertõl még mindig égnek áll a hajam. Sajnos a saját csapattársak AI-ja továbbra is kritikán aluli. Még nyúzom egy kicsit, de szerintem inkább a november lesz az én hónapom. Már vágom a centit a PES4 megjelenéséig😊

Breki33
Nektek sem mutatja az órát ha hoszabbra állítjátok?

Amúgy végre jobbak a cselek is
A mezek nem de azt majd megoldjuk.

A First Touch továbbra sem világos még.

Viszont Profin is nyertem igaz 11-esekkel.
Semmi gond nincs vele mindet belõttem. P
Breki33
Erstmal die Tastenbelegung für Tastatur:
Q - CPU soll Ball holen
W - Pass in den Lauf
E - Sprinten
A - Hoher Pass
S - Flacher Pass
D - Torschuß
Shift und Richtungstaste bei Ballbesitz - Trick
Shift und Richtungstaste ohne Ballbesitz - First Touch
Y - OTB
Breki33
Ja látom de állítólag az EURO locale.ini -vel korrekten megy P
Breki33
Ezeket írd át az ini-ben

RESOLUTION=1280x1024x32
RENDER_QUALITY=2
WINDOWED=0
NEVERENDING_GAME=1
CROWD_ANIMATION=1
PLAYERSHADOW_ENABLED=1
The Hedgehog
Van már Demo Factory is a www.soccergamez.nl-en!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
The following gamepads are also supported:
Logitech WingMan Rumblepad USB
Logitech WingMan Cordless Rumblepad USB
Logitech WingMan Action Pad
Logitech Rumblepad 2
Logitech Cordless Rumblepad 2
Logitech Dual Action 2

Microsoft Sidewinder Gamepad USB
Microsoft Sidewinder Gamepad Pro USB
Microsoft Sidewinder Free Style Pro
Microsoft Sidewinder Dual Strike USB

MP-8866 Dual USB converter
Joytech PS2(R) to USB Controller Convertor (needs 2 PS2(R) controllers plugged in)

Thrustmaster FireStorm Dual Analog 2
Thrustmaster FireStorm Dual Power 3
Thrustmaster FireStorm Digital 3
Thrustmaster FireStorm Dual Analog 3
Thrustmaster Firestorm Wireless

Saitek P220 Digital Pad
Saitek P880 Twin Analogue Pad
Saitek P2000
Saitek P2500 PC Rumble Force Pad
Saitek P3000 Wireless Pad & Docking Station

Gravis Eliminator Gamepad Pro

Speed-Link Bullfrog Pad SL-6540

De Logitech Dual Action 2 ??

Lehet nekem már az van P
AdaKiller
na 1 meccs után:

egész pofás, viszont a 11esek nem tetszenek, mert megint nem tudták megcsinálni pl a kapus keze, melett, felett menjen be. szokásos 2 oldal+közép. ha tévedek javítsatok.

na majd délután még tesztelem, most szunya.

jó játékot mindenkinek.

ja, ebbe lesz direct ip?

Steam Nick: adakiller

AdaKiller
reméljük hamar lesz hozzá vmi progi amiben az idõt stb lehet állítani

Steam Nick: adakiller

Breki33
Hmmmmmmmmmmmmmm

mekkora gólt lõttem Shevivel

Egy nullra nyertem ezzel szóval veretlen vagyok P

Kb ilyennek vártam az EURO-t

Lehet két jó focink lesz? P

Véletlen az olaszt választottam és kommentátornak is Olaszt írt ki.
Dejó lenne ha több kommentár lenne benne alapból.

Amúgy nagyon tetszenek a játékosmozgások.
Nem térben csak úgy...

Szögletnél a távoli kamera is bejön (8-as-ra raktam)
Bedobásnál is el lehet mozogni.

Kezd tetszeni.

Van zdata_16.big is P
zene asf-ben
Irányítást viszont nem látom, remélem nem össze vissza van gamepadon.
The Hedgehog
Én is így voltam vele hajnalban 😄 Reggelt!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
Oppá mit látok

nemis gondoltam volna P
Na most meglepõ lesz de azt mondom hogy ez igen kellemes csalódás.Bár négy meccs alatt nem sikerült a labdát a kapuba begyömöszölnöm,de egész jóra sikerült ez.A játék tempója jó /a fifára szerintem mindig jellemzõ volt valamiféle rohanás,azt most nem érzem annyira/,és az egész elég jól visszaadja egy meccs érzését.
Mondjuk én megint nem lelem a gomb-controller bekalibrálásának lehetõségét,de lehet én vagyok a hülye.Mindenesetre igy most ugy kellett játszanom hogy minden pillanatban az évek óta megszokott WE/Pes beállitások alapján akartam nyomkodni a controllert,igy elég érdekes dolgok születtek...
Hát az egyjátékos módért nem venném meg /még a "warezboltban" sem/ mert abban nekem a Konami játéka az etalon,mostmár csak azt kellene kigondolnom hogy a netes multija milyen lehet ennek,tehát ember ellen játszani,mert az azért már esetleg meggondolandó...

Terminátor14
Én is kipróbáltam a játékot, és nekem is bejön ;-) Bár szvsz a Pes/Wei jobb lesz, de ez a Fifa mindenképpen elõrelépés az utód(ok)hoz képest...

CSAK a Fradi

Mint minden évben,igy most is adok egy esélyt a Fifának,igy leszedem ezt most,aztán megnézem.De az biztos hogy nálam nagy minusszal indul az elmúlt évek után,ugyhogy nem kicsit kell jónak lennie hogy jót mondjak róla.

Meggymag
Nekem 5bõl 1et védett ki... Szal nemtom

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

EndreMan
nemtudom másnak is csinálja-e ezt de nekem most volt az elsõ 11-es párbajom és kissé nevetséges volt hogy akár merre lõttem..mindet kivédte....
Igaz hogy nyilván lehet jobban is lõni õket,mert hangsúlyozom elõször löttem,de ettõl függetlenül ezt undorítonak tartom.Nevetséges hogy zsinórban 5x pont arra vetõdik...kissé gyanús...

Meggymag
Iszonyat jó a demo. Végre bejönnek a cselek végre élet van a pályán és végre trükköznek a játékosok + végre messzirõl is el lehet találni a kaput + el lehet futni a védõk mellett(bár nehezen és épp ez a jó benne)... Felbontás nekem gagyinak tûnik de gondolom lesz egy peccs majd hozzá amiben meg lehet változtatni azt is. Szal nekem nagyon bejön mert az utóbbi években a Fifa pocsékszar volt és ez végre valahára nagyon jónak tûnik. GJ EA!! Várjuk a teljes gémet!! 😊 Eddigi legnagyobb élményem amikor az ellenfél egyik játékosa olyan Zidane-os 360as cselt nyomott amit be is nyeltem. WOOOW ott leesett az állam!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Okt. 15-én gyün ki...

EndreMan
Valóban sokkal kellemesebbnek tûnik mint az elmúét években.
A játékosok fizikája sztem elsõre WEI7I vagy ha úgytetszik PES irányába ment el már ráfért a dologra.
Kellemes....
Kicsit a labda fizikája nem korrekt nekem még...