8347
-
#2267 Ha már itt tartunk, ízlések és pofonok. Tény és való, hogy a tavalyi Fifa az Euroval együtt szar volt, de az idei szerintem szenzációs. Én például a Pes3-al játszottam egy-két napot és utána uninstall. Ennyi. -
#2266 -
#2265 és csapatlista nincs? -
#2264 az biztos jó! de az FSH fájlok nem biztos, hogy kompatibilisek... ja erre értetted! hát nemtudom.... -
#2263 "Big Raptor " -
rage at work #2262 Szerintem próbáld meg kiírni CD-re , s onnan installálni -
#2261 milyen pig? -
#2260 Szasztok srácok!!!
Na én is feltettem a gamét... a demo után nem voltak nagy várakozásaim ,de sikerült őket alulmúlni... még nem olvastam vissza lehet van rá megoldás de nekem ugrál a kép meccsek alatt.. valszeg videokártya driver?!
Ami a játékot illeti... Isten a tanúm rá hogy nálam nagyobb Fifa fan nem nagyon volt a világon... egészen addig amíg ki nem próbáltam a konami PES-ét... azóta egyszerűen képtelen vagyok az ea által összedobott(!) focikkal játszani... nézzük ezt a mostani részt:
1. eszméletlen gyenge a grafika... hedge már leírta hogy elnagyoltak, elmosódottak a textúrák, ehhez csatlakozni tudok.
2. a mozgások olyan gagyik hogy szinte a 2000 fifa óta semmi fejlődés nem tapasztalható.
3. a hangok sem tetszenek (zenék igen)... ezt a két kommentátort is illene már lecserélni.
4. irányítás... hmmm ezzel sem volt addig bajom míg a konamis srácok meg nem mutatták hogy 100szor jobban is lehet csinálni...
Összegezve ezzel sem fogok sokat játszani, inkább tolom tovább a PES3-at amíg kijön annak a 4. része... aki nem próbálta még annak ajánlom, mert teljesen más ÉLMÉNYT nyújt.
Véleményem szerint a Fifa egyetlen előnye mára már csak a liszensz maradt azaz hogy játszatunk bajnokságokat... ha a japók előre tudnak lépni ebben akkor véleményem szerint esélye nem lesz az EA legénységének az eladási listák élén maradni...
Ezek mind saját vélemények, mert én szeretném a legjobban ha lenne két jó focis játék, de jelen állás szerint CSAK EGY VAN!!!! -
#2259 És a Pig Raptor? -
#2258 Mohust hagyjuk :)
jók a 2004-es mezek persze, de kellene egy 2GK raptor már (demós van de az szart sem ér)... -
#2257 Na pont ezért nem bírom Mohus konzolt istenítő hozzászólásait.
De legalább a játékmenet javult, a grafikát meg megoldjuk.
Én a labdával kezdem az tuti.
Ja a 2004-es mezek szerinted jók bele?
Tudsz szerezni egy csapatlistát, hogy melyxik fsh melyik csapat mezét tartalmazza?
A Pig Raptor jó a teljes-hez is? -
#2256 Ládod ha olvasnád a Fifa iskolát nem kérdeznéd
"TAKTIKA:
Y + C : ha lenyomod együtt ezt a két gombot, megjelenik egy menü, amelyben beállíthatod a hátvédjeid, a középpályásaid és a csatáraid taktikáját. A felfele + lefele gombbal kiválaszthatod, hogy
A (attack – támadás)
M (midfield – középpálya)
D (defend – védelem) taktikáját szeretnéd beállítani,
a jobbra/balra gombokkal pedig kiválaszthatod a kívánt taktikát.
pressing – nyomás (előretolt védekezés)
contain – visszavont védekezés
long passes – hosszú indítások
wing play – játék a széleken "
Marcell -
#2255 Reggelt'
Nos nekem úgy-ahogy tetszik a játék csak egy baj van vele, hogy ez amit kaptunk még mindíg kevééés és ismét számos idegesítő hiba van benne.
A legbosszantóbb a menük kezelése. Egyáltalán nem csúnyák, csak egy-két helyen annyira lassúak (kezdő 11 összeállítása pl), hogy az ember kedve is elmegy a navigációtól és ez a Career Mode-nál nagyon is kényes ügy.... hogy ez mi miatt van? Hát kérem eljutottunk oda, hogy az EA-nek a PC már nem az elsődleges platform. Ők PS2-re fejlesztik elsősorban (és XBOX-ra) a FIFA sorozatot és utána ezeket portolják át a PC-seknek és ebből származnak ilyen betegségek. Ezért nem javult a grafika egy kanyit sem, mert a PS2 hardvere ennyit még épp elbír ahhoz, hogy ne menjen a játékmenet rovására. A hülye PC-s meg majd megszokja. Nevetséges! TV-n láttam a PS2 verzió mezeit. Ott tényleg jól néznek ki, de mihelyst ezt monitoron látjuk már nem ilyen rózsás a helyzet. Elmosottak, elnagyoltak a textúrák. Nemcsak a mezeken, az arcokon és a stadionokon is. És ez zavar, nagyon zavar... zavar mert mikor olyan sportjátékokkal vagyok körülvéve, melyek látványától leesik a fejemről a haj (NBA 2005 pl) akkor nemá' hogy nem tudnak összehozni már valami ehetőt....
Örülök és sírok! Mert a játékmenet nem lenne rossz csak a külcsíny elbaxa az egészet!
Idén sem sikerült! -
#2254 My Fifa/ Game settings ott nézz körül. -
#2253 mert nekem még 2 nap múlas sem lesz meg
vagy akkor privibe aggyon vki vmit !!! amit írtam plz !!!!!!! -
#2252 ha nem adtok vmi gyors serverre accot vagy nem tettétek fel egy serverre a gamet akkor a torrent ablakot haggyá to má nyitva plz ! max sebégen ! :) -
#2251 Fifa 2005 bajnokság ITT[/URL
-
zsotesz #2250 Felbontást és egyéb grafikai beállításokat hol lehet csinálni mert a játékon belül nem találtam. Igaz csak kb. 5 percre néztem bele mert már kissé fáradt vagyok. -
#2249 Nálatok se lehet multiba sratégiát állítani?? Ha lehet plz help nem csak nekem sokunknak!! -
#2248 egyszerű!! ott a másik kar azzal cselezel!!
ha nincs 2-ő akkor foggalmam sincs mivel kell! -
antijedi #2247 már msot is van nocd... -
gszp #2246 Adjon Isten nékünk holnapra no cd-t, mert nálam hol elindul, hol nem, aztán az hátha kiküszöböli ezt a roppant idegesítő tényezőt... -
Ronaldinho #2245 Lesz benn külön gomb a beállításokban,hogy gamepaddal is lehessen cselezni? -
Ronaldinho #2244 Hogyan kell gamepaddal cselezni vki mondja meg!köszi
-
Rudee #2243 Több is van. -
Gabe18 #2242 Van benne másik labda is:
-
Rudee #2241 Soccergaming fórumba nézz be, tuti hogy találsz. -
Gabe18 #2240 Saitek P2500-am gombjait tökéletessen be lehetett állitani a játékon belül,szerencsére.Az analóg karokat alapból használta. -
#2239 köszi a segítséget ... -
#2238 mezeket keresek de oldalon még nem láttam
fifahungary-t nézegessed, ha találok akkor majd rakok fel párat -
Rossi1 #2237 Csaó! Nekem Reload verzió van és nálam isugyanez volt...Nekem a lemez volt szar.Át kellett írnom egy másik disc-re a cuccot, mert biztos karcos volt vagy valami hasonló.
Mezeket már lehet leszedni hozzá valahonnan?????
Ja, és nem tudjátok a SAitek Gamepad-ot ugyanúgy nem támogatja, mint a NHl 2005???Köszi -
#2236 HONNAN TOM LETÖLTENI ?! -
#2235 Beszámoló az első multi meccsemről !
Egy nagyon jó meccs vol, semmi akadás simán ment. Sok helyzet egy-egy gól ( az én gólom kb. félpályáról volt :P) aztán hosszabítás ott egy két helyzetecske mindkét oldalon. Végül 11- esekel. 3-0 arányban nyertem :DDD -
antijedi #2234 nem fog szvsz mert nem a vidkarival van agond... :) -
#2233 Most találtam október 1-én megjelent új drivert a videókarihoz,úgyhogy remélem javít majd valamit a dolgon:)
-
Rudee #2232 Eddig 6 meccsen vagyok túl (multi), de ez nagyon odab@sz. Hihetelen jó szerintem. Változatos meccsek, Real győzelem :D -
antijedi #2231 hát pedig ez eu átlag alatt van az tuti, magyar átlag alatt lehet hogy nem de eu átlag gép azért bőven erössebb..., főleg a celeron miatt... -
#2230 Ja, a prockó kimaradt:Celeron 2,5 - 3 Gb-on. -
#2229 Hát a torrent is warez, nah de nem lényeg
De gondolom, hogy melyikről beszélsz. Lehet vmi kutya lehugyozta a kábeleket, aztán elbaxódott út közben : )
szedd le újra az 1-es cd-t (ill amelyiken az a fálj van ; )) -
#2228 Lehet hogy én el vagyok maradva,íme a gépem paraméterei:
Asus P4P800 alaplap,Asus v9560 videókártya a legutolsó driverrel frissitve,512 RAM....ez már a gyengébb konfigurációk közé tartozik? Nem nagyon hiszem hogy sokkal erősebb lenne az európai átlag gépkonfig.Kiváncsian várom majd a további véleményeket a grafikát illetően.