8347
  • The Hedgehog
    állítólag 1 hónap és befejezi...
  • sammy
    Ez nagyon cool
  • sammy
    Breki!

Anno beszéltétek, hogy valahogyan állítottátok a zoom-ot. A kérdésem az lenne, hogy mivel? Valami külön tool-t használtatok hozzá, vagy van erre valami bill. kombináció?
  • Breki33
    hát még a nagy beruházás előtt P

legalább 12 sztem
  • hali
    nemtod kb hanyadik hozzaszolas fele volt?
  • The Hedgehog
    Totatta készíti az Üllői utat :D

• hali
    hopp, akkor az en nem olvastam :)
  • The Hedgehog
    meccs közben?
  • Breki33
    A 2.

tök jó a védekezés azzal a módszerrel amit asszem bang írt le
  • The Hedgehog
    FIFA Street - utcai labdarúgás az EA-től

A FIFA sorozat mellett újabb futball-szériát indít útnak az Electronic Arts FIFA Street címmel, amely mint neve is tükrözi az utcai labdarúgás bájait hivatott bemutatni. A kispálykon két négyfős csapat között zajló küzdelmek kevésbé lesznek realisztikusak a sajtóközlemény szerint, ám annál élvezetesebb és szórakoztatóbb kikapcsolódást nyújtanak majd. A sokkal szabadabb játékstílus természetesen teljesen új mozdulatokat és mentalitást hoz magával, melyeket lesz időnk alaposan kiismerni az Electronic Arts Canada által fejlesztett produktumban. Megjelenése a következő esztendőben esedékes PS2-re, Xbox-ra és GameCube-ra.

forrás: 576.hu
  • hali
    hmm, a vedekezes resze ismet szarabb lett, vagy csak en vagyok bena? :)
  • examinee
    Breki: én ezeket tudom!!! Nekem az kell hogy pl 4-4-2 -őt áttudjam állítani akármi másra! ??
  • Taranov
    Én meg már egy hónapja vettem gamepad-et, de még sikerült megtanulnom, bár nem is próbáltam :) Majd talán most a fifa 2005-tel érdemes lenne begyakorolni. Euro 2004-ben az options-ben se lehetett mindent rendesen beállítani.
  • Breki33
    vagy jobb analóggal

de q-snál is lehet mozgatni és szerintem egyszerűbb is
  • Breki33
    mondom már nyitottam P
  • Szilcsio27
    Örülünk is kafára !!!
  • The Hedgehog
    legalább a multisok örülhetnek! :)
  • DJ Bee18
    kösz
  • The Hedgehog
    SHIFT + iránnyal mozgatod az éppen kiválasztott játékost!
  • Szilcsio27
    Nagyon karaj a gammmaa Rudeeval 00:45 nyomtuk a gémeket.
    Tök állat és nem laggol cseppet sem a multi igaz nincs benne cset és ahogy fh-n Hedge irta a menü cseréknél tényleg baromi lassú az hiba de amúgy kiváló a gém. Játékmenet nem szaggat semmi baj. Faszányos.

FORZA MILAN !
  • DJ Bee18
    Kérdeznék valamit. Amikor a labada nélküli játékosaimat akarom mozgatni támadás közben, azt hogy lehet? Mert amikor megnyomom az ,,y"-t, egy pár játékos feje fölött egy szám látszik, És itt akadtam el. Hogyan tovább?
  • The Hedgehog
    nyitottam!
  • The Hedgehog
    de nyithatnánk mán' neki egy külön topikot nem?!
  • The Hedgehog
    felőlem!
  • The Hedgehog
    de akkor sem elérhető a játékban! nincs ilyen játékmód!
  • usher
    ecc-european champions cup
  • usher
    világbajnokságot pedig felsorolja
  • Breki33
    Igen ez így van.

De nem lehetne már abbahagyni ezt?

Olyan mint mikor az Intel-AMD flame-k mentek.

Ezeknek direkt nyitottam egy külön topic-ot.
  • RemX
    Igaza van Hedge-nek! Néha olyan dolgokat csinál a gép még most is meglepődöm... Arról nem beszélve hogy nekem azért lett elegem a Fifából, mert sablonos gólokat lehet lőni... véleményem szerintem úgy van megírva a játék hogy kb 8 helyre mehet a kapuba a labda... namost a PESnél nemigen van két egyforma gól... valahogy sokkal realisztikusabb az egész... Persze mondom, ez csak az én véleményem!
  • Breki33
    Komoly?

Hát csinálhatnál egy BL Patch-et P
  • gercse
    Nincs vb meg bl??de ugye van custom cup vagy valami,ha meg az sincs akkor elkapkodták egy kicsit,lesz valami patch hozzá majd?
  • The Hedgehog
    na pont ez az hogy a PES-nél még hónapok után sem lehet nagyon kiismerni az AI-t... ez előítélet!
  • The Hedgehog
    lehetne! ha a FIFA tényleg annyira jó lenne, mondom én nem rossz az csak most meg a körítés van eltekerve... megint nincs VB, BL... nevetséges!
  • The Hedgehog
    nézd meg a demó fhs-it, hogy műkszik... az alapján...
  • Breki33
    Oks de akkor ez alapján megy az fsh számozás?

Nekem az kell hogy Pl a Juve melyik fsh stb.
  • Forrest Gump
    Biztos igazad van, majd a Pes4-et tovább tolom, hátha megtetszik. De nekem a multi hiánya eleve egy rosszpont, nem szeretek sokáig botok ellen játszani, csak amíg kiismerem az írányítást.
  • Breki33
    Így van ebben van valami

de ezis hülyeség:
    "a mozgások olyan gagyik hogy szinte a 2000 fifa óta semmi fejlődés nem tapasztalható"

És abszolúte nem igaz.
    Elég csak megnézni azt a kis videot amit teis belinkeltél.

Én igazából azt nem értem miért kell eldönteni, hogy ez vagy az xar, mert nekem a másik jobban tetszik.

Nem lehet egyszerre két jó focink?
  • The Hedgehog
    itt a lista: http://www.soccergaming.tv/showthread.php?s=&threadid=109683
  • The Hedgehog
    na pont ez a baj! én se szerettem 1-2 nap után a PES3-at! de minél többet játszottam annál többet mutatott!

túl rá vagytok állva a megszokott FIFA-ra!
  • The Hedgehog
    de az SG-n vhol volt.... pill...