FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van már idén jó focka, nem is akármilyen....
de ki fogom próbálni az tuti....
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
de az adidas csuka nagyon jó...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
De ha nagyjabol nalam van a labda, akkor nem kell sokat vedekezni. A mogem ivelos dolgot nem tudom levedeni meg mindig (csak nagy ritkan), de ha szerencsem van nem sokszor alkalmazza a gep.
Nem szoktam kitamadni, inkabb visszfutok mindenkivel. Aztan ha valaki tul kozel probal jonni, akkor D-t nyomva tartom es a hatrafele iranyt, neha kozben az E-t is. Ha kavarodas van, Matyus modjara vetem magam a jatekba, ami elem kerul rugom ki a stadionbol 😊)
Tamadasaim 99%-a a szelekrol tortenik, neha egy-egy bepasszolasra, de leginkabb ivelesekre, fejesekre, kipattanokra hajtok.
Gattuso futott el a bal szelen, megcsinalt egy elhuzos cselt, aztan beadta a lasztit. A hosszu oldalon Henry erkezett es konnyed mozdulattal fejelt a bal also sarokba. Jeee! 😊
Elotte volt meg egy nagy fejesem Henryval, de azt megfogta a kapus 😞
A lenyeg, hogy csak egy pillanatra kell megpoccinteni a loves gombjat. Kb. lovesnel is igy sikerul kapura kuldenem.
(Elvileg van nekem is egy Logitech gamepadom, amit a Fifahoz vettem, de miota az x-box controllert szokta meg a kezem, sehogy se birom azt a kis vackot ugyesen hasznalni. A fifa-t is csak addig kuldom PC-n, amig ki nem jon x-boxra 😊
MAS: Nem tudom ravenni a jatekot, hogy valodi 45 perces felidot engedjen. Hiaba irtam a locale.ini-be, hogy HALF_LENGTH=45 kb. lemerve ugy 7-8 perces a felidom. Van valakinek otlete?
2.Mi számít neked távolinak?
Nekem még a 20-25 méteres lövések is kapura mennek nem is egy gólt lõttem már ilyen távolságbol!
Itt is csak leheletfinoman tizedmásodpedcig nyomd a d-t!
3.Nyomd egyszerre az E(futás)és a D(szerelés)gombokat a védekezésnél(csak utána fénysebességgel engedd el,mert máskébb ellövi a fenébe a labdát)és akkor sokkal nehezebben indít le!
A keresztben ellovesre a legjobb gyogyir, ha csak siman a kapu iranyat nyomod es aztan a D-t. Ne adj neki advanced iranyokat (pl. hosszu felso, csak siman egy iranygomb (jobbra-vagy balra). Igy az iranyzek jo lesz, a magassag viszont csak neha 😊
A III. problemankra remelem megoldas lesz a tactics menupontban, vagy egy lesre allitas, vagy nagyon szoros emberfogas. Ha nem, akkor nem tudom mit fogunk ezzel csinalni...
Sikerült
beívelés elõtt általában q-t nyomok, az OTB-s beívelés most nem nagy mûködik, aztán D
Lövéssel nincs gondom inkább mellé lövöm keresztben el mint magasra.
Viszont utánna KOnamiéknál nem tudtam szinte rendeset lõni pedig elõtte 30-40-rõl is volt hogy beakadt.
Nemtom hogy fogom birni a váltogatást :-)
A 3. nálam is soxor jelentkezik sajna ,próbáltam az OTB gombbal embert fogni hátul.
A masik amivel szenvedek a (tavoli) lovesek. Altalaban eppen csak megerintem a loves gombjat, megis legtobbszor fole szallnak a bombak. Nagy ritkan sikerul csak valami gyenge probalkozas, de ezeket mindig lazan vedi a kapus. 😞
A vedekezesnel a mogem beinditott (emelt) labdakat nem nagyon tudom levedekezni
A gep meg mindig keveset szabalytalankodik 😞(
Tudja valaki mikorra várható a megjelenés?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
loál
MINDENKI VÁRJA EZT TERMÉSZETES !!!
NO PARA CSAK AZ EGYENES !!

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
ROHADTUL VÁROM MÁR!!!!!!!
mikor fog újra menni az FH???
Komolyra fordítva a szót én nem érzem, hogy olyan erös lenne, mivel már többször kikaptam velük...
Az márcsak kuriózum, hogy a Milan valójában nem középen erölteti a támadást, hanem a szélen, lásd Cafu felfutásai.
Breki te már nagyban demózol...a játékosok ökölbe tudják szorítani a kezüket?