FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
számomra teljesen közömbös, hogy mikor jelenik meg😊
van már idén jó focka, nem is akármilyen....

de ki fogom próbálni az tuti....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
na ez még mindig olyan mint a "pantomin", mindenki nyitott tenyérrel mozog😊

de az adidas csuka nagyon jó...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Magic Boy
Túl defenzívnek tûnik,de majd kipróbálom!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Marcell
Azert nem mindig jon ossze a gyozelem.
De ha nagyjabol nalam van a labda, akkor nem kell sokat vedekezni. A mogem ivelos dolgot nem tudom levedeni meg mindig (csak nagy ritkan), de ha szerencsem van nem sokszor alkalmazza a gep.
Nem szoktam kitamadni, inkabb visszfutok mindenkivel. Aztan ha valaki tul kozel probal jonni, akkor D-t nyomva tartom es a hatrafele iranyt, neha kozben az E-t is. Ha kavarodas van, Matyus modjara vetem magam a jatekba, ami elem kerul rugom ki a stadionbol 😊)

Tamadasaim 99%-a a szelekrol tortenik, neha egy-egy bepasszolasra, de leginkabb ivelesekre, fejesekre, kipattanokra hajtok.

Magic Boy
Ezekszerint nagyon jól védekezel,hogy csinálod?

Marcell
Ja amugy Gilberto adta be es nem Gattuso!

Marcell
Aha, szoval csak ez az egy megoldas van. Sebaj, most legalabb gyakorolhatok kedvemre 😊 Koszonom!

Breki33
neverending game az ini-ben mint már írtuk

de a 45 percet neked kell mérned
Marcell
Na megvan a fejeles! 😊 World Classon nyertem is 1-0-ra, egesz konnyeden.
Gattuso futott el a bal szelen, megcsinalt egy elhuzos cselt, aztan beadta a lasztit. A hosszu oldalon Henry erkezett es konnyed mozdulattal fejelt a bal also sarokba. Jeee! 😊

Elotte volt meg egy nagy fejesem Henryval, de azt megfogta a kapus 😞
A lenyeg, hogy csak egy pillanatra kell megpoccinteni a loves gombjat. Kb. lovesnel is igy sikerul kapura kuldenem.

(Elvileg van nekem is egy Logitech gamepadom, amit a Fifahoz vettem, de miota az x-box controllert szokta meg a kezem, sehogy se birom azt a kis vackot ugyesen hasznalni. A fifa-t is csak addig kuldom PC-n, amig ki nem jon x-boxra 😊

MAS: Nem tudom ravenni a jatekot, hogy valodi 45 perces felidot engedjen. Hiaba irtam a locale.ini-be, hogy HALF_LENGTH=45 kb. lemerve ugy 7-8 perces a felidom. Van valakinek otlete?

Magic Boy
1.Sokáig nekem is ez volt a bajom a fejessel,de aztán ráéreztem!Beadás után nyobd az iránt és egy tizedmásodprcig a dt és máris erõvel fejeli kapura!
2.Mi számít neked távolinak?
Nekem még a 20-25 méteres lövések is kapura mennek nem is egy gólt lõttem már ilyen távolságbol!
Itt is csak leheletfinoman tizedmásodpedcig nyomd a d-t!
3.Nyomd egyszerre az E(futás)és a D(szerelés)gombokat a védekezésnél(csak utána fénysebességgel engedd el,mert máskébb ellövi a fenébe a labdát)és akkor sokkal nehezebben indít le!

Breki33
nem nyomok hanem húzok P

Nem baj a keresztbelövés 30-40-es lövések szinte kapásból
Marcell
Iveles elott en is a Q-t hasznalom. A D-hez nyomsz egy iranyt is, vagy csak a gombot?

A keresztben ellovesre a legjobb gyogyir, ha csak siman a kapu iranyat nyomod es aztan a D-t. Ne adj neki advanced iranyokat (pl. hosszu felso, csak siman egy iranygomb (jobbra-vagy balra). Igy az iranyzek jo lesz, a magassag viszont csak neha 😊

A III. problemankra remelem megoldas lesz a tactics menupontban, vagy egy lesre allitas, vagy nagyon szoros emberfogas. Ha nem, akkor nem tudom mit fogunk ezzel csinalni...

Breki33
rezeg ? P

vagy oldalmozgást érzékel?
Breki33
Szia

Sikerült

beívelés elõtt általában q-t nyomok, az OTB-s beívelés most nem nagy mûködik, aztán D

Lövéssel nincs gondom inkább mellé lövöm keresztben el mint magasra.

Viszont utánna KOnamiéknál nem tudtam szinte rendeset lõni pedig elõtte 30-40-rõl is volt hogy beakadt.

Nemtom hogy fogom birni a váltogatást :-)

A 3. nálam is soxor jelentkezik sajna ,próbáltam az OTB gombbal embert fogni hátul.
The Hedgehog
ezt ismeritek? Brekusz?

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Marcell
Nektek sikerult kapura fejelni? Ha D-vel probalom fole megy, ha A-val akkor is, ha S-sel, akkor meg kapura megy, de raszarik a legy menet kozben a labdara, igy konnyu dolga van a kapusnak. Pedig egy 10 perces felidoben van legalabb 6-8 pontos beivelesem, de nem tudom oket ertekesiteni.

A masik amivel szenvedek a (tavoli) lovesek. Altalaban eppen csak megerintem a loves gombjat, megis legtobbszor fole szallnak a bombak. Nagy ritkan sikerul csak valami gyenge probalkozas, de ezeket mindig lazan vedi a kapus. 😞

A vedekezesnel a mogem beinditott (emelt) labdakat nem nagyon tudom levedekezni , ezzel altalaban elonyre tesz szert az ellen, igy mar nem tudom utolerni.

A gep meg mindig keveset szabalytalankodik 😞(

Magic Boy
Okt.15 körül

Breki33
má megen?
múlt héten is annyi volt P
The Hedgehog
wáááááá..... okt eleje!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Sziasztok!
Tudja valaki mikorra várható a megjelenés?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

fitutufi
szerinted ki nem ?
loál
MINDENKI VÁRJA EZT TERMÉSZETES !!!
NO PARA CSAK AZ EGYENES !!

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Magic Boy
Már nagyon várom a Full játékot!

Breki33
Breki33
a fórum mûködik

aztán ott az index P
Magic Boy
Sok olyan információ van ott amit én már elfelejtettem és nemszeretném itt mindet sorrakérdezni!

Breki33
Breki33
Breki33
Miért olyan sûrgõs?
Magic Boy
De te közelebb vagy a tûzhöz így könnyebben ki tudod deríteni,hogy mikor lessz újra jó az oldal!

Breki33
Én nem vagyok FifaHungary-s

Csak néha bedolgozom.
Amúgy a fórum megy éz az a lényeg P
Breki,Hedge!!!ma este már látható lesz a Fifahungary??????
ROHADTUL VÁROM MÁR!!!!!!!
Magic Boy
Ez nagyonjó kérdés,mert hivatalosan már mennie kéne!

Breki33
Breki33
Breki33
hi!

mikor fog újra menni az FH???
Magic Boy
Kikapni én is kaptam már ki velük és meg is vertem õket mát töbször,de nagyon jó a védekezõjátékuk(talán túlzottan jó)!

A Milan így is verhetelen 😊))))
Komolyra fordítva a szót én nem érzem, hogy olyan erös lenne, mivel már többször kikaptam velük...

Breki33
mohus
akkor nézd meg kérlek😊 csak itt csak most csak nekem...kösz

Magic Boy
Na ja,de ha ez a hiba nem lenne benne akkor szinte verhetetlen lenne a Milan,mert anyira fel vannak erõsítve a játékban!

Persze, hogy az Arsenal a szélen támad, mivel a Milan gyémánt-alakzata bénán van felállítva, a szélsök túlságosan belül vannak. Ha tényleg a pálya szélén lennének vagy lehetne öket állítani, mint a PES-ben, akkor nem tudna az Arsenal ennyire a szélen támadni.
Az márcsak kuriózum, hogy a Milan valójában nem középen erölteti a támadást, hanem a szélen, lásd Cafu felfutásai.

Breki33
nemtom
nem azt figyeltem P
mohus
hát a gfx semmit nem változott...sajna

Breki te már nagyban demózol...a játékosok ökölbe tudják szorítani a kezüket?

Breki33
Bremen gg. Bayern PATCH

klikk
LezLee
Fasza mezek.... ezeket honnan lehet letölteni??? 😊)))
Breki33
Breki33
Fantasztikus új mezek bemutatása :-)

klikk
Breki33
Az fh-n le van írva illetve ittis többször volt róla szó

Illetve a 2004-esben
Már várom a teljes gamét😊 valaki tud yó cseleket ?