FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tisztára mint egy nyomorék,ugy nézhettem ki közben...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
én mindent billel kezdtem
és ez így is fog maradni még 1 jó ideig
énmeg mindkettõvel nyomom, de lehet specializálódni kéne
Nehéz átállni de teljesen más élmény
semmi gondom nincs vele..
meg rallyt is tolom billel
sztem az is jó billel

2. Nem a gamepadot szidom (hisz nemis ismerem) csak nem értem miért nem Logitech Dual-t vagy neadjisten a már 4500-ért kapható klónját veszitek.
3. Asszem Saitek sor nincs is config-ban
De a 2004-es topicban és az ittis belinkel registryben átnevezõs módszerrel el lehet érni, hogy dual actionnak lássa. Emiatt szerintem nem érdemes a játékot kihagyni, fõleg, hogy a cselerzés kivételével billentyûzetrõl is jól játszható. Persze ez szubjektív de nekem nehéz kisujjal shift-et nyimni és automatice elengedni a futást.
4. Én azt nem értem a demoban miért nem lehet felbontást állítani.
Miért jó ez nekik, én minden csili vili-t beleraknék. És négy csapatot legalább P
A 2005 demójában teljessen hülye gombkiosztás volt,belenyulni ugye nem lehetett ott sem.Ezért vagyok kiváncsi mi lesz a véglegessel.
Saitek-et azért vetem,mert itt a környéken akkor ez volt.Amugy nekem semmi gondom vele,jópár játékhoz használtam már,kitûnõen mûködött.Ugyhogy nem hinném hogy a controller hibája lenne ha ehhez nem lesz jó.
De amugy nem hiszem hogy jó-nem jó kérdés lesz itt,hanem lehet állitani,vagy nem lehet kérdés.Az EA részérõl ezt hibát hogy nem lehet kalibrálni a dolgokat, egyszerûen nem értem ha 100 évig élek akkor sem.
The new 'GFO 2005' is about to drop on October 8th, 2004 when FIFA 2005 hits the shops around the world.

X-Boxos verzioban lesz LIVE, csak ugy, mint a Fifa 2005-ben.
Hát én elõször letöltöm szépen ha kijön,megnézem hogy a "fantasztikus" Saitek controllerem be lehet-e kalibrálni normálissan.Ha igen,akkor nem elképzelhetetlen hogy megveszem eredetiben,a netes multi miatt /mert a PES4-be mér nem tudtak rakni...
/,ha nem akkor pápá Fifa erre az évre is.Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ettõl már hányok elõre😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A hivatalos honlap szerint, angliaba oktober 8-an jelenik meg a Fifa 2005, az osszes platformra.
(Wonder no longer - FIFA Football 2005 is now due for release on October the 8th on PC, PS2, GameCube and Xbox! Mark it in your calendars, get your pre-orders in and get ready to experience the smooth gameplay offered by First Touch. - FORRÁS)
1300Mhz
384Ram
Abit R9600SE 128MB
800mhz proci
256ram
+32mbs vidkártya asszem az igénye
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
félnek a konkurrenciától....
(alá MAC)
pedig mennyivel jobb felfedezni...ezeket a dolgokat...és felkiálltani "jé... te láttad hogyha ezt nyomod mit csinál?"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mert én még csak a shiftnél meg a nyilaknál tartok és akkor oldalt kikerüli a védõt, de vami konkrétabb?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Már csak arr kéne rájönnöm,hogy hogyan javítsam a kb 30-40%-os kap ultalálási arányomat!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
gamepadon ez nem akadály
több hivatalos lap is van
klikk
Beleirtam az uj felfedezesemet is. Ha egyszerre nyomod az Y es a C gombokat, akkor taktikat is valthatsz. Ez tudom, hogy nem nagy ujdonsag (ala Fifa 2004), de azt hittem ez a demo verzioban nem mukodik. Bang-nak koszi az otletet hozza! 😊
Ha tehat viszed elore a labdat, aztan SHIFT+iranygombok, akkor megcsinalja a cselt.
A hivatalos honlapon okt. 8. szerepel, bar ez eleg fura az EA-tol. 10 eve mindig 2-3 hettel eltoljak az uj fifa megjeleneset, most meg elorehozzak 1 hettel??? Erdekes!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
amúgy a Róma_Lazio patch állat lett
Most akkor tényleg igaz,hogy október 8.-án jelenik meg a játék?Reméllem!