FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és továbbra is warezolsz 😄 csak óvatosabban 😄
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
itt nem errõl van szó
de ilyen hülyeségeket állítani, hogy legális
de mindegy
AZzt mondják, hogy aki hülye a saját kárán tanul.
Én már tanultam.
de ilyen hülyeségeket állítani, hogy legális
de mindegy
AZzt mondják, hogy aki hülye a saját kárán tanul.
Én már tanultam.
szar nekik! hát mit mondjak! én sok olyat ismerek aki röhögve megúszta!
En is megveszem (x-boxra)! Csak mivel legkorabban oktober 15-en tudom megvenni (ekkor erkezik az elso x-boxos verzio hazankba), kenytelen vagyok kiprobalni a PC-s verziot mar egy hettel elobb! 😄
De arra nem tudtatok válaszolni, hogyha illegális, akkor miért nem szüntetik be õket egybõl a szolgáltatón keresztül????? Egyáltalán miért léteznek akkor?? Mer t szerintem nem tudnak velük mit csinálni és kész 😊. De amúgy errõl ennyit, és foglalkozzunk végre a fifával, mert ez az a topic. Igazat adok Sincenek!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Én meg részt vettem egy ilyen bírósági tárgyalásdon és beszéltem az ott megjelent ügyvédekkel sõt az ügyésszel is..
Abban a perben 100 vádlott volt a terjesztõn kívül is.
És nem ejnye bejnye volt az ítélet.
Abban a perben 100 vádlott volt a terjesztõn kívül is.
És nem ejnye bejnye volt az ítélet.
warez az warez! legyen az torrent, smsftp vagy DC.... szóval attól, hogy most Breki vagy Marcell DC-rõl szedi én meg mondjuk tükrözöm egy helyi hálózaton még egyikünknek sem tisztább a lelkiismerete... mondjuk én tudom, hogy amúgy is megveszem decemberben! 😄
na OFF OVER tényleg!
nekem már lassan átért az elsõ CD 😛
nekem már lassan átért az elsõ CD 😛
Na már csak 10 file, és lent van a kicsike 😊)
Már dörzsölöm a tenyerem 😊) Kár hogy melózni kell menni 2-re 😞
Már dörzsölöm a tenyerem 😊) Kár hogy melózni kell menni 2-re 😞
A DC eleg nehezen lekovetheto, raadasul a bizonyitas is nehez vele. Ezzel szemben egy warez site (servere) sokkal konnyebben beazonosithato, elkaphato, lekovetheto az adatmozgasa. Raadasul a DC-n nem anyagi szolgaltatasert tortenik a csere, mig a warez site uzemeltetoje (sms-ben) penzt ker az illegalis programokert.
nah nem tudom ki terjeszti ezt a hülyeséget (gondolom õk) de ez nem igaz
és nem azokat kapják el
hanem ahogy Marcell mondta pontosan
Tudjátok mit töltsétek de ne irkáljatok már be ilyen hülyeségeket please.
Aki nem hiszi keressen rá pl a Paksi ügyre
szerintem még mostse kapták vissza a házkutatás során lefoglalt vinyójukat.
és nem azokat kapják el
hanem ahogy Marcell mondta pontosan
Tudjátok mit töltsétek de ne irkáljatok már be ilyen hülyeségeket please.
Aki nem hiszi keressen rá pl a Paksi ügyre
szerintem még mostse kapták vissza a házkutatás során lefoglalt vinyójukat.
ezt nem hiszem. élõ példák vannak elõttem akikkel nem tudtak mit csinálni. erre még nincsenek teljesen átfogó jogszabályok és emiatt sok helyen tartalmaz egy ilyen ügy kibúvókat...
marcell lesz majd ftp?
én töltöm torrenttel 0 kval az is valami :-)
Ez így van! Manapság sokkal megbízhatóbb már egy warez mint pl a dc!!! Nem jegszabályellenes amit csinálnak! nem kereskednek az origi cd-el és te sem! Azokat kapják el akik nagytételben kereskednek vele!
Hát én pl. olyan sztorit is hallottam valakitõl, hogy a szomszédja berágott rá és feljelentette. Házkutatás, per, bírság (nem is akármekkora)
na erre inkább nerm válaszolnék
de ha valakit egy mp3-as CD-ért biróságon vádolnak akkor gondolod, hogy warezt pénzért megosztani legállis
nah inkább tényleg nerm mondok semmit
de legközelebb gondolkozzál...
de ha valakit egy mp3-as CD-ért biróságon vádolnak akkor gondolod, hogy warezt pénzért megosztani legállis
nah inkább tényleg nerm mondok semmit
de legközelebb gondolkozzál...
ez a topic szerintem a fifáról szól
Eleve szerintem nem bukhat le egy warezsite üzemeltetõje, mert nem jogszabályellenes. Mert elég kiírnia hogy 24 órán belül töröld le a gépdrõl a fájlokat. Magyarul 24 órát szabad használni. Meg a szolgáltató szerintetek nem szüntetné be az oldalt, ha az törvényellenes lenne??
én meg a 1712-öt ajánlom neked is
amúgy pont így van
és tévedés, hogy magánemberekhez nem mennek házkutatást tartani
amúgy pont így van
és tévedés, hogy magánemberekhez nem mennek házkutatást tartani
A jogszabaly es a gyakorlat ket kulonbozo dolog. Amugy en annak se orulnek, ha tanukent felkeresnenek egy xy warez ugyeben kapcsolatban.
Amugy siman lehet, hogy a server logjaban az is benn van, hogy miket toltogettel le onnan. Aztan telefonszam is megvan, utana a cimed is megvan, aztan hoppa.
Amugy siman lehet, hogy a server logjaban az is benn van, hogy miket toltogettel le onnan. Aztan telefonszam is megvan, utana a cimed is megvan, aztan hoppa.
a wanadoot mindenkinek ajánlom, eddig össze-vissza töltöttem mindenhonnan, de mostmár csak innen töltök. Szerintem 3 óráig lejön 😊
de a jogszabályok szerint egy ott megtalált telefonszám nem elegendõ bizonyíték házkutatási parancshoz és nem tudják bizonyítani, hogy én onnan esetleg töltök. csak a számom van ott, azt meg lehúzhatják a klotyón! ez így van! volt vele tapasztalatom 😊
ez nem a reklám helye, de :wandoo.try.hu
Valaki leírná, hogy mi ennek a wandoo site-nak a pontos címe, mert nem találom? Én eddig másik oldalról szedtem, de ott egy csomó fájl hiányzik 😞( HELP!
oké megpróbálom 😊
Ha egy warezzal kereskedo ember lebukik, legyen az CD-iro, vagy site uzemelteto, a rendoroknek az az elso, hogy lefoglaljak a cuccait (szamitogep, jegyzetek, stb.), aztan szepen folkeresik azokat az embereket, akik kapcsolatban alltak azzal az emberrel, illetve ha van vevokori adatbazisa (akar a szolgaltato altal kiadott adatok, vagy az ember sajat keszitesu ugyfel-listaja), akkor az alapjan mennek ujabb bizonyitekokat gyujteni es persze esetlegesen ujabb halacskakat fogni.
valaki adjon már egy helyet ahonnan lelehet zúzni 😊)
na én meg már tükrözöm is az egyik itteni srác szerverérõl 😛 még jó hogy felhívtam!
és még fóruma sincsen a megacitynek hogy lehessen õket csesztetni ;-)
Ha valakinek (gyors nettel) megvan a jatek szojon, mert lehet tudok T3-mast, aki tovabbosztana a jatekot ftp-n (1-2 napig)
naja csak lemerült már a kártyám 😊
DC-n fenn van 2 emebrnek (kulfoldi hub), de mind2 DSL-es. Nem ertem miert nem T3-mas szedi le eloszor, aztan osztja tovabb..
Fiztetos site-rol en sem toltok, ne legyen meg senkinek a telefonszamom (hogy aztan visszakeresennek).
Fiztetos site-rol en sem toltok, ne legyen meg senkinek a telefonszamom (hogy aztan visszakeresennek).
hát nagyon remélem nem baxák most el és nem kell újraregelnem máshol emiatt! torrent nekem marha lassú... azt inkább hagyom a picsbe!
hát srácok igazat kell adnom a wanadoo-soknak. most regisztráltam és 90k-val jön, 200 forintot tényleg megér.
plusz most 3 napig töltögetni fogok folyamatosan asszem 😄.
plusz most 3 napig töltögetni fogok folyamatosan asszem 😄.
Yvorl redves farkára!