FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Mi ennek a helynek a címe?
Mióta töltök elõsztör jelez zöldet(minden rendben)az Azureus és kb holnap 1-11 órára akarja leszedni!!
Hálám örökké üldözni fog!!!!!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

AdaKiller
wba

Steam Nick: adakiller

Gera hol is játszik most?

Azért érdekes hogy lassan minden megjelenõ játéknál el kell ezt a warez témát kezdeni.Kissé már unalmas,szerintem.
Igen,mindenki szivessen megvenné a szép,dobozos,kézikönyves,gyári verziót,ha tudná.De sajnos ma magyarországon nem tartunk ott.És nekem mondhatja az okos,hogy de miért,hát egyhavi internet dijából megvan az eredeti,ha nekem nagyjából pontossan az egyhavi internet dija az,amit rá tudok költeni havonta erre a számitástechnikai "hobbimra",vagy mi ez... Plusz alkalmanként némi gépfejlesztés,de azt már erõsen meg kell gondolni,és szó sincs 50-100 ezres cuccokról.
A waerez persze hogy törvénytelen,de mennyi esély van arra hogy a rendõrség kimegy Kis Jóska lakására,hogy esetleg talál nála 20-30 másolt játékot,aminek hatására lefoglalja a számitógépét?Perzse,megtörténhet,de a rendõröknek nem hinném hogy az smsweb-rõl letöltõ Kis Jóska a nagy fogás,ha még magát az smsweb-et üzemeltetõt se nagyon tudják /akarják/ elkapni.
És én ezzel nem buzditok senkit arra hogy gyerünk töltsd le,de had döntse már el mindenki maga mit akar csinálni.És nem kéne lenézni,meg beszólni annak aki letölti,mert biztos vagyok benne hogy megvenné õ is,ha tehetné.Ha pl. angliában élne úgy,és nem itt,így...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
Hát én déli béka vagyok

elmegyek Szabadkára a piacra P
Breki33
azt tudod manuálisan
AdaKiller
bill-t á lehet állítani, gamepad nincs bekötve meg nem is lesz.

Sziasztok!
És Király, Gera, Torghelle is van benne rendesen, mert még ma szeretnék végrehajtani egy Saha<=>Gera cserét a MU keretében!
The Hedgehog
elõtted akkor más írta már...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
ok! ütközünk! de te is kijöhetsz velem ha lesz idõd!

examinee
Controllerst lehet benne állítani??

examinee
Most írtam elõször..

AdaKiller
van direct ip+network

Marcell
Igen, tapasztalatom alapjan kb. a jatekok 70%-80%-a olcsobb kint, de azert van ami itthon. Volt olyan x-box jatek, ami itthon 16,900 volt, kinn a Virgin megastore-ban megvettem 5000Ft-ert.

Breki33
Akkor megdõlt az állitás

vagy a kivétel erõsdít? P
Marcell
Az elet (kaja, szolgaltatasok) valoban dragabb (elofordul, hogy akar meg 4x-5x is), de csomo dolog olcsobb! Muszaki cikkek, autok, szoftverek mind olcsobbak kint. Tehat osszessegeben egy atlagangol legalabb 5x jobban el mint egy atlagmagyar, es amig te 15 evet gurizel valamiert (lakas), azert o csak harmat.

Breki33
inkább írd le hogy ugye akkor van multi

na mindjárt benyomok egy tesztet
Marcell
Bocsi OFF Brekinek:
24,99 font (9.200Ft) a Richard Burns Rally Angliaban.
40 EUR (kb. 9800Ft) Nemetorszagban.
7999Ft a CD Galaxisban. 😊)) YEEEAAH!
ON

robotnyk
mondjuk azért kint kicsit drágább az élet... de nem 4* 😊
AdaKiller
ha vki akar multizni privizzen, addig gyakorlok😊

Marcell
Hat ez az atlag. Ezt elegge felhuzzak a politikusok, uzletemberek, stb.

ITT egy erdekes cikk a magyar (atlag)keresetekrol.

Breki33
off na
Breki33
Igen annyi durva lenne 60-70 lenne

Marcel kicsit odd de RBR-t is tudod kint mennyi?

Amúgy asszem itthon láttam 11-ért is
Breki33
Azis is kell
de nehogy elfelejtsd nekem

Icq-n megbeszéljuk ok?
92ezer forint lenne nettó átlagkereset? szeretnék ilyen munkahelyet, mondjuk nem szeretek nyalni :-)

Marcell
Netto 92.000Ft az ATLAG itthon a KSH adatai szernit.

Marcell
Fifa 2005 ara angliaban: 25,99 font = 9600Ft (amazon)
Fifa 2005 ara itthon: 12.000Ft (cdgalaxis / 576kbyte)

angol netto atlagkereset (kb.) : 400.000Ft
magyar netto atlagkereset : 92.000Ft

ITT VAN A KUTYA ELASVA!

Egy angol 3,8 orat dolgozik a Fifa 2005-ert, egy magyar 20-at. Szoval 5,5x tobb melo itthon megvenni. 😊

Ennek ellenere en EZT (a kivalo jatekot) megveszem .

természetesen nettó, nem is bruttóra gondoltam :-)

The Hedgehog
itthon 60-70 az átlag... sztem jól mondtad! nettó persze 😄

mármint hol? itthon vagy kinnt?

The Hedgehog
ok! szivesen! nov végén akarok menni mert akkor már lesz PES4 is 😛

Breki33
igen, hogy van-e multi
Breki33
Azért az bebna

Kicsit több

Hedge ha kimész veszel nekem is egyet?
Priviben megtárgyaljuk ok?
The Hedgehog
majd akinek lejött és nyomott vele ossza már meg véleményét eme nemes felekezettel! he?!

Breki33
1713
olvass vissza

Hát igen az átlagkereset olyan 60-70ezer forint ami elég kevés ha megnézzük németországot ahol átlagban 1000eurot megkeresik

Mondjatok már egycímet ahonnan normálisan le lehet szewdni!!! Légyszi
The Hedgehog
Sajnos bárhogy is szeretnék törvényes lenni, nem tudok! Nincs rá meg az anyagi fedezetem. Ennyi! Kövezzetek meg, de nekem ne papoljon olyan, aki maga is illegális cumókat töltöget. Azt hiszi itt mindenki, hogy sokan örömünket leljük a warezolásban? FRÁSZT! Szomorú dolog és nekem is fáj a szívem, de egyszerûen nem vagyunk olyan helyzetben mint nyugati barátaink... ne itt Mo-n akarjátok már a warezolókat lenézni!

OFF OVER felõlem!

The Hedgehog
ítrd le még vagy 30x

------------OFF---------
Legyél törvényen kívül, itt nem a te erkölcsi normáidról van szó, hanem arról, hogy nem biztos, hogy megéri összevissza töltögetni. Valóban nagyon nehéz elkapni egy "ügyfelet", de nem lehetetlen. Olyat pedig senki ne mondjon nekem, hogy lopott dolgokat pénzért "árulni" legális, mert az agyamat eldobom. A "24 órán belül töröld!" szöveg pedig semmiféle jogszabályi felmentést nem ad, a felelõsséget nem helyezi át a letöltõre.
Egy szó mint száz, boltban vásárolni drága, de biztos, hogy nem lesz belõle bajod. És még a doboz is szép. 😉
-----------ON---------
Õszintén remélem, hogy a teljes játék is lesz olyan kellemetes, mint a demó. Sok év után tényleg rám férne egy igazi, pörgõs fociprogram (a PES-ekkel nem tudtam játszani, mert érthetetlenül lassúak a gépemen).
(Amúgy csak holnap érkezik meg a boltokba 😊)

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

examinee
Lehet jelentkezni Ea Sports 2005 NHL, TIGER WOODS Illetve FIFA 2005 a http://onlinegames.uw.hu fórumába valamint ha jönnél akkor gyere fel a mirc csatinkra is #multiplayer.hu (Quakenet server) -itt mindig akad majd ellenfél!

The Hedgehog
asszem olyan 9600 körül jött ki forintban a FIFA 2004 ára... PES3-ra nem emléxem!

The Hedgehog
a 2004-et és a PES3-at Bécsben vettem asszem 2-3ezerrel olcsóbban mint nálunk!

The Hedgehog
egy kis paradopping kell... ha már az élet más területein becsületes vagyok hát itt had legyek törvényen kívüli 😛

Breki33
ott mennyi?
Breki33
attól még hogy valaki megúszta nem biztos, hogy teis meg fogod
The Hedgehog
inkább kimegyek a sógorokhoz és megveszem ojróért úgy ocsóbb!

LezLee
Háhá, leért mindkét CD, mingyá nyomatom ezerreeeeeel 😊)))