8347
-
#3108 Arielt nem lehet megkérdezni mikor lesznek Raptorok? -
#3107 de akkor annak a végén mi van?
na megprószálom azért ma -
#3106 tom a jobbak már begyűjtve :-) -
#3105 khm... nézz körül a demó data könyvtárában mert a Demo Kit Raptor oda telepít egy minta 2GK-s FSH-t :D -
#3104 jobb-bal irányokkal tudod osztani az "igét" :D -
#3103 mint mondtuk nem megy a demo raptor nekünk -
#3102 Breki
Xbox mezei nagyon szépek, http://www.soccergaming.tv/showthread.php?s=&threadid=108499&perpage=15 -
#3101 bkiiiiiiiiii
gondolkozzál már -
Since #3100 van 551 pontom, a coachokat megtalálom, de csak infót tudok róluk szerezni ha ráklikkelek. elosztani nemtudok... -
#3099 ez bebaszott ez a NAGY HIBA !!!!!!!!!!!!!
LOÁL !! :D
készülök a bajnoságra ugy vigyázzatok ! -
#3098 nincs még hír róla...
Demó felpakol, demó raptor felpakol, mez telepít, zdata megnyit, FSH kiszed... voilá! Egy FIFA 2005-ös FSH. -
#3097 köszi
én úgysem játszok karriert addig mig nem lesz minden csapatnak nagyjából rendes meze
nem tudod mikor jön a 2GK_s raptor, vagy hogy honnan lehet szerezni 2GK-s alap fsh-at a a Fifa 2004-en kívül? :-)
Tényleg annó aki letöltötte a zdata-kat tőlem vkinek nincs meg még?
(abban szinte minden mez benne van 2GK-ban) -
#3096 de nyert meccsek után mindíg szét lehet osztani a pontokat :D -
#3095 asszem... vagy My Career vagy valami ilyesmi... de az Update az biztos! -
#3094 My FIFA 2005 / Update -
Since #3093 Breki nemtudod véletlenül hogy lehet elosztani a pontokat career módban a coachoknál? -
#3092 minek még egy program?
Animation Shoppal ezeket mind meg lehet csinálni. -
#3091 KI jön FIFA 2005 -ben MULTIZNI NETEN ??? privizzz ! -
#3090 túl sok a frame-ed sztem, bár nem tom te hogy csináltad. én mindenesetre lassítva vettem fel 15 fps-sel, aztán virtual dubban csak minden 3. frame-et vettem, a sebességet meg felnyomtam 45 fps-re és így tömörítettem divx-be. lehet van jobb megoldás is, de nekem ez megfelel. -
#3089 Hm, egy ugyanakkora méretű gif file nálam lett kb 4 mega
Hogyan tudnám a file méretét akkorára leszedni, mint a tiétek? -
#3088 kösz szépen rudee!
ennyi a titka, hogy így kell megadni az url-t, hogy users.atw.hu/... ? -
Rudee #3087
-
#3086 Visszajátszáskor nem lehet megoldani, hogy folyamatosan játssza vissza a jelenetet, s ne kelljen ahhoz valamelyik play gombot folyamatosan nyomva tartani? -
#3085 Nah jó éjt mindenkinek ! -
#3084 :DDD
télleg szép gól, node a kapusteljesítmény katasztrofális -
#3083 Bocs, de szerintem öcséd gólja szebb, mint a tiéd :DDD -
#3082 jobb klikk, tulajdonságok és ott van a link, meg tudjátok nézni. de jó lenne ha itt is megjelenne, szal aki tett már be képet segíccsen plíz! -
#3081 Ki tudna segíteni abban, hogy a Fraps 2.3.2-esem
regisztrált legyen ?
:)) -
#3080 Az csak nekem jó,ha elbízod magad!
Holnap este MSN-n egyeztetünk! -
#3079 Hát én szívesen segitenék, de nemtom hogy kell, de van egy ftp tárhelyem és oda aviba felrkhatod esetleg, csak akkor nem ilyen lesz. -
#3078 Próbáld berakni mégegyszer,mert nem látok semmit és érdekelne! -
#3077 Hát biztos szép gólók, csak nekme nem jelenik meg. -
#3076 hmmmmm, nemlehet így berakni?
akkor hogy kell, segítene vki? -
#3075 No,ezt most úgy érzem meg kell osztanom veletek :D :
délután jáccottunk egy óriási barca-real meccset öcsémmel, 5-3-ra nyertem végül, de 2-1-re még ő is vezetett.
Szóval a két legszebb gólt akarom megmutatni, nekem nagyon bejönnek.
itt dinho-val nagyon megetettem a védőket, aztán már rutinmunka volt a hosszúba vágni:
nemsokkal később olyan bombagóllal válaszolt, hogy csak lestem, de télleg:
mondjuk valdes-t sedícsértem utána :D -
#3074 A Király sztem jó kapus ! Magyar viszonylatba meg biztos, hogy jó kapus. A 3. gólról nem nagyon tehetett, de arra is emlékezz mekkorát védett egy fejesnél. De a meccs a Gyepesen ment el szvsz. -
#3073 Hát, azért tud alkotni Király is
Svédek ellen a 3. gólnál sem volt a helyzet magaslatán
:-)
-
#3072 Hali mindenkinek! Ha a My Fifa-ban beállítom a csapatom felállását, taktikáját, kezdőcsapatot, multiban miért nem ezekkel a beállításokkal indulnak el? Ha valaki tudja a választ, megköszönném! -
#3071 Oksi benne vagyok :DDD Csak a kapusod derákát járasd be, mert fájni fog neki a sok hajolgatástól, mikor mindig szedi ki a hálóból a labdát :DDD -
#3070 Megvan, remek
Mondjuk, replay menübe is tehették volna
Na sebaj, lényeg, hogy megvan:) -
#3069 De a kapust nem Király nem a potyáirol híres!