8347
-
#3788 Nemmegmondtam hogy nem kell megint variállni a dolgokon mert ugyis el****odik a multi?????!!!!!!!!!! -
red6t6 #3787 10x! -
#3786 Ja a multisoknak.
Ki kéne próbálni még multiban a többi F-re mit csinál.
Azon gondolkozom azis, hogy nem tudok hostolni lehet az új exe miatt van, kb azóta nem megy mióta azt cseréltem.
Mással meg nem lehet gond, hisz connectolni vígan tudok. -
#3785 végreeeeeeeee
ja amit kérdeztél
elvileg nem feltétlen szükséges, de én biztonság kedvéért általában lefuttatom, meg volt olyan is mikor rendberakta nekem.
És akár egy zdata kettes visszamásolása után is futattom.
Ugyanis 3 generációs zdata mentésem van, hogy ne kelljen újra kezdeni ha gond van. -
red6t6 #3784 Jó hír!!!!
A héten megjelenik a 2GK kit raptor for FIFA 2005!!!!! -
#3783 oké de azzal nem fogsz tudni multizni P
csak neked engedje? :-) -
#3782 igen ez az bocsi ott a másik kommentár van fent -
#3781 már kilinkeltem hétvégén -
#3780 hülye kérés! reklamálj az EA-nek :D -
#3779 köszi a használható segítséget! -
#3778 Reggelt!
Olyan patchet csináljatok ami engedi az előnyszabályt!!!!!!
Mert ez akárhogy is nézem 10-ből 9-szer nem engedi és naggyon kellemetlen! -
Rudee #3777 soccergamez.nl -
#3776 marha sokat segítettél köszi... -
#3775 Termi jók lettek a Bíró mezek? -
#3774 ná adtam
asszem Fifa International -
#3773 én a spanyolt várom :) -
#3772 hol van holland! adsz linket?! -
#3771 A Holland se rossz mikor ajjajaj meg ujujujj P -
#3770 pedig nagyon lapos ez az angol kommentátor."oh great save"
egy olasszal ugy fellehetne dobni az egészet -
#3769 lehet játékost kreálni de a meglévőket nem lehet átszerkeszteni bár lehet ez konzolon más lesz (nem tudni). Lényegében a játékmenet javult pozitív irányba. Nagyon élvezetesek lettek a meccsek és ebben megközelíti a PES-t is a game. A Career Mode is tovább lett tuningolva, 15 év, csapatot válthatsz többször is az edződdel. Szóval csupa finomság. Élvezetes! Grafikailag semmit sem újítottak. Szinte egy-az-egyben FIFA 2004, bár konzolon mindíg vhogy jobban nézett ki a játék. Magyar viszonylatban csak a válogatottunk kapott helyet, de legalább normális kerettel.
így korán hirtelen ennyi! -
#3768 erről FH-n nagyon sokszor volt szó! nem lehet sajnos! nincs meg a technika! EA nem adja ki a programokat... :( -
#3767 1.lehet
2.nincs, csak válogatott -
#3766 Valaki írja le miben lett más a FIFA 2005 mint az előző gém,mert már nagyon várom konzolra.
Lehet karaktert csinálni mint régen?
Vannak magyar csapatok?
-
#3765 Nem lehetne a kommentatorhangokat is megvaltoztatni? Nincs ra program vagy egyszeruen senki nem veszi a faradsagot, hogy elkeszitse a sajat, magyar hangjait? :)
Szerintem akar meg Hajdu B.-vel is meg lehetne beszelni, hogy jojjon el egy nap es mondja fel az osszes kis mondatot. Eleg komoly lenne! :) -
#3764 fitutufi: nalunk az volt a baj, hogy valamiert az internetes jateknal le kellett butitani a grafikat, hogy ne laggoljon. Eloszor probaljatok ki, hogy mindketten leveszitek low-ra es 640x480-ra, aztan ha megoldodott a problema, akkor itt van a kutya elasva. Ezutan mar lehet kiserletezni, hogy meg szep is maradjon a jatek, de elvezheto is legyen a sebesseg.
Miutan mi lebutitottuk a grafikat, ugy is tokeletesen ment a direct IP-s jatek, hogy a hatterben mikrofonon meg beszelgettunk is egymassal a meccs kozben. Szoval nem hiszem, hogy barmilyen fajta szelesebb savu inet ne lenne neki eleg. -
#3763 na nyomtunk pár meccset. a gond az volt hogy nekem nocd crack volt, neki meg a reloaded, ez nagyon fontos!!!
ha vkinek gondja van tegye vissza a krekket a cd-ről! -
#3762 hjah! ezt mondtam! sztetek ez élethű???? mert ilyen az éjszakai mérkőzés! -
#3761 Aki már rakott fel a játékhoz patch-et annak működik a "Create Player" menüpont a játékban?
Én mikor rámegyek akkor kilép ... -
#3760 Nálam még akkor is ez volt, ha nem volt full install. -
#3759 próbáltuk úgy is hogy ő hostol és úgy is hogy én.
másról nem hallottatok esetleg? -
#3758 locale.ini-t direkt kiszedtem, neki meg nem is volt
Breki: mircen nem vagyunk, csak msn-en, de próbáltuk úgy is, hogy bezárjuk és ugyanaz. -
#3757 Lehet más kezdőm, de csak a meccs előtti 60 másodpercben lehet összeállítani. :D
Hogy miért, azt ne kérdezd. -
#3756 partjelző berakva pl
a mircen vagytok?
érdekes modon én meg hostiolni nem tudok mostanában
de minden mást igen P -
#3755 Mahináltatok a locale.ini-vel és nem egyezik. -
#3754 Srácok, nem tudna vki segíteni? Multiznánk egy sráccal, mindketten chello-val, a connectelés még megy is, de amint bejönne a meccs connection lost. Nincs tűzfal egyikünknél sem, és nem tudjuk elképzelni mi lehet a baj. Ha találkoztatok már hasonlóval várom a tippeket!
-
#3753 Ja multisok figyelem:
A gólokat bejátszásokat F1-el lehet elnyomni -
Rudee #3752 Nem. -
Rudee #3751 Page up, page down. -
#3750 azt szeretném megtudni vkitől hogy : hogyan lehet azt megcsinálni mikor multiba jáccok egy én általam beállított csapatot dobjon be a csapat állításánál , amit beállítottam a my fifába az csak a gép elleniben valósul meg a multiba nem azt rakja be azt a csapatot amit összállítottam ! és még az office trap stb....ket is előre beállítottam de csak gép ellen műxik és multiba amit a fifa alapból berakott azt teszi be !!
vhogy meg lehetne oldani ? -
mustar #3749 Hogy a rákba kell azt megcsinálni, hogy multiban is tudjam változtatni a felállásomat? Idegesít ez a 4-4-2