8347
  • Rudee
    *szerint
  • Rudee
    A FIFA International szerinte decemberben lesz CC.
  • pilfer
    rámész, és jobbra kurzor...
  • andris7
    Rámész az edzőre, és megnyomod a jobbra vagy belra gombot, és akkor kap pontokat az edződ. Már fél szezont lenyomtam de a játékosokon nem láttam semmi fejlődést, ah egyáltalán arra való :)
  • Solutor
    Khmm, azt súgja már meg vki lécci, hogy a meccsek után mikor tudok választani a 10 edző/ésből, akkor hogy kell mégis, hogy csinálja is meg? Ugyanis rákattintok, kiírja, hogy mit is fog csinálni de se az elosztható pontom nem csökken, se a kiválasztott edzésforma pontjai nem nőnek.
    Ha már volt erről szó bocsi, de olyan sokat nem olvastam vissza :D

üdv
  • Breki33
    a multis vagy a kirakott?

és miért én értékeljem?
  • Magic Boy
    Breki igérted a góljaim értékelését!
    Na haljuk csak őszintén!
  • Breki33
    Már regisztráltam, hisz úgy irtam :-)
    Amúgy minden este fent vagyok a mircen

Kivéve mikor P
  • Breki33
    medve meg a bőre P
  • Ronaldo07
    Breki33!!
    A bajnokságomban légyszi regisztrálj a fórumba,hogy meg tudják veled beszélni a meccsek időpontját!!
    Köszi!
  • examinee
    Pl.. Én:))))
  • examinee
    Hát igen!! mi a meglepő???:)))
    2005 már nem 2004 itt mindenki egyenlő eséllyel indult!!
    pl: Ute21 ki is lépett mert kikapott és azt mondta neki ezzel nem megy! Szerintem más emberek lesznek ebben az évben a toppok!
  • Laca1985
    Srácok nem tudja valaki hogy hány óra körül jön ki a magyarosítás?
  • Gabe18
    Amugy megy nekem ez a karrier...
    13. hely,2-4-6 os record,12-19-es gólkülönbség.A csapatnak az a kijelzője 10%-on áll.
    Az előbb 0-1 nél egy keresztebepasszolt labdát az emberem 2 MÉTERRE a gólvonaltól szembe a kapuva fölérúgott,a kapus már tehetlenül
    állt a rövid saroknál...Hát mondom,ilyen már nincs...
  • Revenge
    hali ne mtudjátok hogy mitől fagyhat a game? elindítom,menü bejön , van amikor már a "press any key"-nél lefagy,van amikor meccs előtt,vagy után? annyira lefagy hogy reset kell
  • Gabe18
    Leginkább azért nem megyek,mert emlékszel egysze veled játszottam és se szó,se beszéd egyszer csak bejött a menü.Na most ez azóta megint megtörtént egyszer.Én nem tudom mi lehet,a joy-ra nincs beállitva olyan gomb ami ezt behozza,nem tudom mitől lehet.Mindenesetre vitákra adhatna okot,ha egyszer ott is megtörténne.

Az egyik ilyen on-line liga fórumába meg csak kiváncsiságból beleolvastam,első forduló,első meccs után kezdődött a csaló,kamu kép,stb...
    Ugyhogy inkább nem kisértem a szerencsém...
  • Breki33
    Itt van egy részletesebb teszt
  • Breki33
    deha két hét alatt vége akkor nem liga :-)

gondolom csoportküzdelmes

mondjuk láttam meglepő eredményeket
  • Gabe18
    Nem is,én egyszer a Ps2-es joy-t bevágtam a sarokba /már nem emlékszem mi idegesitett fel annyira/,de ugy hogy még a gépből is kijött a vezeték.
    Akkor már megbántam a köv. pillanatban,mert mondom ennek annyi.
    Az oldalán a fogó rész megkarcolódott,összessen ennyi baja lett,visszadugtam és vigan ment tovább...
  • Breki33
    Kár

Neked mindig olyan szép gólokat rúgok P

Teljesen más légkör ám egy bajnokság.
    Mondjuk én tegnap úgy játszottam hogy két ember ült mögöttem P
  • examinee
    Jaja megy! De nemsokára indul majd uj! kb 2 hét és wennek vége és indul a másik!
    Meg a srác nem azt kérdezte hogy olyan van-e ahol van hely hanem hogy van-e netes liga
  • Gabe18
    Én nem megyek,mert mindenkit csak felidegesitenék...
  • pluhi
    Elolvastam. Felhozza negativumként, hogy vezetékes, no comment. A vibráció kicsit hangos, ez igaz, mondjuk nálam ki lesz valszeg kapcsolva. Viszont a fához csapkodós rész nem pite, ilyet is csak teszterek csinálnak meg.
  • Breki33
    tudtommal ez már megy a mienkén viszon még van szabad hely
  • Breki33
    Ezse rossz

Kérdés van-e átalakító

95%-ot kapott a Rumblepad 2 80%
  • examinee
    Persze hogy van!
    onlinegames

Mirc: #multiplayer.hu (quakenet server)
  • pluhi
    Az.
    http://www.wingmanteam.com/discus/
    3K+fa
    Természetesen.
    Ugyanakkora.
  • Breki33
    ez most a vezetékes?
    a fórumnak mi a cime?
    mennyit fizettél rá?
    a gari ujraindul?
    mennyivel nagyobb?

stb.........
  • bodesz
    van má netes liga?
  • pluhi
    Na megvan a rumlipad 2.
    Nem volt semmi kecmec a Hertanál. Rádugta valamire, azt nyomkodta. Mondtam neki, hogy csak egy idő után mászik el a kalibráció. Ismerik a jelenséget, állitólag lelazulnak a potik és ez okozza. A wingmanteam forumán is ilyesmit irt valaki (szédszedte otthon meghúzta őket és megjavult.)
    Első benyomások. A DPad megváltozott és ez jó, utáltam a Dual Action Dpadját azzal a bemélyedéssel (nem is használtam soha). Az analóg karok nagyon finoman mozognak, semmi remegés/mocorgás nincs. Reméljük ez igy is marad. A rezgés maga nem nagyon érdekel, de semmiképp nem akartam Dual Actiont venni megint. Egy gombbal fel lehet cserélni a Dpadot a bal analog stickkel.
    Meglássuk...
  • jAsOn VoOrHeEs
    Mostmár 8
  • Breki33
    DE aztán nem ám lepontozni :-)

Márcsak 7 csillagos :-)
  • fhsasa
    Breki Mini Patch Download
  • fhsasa
    http://www.fifahungary.com/modules.php?name=Letoltesek&d_op=fajlinfo&lid=2396
  • Magic Boy
    Megadod a pach-ed link-jét?
  • Breki33
  • Breki33
    nem te
  • examinee
    Jajjjjjjj csak viccnek szántam az egészet... aszittem leesik!:((((
    És nem is terjesztettem:(((((((
  • Breki33
    Ja a csukákat követelőknek: P

My FC Bootpatch V1.01 will most likely be released this weekend at WWW.FIFACONCACAF.COM and will have eight boots in 2GB. These are as follows:
    Boot -1 - Adidas World Cup (Referee and assistants)
    Boot 1 - Puma Chohdoh
    Boot 2 - Adidas F50 TRX FG
    Boot 3 - Adidas Predator Pulse X-TRX SG
    Boot 4 - Nike Mercurial Vapor Blue White
    Boot 5 - Nike Air Zoom Total 90 III Red White
    Boot 6 - Lotto Vento Classic Black Green
    Boot 7 - Nike Mercurial Vapor R9
    Boot 8 - Adidas Predator Pulse Chrome
  • Breki33
    1. Nem szaródott el. Eddig egy emberrel nem tudtam játszani, mint kiderült azis az ő hibájából.
    2. Olvasd már el figyelmesen amit írok. Ebből lesznek az ilyen hülyeségek, rémhírek. Nemis hinnétek miket kérdeznek emberek priviben.
    3. Nem kéne hülyeségeket terjeszteni.
    Attól, hogy az ember kicseréli a mezeket ugyanúgy megy a multi.
    Kicsit elegem van bár abból, hogy olyan emberek akik abszolúte nem értenek hozzá ilyeneket terjesztenek.
    4. Ugye a sound beállításokról is kiderült, hogy simán működik Multi-ban. Tapasztalat és a soccergaming-on is megerősítették.
    5. A patchemet használok közül egy se jelzett vissza, hogy nem menne multiban sőt. Pedig több mint százan letöltötték.
    6. Akinek tetszik ez a ronda grafika használja én rendes játékot akarok.