FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Demó felpakol, demó raptor felpakol, mez telepít, zdata megnyit, FSH kiszed... voilá! Egy FIFA 2005-ös FSH.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
én úgysem játszok karriert addig mig nem lesz minden csapatnak nagyjából rendes meze
nem tudod mikor jön a 2GK_s raptor, vagy hogy honnan lehet szerezni 2GK-s alap fsh-at a a Fifa 2004-en kívül? :-)
Tényleg annó aki letöltötte a zdata-kat tõlem vkinek nincs meg még?
(abban szinte minden mez benne van 2GK-ban)
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Yvorl redves farkára!
Hogyan tudnám a file méretét akkorára leszedni, mint a tiétek?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
ennyi a titka, hogy így kell megadni az url-t, hogy users.atw.hu/... ?
Yvorl redves farkára!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Yvorl redves farkára!
regisztrált legyen ?
😊)
Holnap este MSN-n egyeztetünk!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
délután jáccottunk egy óriási barca-real meccset öcsémmel, 5-3-ra nyertem végül, de 2-1-re még õ is vezetett.
Szóval a két legszebb gólt akarom megmutatni, nekem nagyon bejönnek.
itt dinho-val nagyon megetettem a védõket, aztán már rutinmunka volt a hosszúba vágni:
nemsokkal késõbb olyan bombagóllal válaszolt, hogy csak lestem, de télleg:
mondjuk valdes-t sedícsértem utána 😄
Yvorl redves farkára!
Svédek ellen a 3. gólnál sem volt a helyzet magaslatán
:-)
Mondjuk, replay menübe is tehették volna
Na sebaj, lényeg, hogy megvan😊
)oké?A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Olyan igazán csodálatos gólt kaptam, mikor a magyarokkal voltam
Jött a labda középre, 16-oson belül lepattant
Érkezett Leandro, de átpattant a feje felett, egészen Rooney-ig, aki mintegy 13 méterrõl gyengén kapura fejelte
Azonban Király mellényúlt, s a labda egy pattanás után begurult a sarokba.
Élethû ez a játék
A magyar védõket jól programozták be 😊
játékon belül nem találtam meg,hogy lehet betölteni régi visszajátszást
Belekerült a fél délutánomba amig végogolvastalak benneteket!

Hova menti a gép, s hogyan lehet a játékban visszanézni?
Yvorl redves farkára!
Thanks to the tip of "Austrianer" I now edited the corresponding *.ini files to optimize the appearance of the sounds in FIFA 2005 !
This patch optimizes the ratio between the different sound elements and makes the game much more pleasant and realistic, furthermore the sound "levels" are adapted to the size of the stadium (the crowd doesnt sound the same if you play in Nou Camp or in a lower division stadium 😉 ). Even the announcer can be heard again !
The patch is really small (7kb) and the installation is really simple so don't hesitate to download this small but effectful patch for your FIFA !
aki szurkolást akar rakja fel nagyon jó
nemértem az EA alapból miért nem képes erre
Elhiszem, hogy király az analog és pl.We7-ben egycsomó dolgot nem tudok megcsinálni, mert nincs ilyenem és biztos élvezetesebb is, de sajna nincs fölös 6-10 000 forintom rá...Majd ha dolgozó ember leszek akkor talán, egytem mellett nem megy..😞
balról: out swinging near post, in swinging center 2, in swinging far post
jobbról: out swinging near post, in swinging center 2, out swinging far post.
nekem ezek voltak a legeredményesebbek, de gondolom mindenki megtalálja a neki megfelelõt, ha szán rá 1 kis idõt. Így nálam már majdnem igaz a szöglet = fél gól közhely 😊.
Yvorl redves farkára!