FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
nincs még hír róla...

Demó felpakol, demó raptor felpakol, mez telepít, zdata megnyit, FSH kiszed... voilá! Egy FIFA 2005-ös FSH.

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
köszi

én úgysem játszok karriert addig mig nem lesz minden csapatnak nagyjából rendes meze

nem tudod mikor jön a 2GK_s raptor, vagy hogy honnan lehet szerezni 2GK-s alap fsh-at a a Fifa 2004-en kívül? :-)

Tényleg annó aki letöltötte a zdata-kat tõlem vkinek nincs meg még?
(abban szinte minden mez benne van 2GK-ban)
The Hedgehog
de nyert meccsek után mindíg szét lehet osztani a pontokat 😄

The Hedgehog
asszem... vagy My Career vagy valami ilyesmi... de az Update az biztos!

The Hedgehog
My FIFA 2005 / Update

Breki nemtudod véletlenül hogy lehet elosztani a pontokat career módban a coachoknál?

Breki33
minek még egy program?

Animation Shoppal ezeket mind meg lehet csinálni.
fitutufi
KI jön FIFA 2005 -ben MULTIZNI NETEN ??? privizzz !

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

tartuffe
túl sok a frame-ed sztem, bár nem tom te hogy csináltad. én mindenesetre lassítva vettem fel 15 fps-sel, aztán virtual dubban csak minden 3. frame-et vettem, a sebességet meg felnyomtam 45 fps-re és így tömörítettem divx-be. lehet van jobb megoldás is, de nekem ez megfelel.

Yvorl redves farkára!

rage
Hm, egy ugyanakkora méretû gif file nálam lett kb 4 mega
Hogyan tudnám a file méretét akkorára leszedni, mint a tiétek?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

tartuffe
kösz szépen rudee!
ennyi a titka, hogy így kell megadni az url-t, hogy users.atw.hu/... ?

Yvorl redves farkára!

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

rage
Visszajátszáskor nem lehet megoldani, hogy folyamatosan játssza vissza a jelenetet, s ne kelljen ahhoz valamelyik play gombot folyamatosan nyomva tartani?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Maxi
Nah jó éjt mindenkinek !

CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!

tartuffe
😄DD
télleg szép gól, node a kapusteljesítmény katasztrofális

Yvorl redves farkára!

Maxi
Bocs, de szerintem öcséd gólja szebb, mint a tiéd 😄DD

tartuffe
jobb klikk, tulajdonságok és ott van a link, meg tudjátok nézni. de jó lenne ha itt is megjelenne, szal aki tett már be képet segíccsen plíz!

Yvorl redves farkára!

rage
Ki tudna segíteni abban, hogy a Fraps 2.3.2-esem
regisztrált legyen ?
😊)

Magic Boy
Az csak nekem jó,ha elbízod magad!
Holnap este MSN-n egyeztetünk!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Maxi
Hát én szívesen segitenék, de nemtom hogy kell, de van egy ftp tárhelyem és oda aviba felrkhatod esetleg, csak akkor nem ilyen lesz.

Magic Boy
Próbáld berakni mégegyszer,mert nem látok semmit és érdekelne!

Maxi
Hát biztos szép gólók, csak nekme nem jelenik meg.

tartuffe
hmmmmm, nemlehet így berakni?
akkor hogy kell, segítene vki?

Yvorl redves farkára!

tartuffe
No,ezt most úgy érzem meg kell osztanom veletek 😄 :
délután jáccottunk egy óriási barca-real meccset öcsémmel, 5-3-ra nyertem végül, de 2-1-re még õ is vezetett.
Szóval a két legszebb gólt akarom megmutatni, nekem nagyon bejönnek.
itt dinho-val nagyon megetettem a védõket, aztán már rutinmunka volt a hosszúba vágni:

nemsokkal késõbb olyan bombagóllal válaszolt, hogy csak lestem, de télleg:

mondjuk valdes-t sedícsértem utána 😄

Yvorl redves farkára!

Maxi
A Király sztem jó kapus ! Magyar viszonylatba meg biztos, hogy jó kapus. A 3. gólról nem nagyon tehetett, de arra is emlékezz mekkorát védett egy fejesnél. De a meccs a Gyepesen ment el szvsz.

rage
Hát, azért tud alkotni Király is
Svédek ellen a 3. gólnál sem volt a helyzet magaslatán

:-)

Forrest Gump
Hali mindenkinek! Ha a My Fifa-ban beállítom a csapatom felállását, taktikáját, kezdõcsapatot, multiban miért nem ezekkel a beállításokkal indulnak el? Ha valaki tudja a választ, megköszönném!
Maxi
Oksi benne vagyok 😄DD Csak a kapusod derákát járasd be, mert fájni fog neki a sok hajolgatástól, mikor mindig szedi ki a hálóból a labdát 😄DD

rage
Megvan, remek
Mondjuk, replay menübe is tehették volna
Na sebaj, lényeg, hogy megvan😊

Magic Boy
De a kapust nem Király nem a potyáirol híres!

Magic Boy
Holnap egyeztetjük a multit(persze csak,ha ki mersz álni ellenem!)oké?

rage
Megnézem, köszi
Olyan igazán csodálatos gólt kaptam, mikor a magyarokkal voltam

Jött a labda középre, 16-oson belül lepattant
Érkezett Leandro, de átpattant a feje felett, egészen Rooney-ig, aki mintegy 13 méterrõl gyengén kapura fejelte
Azonban Király mellényúlt, s a labda egy pattanás után begurult a sarokba.

Élethû ez a játék
A magyar védõket jól programozták be 😊

Maxi
Elvileg, load gamenél van az is. Game Modes/ Load game és ott asszem.

rage
Azt már megtaláltam , hogy Fraps kell, stb, de a
játékon belül nem találtam meg,hogy lehet betölteni régi visszajátszást

Maxi
Breki nem tudsz javasolni egy oldalt ahol vannak nagyon jó csukák ? ( mert saját magamat megcsináltam és valami nagyon különleges csukát szeretnék magamnak 😄DD)

Magic Boy
Ti aztán pörögtök!
Belekerült a fél délutánomba amig végogolvastalak benneteket!

rage
Ma lementettem egy visszajátszást
Hova menti a gép, s hogyan lehet a játékban visszanézni?

Breki33
köszi

igazából a készítõknek jár dicséret

mostmár nálunk az adboardok is jók
Breki33
Breki

kb 500k de volt már 160 is
Maxi
Jah és el ne felejtsem. Breki gratulálok a patchedhez, nekem tetszik. Csak igy tovább ! 😄DD

tartuffe
breki: a visszajátszás avikat mekkorára tömöríted kb, mielõtt gifet csinálsz belõle?

Yvorl redves farkára!

Breki33
Most of you having FIFA 2005 will have noticed that the volumes of the sounds in the game are very strangely mixed. The player and trainer calls are extremly loud, whereas the fan chants can't often be heard, for example !

Thanks to the tip of "Austrianer" I now edited the corresponding *.ini files to optimize the appearance of the sounds in FIFA 2005 !
This patch optimizes the ratio between the different sound elements and makes the game much more pleasant and realistic, furthermore the sound "levels" are adapted to the size of the stadium (the crowd doesnt sound the same if you play in Nou Camp or in a lower division stadium 😉 ). Even the announcer can be heard again !

The patch is really small (7kb) and the installation is really simple so don't hesitate to download this small but effectful patch for your FIFA !
Maxi
Hát el kell meséljem Fifa 2005 télleg jó lett. Ma 3 - man játszottunk egyet és nagyon állat lett saját kupát létrehoztunk. Csapatok: Newcastle (én) AC Milan (öcsém) Arsenal (haverom). Nagyon nagy meccseket vivtunk végül a bajnokságot én nyertem 😄DD Toronymagasan. 😄DD És szabadrúgásból szereztem énis 3 gólt, szóval nem lehetetlen szbadrúgás gólt szerezni, sõt nem is olyan nehéz. Ez az én mai élménybeszámolóm. (Bocs ha nem nagyon érekel senkit)

Breki33
1. jobb analóggal P
2. Asszem a MM-an a Dual klon 2-3000
Breki33
Optimizálja a hangokat

aki szurkolást akar rakja fel nagyon jó
nemértem az EA alapból miért nem képes erre
apropó szöglet, hogyan lehet ellökdösni a védõt mikor a kapufához álló emberemhez lövöm a labdát? Mert egyszer-kétszer nekem sikerült úgy emlékszem D+irány volt akkor, de erre most nem csinál semmit...

Elhiszem, hogy király az analog és pl.We7-ben egycsomó dolgot nem tudok megcsinálni, mert nincs ilyenem és biztos élvezetesebb is, de sajna nincs fölös 6-10 000 forintom rá...Majd ha dolgozó ember leszek akkor talán, egytem mellett nem megy..😞
tartuffe
mondjuk ai ellen nemtom milyen, én az öcsémmel jáccok 😄.

Yvorl redves farkára!

tartuffe
practice módban érdemes kipróbálgatni a szögleteket, étrelmesebb variációk is vannak a 3 alapnál szvsz. nekem most ezek vannak beállítva:
balról: out swinging near post, in swinging center 2, in swinging far post
jobbról: out swinging near post, in swinging center 2, out swinging far post.
nekem ezek voltak a legeredményesebbek, de gondolom mindenki megtalálja a neki megfelelõt, ha szán rá 1 kis idõt. Így nálam már majdnem igaz a szöglet = fél gól közhely 😊.

Yvorl redves farkára!

Mit csinál ez?

Terminátor14
elõsször az alsó-t (driven) válaszd, aztán pedig w...várj 1-2 mp-t, aztán fuss el a védõ melett és 90 %-ban gól...

CSAK a Fradi