8347
-
#4188 őőő...ugye nem csak a DRC-ben nézted meg? Elindítottál egyáltalán egy meccset ? :)
Nekem a Bayern mez is jó.... -
Gabe18 #4187 Bár még sosem csináltam ilyet,de szeintem lecserélte,mert sötétebb lett a mez szine,és nem olyan elmosott a hátán a felirat közelről mint az eredtinek. -
Gabe18 #4186 Bayern-t én is beraktam,aztán kipróbáltam,nekem ment... -
Petya777 #4185 Na? importáld be kit raptorral aztán nézd emg Dressing Room Cinamaban. -
#4184 sorry, án az ez előtti hozzászólásod olvastam... na pill, megnézem a Bayern-t is.. -
Petya777 #4183 "Mert nekem eddig müxik a Barca és a CHelsea viszont a Bayern az Inter, a Milan a magyar és a Juve kapusnál vmiért meghal a DRC és ..." De nagy indokot mondott valaki itt... -
#4182 az előbb még Milan-Inter volt a rossz... -
Petya777 #4181 HÁt nem tudom most visszamásoltam a backup zdata-t... berakom a Chelseat, teszt, jó. Berakom a Barca home-t, teszt, jó. Berakom a Bayernt, teszt, rossz. MIT beszok el én? -
#4180 A Magyar válogatott mez nem az enyém -
Petya777 #4179 ok :) -
#4178 te baszol el valamit, nekem az összes mez jóh :) -
Petya777 #4177 Breki fel tudsz jönn mircre? Mert nekem eddig müxik a Barca és a CHelsea viszont a Bayern az Inter, a Milan a magyar és a Juve kapusnál vmiért meghal a DRC és nem tudok meccselni ha velük vagyok. -
Petya777 #4176 Ez sem jó :( -
Petya777 #4175 EGyébként a Milan és az Inter mezedet sem kedveli a gép, mind a kettőnél kivág. Érdekes mert a Barcelona és a Chelsea jó. -
#4174 Juventus Calcio GK Updated By Breki
-
Petya777 #4173 Mióta beraktam ezt a mezt nem megy a DRC és el sem indul a játék ha a magyarok vagyok. -
#4172 Hm? -
#4171 Milan Home Updated By Breki
-
mosley #4170 Hi Breki -
Petya777 #4169 Ez kinek a műve? Valakinek van, 2., 3. számú BArcelona meze? Jók a chantok amúgy! -
#4168 Inter Milan 2GK Kits Updated By Breki
-
joe69 #4167 allj mar le ocsi, mar 1szer megmondtak:wandoo.try.hu -
#4166 HONNAN TUDOM LETÖLTENI A FIFA 2005-t??!!! PLIZ!!!!!!!!!!44 -
#4165 -
#4164 -
#4163 nincs mit ;)
-
#4162 Köszi. Én beismerem, hogy abszolúte nem értek hozzá :)) -
#4161 bmp-ben nem nagyon találod
akkor másfél megás darabja -
#4160 itt hol vanszekció!,
:D -
OPM #4159 http://wanadoo.atw.hu/ -
#4158 LOL :D
A kiterjesztést nem átírni kell :)
kép mentése más néven és itt a kiterjesztés szépen átváltod bmp-re...:) Vayg, ha nem akarod még1szer letölteni a mezeket, akkor paintbe ba a mezt (a jpg-t) és save as...itt szintén bmp-ben mented el.. -
#4157 HElló!!!! VALAKI MONGYON MÁR PLIZ 1 OLDALT AHONANN LE TUDOM SZEDNI A JÁTÉKOT LEHET WAREZ IS! CSKA 1 OLALT MONGYATOK PLIZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
#4156 Breki! Beraktam ezeket a mezeket, amiket kilinkeltél a Kit Raptorral, de mivel ezek jpg formátumban voltak, átírtam a kiterjesztést bmp-re, mivel csak bmp-ket tud berakni a Raptor. Szóval beraktam vagy 5 mezt, és mindegyik fekete lett, szerintem az lehet a baj, hogy azok eredetileg jpg formátumban voltak. Esetleg hol találok neten mezeket, amik eleve bmp-ben vannak??? -
#4155 Hát mert lehet, hogy pont azt javítottam
Az alapokat nem én csinálom, csak javítom, nemis hittem ennyit lehet.
Szval ha van mezetek ami szép de javítani lehet (színeket) akkor muti nekem P -
#4154 Áhh de zsír hogy kijött ez a 2GK Raptor annyi mez van már mint a nyűg -
#4153 hali :)
Úgy veszem észre, hogy a Te mezeid szebbek, mint pl amiket tegnap belinkeltél ( ahol volt a barca, milan, inter stb...) -
#4152 Chelsea Home By Breki
-
Petya777 #4151 THX! -
#4150 Barcelona Home By Breki
-
Petya777 #4149 Köszi! A Barca mezedet is kilinkeled?
Tök jó hogy instalálom a Chantset és azt írja ki az SA installer hogy Real Madrid chants... remélem csak úgyhagyták ...