8347
-
#8347 Sziasztok!
Újra feldobtam a játékot és azt szeretném megkérdezni,hogy vmiylen patch vagy javítás az alapra jött-e ki?
Illetve egy-két mellék kérdésem lenne:
1)van e olyan oldal,ahol az összes fifa2005-ben benne lévő játékosok nevét megtalálom?(azért kellene,hogy lássam melyik csapatban játszik magyar játékos)
2)van e oylan kiegészítés,hogy magyar bajnokság is bekerül,s onnan BL-be lehet kijutni?
köszi a segítséget! -
roli613 #8346 ezt lelehet torrentbe letölteni valahonnasn lelehet szedni ezt -
sada67 #8345 sziasztok
már elérhető ára van az eredetinek, ezért megvettem, de néztem van hozzá rengeteg kiegészítés pl az utcai foci. valaki berakta már? -
Attinho7 #8344 Aki akar fifa 2005-ön multyzni az írjon a msnemen:[email protected] majdnem mindig fent vagyok!! és majd megbeszéljük az ip címet nevet!!! -
A tumi #8343 A Hertaval vezetem a Német bajnokságot + a kupáért is megyek.
A cél a vezetőségtől az első három hely valamelyike.
Szerintem ezt simán teljesítem.
Aztán szerződök egy jobb klubbcsapathoz,vagy Spanyol vagy Portugálhoz.
Félprofi nehézségi szinten. -
#8342 pls join #compulsive @quakenet
-
A tumi #8341 Én tudok segíteni.
De szigorúan csak privátba írj. -
A tumi #8340 Ember ezt mi honnan tudjuk he?
Tedd fel ujra az oprendszeredet. -
szoggyu #8339 légyszi válaszoljatok!
mért indul ujra a gép amikor fifázok?
-
szoggyu #8338 mért van az hogy a fifa közben a gép ujraindul?
-
Bankrupt #8337 Ezt megkérdezed az összes fifa topigban??
No warez -
laci15 #8336 Honnan lehet letölteni a fifa 2005-öt -
forgoszek66 #8335 Szeretnék multizni valakivel, aki ráér, az szóljon az msn címem : [email protected]
Remélem játszhatok valakivel!!!!!!!!
-
Thomaster #8334 jah. hát ujabb driver nincs hozzá , kerestem.
Mind1.
Majd kipróbálom a 06-ot ha az se megy maradok a 2003nál:-) -
Bankrupt #8333 Én arragondoltam, hogy nincs feltelepítve, vagy ilyesmi.. -
Thomaster #8332 hát tény hogy gyenge a videókártyám, de mégis 32 megás... -
Bankrupt #8331 Akkor monitorral van baja, esetleg videókártyával nem oké valami. -
Thomaster #8330 Tudom de nem találtam millenimot mindenkinek csak XP-je volt.
Én nem akartam xp-t
mellesleg a minimuma: 700 mhz 128mb ram 32 mb videókártya
(ez mind megvan) -
Bankrupt #8329 Miért lenne az? Mondom hogy nem kizárt, hogy a demónak és a fullnak nem ugyanazok a minimum követelményei. Ha már boltba veszel, nyisd ki a szemed, olvasd el a dobozt, nem véletlenül van az ráírva, ami.
Egyébként 800 mhz-es procihoz felesleges XP-t felrakni, mert egy ekkora op.rendszer csak tovább lassítja, terheli a gépet. -
Thomaster #8328 Jah a sok ember kipróbálja demót és megveszi drága pénzért aztán meg kiderül nem is megy
átverés -
Bankrupt #8327 A demó akkor is kevesebbet jelenít meg, szal nem futtat olyan dolgokat amiket a full ver. -
Thomaster #8326 miért?
ugyanaz a 2 játék nem? -
Bankrupt #8325 Az a lényeg hogy nem nagy dolog, hogy a demó fut, de ne csodálkozz ha a teljes nem. -
Thomaster #8324 igen.És? -
Bankrupt #8323 Demókban nem vagyok jártas, de úgy emléxem a FIFA sorozathoz olyan demókat adnak ki, amivel egy meccset játszhatsz, aminek nem adhatod meg a beállításait sem. És 800 x 600-on. Szal nem kell nagy tudomány a gépnek, hogy ezt bírja futtatni. Egyébként javítsatok ki ha nem így van. -
forgoszek66 #8322 hello szeretnék multizni valakivel. msn címem : [email protected]
-
forgoszek66 #8321 hello szeretnék multizni valakivel. msn címem : [email protected]
-
Thomaster #8320 nem gond
:D -
forgoszek66 #8319 nem tom akkor mi leheta baj, nem vok olyan profi: BOCS!!!!!! -
Thomaster #8318 32 mb videókártya -
Thomaster #8317 800 mhz 256 mb ram XP
De a demó elindult és simán ment is... -
forgoszek66 #8316 Érdekes!!! Mik a gépednek a paraméterei? -
Thomaster #8315 Sziasztok!
Lenne egy nagy gondom:
elindítom a FIFA 2005-öt és egy picit vátogatja a felbontást aztán kilép.
Semmi hibaüzenet semmi. Ez azért érdekes mert a demó simán elindult. Még a FIFA 06 demó is.
A segítséget elöre is köszönöm!
-
forgoszek66 #8314 Hellosztok!! Én is felraktam a fifa 2005öt és megszeretném kérdezni, hogy nekem törött a játék (másolt) és lehet multizni így?
-
Monyó007 #8313 sziasztok! nem vagyok nagy fifás de most elkezdtem a 2005öt, és egész jó! csak annyita akarok megtudni hogy vettem egy új mezt a csapatnak és nem tudom hogy kell megcsinálni hogy az legyen rajtuk a meccsen! légyszi írjátok le hogy kell. köszi előre is -
moor09 #8312 helo valaki aki tudja beirná pontosan a csel kombinácikokat mert nekem valahopgy spontán jön és sose,m figylem meg pontosan hogy is kell köszi -
Schirk Mária #8311 Bocsi azt szeretném megkérdezni vkitől :hogy probáltunk játszani 1 sráccal ....... megadta az eredeti IP címét,aztán én rámentem a ip re és beírtam ezt aztán kapcsólodtam de vmiért nem jó mi lehet az oka??
aki tud kérem segítsen..köszi Amúgy a hostolásnak lehet hozzá köze?? -
Schirk Mária #8310 Szevasztok.Aki akar esetleg fifa 2005 MULTIZNI az ezen a címen eltud érni:[email protected] Bármikor elérhetsz ezen a címen.
-
Schirk Mária #8309 csak akkor gyerünk csináld vegyél fel. -
#8308 ismered az msn messengert? a címem [email protected] vegyél fel partnernek!