1031
-
BAJNOKOK LESZÜNK!!!! -
Balaton FC - Újpest FC 0-1 (0-0)
Siófok, 5000 néző
vezette: Dubraviczky
Balaton FC: Csernyánszki - Radics, Hegedűs, Kuttor, László - Juhász, Vörös, Kovács P. (Usvat 73.), Kőrösi (Sallai 73.) - Csordás, Sitku
Újpest FC: Vlaszák - Szélesi, Tamási, Juhár, Vanczák - Simek (Feczesin 84.), Erős (Cseri 91.), Farkas, Tóth N. - Bükszegi, Rajczi (Polonkai 83.)
gól: Tóth N. (69., 11-esből)
kiállítva: Bükszegi (60.)
sárga lap: Radics (25.), Kovács P. (38.), Sallai (84.), illetve Vanczák (39.), Tamási (75.), Simek (84.)
-
fanatifo #24 dejóooooooook voltunk most értem haza ezt a csapatot nemtudom ki állítja meg szuerek voltak:))))) GRATULÁLOK Irány a bajnoki cím -
láttam már lilákat is egymást ütni....például pont tavaly az újpest-fradin (0-0)....
tehát ne higgyétek, hogy különbek vagytok....csak max. kevesebben.... -
fanatifo #22 Timek kimentek 1000en és veritek egymást és jobban utáltok minket minthogy a csapatotokat szeretnétek!!!!Szánalmas csürhe frusztrált majmok -
skristof #21 a lényegre tapintottál....
mondjuk ettől a fanatifo-tol nem is vártam többet.... -
a lilák már csak ilyenek...
kimennek 500-an "szurkolni" és szidják a másikat! -
selwik #19 Azért olyan lol, hogy nyit vki egy topikot a kedvenc csapatának, hogy egy másikat szidhasson benne... -
a topic és a "hozzászólások" minősítik a szurkolókat -
-
hehe 
azt a szerdai LOKI alázást megnézem
-
fanatifo #15 Nemis tudtam hogy a Lipcsei szerepel a Shrekben:)))))
-
fanatifo #14 Uccsó
-
fanatifo #13 Na egy uccsó:)
-
fanatifo #12 Mégegy gyöngyszem:))))2x
-
fanatifo #11 Mégegy gyöngyszem:)))
-
fanatifo #10 Nemlóg ki a sorból:))))
-
fanatifo #9 :DDDDDDd -
fanatifo #8
-

-
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
fanatifo #5 HEHEHEHE -

-
fanatifo #3 Mukika zöld majom vagy:)))))4 meccs 4zakó álééééééééééééé Bunkó Pintér bunkó hőőőőőőőőőőőőőőő kb ennyit tud szólni a meccshez szánalmas -
Aha persze.... "Lila a sála, csorog a nyála...." -
fanatifo #1 Gyerünk gyerekek bajnokok leszünk le kell alázni a lokit szerdán_!!!MINDENT BELE