1029
-
dexter161 #64 hát nem te fogsz kioktatni, ez csak egy vicces kép, és csak netre illik, felesleges lenne kimennem focimeccsekre, csak úgygondoltam ez a kép ide illik -
skristof #63 ilyen polóba mernél egyszer bemenni vmelyik B-középbe...
csak neten nagy az arcod, hülyegyerek -
dexter161 #62 -
#61 he he he :PPP -
#60 -
#59 hát ez elment.... -
skristof #58 öhmmmm
visszaeső Töki: nos, a kassai-féle botrányra emléxel még?
kassainak fel sem tűnt, nem is szólt neki. a jegyzőkönyvbe sem említette meg annó. de szieben persze videozta, és megállapította, h szándékos volt. maga a sértett szerint nem volt az, de szieben szerint igen, szal 6 meccs. ez volt anno.
most mi volt. kapott a meccsen egy sárgát (megjegyzem, jogtalanul, szintén a sértett kapus[csernyánszky] elismerte, h jogtalanul!). szal amugy is eltiltanák 1 meccsre 3 sárga miatt. erre a srácok jönne hozzánk ünnepelni, majd lemennek. kassai meg utólag ad egy pirosat tökinek, mert megsértette. lol. közelében nem volt. ha a magyar focit annyian szidják, akkor a magyar 'vezetés' nem szúr nekik szemet? ez a szieben-liga? gyism-ről nem is mondok semmit.... -
#57 Azért pofátlanság,amit megengednek a fradinak!
Eltörlik Tököli 3 meccses eltíltását+Pintér leülhet a kispadra és majd a bajnokság után megtárgyalják az ügyét.
Csak megjegyzem,hogy Tököli visszaesőnek számít,úgyhogy a kiállítása után mindenképp kellene a pár meccses bünti.
A végén még megnyeretik velük a bajnokságot.
Zambrotta:ami a fradi körül folyik az sem gerincesség,sem becsület,sem sportszerűség! -
#56 ezért nem szeretem én az UTe drukkereket(ftc seket se)
ahol tudjak szídják egymást..én azér nemtom utálni mert utes... -
zambrotta #55 Na mi az lilák izgultok???????
Ugye milyen jó lenne, ha nyernénk csüt??????
Hangoztatjátok a nagy szavakat::::GERINCESSÉG, BECSÜLET, SPORTSZERŰSÉG......stb!!!!!! Tavaly ki játszott feltartott kézzel az mtk ellen, és ki örült velük együtt???
HÁT ERRE GONDOLJATOK!!!!!!!!!
MINDÖRÖKKÉ ZÖLDEK!!!! -
#54 lilák!Grat...
Mit kell mondani?
HAJRÁ FRADI!!!
(ha bajnokok akartok lenni!) -
#53 egyébként én is kint voltam...és nem tévedtem...havernak megmondtam, hogy kikapunk, így is lett -
#52 a bajnoki cím már a bajnokság kezdetekor eldőlt (már akkor megmondtam, hogy a debrecen lesz a bajnok és ezt most is fenntartom)...nem lesz semmiféle hajtás, a fradi leadja a debrecennek a pontokat -
selwik #51 Azért szépen összejött a dolog a végére.
Ha megveri a fradi a debrecent, és az mtk kikap, akkor a fradi bajnokot csinál az újpestből, ha pedig a libások megverik a lilákat, és a fradi is nyer, akkor bajnokot csinálnak a fradiból. Ebből a szempontból kifejezetten jó lesz, hogy egy időpontban játszák a meccseket.
Rühellem az újpestet, de sztem most nekik van a legnagyobb sanszuk. A fradi hajtani fog, mivel még nincs elveszve a bajnoki cím, és hazai pályán lesznek, az újpest meg a gyengélkedő mtk-t fogja valszeg szétkapni, mivel előttük is ott lebeg a bajnokság az mtk-nak meg már mindegy.
Szép záróforduló lesz az biztos... -
#50 Fradista haver mondta, hogy a mai meccsen a lilák megérdemelten nyertek (persze hozzátette, hogy sajnos). -
skristof #49 TXT-en 10ezret írtak -
#48 Mindenhol! Mindenhol csak a LILA! Mindenhol!!! -
#47 http://mighty.uw.hu/ute/ute-ftc_2.avi -
#46 Kinn voltam, jo volt! A hangosbemondo 8500 koruli nozeszamot mondott...
egy kis video: http://mighty.uw.hu/ute/ute-ftc_1.avi -
skristof #45 mostmár sajna kicsi az esélyünk télleg a bajnokságra, mert ugye a zsidó mtk majd szépen együtt fog ünnepelni az újpesttel (mint tavaly, csak akkor fordítva volt!). mi hiába vernénk meg a lokit... -
#44 Királyak vagytok! -
skristof #43 Botist kiállították
salz, ennyit érsz..... -
Újpest - FTC
1-0 (1-0)
2004. 05. 23. 11.30
Szusza Ferenc stadion, 7500 néző
Vezeti: Trivkovic 8
Asszisztensek: Novoser, Grgec (horvátok)
Gól: Rajczi (21.)
Sárga: Leandro (29.), Gera (33.), Juhár (34.), Polonkai (52.), Botis (67.), Erős (85.)
Piros: -
HEHE!!!!! NYERTEK A LILÁK!!!!
-
#41 100%, hogy nem lesz bajnok a fradi, sajnos
azért kimegyek és megteszem a tőlem telhetőt, de ez a bajnokság már sajna eldőlt -
#40 Hétvégén bajnok lesz a FRADI!!! -
#39 Hiába voltak sokan az 4/5-e a Bayernnek szurkolt.Csodálom,hogy nem kezdtek rá a német dalokra:) -
#38 Nézzük a tegnapi meccset. Győr bemutatott egy alibifocit aztán kész. Mondjuk nem néztem folyamatosan, de mikor odakapcsoltam csak azt láttam, hogy a BM kb 25%-os teljesítménnyel röhögve szerelik a magyarokat... Sajnos szurkoláast sem hallottam, pedig elég szép számban voltak kint nézők.
Az ilyen foci miatt vannak nagyon sokan távol a pályáktól és lassan már a fotelektől is....
Már csak azt nem értem, hogy tud nyereséges maradni egy ilyen sportág nálunk? -
#37 Nalátod. Így is van már elég ősz hajszálam, nem akarom tovább szaporitani azokat :) -
#36 ja és én már meccsek óta csak idegeskedek......mert más nem jut :) -
#35 ez így igaz....lassan már én is unom ezt a szutykot, ami a pályákon folyik
manapság már nem számít megtiszteltetésnek bizonyos klubokban játszani, már szinte minden jöttment játszhat, nulla tudással bárhol....és ez egyre rosszabb lesz -
#34 Na jó, nem a rossz eredmény számít, hanem a lélektelen futball. Teszem azt, kegyetlen jó meccsen csak döntetlenre (nem gólnélküli) vagy esetleg egy gólos vereségre futja akkor megéri kimenni (nem sorozatosan). De ha pocsék játékkal, mákkal nyernek-vesztenek, akkor inkább megint elfelejtem az adott csapatot kb fél évre. -
#33 Szórakozni megyek ki ha arra kerül sor és nem idegeskedni a rossz eredmény miatt. Nem vagyok vezérszurkoló. Lassan rájöhetnének a labdarugóink, hogy csak teljesítménnyel lehet megtölteni a stadionokat. Ha ez nincs, akkor csak a fanatikusok fognak meccsre járni... -
#32 fotelszurkoló...:) -
#31 Egész türhető csapat jött össze Újpesten. Nagy valószínűséggel kilátogatok majd az idényzáró meccsre. -
#30 Ha felébredsz biliben lóg a kezed! -
#29 FRADI-mtk 2:0!
BAJNOKOK leszünk!!! -
#28 remélem,csak ne a fagyi -
#27 hát inkább debre leygen -
#26 BAJNOKOK LESZÜNK!!!! -
#25 Balaton FC - Újpest FC 0-1 (0-0)
Siófok, 5000 néző
vezette: Dubraviczky
Balaton FC: Csernyánszki - Radics, Hegedűs, Kuttor, László - Juhász, Vörös, Kovács P. (Usvat 73.), Kőrösi (Sallai 73.) - Csordás, Sitku
Újpest FC: Vlaszák - Szélesi, Tamási, Juhár, Vanczák - Simek (Feczesin 84.), Erős (Cseri 91.), Farkas, Tóth N. - Bükszegi, Rajczi (Polonkai 83.)
gól: Tóth N. (69., 11-esből)
kiállítva: Bükszegi (60.)
sárga lap: Radics (25.), Kovács P. (38.), Sallai (84.), illetve Vanczák (39.), Tamási (75.), Simek (84.)