1029
-
#104 1-0 Rajczi szép erőszakos gólja -
#103 1-0 -
Csesza #102 gól -
#101 edzőmeccs ember, és egy MAGYAR csapat játszik .... -
Csesza #100 azééé bmeg mer magyar vagy és szurkolni kell a magyar csapatoknak, kivéve ha nem szereted a focit :P -
#99 Minek? Ez is biztos olyan, mint a ZTE-Manchester Utd. Harmadgőzzel játszik a külföldi csapat, teljes gőzzel a hazai. És a vége X körül lesz. -
#98 nézi vki a meccset? -
skristof #97 sztem meg egy hülye pöcs vagy
Hajrá Fradi! -
#96 Szexuális zaklatás a focipályán
Az elkövető szerint nem volt szándékos a mozdulat
RTL Klub Híradó
2004-11-05 14:15:28
Futballpályán elkövetett "szexuális zaklatás" botrányától hangos a török sajtó: a Besiktas hátvédje, Emre Asik a múlt szombati meccsen belemarkolt az ellencsapat középcsatárának fenekébe, s ezért a labdarúgó szövetség fegyelmi bizottsága elé rendelték.
A tettesnek "nem sportszerű magatartás" vétsége miatt kell a profi futballisták fegyelmi tanácsa elé állnia. Az esemény elszenvedője Marcio Nobre, a Fenerbahce brazil játékosa volt.
Emra Asik viszont azzal magyarázta tettét, hogy egyszerű "reflex" volt a mozdulat, ő tulajdonképpen Nobre agressziójára reagált, úgy akarta hátba csípni az ellenfelet, hogy a bíró ne lássa, de valahogy lecsúszott a keze. Forrás: nb1.hu
szerintem Ujpesti volt -
#95 -
zambrotta #94 2000 néző
hihihihihihihii -
#93 2 - 0 (2-0)
Újpest MTK
2004. 10. 20. 18.00
Szusza Ferenc-stadion, 2000 néző
Vezette: Bede
Asszisztensek: Tumó, Vígh
Gól: Vanczák (14.), Rajczi (21.)
Sárga: Bükszegi (44.), Lambulic (58.), Horváth L. (70.)
Piros: -
-
Grenzjager #92 http://www.mfor.hu/cikkek/cikk.php?article=16485
A német szövetségi bíróság minapi ítélete szerint a lila oly mértékben a Milka-csokoládé lényegi jellemzőjévé vált, hogy más élelmiszeripari konszern nem használhatja csomagolásain a színt. A döntés a Milkát gyártó Kraft Foods és egy kekszgyártó cég vitáját zárta le.
A Kraft Foods azután perelte be a Verdener keksz és ostyagyárat, hogy az egyik termékének csomagolásán a lilát használta alapszínként, számol be a Der Spiegel.
A bíróság indoklásában elismeri: normális esetben a csomagoláson használt színt egyetlen márka védjegyeként sem lehet bejegyeztetni, azt nem lehet egy brandre való utalásként érteni. A Milka viszont kivételes elbírálásban részesül, mivel egy felmérés szerint a fogyasztók 90 százaléka a lila szín láttán automatikusan a Milka-csokira asszociál, állítja a bíróság.
A Kraft Foods egyébként még 1901-ben hozta forgalomba az első Milka csokit, igaz, akkor még egy valós, fekete-fehér tehén virított a csomagoláson. A híressé vált lila tehén csupán 1973 óta dísziti a Milka-csokikat. A siker láttán a Kraft Foods 1998-ban jegyeztette be csokoládé-termékeinek márkaszíneként a lilát.
Az ítéletet a Verdener nemtetszéssel fogadta: képviselőjük szerint ez alapján a nagy
konszernek a jövőben feloszthatják egymás közt az egész színpalettát.
(Menedzsment Fórum) "
-
#91 én is ettől tartok.
végre egy normális újpest drukker!! -
#90 Hát ez nem jött össze...
Az FTC-nek meg gratula, csak így tovább.
Félek a pénz hamar el fog tűnni. -
#89 sok sikert holnapra,a döntőben találkozunk!!!
Hajrá Fradi! -
#88 lilák -
zambrotta #87 Remélem holnap jó eredményt értek el, és továbbmentek.
Ja és persze mi is!!!!!!!Aztán a csoportkörben találkozunk!!!!!!!!
HAJRA FRADI!
HAJRÁ MAGYAROK! -
#86 hogy nézel ki?
ird meg privátra a neved tesó! -
#85 lehet, hogy már láttuk is egymást:D -
#84 nem, albérlet -
#83 koleszos vagy? -
#82 jah, bőven:D -
#81 fölvettek öcsém? -
#80 ja:) -
#79 de ,te vagy aki irt a múltkor? -
#78 nem te vagy a progmatos? -
#77 De igen!! -
#76 NEM! -
#75 még szép!
hajrá fradi? -
#74 mér a ződek vezessenek? -
#73 eddig,vezet az újpest, de remélem nem sokáig... -
equinoxe #72 nehogy már a szurkolok alapján itéljék meg a játlkosokat. ök qrvara nem tehetnek arrol hogy kik szurkolnak neki.. hülye emberek meg mindenhol vannak, a pályán is és a nézötéren is de nem függ össze a kettő..gondolkozz már nem lehet a szurkolok alaapján levonni a következtetést a játékosokrol... mert aki ezt teszi.. nos, szánalmas -
#71 nos alapból nekem semmi bajom nincs az újpesttel, de a kutyáért elkönyvelhettek most egy baszott nagy mínusz pontot -
#70 Ismét a "csodálatos közönség". Gratula! -
#69 Volt szerencsém pár erősen brutál kinézetű biztonsági őrhöz külföldön a minap. Olyan 120 kg+/fő. Nos, mindegyik beszélt angolul, németül (mondjuk a leglepukkantabb rocker is folyékonyan beszélt angolul), és ráadásul baszott kedves is volt, és segítőkész. A balhé ki volt zárva. A rendőrséget nem lehetett észrevenni. Három csajt kaptak csak el - jól öltözöttek és vsz turisták -, őket is azért, mert poénra vették: fizetés nélkül léptek le a stadion-beli sörözőből ... (A zsernyákok szép rendesen odakisérték őket a kutyás rendőrkocsihoz (K9), a csajok közben röhögtek - mellesleg meg sem próbálták leszúrni a kutyákat - és poénra vették a dolgot, de a zsaruk erősen bebaszták őket a kocsiba - akkor a bliccelők már nem röhögtek - és szépen elcipelték őket a közeli örsre.)
Szóval így is lehet, csak meg kell teremteni hozzá a törvényes feltételeket. Jelenleg ez hiányzik, így mindenki úgy értelmez mindent, ahogy akar, a felelőségrevonás meg röhejes. -
Grenzjager #68 azért az is furcs hogy a biztonságiak felét minek küldik haza úgy a zsaruk hogy utána 5 karakter jut 1200 újpestire. -
#67 én a tegnapi meccsen az ellenfél (vagy a jelen levő lila drukkereknek ellenség?) szektorában voltam, igaz nem, mint kemény magos drukker, egyszerűen sportszerető ember...
nem fikázni jövök, félre ne értsen senki, de asszem ősszel már nem megyek olyan meccsre, ahol 2 magyar csapat próbál játszani, nem hiányzik nekem az, hogy nézzem, hogy merre fussak.
Azt hiszem a Diósgyőrt mégis megnézem, a sokszor lenézett miskolci közönség mindig nagyon barátságosan viselkedett, bár erről a nyíregyháziak tudnának mesélni.
nem baj, Fehérvár messze van a nyírségtől, remélem az UTE is jó sokára "tiszteli meg" városunkat -
#66 ehh, most olvastam, mi történt. ez már tényleg szánalmas
ha a szurkolók ilyenek, mit várunk a játékosoktól?! -
#65 pfffff, ez ami ma történt fehérváron, ez már ultraszánalmas. no comment. ezt egész magyar focit fel kéne robbantani úgy ahogy van. nem csoda, hogy mindneki aki csak tud menekül ebből az országból. siralmas, ami itt magyarországon van