1031
-
skristof #149 Botis a neve és milyen fél évről beszélsz?
omg.. -
aki a végén a gólvonalról kiütötte a labdát...
ezért "kézilasztis"
-
skristof #147 milyen kézilasztis srácot? -
hát ebben igazad van, de de ha ér bele kézzel akkor is gól, mert Rajczi belefejel. Így csak megkönnyítették a helyzetünket....
mellesleg már az is szép volt, hogy Kovács Z. belőtte oda a labdát a sorfal mellett..
-
Nem annyira érdemelték meg a győzelmet az újpestiek...
Ahhoz pl. nem kell nagy tudás hogy egy kezezésért ítélt tizenegyest előjenek... -
nem semmi volt a mai meccs....
Hát igen, ez a fradi és ez az Újpest...
Én a 15 perctől hittem a győzelembe, csak azt nem értem, hogy miért Kovács Z. lett kiállítva, mikor ő neki mentek neki a fradisták...
Remélem a kézilasztis srácot legalább fél évre eltiltják.... Vagy többre (!?)
-
:'(
-
Újabb magyar focista halt meg: Bánka Kristóf -
így van:) bár azért csalódtam, azé az 1:1-é:)
HAJRÁ UTE:)
-
faláb #140 Őszi első a csapat
-
mint mondottam volt hajrá újpest,csak a kispest,éljen a diósgyőr!di-ós-győr,DIÓSGYŐR! -
gator #138 Ha valakinek kellene egy Feyenoord mez + ajandekcsomag az latogasson el erre az oldalra : http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=4342651
itt egy kep roluk -
lehet:-) -
Rudee #136 Lehet, hogy 0-5 után azzal szépítettek ;) -
Besenyei #135 Szerintem csak szeretél volna lő egy gólt -
Besenyei #134 Ballban üveg jobban kés. Mi van ÚJPESTI meccsre mész -
[img]https://media.sg.hu/forum/posts/2005_10/ujpest_ másolata.jpg[/IMG] -
{HTB}3.14159{p69}[ZLH]{HTB}3.14159 üzenete: -
be kellene indítani ezt a topikot -
nincs itt senki?
-
mit tudtok az ute vagyoni hátteréről?
-
HAJRÁ UTE
-
UTE drukker vagy??? -
Én is ute druker vagyok,utálom a fradit egyszer játszottam ellenük azt löttem nekik egya gólt. -
De én itt vok -
Senki nincs itt?
-
Üdvözöletem Ute Rajongók:D
Mi a pálya?
Lilákkal?
-
Rudee #119 Tóth Norbert ugrott ki a labdával, begurítását Rajczi kapta, a válogatott csatár azonban lövés helyett elesett a labdában
-
jééé uilyen totyik is van? minek?
-
Rudee #117 Újpest FC-Felcsút 1-1 -
-
fradista91 #115 Az elején még azt hittem a feyenoord nem hajt, és odaadták a meccset az újpestnek. Aztán rájöttem nem. Ennyi a különbség a magyar és a holland foci között.
HAJRÁ FRADI! -
kint voltam, nagyon jo volt a Lilák szurkolása is jo volt csak mindig a tüzeknél kapták a gólt:)bár nem értem hogy vitték be mikor engem speciel ketten motoztak át
vicces volt még az Újpestiek kommentátora amikor mondta hogy a Siófok milyen edzőmeccseket fog még játszani: "...és sajnos de mi erről nem tehetünk júl 23. a Ferencváros..." :D
az első meccsen a két brazil srác is ott volt a szeren :| -
Inkább angolt tanultam, mint fost néztem. Gondolom sikerült kikapnunk (a 112-es hozzászólás képéből ítélve). -
-
-
1-2 -
nah akkor az újpest elfáradt ......beálltak védekezni -
jo. -
jo.