1031
-
starweb88 #189 hát picivel igényesebb -
Ilyenkor sajnálom, hogy kecés az Újpesti drukker!
Össze lehet hasonlítani, ezt, és a fradti topikot...
kár...
-
hát izgalmas lesz az biztos... -
Zséé #186 érdekes lesz a bajnokság vége :) -
bajban vagyunk...
-
-
Csesza #183
-
Zséé #182 jól elbaszták a végét -
pics*ba pics*ba pics*ba
-
Ujpest-MTK 1:2
36'Rajczi
88'Kanta
90'Lambulic -
azt nem tudom, a bíró hiábzott (szerintük)
de nem csak ebben
legalább négy (vagy öt) helyzetet lesnek fújt, amit 100%osan értékesíteni lehetett volna:P
-
miért nem? -
a NS, és másik NS szerint (:D) az UTE büöntetője jogtalan volt
-
:D na mondom én:D
-
ez igaz
-
Zséé #174 jah. lehetett volna jóval több is... -
ettől függetlenül teljesen megérdemelten nyertek -
alibi tizivel -
Zséé #171 Kaposvár - Újpest 1-2 :) -
starweb88 #170 igen igen szép volt igy tovább
-
Szép volt fiúk
5-1
-
Zséé #168 nem, csak velük szimpatizálok az első osztályból. Amúgy Siófok :) -
újpest fan is vagy? :O -
Zséé #166 nah 30 perc után 3-0 :) Sssssima meccs... -
elfogadom, ennyi
-
egy szóval nem mondtam, hogy tehetnek róla... olvasd már el mit írtam és, hogy mire válaszoltam.
idézek tőled: Szerintem büntetni kellene az olyan csapatokat akiknek ehhez hasonlóan xar a pályájuk, mert ez nem foci... - és a pápa miért tehet róla, hogy ekkora eső esett? ezt írtam le, a #162ben is. szöveg értelmezés rulz.
báhhh
szerk: a pápa sem szeret vízilabdázni, ha nem vetted volna észre ők is focicsapat. mégis jobbak voltak tegnap, jobban alkalmazkodtak, ezt el kéne fogadni.
-
Az UTE nem tehet róla, hogy a Pápának ilyen xar a pályája, már neis haragudj...
Idéznék:
A mérkőzés előtt:
A kezdés előtt ötven perccel özönvízszerű eső zúdult a pápai stadionra, szinte folyamatosan dörgött, és villámlott. A helyi rendezőkben ekkor az is felvetődött, hogy elmarad a mérkőzés...
Az eső azóta is kitartóan esik. A mérkőzés előtt fél órával már állt a víz a pályán, a bemelegítés közben a labda 5-6 méter után megállt a vízben.
A hivatalos kezdési időpont előtt 20 perccel a csapatok félbehagyták a bemelegítést, és visszatértek az öltözőbe.
18:50-re jelentősen csendesedett az eső, már csak szemerkél, a pápaiak újra kijöttek, hogy folytassák a bemelegítést, de a játékosok futása közben látványosan csobog a víz.
Bede Ferenc éppen a játéktér állapotát vizsgálja, miközben a vendégszektor már szinte megtelt.
Nem az UTE tehetett arról sem, hogy nem szeret vizilabdázni:S
-
hagyjadmármagad… tehetnek róla, hogy hirtelen ekkora felhőszakadás lett? NEM! akkor miről is beszélünk? képzeld ezt is focinak nevezik, és a tegnapi meccs, a körülmények miatt kiélezettebb volt. a pápa tudott alkalmazkodni a szar körülményekhez ti nem. ennyi. a nagy isteni újpest leszerepelt.
ha „véletlenül” elcsalnak idén még 1-2 meccset nektek, és bajnokok lesztek, akkor a nemzetközi porondról repülni fogtok mint a sicc. 8-10 évente 1-1 bajnoki cím belefér… de nem ilyen módon. gusztustalan.
#161: szép komment, csak gratulálni tudok.
-
Hajrá UTE
-
Mondjuk ebben van valami...
De sejtettem, hogy ez lesz, a múltkori Fradi csoda után. Szerintem büntetni kellene az olyan csapatokat akiknek ehhez hasonlóan xar a pályájuk, mert ez nem foci...
-
ehhez a szar pályához nagyon hozzá lehet szokni... egy évben kb. egyszer néz ki így a pálya. szal nem lehet ezt a zakót a pályára fogni.
szarok vagytok és kész. nagyon remélem, hogy nem ti lesztek a bajnokok, mert ez a hullámzó teljesítmény nagyon nem lenne elég nemzetközi porondra. plusz ott nincsen saskőy, és kisteleki keze sem ér el már olyan messzire.
azért arra kíváncsi leszek, hogyha bajnok lesz véletlenül az újpest, akkor hány ember lesz itt hirtelen nagy drukker az sg-n.
-
persze, meg ha öreganyémnak farka lett volna, ö lett volna öregapám.
tanuld meg, a sportban nincs ha -
starweb88 #157 sajnos kikaptunk skacok, de sebaj még mindig elsők vagyunk, a lombard hozzá szokott a szar pályájukhoz.. :D az ute nyert volna ha nem esett volna az eső.. -
Ujpest gyászban van hajrá Pápa !! Poén volt az egész szégyen hogy ti álltok az élen ! (vakok között félszemű a Király ) 

-
Girondins #155 Ujpest- Kispest Honvéd 7-0....
Azt hiszem ehhez nem kell semmit sem hozzáfűzni! -
még csak azt nem értem, hogy miért Kovács Z-t állították ki...
Lehet hogy a lestémában neked lesz igazad
-
fradista91 #153 De biz' a 19 gólós Rajczitok volt lesen:
A labdarúgás szabálya szerint a leshatár (ami mögött nincs les):
- a felezővonal
- a labda vonala
- az utolsó előtti védőjátékos vonala.
Kovács Zoltán lövésénél az utolsó előtti védőjátékos (Sorín Botis) messzebb volt az alapvonaltól, mint a Rajczi Péter, így az újpesti csatár lesen állt a rúgás pillanatában. - Nemzeti Sport
Lehet hogy mégsem láttam azt oly' rosszul....
HAJRÁ FRADI! -
lesen?
vegyél szemüveget ember, nehogy már Rajczinál keresd a problémát wazze
(mellesleg halkan megjegyzem: a 19. gólos Rajczinál) -
fradista91 #151 Ha a lesen lévő Rajczit befújják, akkor nem kellett volna beleútnie kézzel Botisnak! -
tudom, hogy hogy hívják...
Szándékos kezezés....
Ha nem lenne súlyos szabálytalanság, akkor ki sem állították volna
De mivel kiállítottál, így még egyéb eljárásokat fog vonni maga után