1031
-
Zséé #230 1. láthattad te is, hogy semmi nem volt. minden fejelésnél ez történik egy meccsen. Az meg egy másik dolog hogy kollernak minden kis ütlözéstől eltörik az orra (már párszor el volt törve) Sztem 10-ből 9 ember azt mondja, hogy max sárga (ha feltételezhetünk valami szándékosságot, de még csak oda se nézett). és elég nagy merészség íly mértékben befolyásolni egy ilyen nagy tétű meccset. Max olyanér lehetne ami bl döntőbe volt, de még ott is lehetett volna inkább előnyszabály)
2. Ott tóth balázs egy fasz volt mert eldobta magát...ez tény
3. nem volt les, azt énis tudom
4. nem volt következetes
Tóth Norbi kiállításáról meg annyit, hogy azért van egy csapatkapitány, hogy ő elvileg megvitathatja a bíróval a dolgokat. Erre kapásból leküldte. Amikor meg Lipcsei végigpofázza a meccset akkor érdekes módon még sárgát se kap.
Szóval eléggé elfújta a meccset. és itt nem a gólokról meg lesekről beszélek hanem hogy alapvetően a kiállításaival eldöntötte a meccset -
Eltört az orra?
Elég gyenge az orra akkor:)
A másik, hogy kb a 23percben, támadott a Fehérvár.
A jobb oldalon viszi a labdát, az egyik falábú, mikor valamelyik odalép neki, és minden szabálytalanság nélkül próbálja elvenni a labdát. Nemsikerül neki, a fehérvári játékos viszi tovább a labdát. Erre kb hármat lép még a játékos, hátranéz, látja, hogy a védő lemaradt, és elbotlik.
Erre a játékvezető szabadrúgást ítélt.
Ezért volt ilyen a játékvezetés, mint amilyett említett a "kolléga"
-
most nem kötekedésből, de leírnád, hogy szerinted miért volt cigány a játékvezetés? rtl meg újpest párti ezt mindenki tudja....
de leírom én először is(gondolom ezek miatt volt szar a játékvezetés)
1; Rajczi úgy megütötte Kollert, hogy ELTÖRT az orra. de persze véletlenül... sőt még azt is nyilatkozta Rajczi, hogy ha akkor ő kezd el színészkedni, akkor még a liláknak jár szabadrúgás. azért Koller tud valamit, hogy teljesen élethűen eljátssza, hogy eltörik az orra. Rajczi jó focista, de emberileg egy nagy nulla.
2; Kuttor az egyenlítő gólnál lerántotta Tóth Balázst? hát nem éppen... tényleg gyanús eset volt, de ma visszanéztem nem is egyszer, még Tóth Balázs volt az aki, rángatta a fehérváriakat.
3; a fehérvár 2. gólja nagyon nem volt les.teljesen érvényes találat volt.
4; egy hibát tudok felróni a játékvezető mellet. azt, hogy Erősnek tényleg vérzett a szája, gondolom Horváth Feri ütötte meg, mert neki szövegelt nagyon. de viszont paraszt volt Erős nagyon a bíróval, szal őt is ki lehetett volna állítani, ha már Tóth Norbit is kiállította. de akkor már Horváth is mehetett volna zuhanyozni…
3-4 olyan 100%-os helyzete volt az újpestnek, amivel simán 2 akár 3 nullra is vezethettek volna. kihagyták, elkúrták, a fehérvárnak sikerült. az a baj, hogy 1-2 újpesti játékosnak nagyon nagy arca van, és nagyon elbízták ebben a szezonban magukat. és nagy koppanás lett a vége.
a cigány játékvezetés pedig egész évben mellettetek volt. mikor ellenünk Mészöly mondta meg mennyi legyen a hosszabbítás, mert úgyis fordítotok, stb... be kéne látni ezeket a dolgokat, veszteni tudni kell. -
Zséé #227 Jah wc-re siettek :DDDD
Azt kérdeztem hogy mi volt a kiállításnál, azt mondták hogy először sárgát mutatott fel, aztán utána megnézte a kollert hogy mivan vele és utána lett piros. Az a legviccesebb, hogy az a román g... kapus meg a kuttor ott pampogott és erre felmutatja a pirosat. röhej... -
LoL
beszélgetéll velük vagy mi?:D
-
Zséé #225 Hát én kinnvoltam a meccsen, de ilyen cigány játékvezetést még életemben nem láttam. Félidőben találkoztam a lédererrel + kovács kálmánnal, és őkis mondták hogy vicc az ami itt folyik. Fehérvár meg jól járt azzal a kis mellékes jövedelemmel amit a debreceniektől kaptak -
Nadi #224 Nálunk egy berepülő szotyis zacskó miatt pontokat vontak le...
Ehez képest bíróverésért egy szinte semmi büntetés, sőőt, még többen lehetettetek...nC -
bazze #223 Jézeusom ATYA világ.
A játékosok sem különbek semmivel mint a szurkolóik...
Ha ROSZZUL ÁLL A HELYZET EGYBÖL SZARRÁ KELL RUGNI MINDENKIT!
Miért van az hogy minket is megrugdostatok a kupában, MTK t is, nem tom a tegnapi Fehérvár hogy ovlt de ottis 2 v 3 kiállítás? SZÉGYEN. -
hopp...egy valamit elfelejtesz...az ute hazai pályáját bezárták, de a szurkolókat nem tiltották ki...és erre jön még rá, hogy kaptak helyette egy 30 ezres (45 ezres) stadiont...tehát ez kurvára csak egy látszatbüntetés volt...de Kistelekitől (Kisteleki **** meg az anyád!!! :P:P) mit várunk...MLL = magyar Lila Liga...tehát igaza van teljesen Gábornak...ezt az ute magának köszönheti...ez van...én örülök neki...:P -
Ez igy csak félig igaz, hazai pályán simán nyertek volna... nem értem miért a csapatot büntették 1-2 balfasz szurkoló miatt, vagy legalább várták volna meg a bajokság végét...
Az újpest szinte végig vezette a bajnokságot egy lényegesen gyengébb játékoskerettel mint a Debrecené... ez alapján jobban megérdemelték volna a végső győzelmet! -
Ez így igaz, mivel az első perctől kezdve a saját kezükben volt a sorsuk -
hát ezt az Újpest veszitette el.... -
mainevent #218 -
mainevent #217 http://sgtagok.srv.hu/pictures/pix_1149348628.gif -
starweb88 #216 faxom nem hiszem elllllllllllllllllllllllllllllllllll 

-
A Fradisták verik a farkukat, csak tudnám mire, talán irigyelik, hogy újpesten van foci
-
nincsmit fotel barátom. 
#212: részemről ennyi, sorry. :) -
mainevent #213 Sok értelem szorult beléd 
-
flém off -
köszönjük, az értelmes hozzászólást:)
-
fradista91 #210 Bajnok a láki. Csoda nincs még verekedés?
Jövőre mi leszünk a bajnokok! :D
CSAK FERENCVÁROS KŰZDENI KELL! -
120 év csoda, az isteni újpest!!! ennyik vagytok...
ha nem lett volna ekkora arcotok az egész évben, nem égtetek volna le ennyire.... de így nagyon sikerült!
-
Kanál #208 :DDDDDD -
.
-
látjuk:(
-
3-1. -
Csesza #204 1-3 :DDDDDDDDDdd -
Egészségedre.:)) Az ezüst is szépen csillog.:)) -
A meccsen lehet, de itt a bajnokságról van szó, ami nem egy meccsból áll.:) -
HAJRÁ UTE
-
Hiába nem elsz bajnok az Újpest, azthiszem mindannyian tudjuk melyik csapat volt a jobb a mérkőzésen... -
flém off -
Szerencsére megint a vidék a bajnok.:))) Ennyit rólatok.:)))
-
Hát ebből nem lesz arany...
-
jeeeeeeeeeeeeeeee lilakutyak nem lesznek bajnokok -
igen
és megint egy
:(
-
1-1 jeeeeeeeeeeeeeeeee -
mainevent #192 GÓÓÓÓÓÓLLLLLLL!!!!! -
NEM VOLT KIÁLLÍTÁS
LÁTTÁTOK, AZ EGYIK FEHÉRVÁRI, HÁLMAT LÉPETT, ÉS ELESETT, ERRE A JÁTÉKVEZETŐ, ADOTT EGY SZABADOT.
UTÁNA MEG SEMMIÉRT KIÁLLÍTOTTÁK RAJCZIT
FÉLTEK, HOGY ADAGOLNÁ NEKIK A GÓLOKAT
-
Szép volt fiúk