Újpest FC
← ElőzőOldal 21 / 21
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BAJNOKOK LESZÜNK!!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Balaton FC - Újpest FC 0-1 (0-0)
Siófok, 5000 nézõ
vezette: Dubraviczky
Balaton FC: Csernyánszki - Radics, Hegedûs, Kuttor, László - Juhász, Vörös, Kovács P. (Usvat 73.), Kõrösi (Sallai 73.) - Csordás, Sitku
Újpest FC: Vlaszák - Szélesi, Tamási, Juhár, Vanczák - Simek (Feczesin 84.), Erõs (Cseri 91.), Farkas, Tóth N. - Bükszegi, Rajczi (Polonkai 83.)
gól: Tóth N. (69., 11-esbõl)
kiállítva: Bükszegi (60.)
sárga lap: Radics (25.), Kovács P. (38.), Sallai (84.), illetve Vanczák (39.), Tamási (75.), Simek (84.)
Siófok, 5000 nézõ
vezette: Dubraviczky
Balaton FC: Csernyánszki - Radics, Hegedûs, Kuttor, László - Juhász, Vörös, Kovács P. (Usvat 73.), Kõrösi (Sallai 73.) - Csordás, Sitku
Újpest FC: Vlaszák - Szélesi, Tamási, Juhár, Vanczák - Simek (Feczesin 84.), Erõs (Cseri 91.), Farkas, Tóth N. - Bükszegi, Rajczi (Polonkai 83.)
gól: Tóth N. (69., 11-esbõl)
kiállítva: Bükszegi (60.)
sárga lap: Radics (25.), Kovács P. (38.), Sallai (84.), illetve Vanczák (39.), Tamási (75.), Simek (84.)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
dejóooooooook voltunk most értem haza ezt a csapatot nemtudom ki állítja meg szuerek voltak😊)))) GRATULÁLOK Irány a bajnoki cím
láttam már lilákat is egymást ütni....például pont tavaly az újpest-fradin (0-0)....
tehát ne higgyétek, hogy különbek vagytok....csak max. kevesebben....
tehát ne higgyétek, hogy különbek vagytok....csak max. kevesebben....
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Timek kimentek 1000en és veritek egymást és jobban utáltok minket minthogy a csapatotokat szeretnétek!!!!Szánalmas csürhe frusztrált majmok
a lényegre tapintottál....
mondjuk ettõl a fanatifo-tol nem is vártam többet....
mondjuk ettõl a fanatifo-tol nem is vártam többet....
football without ultras is nothing
Azért olyan lol, hogy nyit vki egy topikot a kedvenc csapatának, hogy egy másikat szidhasson benne...
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
a topic és a "hozzászólások" minõsítik a szurkolókat
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Nemis tudtam hogy a Lipcsei szerepel a Shrekben😊))))

Uccsó

Na egy uccsó😊

Mégegy gyöngyszem😊)))2x

Mégegy gyöngyszem😊))

Nemlóg ki a sorból😊)))
😄DDDDDd

HEHEHEHE
Mukika zöld majom vagy😊))))4 meccs 4zakó álééééééééééééé Bunkó Pintér bunkó hõõõõõõõõõõõõõõõ kb ennyit tud szólni a meccshez szánalmas
Gyerünk gyerekek bajnokok leszünk le kell alázni a lokit szerdán_!!!MINDENT BELE
← ElőzőOldal 21 / 21