1029

11201549161165227153.gif\"

• hunbasser
    na totti10,itt az újabb ute drukker hegeace személyében -.-
  • faláb
    Miért nem lehetett volna inkább kölcsönadni Szőkét?
  • Hegeace
    eléggé kihalt a topik... kár , pedig jó csapat vunk !!!
  • totti10
  • totti10

• totti10

• sepregető
    A www.provokator1.hu sportoldalán megjelent egy cikk az Újpestről. Nagyon sok igazság van benne! Sajnos...
  • totti10
    Újpest FC-Vác 1-0 (1-0)

Szusza Ferenc Stadion, 2520 néző

Jv.: Iványi Zoltán (Kelemen Attila, Fehér Gyula)
    Újpest FC: Balajcza – Vermes, Vaskó, Böjte, Tóth B. – Erős, Korcsmár (Lucas, 75.) – Kőhalmi (Nagy O., 58.), Kovács, Tisza (Sándor, 67.) – Rajczi

Vác: Köteles – Gáspár, Udvari, Kovács, Dudás – Rusvay, Makrai, Farkas (Palásthy, 76.), Vén – Kulcsár (Gábor T., 83.), Rob (Szabó V., 71.)
    Gólszerző: Kovács Z. (34.)
    Sárga lap: Erős (52.), Böjte (64.) ill. Gáspár (15.), Kovács P. (20.), Kulcsár (74.)
    Piros lap: -
  • Zséé
    Hát igen sajnos ezt már tudni lehetett pár hete. Valszeg kínába megy vagy valahova akörül. Többek közt azért is mert ott jobban megfizetik...
  • totti10
    Tóth Norbert távozott az Újpest FC-től

A labdarúgó szabadon igazolhatóvá vált

A Magyar Labdarúgó-szövetség igazolási és átigazolási bizottságának mai döntése értelmében Tóth Norbert szabadon igazolhatóvá vált. Az üggyel kapcsolatban a labdarúgó és dr. Dányi Szilárd, az Újpest FC ügyvezető igazgatója az alábbi közös nyilatkozatot teszi:

„Úgy gondoltuk, hogy ez az eljárási mód volt az egyetlen, amely alkalmas arra, hogy a két fél kölcsönösen elfogadható módon váljon el egymástól. Egyikünknek sem az volt a célja, hogy a másik felet bármilyen formában besározza, hanem elsősorban az, hogy olyan módon szakítsuk meg az együttműködést, amely alkalmas arra, hogy az Újpest FC meg tudja szüntetni a labdarúgóval korábban kötött jogviszonyt, egyúttal a játékosnak ne kelljen megvárni a következő átigazolási időszakot annak érdekében, hogy hivatalos mérkőzésen pályára léphessen. Mindketten őszintén mondhatjuk, hogy szomorú nap a mai, hiszen kölcsönösen sokat köszönhettünk egymásnak, de mivel a közös munkára – a szakmai vezetés döntését tudomásul véve – már nem láttunk esélyt, ezért ez az egyetlen megoldás arra, hogy tisztességesen, békében elváljunk egymástól.”

Tóth Norbert:
    „A továbbiakban sok sikert kívánok az Újpest csapatának. Mindenki tudja, sok helyen megfordultam már pályafutásom során, de a legszebb és legeredményesebb éveket Újpesten töltöttem. Hálás vagyok a klubnak, hogy ezen időszak csúcspontjaként másfél évig a csapat kapitánya is lehettem. Ezt nem fogom soha elfelejteni, még akkor sem, ha most – szakmai okok miatt – el kell válnunk egymástól. Köszönetet szeretnék mondani az Újpest táborának is, amely ugyan néha kritizálta is a játékomat, de őszintén mondom, hogy sokat jelentett nekem a szurkolók buzdítása, és hiszem, sokszor sikerült nekem is örömet szerezni a drukkereknek."
  • totti10
  • totti10
    Kaposvár-Újpest FC 1-0 (1-0)

Megérdemelten győzött a Kaposvár

Kaposvár, 3000 néző.
    Jv.: Szabó Sándor (Szpisják, Medovarszki)
    Kaposvár: Milinte – Petrók, Zahorecz, Radics – Maróti, Suljics, Vasziljevics (Szakály D., 91.), Grúz (Kozmér, 76.), Szakály P. – Oláh (Varga Z., 81.), Alves
    Újpest FC: Balajcza – Vermes, Vaskó, Böjte, Tóth B. (Mészáros, 86.) – Erős, Korcsmár – Nagy O. (Kőhalmi, 46.), Sándor (Kovács Z., 46.), Tisza – Rajczi
    Gólszerzők: Szakály P. (45.)
    Sárga lap: Grúz (55.), Vasziljevics (61.) ill. Sándor (43.), Vermes (71.), Tóth B. (82.)
    Piros lap: -

• hunbasser
    bazz totti10,teljesen egyedül maradtál úgy látom...már flass is leszarja a topikot,vagy csak nincs gépnél...
  • totti10
    Putnoki VSE–Újpest FC 0-3 (0-2)
    Magyar Kupa, 4. forduló
    Putnok, 600 néző
    Jv.: Szabó Zsolt (Kispál Róbert, Tompos Zoltán)

Putnoki VSE: Regős - Szabó (Darai, 67.), Nagy Cs., Márkus, Botczki - Bányász, Sipos (Sápi, 73.), Gál, Deák - Fülek (Pál, 72.)i, Lázár
    Újpest FC: Kövesfalvi - Vermes, Vaskó, Böjte, Tóth B. - Erős, Sándor (Korcsmár, 46.) - Kőhalmi, Kovács, Tisza (Mészáros, 51.) - Lucas (Hullám, 61.)

Gólszerző: Vaskó (16.), Kovács Z. (36., 76.)
    Sárga lap: Füleki (40.), ill. Erős (50., 56.), Korcsmár (88.)
    Kiállítva: Erős (56.)
    Szögletarány: 2:12 (2:5)

• totti10

• totti10

• totti10
  • Zséé
    Újpest - Vasas 2-0
    Gól: Rajczi, Kovács Z.
  • banok
    "Mint azt Herr Károly elmondta, az aktuális mérkőzésekre mindig a legjobb tanulókat hozzák ki a Szusza Ferenc Stadionaba, ezzel is növelni próbálják a gyerekek motivációját a tanulás és persze a futball iránt."

az a helyzet, hogy ismerem Karcsi Bá't és a társaságot. XD ÉS hát nem éppen az a kritérium, hogy jó tanuló legyen a gyerek hanem, hogy Újpest szurkoló legyen. Az ottani nevelőtestületben még egy Újpest szurkoló van szal ő is kap a 15-ből... XD
  • totti10
    Továbbra is segíti a gyermekotthont az Újpest FC

Az intézet lakói több éve a klub bérletesei

Ma délelőtt a Fővárosi Önkormányzat Gyermekotthonának vezetője és diákjai voltak az Újpest FC vendégei a Megyeri úton.

Herr Károly nevelőtanárt, illetve az őt elkísérő három diákot Gyarmati Eszter marketingasszisztens fogadta, majd átadott nekik – az elmúlt évekhez hasonlóan – 15 bérletet, valamint egy Újpest-mezt.

Mint azt Herr Károly elmondta, az aktuális mérkőzésekre mindig a legjobb tanulókat hozzák ki a Szusza Ferenc Stadionaba, ezzel is növelni próbálják a gyerekek motivációját a tanulás és persze a futball iránt.

• totti10
    nemvanrákeret:)
  • hunbasser
    veszel e? :)
  • totti10
    jájjj...sry
  • totti10
    Már kaphatók a bérletek!

Mától minden hétköznap, 10:00-18:00 óra között megvásárolhatók a 2006-os őszi szezonbelépők

A mai naptól kaphatók az Újpest FC bérletei a 2006/2007-es bajnokság őszi idényére.

Az árusítás két helyen történik: a Megyeri úti klubház recepcióján (1044, Bp. Megyeri út 13.) és az Oktogonnál található Region IMMO-Ingatlanirodában (1066, Bp. Teréz krt. 8. alatt, telefon: +36 1 302 03 68).

• totti10
    Már kaphatók a bérletek!

Mától minden hétköznap, 10:00-18:00 óra között megvásárolhatók a 2006-os őszi szezonbelépők

A mai naptól kaphatók az Újpest FC bérletei a 2006/2007-es bajnokság őszi idényére.

Az árusítás két helyen történik: a Megyeri úti klubház recepcióján (1044, Bp. Megyeri út 13.) és az Oktogonnál található Region IMMO-Ingatlanirodában (1066, Bp. Teréz krt. 8. alatt, telefon: +36 1 302 03 68).
  • totti10
    Már kaphatók a bérletek!

• DJ Bee18
    :)
  • hunbasser
    :DDDDDDDDDDD
  • Zséé
    Még a rapidshare is... :)
  • faláb
    Nah Rajczi betalált,remélem ettől a góltól újra a régi lesz!
  • totti10
    Nagy Olivér a jelenlegi NB I legfiatalabb góllövője

A 17 éves játékos édesapjának ajánlja első élvonalbeli találatát

Jeles nap érkezett el Nagy Olivér életében 2006. augusztus 19-én, amikor bemutatkozott az Újpest FC felnőtt csapatában. Talán maga sem hitte volna, hogy alig egy hónapra rá bekövetkezik az, ami minden játékos számára az egyik legnagyobb élmény pályafutása során: megszerzi első gólját az élvonalban.

A Pécs elleni találkozó 80. percében gólt szerző 17 és fél éves játékos, egyébként azzal is büszkélkedhet, hogy ő a jelenlegi magyar élvonal legfiatalabb góllövője.

Nagy Olivér:
    – Titkon mindig reménykedtem, hogy na, most ezen a mérkőzésen betalálok az ellenfél kapujába, de amikor bekövetkezett a várva várt pillanat, szinte én is alig tudtam elhinni. Legszívesebben kifutottam volna a világból örömömben. Ezúton is szeretném édesapámnak ajánlani a gólomat.

– Milyen volt a fogadtatás az öltözőben, illetve azon kívül?

– Mindenki gratulált, és a srácok bíztattak, hogy csak így tovább. Igazából Erős Károly érdeme volt a gólt, nagyon szépen kialakította a helyzetet, nekem már csak arra kellett vigyázni, hogy a pattogó labda nehogy megtréfáljon, mert eléggé göröngyös volt a pálya talaja. Ez volt egyébként a második labdaérintésem a meccsen.

– Valére Billen milyen taktikával küldött a pályára?

– Felhívta rá a figyelmemet, hogy a védőm sokat lép fel a pécsi támadásoknál, illetve bíztatott, hogy bátran vállaljam fel a párharcot, mert meg tudom nyerni. A gól után már leginkább arra helyeztük a hangsúlyt, hogy megőrizzük az előnyünket, mert nem sok volt már hátra a találkozóból.

• Zséé
    Egyáltalán nem azért. Más végett :)
  • totti10
    de csak azért szurkolsz neki mert lila...
  • Zséé
    Biztosan van... :P
    Én speciel az újpestnek szúrkolok az első osztályban, de nem vagyok újpest fan
  • totti10
  • totti10
    ya, az utolsó kép nem saját készítésű
    hihetetlen h nincs 2 ujpest szurkoló az sg-n....
  • hunbasser
    ahha,úgy látom ezek saját készítésű fotók,mondjuk az utolsó az nem:)

szégyen gyalázat ami ebben a topikban folyik.én nem vagyok újpestes,de ritkán be szoktam nézni,és egyedül totti10 tartja a topik színvonalát...
  • totti10
  • totti10
  • totti10