Újpest FC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyugodjon békében, részvétem a családnak!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Láma!
nyugodjék békében!

The FlashBack
Nyugodjon Békében!

nagy cikk, buta lilak 😄

BUDA > miskolc.

Subw00fer
Nyugodjék békében Szusza Ferenc...

Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!

Elhunyt Szusza Ferenc, az Újpest egykori kiváló labdarúgója és edzõje. A 40-es és 50-es évek legendás csatára 82 évet élt. Edzõként itthon külföldön is sikeresen dolgozott.

Újra gyászol a magyar futball, 82 éves korában elhunyt az Újpest történetének egyik legkiválóbb labdarúgója, Szusza Ferenc, akirõl a Megyeri úti stadiont is elnevezték.

Még a második világháború alatt mutatkozott be mind az élvonalban, mind a válogatottban, hamar meghatározó csatára lett a háború után sorozatban három bajnoki címet nyerõ újpesti csapatnak.

Végig hûséges volt klubjához, 463 bajnoki mérkõzésen szerepelt 1960-ig, ennél több mérkõzés az NB I-ben csak Illés Béla és Szabó György neve mellett szerepel. A gólcsúcsot viszont õ tartja, 393 alkalommal volt eredményes a legmagasabb osztályban, ennek ellenére gólkirály sosem volt. A nemzeti tizenegyben 24 alkalommal kapott szerepet.

Szusza Ferenc edzõként is eredményes volt, itthon az Újpest mellett a Gyõr és az Eger csapatát is irányította. Külföldön elõbb Lengyelországban (Gornik Zabrze), majd Spanyolországban is dolgozott, ott a Betis és az Atletico Madrid együttesét is edzette.

Az egykori kiváló csatár az utóbbi években sokat betegeskedett. Szusza Ferencet az Újpest saját halottjának tekinti.

desigo
"az ablakok valahogy kitörtek"
loooool

vetetnék velük egy zsír új buszt!!!
The FlashBack
<#gun>

Zizou5
GIGALOL. mekkora barmok..<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

The FlashBack
<#eljen>
Az UTE honlapján is rajta volt valamelyik védõ nyiulatkozata, hogy vereségre jáccanak.

tormy
Hat igen, mar hogyha ez tortent, ez csak hipotezis, de mivel tortent mar ilyesmi ami ki is derult...elkepzelheto. Vegulis ha esszel csinaljak, nem derul ki, szerintem.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

BADE
hát ja

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

"A korrupció az amibõl téged kihagynak." 😄D Azért szólhattak volna 100k-t én is megraktam volna.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

BADE
bazzeg 100k-bõl 15 millát 1 nap alatt,nagyon dúrva,így lehet könnyen meggazdagodni
Ha tényleg levajazták a dolgot,gondolom nem csak 100-at raktak fel...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Ahol a játékosok pénzt kapnak a "teljesítményükért", ott nem lehet edzõbuktató meccsrõl beszélni. Lett volna vér a pucájukban akkor az összes játékos aláírt volna egy nyilatkozatot, hogy nem kérünk Bicskeibõl még jóval a meccs elõtt azt kész. Ehelyett inkább sportszerûen hátbaszúrták (amit merek remélni, hogy nem igaz). Grt.

vmvr
Malajziában nem😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hunbasser
hát ez egy edzõbuktató meccs volt,bicskei akárhol volt,mindenhol szar volt.

ReaL MaDRid x siempre

Azért az a 2-3 hét amit a csapattal töltött nem osztott nem szorzott. A focistáknak meg jelenleg az a munkája, hogy játszon még ha Teri néni is ül a kispadon. Egyébként jómagam nem hiszem, hogy megjátszották volna. 1. Semmi értelme nem lett volna. Kis Mészöly úgyse megy vissza. 2. Tényleg olyan hülyék, hogy saját magukat(na meg minket) ennyire megalázzák?

hunbasser
ahh,azért nem cask nekem újdonság,úgy látom 😊
jefferson,én meg bicskeit tiltanám el,egy életre a kispadtól<#hehe>

ReaL MaDRid x siempre

Ha ez igaz, akkor ez mégnagyobb szégyen és az összes játékost egy életre eltíltanám a focitól.

tormy
En meg arra is gondoltam hogy megjatszottak a meccset az ute jatekosok online. Csak gondoljatok bele, 3 vagy tobb golos vaduz gyozelem eseten a legtobb oldal 150 feletti szorzot adott. 100 ezer forinntal aki pl megjatszotta erre, 15 millio forintot kaszalt. Azert ez nem semmi. Hallottunk mar ilyenrol igaz? Vegulis Ujpesti jatekosnak mi lenne fontosabb? Tovabbjutni es utana kiesni, vagy pl fejenket 15 millat zsebrevagni, ha nem tobbet? Lehet talalgatni.

hunbasser
akkor bocsesz,nem voltam teljesen képben,sry

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
jól van,én nem vagyok ute drukker,és én is,mint sokan rajtam kívül csak azt tudták,h lemondott bicskei.

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
errõl már a meccs utáni órában mindenki tudott,jól kapcsolsz

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

hunbasser
KHHMMMM...ENNEK A HÍRNEK ÖRÜLNI FOGTOK:unokatesóm nagy ute drukker,jár is mindig meccsre az egész szurkolótáborral együtt,és asszem olyan infohoz jutott,h az egész vadúz elleni meccs MEG VOLT RENDEZVE.tehát direkt volt a csúfos vereség,és azért,h LEMONDASSÁK BICSKEIT!!!

ReaL MaDRid x siempre

tormy
Ugyan ez nem Bicskei hibaja. Szar a csapat. Ennyi. Vaduz szlovak csapatok ellen siman dontetleneket jatszott, szoval nem is csodalkozok hogy az UTE-t elgyepaltak rendesen.

Láma!
azért azt ne feledjük hogy bocskai az edzöképzés vezetöje!!
szal ö nem tehet erröl a meccsröl, mint ahogy elödje, mezey doktor sem tehetett a szovjetek eleni 0-6-rol...
ugylátszik nálunk csak ilyen sikeredzök irányithatják az edöképzést...

hunbasser
ute drukker vagy madridista barátom?😊

ReaL MaDRid x siempre

DJ Bee18
ezt az égést... köszönjük szépen ezt a kemény munkát kedves futballistáink <#taps><#taps><#taps>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

torrente
Ez a fax bicskei milyen szánalmas levelet írt a Nemzeti Sportba! Azt mondja, hogy már az elsõ perctõl kezdve hergelték a szurkolók. Szerintem a 20.percben 3-0-ás vezetésnél lenyugodtak volna, 7-0-ás végeredménynél pedig õt éltette volna a szurkolótábor. Mert ugye, kb. ennyire kéne megütni egy ilyen csapatot.
Ez a mi kis Bercinknek eszébe sem jut.

DjCooll
www.kingmilan.gportal.hu Van Újpesti rész nézzétek meg jó oldla sztem

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

tormy

Cikk:

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=117625

Idezet:

Az Európai Labdarúgó-szövetség honlapja, az uefa.com is megemlékezik a liechtensteiniek remek eredményérõl. Ott úgy látták, az Újpest hiába harcolt ki rengeteg szögletet és szabadrúgást, a mezõnyjátékban teljesen súlytalan volt, a vendégek pedig jól alkalmazták a kontratámadásokat. Az oldal megemlékezik Bicskei Bertalan lemondásáról is, akinek ez volt az egyetlen mérkõzése az újpesti kispadon.

Kerdesem:

Magyar fociszurkolonak ennel jobban tud meg egni a pofaja?

torrente
Most néztem az uefa.com oldalán, hogy a Vaduz csak 4 cserejátékossal érkezett. Gondolom ettõl nem is lehet sokkal több játékosuk.

The FlashBack
Hát a tegnapi meccs gyászos volt
Nemláttam még így játszani az UTÉ-t

tormy
Figyelj, olvastad a mai Nemzeti Sportot? Kongatjak mar ott is a veszharangot. Ahogy telnek az evek a magyar foci egyre rosszabb. Mi lesz ennek a avege ha mar egy lichteinsteini csapat is szarra ver benunnket itthon?
Ez az egesz magyar kinszevedes ami foci neven megy teljesen felesleges. Ugy ahogy van veget kellene neki vetni. Itt a fradi. Nem tokmindegy hogy indul vagy nem? A magyar foci ugyanugy szar lesz ha indul ha nem. Meccsekre mar amugy sem jar senki es nem is nezi a magyar meccseket szinte senki.
Rohadt nagy godorben vagyunk, ahoz hogy innen mar kimasszunk talan csak ugy lehtne lehetseges ha raulnenk a godor aljan egy rud dinamitra es kirobbantanank magunkat. Kicsit fura hasonlat de ha belegondolsz itt csakis drasztikus lepesekkel lehetne megoldani a problemakat. De hogy itt nem lesz az eletben drasztikus lepes az is biztos.

DJ Bee18
miért? egész európában ismerik a nagy focimúltunkat, mostmeg ennyire a béka segge alatt vagyunk. Eléggé kínos

torrente
Már megint a múlt emlegetése... Le kéne már szokni róla.

Én kinnvoltam a meccsen, és hát sajnos gyalázatosra sikeredett a meccs.
Az tény, hogy focihoz nem sokban hasonlított amit produkáltak, de azért az is vicces volt, hogy a Vaduziaknak ekkora szerencséjük volt, hogy olyan a világon nem lesz nekik több. Szinte 5 akcióból lõttek 4 gólt. Persze a védelem is kellett ehhez. Elõl meg 1 csatár édeskevés volt.
Az viszont példaértékû lehet a sok kárörvendõ fradistának, hogy meccs után vastapsal vonult le a Vaduzi csapat. Hasonló helyzetben a fradisták jobb esetben szétszedték volna a stadiont (vagy megverték volna a fél csapatot)
Az téy, hogy nagy pofon volt ez a magyar focinak, de az is az lenne, ha egy ilyen múltú klub mint az FTC, másodosztályból indulhatna csak a bajnokságban...

csm
gratula az ujpestnek, de nem ez lesz az uccsó pofon a magyar focinak...

BMW 325 iX Rallye Car :)

DJ Bee18
Ezek nem azt hitték tegnap, hogyha gólt kapunk, azt az Újpestnek írják be? Vagy hogy fordítva vannak a kapuk, és a vaduziak rugdossák az öngólokat? Zseniális, a magyar találékonyság messze földön híres <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

HunnernesKonge
Szerinted miért írtam hogy erre kevés az esély?<#falbav>

SZVSZ Amúgy minden a fizetésének függvénye. Ha kínálnának neki 4x annyit mint amennyit a Vasastól kap, akkor valószínû visszajönne.
Bár erre még kevesebb az esély. A Vezetõség nem fog ennyit fizetni Mészölynek.
Viszont ha csúfosan szerepel az ÚFC továbbra is akkor minden meccs után edzõcsere lesz, és a szurkolók addig skandálják Mészöly nevét míg a vezetés kénytelen nem lesz visszahozni
torrente
Mészöly 2 évre aláírt a Vasashoz. Gondolod, hogy egyoldalúan felbontja majd a szerzõdést (amely után egy csomót fizethetne a Vasasnak), csak azért, hogy oda visszamenjen, ahonnan a jó eredmények ellenére is kibaszták? Én a helyében csak azért sem mennék vissza az Újpesthez.

hunbasser
részvétem

ReaL MaDRid x siempre

torrente
Verebest edzõnek!

HunnernesKonge
Bár erre kevés az esély<#sir>
HunnernesKonge
Elfogadták Bicskei lemondását.
Merem remélni hogy visszajön Mészöly Géza<#miaz>
részvétem... ez elszomorító mindenesetre, de nem hinném, hogy Bicskei hibája, tipikusan olyan meccs egy Vaduz elleni, amit szakvezetõ nélkül is lazán kellett volna hozni -.-
bmffm856

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

<#eljen><#vigyor5>