10262
-
#6942 Csa!
Hogy kell a warrior withinben print screen-elni?
Mert lenyomom a print screen gombot és a paintbe nem lehet beilleszteni.
Máshol meg megy.
Szal mit kell megnyomni?
kössz -
#6941 Köszi sheke! Asszem már megtudom csinálni! De a biztonságkedvéért majd küldheted, majd leírom ha nem kell ok? -
#6940 nem kell sokat várnod mer mos nyírtam ki kaelinát amúgy milyen a karid? -
#6939 szerncséd van hogy mos viszem újra vagy 8caccor ha eljutok odáig akkor elküldöm -
#6938 aha, de elküldenéd az ta mentést amit m,ár mióta követelek! -
#6937 Akkor is full-ra rakja.
Már megnéztem és nem tér el a méret.
-
#6936 És halljátok, ha minimumra installálom a játékot, akkor szerintetek fog menni? Mert úgy tom hogy csak, akkor a videokat nem telepíti. -
#6935 Hallod nekem muszály a mentés, nem az hogy nem tudom legyőzni hanem még nem is tudom azt a rész tolni, mivel ott állandóan bejön a kékhalál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már vagy 3szor újratettem és még mindig nem jó. úgyhogy valaki küldje a mentést. [email protected]. ez az e-mail címem -
#6934 vidd át úgy kell hogy:belasítasz iosz a seggét nyiszálod amíg meg nem ölöd -
#6933 Nem igaz, miért nem működik a játék. Valaki áttudna küldeni egy olyan mentést ami aközvetlenül a griffmadár legyőzése után volt és onnan számítva meg az összes életnövelő?
e-mail cím: [email protected]
Könyörgöm valaki küldjön át, mert nem tudok mit csinálni. Könyörgöm!!!!! -
#6932 nekem akkor akadozik ha vmi füstös résznél vaok pl a griffmadaras rész naon durva volt
lol -
#6931 ne szidjatok engem na!
www.youtbe.com
www.yahoo.com
kereső oldalak
-
#6930 nemtom én még az elején vvok nincs nagyon füst nekem csak akkor akad be amikor a madárszörny vagy mi barna lesz a sebzéstől -
#6929 Nálam is ez volt míg ki nem írtam belőle a füst és köd effekteket.Ajánlom az ini buzerálást jó dolg -
#6928 Nálam az a gáz, hogy mikor átütök egy falat akkor füstöl és amíg a füst el nem oszlik lehetetlenül akadozik. Nah most ezt képzeljétek el annál, mikor homoxellem vagy és a nagy ködben kell ölni a kutyákat (a plazmakard résznél) :/// -
#6927 a WW sima DVD-s ja és van hozzá Tök Fasza Crack -
#6926 WW? hát... 3CD-re van kiírva... és crackes
-
#6925 looooser neked a WW mountolós, vagy sima dvd-és? -
#6924 Pedig lehetne mékelni egyet pl. Kileena meztelenül... hmmm teccene csak jól legyen kidolgozva :D:D:D:D:D -
#6923 Csirke!!! Sztem add meg egyszer az oldal nevét és mi megtaláljuk a videokat, ok? Mert belehetne fejezni! -
#6922 ez is a th 2 thrones hoz jönne de naon jó
http://www3.youtube.com/watch?v=vACN32BGMBA&search=prince%20of%20persia -
#6921 Constantin asszem összesen 9 életnövelő van. a központi teremben úgy találod meg, hogy addig fogatod a kart , amikor nem keletkezik egy "híd az egyyik ajtóval. ezt mutatni fogja a kamera. Na, és nem tom hol de valahol letudsz ugrálni. -
#6920 Valószínű hogy ez a probléma, mert nekem simán dvd-és azt van valami a dvd-vel. -
#6919 Húha, akkor át kell térnem a mountolósra -
#6918 Csáó.Valaki megtudná mondani hogy hány életnövelő van a játékban?A főteremben ahol a kart lehet forgatni hogyan lehet lejutni az életnövelőhöz.előre is kösz -
#6917 nincs patch
-
#6916 pazmek de hulye vagyok... ez nem TTT topic... pffff a honapban már 3dszor keverem összue... -
#6915 mount... de enkem nem volt ilyen problema -
#6914 És tud valaki egy patchet? Az aki tud az please írja le honnan tudnám letölteni!! -
#6913 IGEN. Na újra raktam a játékot és megint van kékhalál! Nektek mountolós a játék vagy simán dvd-n vagy cd-én van? -
#6912 következtetések:
1., egyre többen ismerik a keresőt
2., egyre többen tudnak Speedkillezni
3., egyre kevesebb a new-reg szindromás újreg
4., Chuck Norris fogja Princet játszani
------------------------------------------------
Sorry rám is rámragadt ez a Chuck-Norrisozás -
#6911 Erre a fórumra egyre ritkábban járnak -
#6910 Akkor már csak az egy hsz-es fogalmazást tanítd meg neki -
#6909 hát ezt nem ide kéne irnom de ezis fasza videó
http://www.youtube.com/watch?v=mNQe2VLlMo4&search=prince%20of%20persia -
#6908 http://www.youtube.com/watch?v=HdnBw9Rchug&search=prince%20of%20persia -
#6907 kár
-
#6906 Nincs ilyen fáljom :(
lehet mert minimumra instaláltam.
-
#6905 Kb a filé 1.2 mega -
#6904 FFXI, akkor megtudnád mondani, hogy mikorra érsz haza? Ha nem akarod írj egy nemet. -
#6903 Nekem nagy.
Ha annyi alatt lesz, akkor küldöm.