Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Ha nem öli meg akkor: +1 szerelem -1gonosz ellenfél +1 újabb kilátástalan helyzet (PoP3)
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
1 kérdés:
Szavazás
melyik a jobb csaj?
1. Farah
2. Kaileena
3. Shahdee
én a voksom a 3asra teszem😊
de felhivom Dzsiti figyelémét indíthat 1 ilyen szavazást a dahakateam-en
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
hópihe
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
@
húha, ez a második kép elég ködös még nekem :-/ talán valaki más majd lefordítja, valami olyasmirõl beszél hogy valamilyen csapatot fog csinálni egy hét múlva hogy kiszedjék (?vas övet?) a seggébõl. Érted mit mondok? Ez egy megpróbáltatás lenne...
juj, nah itt belezavarodtam, sry :-/
wow valaki le tudná fordítani?
please
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Kaileenával megkûzdünk egyszer mert akkor még azt hisszük hogyha Kaileena meghal akkor nem lesz több homok, de sajnos (ez kicsit zavaros lesz lehet) abban a múltban öltük meg ahol már az idõ homokját megcsinálta (szokták úgy mondani hogy a jelenben öltük meg), nah szóval, hát mit tehetnénk? a homok megkreálása elé nem mehetünk vissza mert ott már a másik énünk dolgozik nagyban, ergo KUDARCOT VALLOTTUNK, vagy még se? Hercegünk egy régi sírhelyre érkezik ahol a falon lévõ írásokat elolvasva rájön hogy van még remény, egy titkos MASZK segítségével, ha felhúzzuk átváltoztat minket "Homok Szörnyé" (The SandWraith) így már nyugodtan észrevehet minket a másik énünk, nem fog rájönni hogy mi vagyunk azok (mert ugye ha meglátnánk saját magunk annak beláthatatlan következményei lennének, és felborulna a téridõkontínuum és blabla...) szóval, feladatunk hogy megelõzzük saját magunkat, akárhogyis, és nem szabad Kaileenát megölni!!!!
Sajnos egy picit elkéstünk és (elõszõr azt látjuk hogy a Dahaka a SANDWRAITHOT kapja el, amikor elénk ugrik, mi meg (mint herceg) elugrunk a sandwraith mellett és így a sandwraithot kapja el a Dahaka) de most azt látjuk hogy ott áll a herceg, mi meg szembe vele, a Dahaka meg mögötte, ahhoz hogy "nyerjünk" egy kis "idõtrükkel" látjuk hogy a herceg ugrik felénk, mi meg elugrunk elõle, így (végülis) saját magunkat hagyjuk hogy a Dahaka elkapja, ezálltal leesik a maszk a fejünkrõl
már csak egy feladatunk van meggyõzni Kaileenát hogy nem õ az ellenség hanem a Dahaka, de Kaileena (drága) nem hisz nekünk, ezért kénytelenek vagyunk belökni az egyik portálon, át a jelenbe (így a múltbeli Kaileena a jelenben van, ezt azért mondom mert egyesek szerint a Dahakának az a feladata hogy elkapja a herceget, de sztem NEM, az a feladata hogy megölje azt aki nem tartozik az adott idõbe) így Kaileenát a jelenben sikerül meggyõznünk hogy jók vagyunk, Dahaka megjelenik, és megöljük...
annyit tennék hozzá (bár ez talán már csak bonyolitás) hogy Kaileenaval még játék közepén is megküzdünk mert ugye hercegunk azthiszi hogy majd megöli a csaszarnot azt kész... de sajna mikor a csaszarno meghal akkor elszabadul belole az ido homokja! igy mikor eloszor megoli a multba akkor az ido homokja az orába kerül amit aztán a ...SoT... aztán rájön hogy a jelenben kell megölnie ('rossz' vég) de az alter befejezés szerint (ezt folytatja TTT) megprobálja békíteni Kaileenat mert nem akarja megölni és ez jobban sikerül picit mint rossz végnél... elmondja Prince hogy õ ügyes volt és legyõzte a sorsát mert kijáccotta Dahakat! erre (ez sztem picit NAGYON sablonos lett) pont ki jelenik meg?! DAHAKA... ám Water Sworddel megöli... és aztán jön TTT.
@
Hidd el, aszottra unnám magam ha még nem játszottam volna a WW-t és úgy kéne elolvasnom a végigjátszást...
7 év telt el a Sands of Time játék óta (mármint a játékban) a herceg úgy tudja (álmodja) hogy egy nagy, sötét szörny akar majd az életére törni hogy õt megölje, ez a szörny a Dahaka, aki (állítólag) akkor teremtõdött amikor a Herceg kinyitotta az idõ homokját. Senki se akar meghalni, hát a Hercegünk sem, így felkeresi az öreg mentorát hogy mit tévõ legyen. A herceg elmeséli a látomásait és hogy mi történt vele a Sultán palotájában (Sands of Time), hogy megtalálta az idõ homokját, sõt rosszabbat tett, kinyitotta, a végzete az hogy meghaljon.
a feladat adott:
Elmenni az Idõ Szigetére, ahol az Idõ hercegnõje megcsinálta az idõ homokját, a hercegnõt megölni, még mielõtt megcsinálja az idõ homokját, ezálltal a Dahaka se jön létre (a szigeten portálok vannak amivel visszalehet menni az idõben), ezzel megváltoztathatjuk a sorsunkat (na ezt amit ide írnék nem tudom hogy elmondjam e ha akarod elmondhatom, de nem tudom hogy valóban így történt e, mert ehhez a részhez inkább elméletek vannak)
a lényeg, hogy a herceg rájön, hogy akkor is megváltoztatja a sorsát ha csak a Dahakát öli meg (ami nem egyszerû feladat, de "elméletileg sikerült"), ezzel megváltoztattuk a sorsunkat és van is egy csajunk is (az idõ hercegnõje, közismertebb nevén Kaileena) akibe belehabarodunk és együtt térünk vissza Babylonba
Többé kevésbbé ennyi, így lehet hogy sok mindent nem fogsz érteni, de próbáltam minnél érthetõbben magyarázni, lehet hogy kihagytam pár dolgot, maximum a többiek is kisegítenek
@
elég kihaló félben van ez a topic 😞
© ronihun gyerek felborította a békét idebent.ronihun rajtad csak röhögni lehet bejössz köszönsz felbaszod a rendet azt még neked áll feljebb.
ja és próbáld meg egybe megfogalmazni a gondolataidat és nem 10 hozzászólásonként 2-3 szót befirkálni.
elkellene egy hg, mert a modok nem fogják gyõzni, fõleg ha lesz még egy ilyen "veszekedés" szerintem ezt kellene megbeszélni...
gratz mit ne mondjak... szerintem fogjuk vissza magunkat 😊
amúgy a Dahaka Team egyik szerkesztõje...
én azért nem lennék annyira büszke magamra
bár lehet hogy csak így emlegetnének a fórumon téged:
Az 1szavas gyerek!