10262
-
#1614 én? nem is léptem le:| -
Gandibá #1613 Mé léptél le msnrő? -
#1612 Ez akkor lol. -
Gandibá #1611 WW-be mindenhol kék. -
#1610 Egyébként ha jól tudom barna a szeme:) -
#1609 Lál, most néztem egy screenshotot, amin a hercegnek kék szeme van. Hogy miért furcsa? Az első részben First person nézetben ha bámulta Farah-t, akkor elkezdtek beszélgetni. A játék elején Farah leordította a herceget, hogy ne bámulja, a játék végén pedig már ilyen párbeszéd hangzott el:
- A szemeid...Zöldek...
- Tényleg? Nem is tudtam :)
Szóval a herceg szemszíne zöldről kékre változott :) -
Gandibá #1608 Hát elég nyitott a téma a végén, jó lenne ha lenne :) -
Keca #1607 nah végre Dahaka nem zaklat többet... az fog zaklatni ha újra meghallom azt a zenét amikor azt jelzi hogy jön.. Egyébként ez a befejezés jobban tetszik.. Vajon lesz következő rész? "For Babilon"? -
#1606 oké akkor már ketten nem akadtunk el és más elakadt ami azt jelenti el lehet akadni
yes oké...window -
ronhaven #1605 Attolmeg ,hogy te nem akadtal el,rohadtul el lehet. Mondjuk en sem akadtam el, de attol meg el lehet. -
#1604 nemtom,hogy lehet elakadni ebben a játékban..... -
#1603 JA! Hogy azt a kis g**it nem muszály kinyuvasztani. -
#1602 ez így igaz! tökéletes gamepaddal!sokkal egyszerűbb minden vele! -
#1601 Vagy csak a türelmed kezd emésztődni :) -
#1600 valami gond van a mostani NEThez kerülő generációval -
#1599 Csá! A csókás faszit hogy kell kinyírni? -
#1598 Mi ez a gamepad? Hogy kell használni? Világosítsatok már fel! -
#1597 Az egér beállítása elkerülte a figyelmemet:) Köszi
1ébként állítgattam az optionst de még nem találtam megfelelő beállítást...:( -
Prince007 #1596 -
Prince007 #1595 Kezd el megmászni a sziklákat amik felemelkedtek.(attól függ hogy forgatod a kart).Utána menj és aktiváld a tornyot.Ha megvan vissza a kiindulóhelyre és aktiváld a másik tornyot is. -
#1594 Végigjátszás. Mert megérdemled... -
#1593 #1577 #1577 #1577 #1577 #1577 #1577 #1577 -
yal #1592 ennek nem teccett az eleje :( -
yal #1591 van olyan jo jatek mint a sands of time? -
#1590 én még annak is örülnék ha legalább ellentétesen forogna... -
#1589 Na most így fejből a pontosabb lelőhelye: otions-controls-navigation-inverted -
#1588 Options, navigaton - inverted-re rakod én tádáá nem fordított az egér!
Ha valami nem tetszik az irányításban, miért nem nézed át az optionst?! -
#1587 Hááát az egérrel való írányítást elég ratyiul oldották meg...nagyon zavaró h ellentétesen megy.
Ha a first person módra átváltasz és nem nyomsz le semmi billentyűt akkor egérrel soxor körbe tudsz nézni.
Egyébként sztem sokat segít a camera reset, mert ilyenkor a csávó mögé áll a kamera (bár néha nem)...
Na mind1...
Gamepaddal kapcsolatban izlések és pofonok...én pl vettem egyet de egyszerűen nem tudom megszokni...úgyhogy maradok billentyűzetnél -
#1586 hogyan gamepaddal? -
AmadeusHU #1585 Ezért kell gamepaddal játszani -
#1584 hát nekem meg szar bár nem hiszem hogy a ubisoft tehet róla, amúgy tányleg jó lenne csak ez a forgatás ami nem megy az egérrel... -
AmadeusHU #1583 Kösz szépen. Megtakarítottál jópár órát nekem ezzel:))) -
#1582 c:\documents and settings\all users\application data\popwwprofiles asszem ott:)
#1577 !!! -
AmadeusHU #1581 Hova teszi a gép az elmentéseket? Azt tudom hogy a game mappájában van egy popwwprofiles de ott csak egy safeprofile.dat fájl van. Hol vannak az elmentések? Újra kellet raknom a windows-t, ezt a popwwprofiles könyvtárat félre raktam közbe. És amikor visszamásoltam, és elindítottam a gamet, enyhén téptem a hajamat, hogy hova a rákba tüntek az elmentéseim. Már jó messze tartok a gameben. És semmi kedvem elölről megint elkezdeni ezt a baromi nehézre sikeredett játékot. Én már kerestem a dokumentumok mappában is hátha ott van, de persze hogy nem oda mentett. -
Pogi #1580 MOst ti mé változtatok zombivá?????
Az később lesz. -
#1579 Szerinted mivel próbáltam? -
#1578 A bőrtangás csaj utáni mentést tölsd vissza és onnantól csináld újra. Ha a teleport be van kapcsolva, átmész rajta és mentesz, akkor ilyen zombivá változol, plusz még később nem is tudsz majd továbbjutni. Akkor jó, ha NINCS aktiválva a teleport amikor odaérsz. -
#1577 ott tartok h a 2. tornyot kéne aktiválnom.. olvastam h a főteremben a kart a kúttal ellentétesn állítsam és arra induljak, nos elindultam és tettem egy jó kis kört, kb 15 perc boyongás után visszaérkeztem a főterembe:D vki help -
#1576 végre megszereztem a gammát! Muszáj elmondanom, hogy naggggggggyon királllllyyyy!!!!!!!!!! egyedül a kameraállással van továbbra is gondom.... dehát az élmény az 1000x jobb. én csak gratulálni tudok az Ubisoftnak -
Gandibá #1575 Egérrel forgasd :)