10262
-
Prince007 #1854 Mivel van egy csomó lezáratlan kérdés is( főleg a titkos befejezés videójában). -
#1853 1.000.000 százalék, hogy igen.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#1852 üzleti szempontból biztos! -
Bandy11 #1851 Tudja alaki lesz-e folytatás? -
Christian #1850 mi a lószart kell csinálni nmegvan a műásodik titkos hely, oszt utána? ha az x felé megyek, akkor utűána nemtok átjutni!! Aza zanzarah féle végigjátszás meg sz*rt sem ér, nemlehet megérteni
Help! -
#1849 Le előre kisütés :D -
Realtibi #1848 mia duplakardos lefejezés kopmbinácioja? -
#1847 nyomdd le a TAB-ot és kiírja hogy mit is kell csinálni -
TBALINT19 #1846 Mindig csak körbe-körbe megyek ugyan azokon a részeken a a múltba és a jelenbe! Merre kell menni?? Mit kell csinálni? Pls.... -
#1845 Igen, valamit nem veszel észre. Magadat pl., hogy nem tudsz fogalmazni. De Karácsony van szal no offense. -
TBALINT19 #1844 Hello. Ez elején el vissza utazgatok az idöben de mindig ugyanoda és nem mtörténik semmi. Valami nem veszek észre? pls... -
#1843 magyarul más a hatása!
a starforge lehetne akár valami tv-shopos kütyünek is a neve! -
#1842 Azé a sejtelmes és találót azt akkor az angol nyelvre mondhatnád, így lefordítva meg ugyanaz mint angolul :)
Amúgy karácsonykor inkább bejglizzetek :D -
#1841 :D -
#1840 [egyetért]
#1839 Nem szerintem a Csillagkohó nagyon sejtelmes és találó forditás volt! -
#1838 Csak erről a szóról volt szó. -
#1837 Ja, újrafordítja az egészet gyorsan, a Szent Hétvége alatt...
#1836 Nem is tudott még válaszolni. Lehet hogy tudna jobbat. -
#1835 Te tudnál jobbat?... Nem?!... Akkor ne fikázd más munkáját!
#1834 mimás? xD
olyasmi mint a Kotor-ban az,hogy starforge-t csillagkohónak fordították..tom hogy magyarul,meg minden de azért gagyi:) -
#1833 Homokrém. Ez jó :D -
#1832 amugy tényleg létezett egy ilyen bug mert már hamarabb homokrémek lettek egyesek mint ahogy azt a történet hozta volna! -
#1831 sokan mondták hogy van 1bug a gameben
egy idő után a homokrémet irányítják a játékosok.. nekem nem volt ilyen bugomvagy csak nem figyeltek angol órán, vagy aztsem tudták mi történik! mostmár értem őket, gigalol:D -
#1830 ha megcsinálod az alternatív befejezést azok is meglesznek -
Realtibi #1829 amugy a ládák amiket szétverek és zöldellenek
azok mit adnak?
-
Realtibi #1828 MEgnéztem az extra feturokat
jók teccenek
képeknél vannak hiányosságaim
meg 1 video is hiányzik
meg a kardoknál 1 a vizkard -
Keca #1827 Szerintem nagy jó a storyja, persze 1-2 dolog nekem is sántít, de ez csak apróság, szerintem cool... Kár h nincs rögtön egy következő rész.először azt hittem vmi nagy "sötét" játék lett. De aztán h visszamentünk a múltba, máris jobb volt... Túl sivár a jelen azon a szigeten. -
#1826 na jó ez ok de szerintem ez elég nagy hülyeség, nem igazán vág bele a dologba, persze ettől még jó a történet. -
#1825 Hát egy letöltött savegamel sikerült feloldani mindet ja :D -
#1824 Valakinek sikerült már mindent feloldani az Extra Features-nél? Még az összes illusztráció hiányzik, meg néhány kép a pályákról. -
#1823 Amikor felvette a maszkot, a személye kettévált egy régi herceggé és egy új homok szellemmé. Úgy volt az írásban, hogy a maszk akkor válik le róla, ha a régi herceg megsemmisül. Ezért tudta megváltoztatni a sorsát, mert a Dahaka a régi herceget megsemmisítette, de a maszknak köszönhetően megmenekült. -
#1822 Egy a lényeg a sorsod elől nem menekülhetsz, mindenesetre kiváncsi vagyok a következő részben mit tudnak kitalálni, mert gondolom hülyék lennének abbahagyni a sorozatot. -
Prince007 #1821 Igen a végén minden sántít és nagyon nehéz már követni. -
#1820 Ezt az időutazásos dolgot ne nagyon feszegessük szerintem, én eddig ahány ezzel foglalkozó filmet/játékot láttam, annyi logikátlanságot is tapasztaltam ezzel kapcsolatban. Lehetetlen baki nélkül megirni egy ilyen sztorit szvsz :) -
Realtibi #1819 A lidérces nekem is sántit
-
Realtibi #1818 Na végigvittem én is
Nekem a játék nagyon bejön
csak a kameranézetekkel volt bajom
de az mellékes
ritka az ilyen jó játék a sztorija sem semmi
tök meglepődtem azon hogy én vagyok a homokrém
amugy a végén a homokviharokat ugy a legkönyebb kikerülni hogy kaleina körül van egy kör a padlón
az on kell menni -
#1817 csak el kell előlük szaladni.
Végigvittem, jó volt az előzőtől mindenképpen, de volt benne sok idegesítő dolog. Egy vmi nekem kicsit sántít, mégpedig az, mikor nem a lidércherceget, hanem az igazit kapta el Dahaka a végén, na ha ez így történik, akkor a herceg nem jutott volna el a maszkig, tehát nem is lehetett volna ott a maszkban, bár lehet én értettem vmit félre de ez így kicsit érdekes. -
#1816 jol van megoldottam csak a trainer bekavart és amiatt nem nyílt ki a továbbvezetö ajtó! -
Realtibi #1815 Hogyan kell leölni az ucsó részben kaleinát?
mit csináljak amikor jönnek a homokviharok?