Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
nem tud senki semmit a PoP filmrõl?
/off: vki dobjon meg priviben egy FREE gif animator cucc címével...tököm kivan komolyan!thxz/
Nekem meg vannak. de már írtam #1927
amúgy már szétválogattam mert darabokba vannak, van kb 20. Csak kéne nekik vmi jó címet adni... Na mind1!

Danecay
Ezt kipróbálom!

Sadist
Általában a joystick vagy kormány szokott bezavarni. Próbáld meg úgy, hogy kihúzod.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ha az elején vagy akkor a hajón még ezek nem mûködnek

Minden olyan helyen menteni tudsz ahol a falból kiálló kutak vannak és ivás után kínálja fel

Danecay
Hi! Én csak most próbáltam ki a GAME-t és elég jónak tûnik, viszont néha bosszantó is és még csak ez elején tartok. Mennyi idõközönként ment a game, mert sokszori próbálkozásra végre lenyomtam a csajt az elején NORMAL nehézségi szinten, utána videó meg új pálya, kiléptem, és újra belépve a csak a NEW GAME volt aktív. Nem egyszer elõfordult, hogy a Prince-m a kamerával szembe futott és hiába nyomkodtam az "F" ill. "Q" billentyûket amik elviekben a kamerákat manipulálnák, nem történt semmi. Továbbá az ifjú hercegem ha nem csinálok semmit valami oknál fogva folyamatosan balra sétál mintha be lenne ragadva az "A" billentyûm, pedig nem, és ez némileg a különbözõ szakadékok átugrásánál gondot jelent mert a kívánt hely helyett mellé vag elé esik, valamint a kamerát is minthanehezebb lenne kezelni mint az elõzõ részben.

Persze ahova telepítve van?

Etz csak simán kicsomagolom a PoP mappába és kész is?

Sadist
Ha E-t nyomsz a falon futás közben, akkor pedig csavarthátraszaltót ugrik. Az még jobban néz ki, és az egyik legnagyobb sebzésû támadás.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

tigeroo
soxerencsét..😊
még gondolkozom, csak szólj én megpróbálok segíteni
tigeroo
amikor a tornádót lövelli ki, gurulj mint a állat, majd ha lecsillapodnak a viharok, vedd fel a homokgömböket..ha a csaj "belassít", akkor nyomd emg 1x az r betüt (veszi elfele az idõdet..)
Végig védekezz egyébként, Amikor megsorozott, te õt...lassulj le, gurulj mögé, sorozd..kitartás
Öregem ha nekem csak ez lenne a legnagyobb gondom akkor segítenék

Helo. A vége felé a piros ruhás nõ ellen tud valaki valami jot taktikát. Sehogy se tudom legyõzni. pls...
tigeroo
próbáld meg no intro fix-szel😊 keresek 1-et😊
hátha..reménykedjünk
Amúgy mindent kipipál zöldel

Ezt már próbáltam. Nekem már az is gyanús volt hogy a vga kari detektnél a PS 1.4 helyett csak 1.1-et vett észre

tigeroo
vedd lejjebb a grafikai beállítást..elindítod PoP , és nyomd lenyomva Ctrl(asszem, hátha sikerül)
tigeroo
MasterJay...
Válasz #2030?

IMYke2.0.0.0
#1965...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nincs Igazából nekem is ment egy darabig. Csak aztán beütött ez a gond. Raktam egy új win-t de úgy sem lett jó.

Lacc
Más játékkal nincs ilyen fagyás gond?
tigeroo
azt beszoptad..😞
én nem tudok segíteni, bocs
Helló Vagy egy kis gondom!
A játék telepítése és crack-elése után próbálnám indítanmi a játéok és már az Ubisoft logo alatt lefagy de olyan szinten, hogy csak a reset gomb segít! Mitõl lehet? Próbáltam az összes Catalyst-ot 3.8-tól 4.12-ig a saját dvd-n lévõ DX-et is felraktam de semmi!

tigeroo
ja megpróbálom
Lacc
Ha adok ftp-t fel tudnád tölteni oda?
Seth
nekem az kellene amikor a pirosruhás csajjal harcolunk...annak nem tudom mi a címe

PSN ID.: Beegabor

tigeroo
ha van msn-ed akkor átküldöm a demóból ismert godsmack - straight out of linet, és az i sand alone-t is..nekem csak ezek vannak meg
Seth
zenéket le lehet szedni már valahonnan????

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Viccesfiú, inkább ne járasd le magad.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tigeroo
itt egy új banner 😊
(na látod? lekicsínyitettem..ja hogy nem)

az off ellen: minden PoP fannak buék.
tigeroo
majd máskor megoldom painttal oki? íígérem
IMYke2.0.0.0
Az átméretezéshez nem linkelni kell tudni...!

tigeroo
lol..még csak pár napja tok linkelni (mert eddig BMP-rõl uploadoltam mindenhova😄) szal legyél elnézõ morcoshaver
Shep
igen csináltunk ilyet, bár a kezen pörgés nekem jobban tetszik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Kisebben is elhittük volna.

tigeroo
és az uccsó: ez a hátterem...jól sikerült skrínsát, mi?😊

bujjék
tigeroo
Ti ilyet csináltatok már? Fussatok a falon, és míg nem szaltózik le a földre a herceg, nyomjatok balegeret, csinál 1ilyet, és nyisszant (jól jön harcnál)
tigeroo
mutatom<#hehe>
Elképzelem azt a helyzetet mikor a Herceg Kailenaval beszél és kezében egy plüssmacival mutogat.(vagy hokiütõvel,flamingóval,fehér kézzel)<#ravasz1><#idiota>

tigeroo
nekem megvan a zösszes😊 majd belinkelem😄
Ez a legerõseb kard a táblázat szerint ugye?( minden tulajdonsága max-on van). Ezt és a hokiütõt megtaláltam most a macimat keresem<#idiota><#vigyor3>

tigeroo
mmm:

bocsi a méretért..😊
rorr
Tö jól megy teljes grafikai beállításokkal!
1024x768-as felbontáson!
2ghz-es procival 512mb ram gf4 4200 a gép!

tigeroo
nembaj, addig perzsázunk<#idiota><#idiota><#ravasz1>
Gunner
Mellesleg ezt egyszer már elmondtam és most azt várom, hogy mágikusan változzon meg a játék, tudom néha sügér vagyok 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
És akkor jön Persia Princéje és jól elõkapja a lompost, bezavarja a csajszijának és minden megvan oldva. Mellesleg én azt hiányolom a gammából, hogy nincs olyan rész amitõl kezdve stabilan két erõs kardja van és azokat nem is lehet eldobni. Itt most nem a lézerkardra meg a titkos kardokra gondolok. Hanem rendes tõrténet szerü dupla kardra, ahogy azt a képeken is láthatunk.

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

00 Blue 00
Csak, hogy tudjad!, Még ha nem is érdekel! <#smile>