Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Unatkozom<#unalmas>#unalmas><#sniffles>#sniffles>
I\'m defeated DAHAKA!
I\'m defeated DAHAKA!
I\'m defeated DAHAKA!
I\'m defeated DAHAKA!
I\'m defeated DAHAKA!
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
vagy Francia o.-ba XD
Vagy rendelj XDDDDDDDDD
Prince mint Backam XD
Vagy ki a frász fogdossa a képét a reklámbanXD
Your fate has be written! You’ll die!
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Ja és ssk3! Azt az oldalt ne mutasd meg Hamsternek mert kiköpött az övé tehát hamis ami törvénybeütközö
Your fate has be written! You’ll die!
I\'m defeated DAHAKA!
I\'m defeated DAHAKA!

I\'m defeated DAHAKA!
I\'m defeated DAHAKA!
Ja és Rollab: Tudom, hogy nem lehet továbbmenni ha Kaileena leesik(pirosruhás), de sokkal jobban járna mindenki. Hidd el!<#ravasz1>#ravasz1>
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
huh, jó kis játék ez!
Vagy menyj távol tõle és õ vissza megy Kaileena-hoz, odafutsz leadsz pár ütést és védekezel.
most a piros-fekete csajnál vagyok
a fekete legyapál rendesen 😞
trükk?
Oszlopokat elkerülve ugrálás a következõ "földdarabokra",majd a végén a létrán le.
Tényleg csak ennyi.
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Ezt Stark biztosan látta... Aki nem az nézze meg jól. Aki látta elnézését kérem😄
igen, az sozlop és mögötte is oszlop forgó késekkel
akkor nekifutok és ugrok? ennyi lenne? a falonfutás nem jött be, próbáltam már
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
nemrég kezdtem a gammát. De most elakadtam, sajnos még az eleje körül vagyok, megpróbálom felvázolni a tényállást. Láttam magyar leírás, de nem láttam a bajomra gyógyírt. Hátha majd ti!
Szóval:
egy termben vagyok, ahol van 4 oszlop a közepén. Jobbra-balra sziklák. Egy sziklára felmászva az oszlopokon ugrálva feljutok falonfutással egy erkélyre. ott van egy csóka, akit leverek. Tovább nem tudok menni: van egy oszlop, ami jobbra-balra mozog, késekkel benne, és forog is. Mögötte viszont egy tátongó lyuk, az alján piros tüskékkel. Nem bírok átjutni. Mit kell és hogyan?
Elõre is THX
(bocs ha a kard nevét rosszul írtam)