Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#mf3><#violent><#kocsog><#gun><#gunyos1>

Tanuljon a bolond!!!!!!!!!!

HD JOHNNIE
Tanulj... 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Ja, rohadtul!!!
Unatkozom<#unalmas><#sniffles>

Elég kihalt a fórum!

I\'m defeated DAHAKA!

Semmy

Mi a pálya?

I\'m defeated DAHAKA!

206 itt vagy még?

Hirtelen én is meglepõdtem amikor csak egy fejjel rohangáltam + 2 kardal!

I\'m defeated DAHAKA!

<#taps>

I\'m defeated DAHAKA!

A herceg feje!

I\'m defeated DAHAKA!

koosadam
Hogy honnan azt én sem de nagyon jó pofa a képe!!!! 😄

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Kaileena
Szerintem menj el Iránba 😄DDDDD
vagy Francia o.-ba XD
Vagy rendelj XDDDDDDDDD
Prince mint Backam XD
Vagy ki a frász fogdossa a képét a reklámbanXD

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

Stark
jaja, én má láttam a borotvásat
csak nem tudom honnan lehettt szerezni

hópihe

Kaileena
háõt ilyesztõ lehet....XDDD

koosadam
206! Az az ö feje vagy az ellenségé??!<#wilting>

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

koosadam
Ezek hogy lehetnek...?! Ez nagyon morbid!Én kirohannék a világból ha egy lebegö fej 2 karddal üldözne!
Ja és ssk3! Azt az oldalt ne mutasd meg Hamsternek mert kiköpött az övé tehát hamis ami törvénybeütközö

Zúzós

Kaileena
Nekem meg olyan volt amit nemtudtam lefényképezni a sokktól,hogy amikor látta a maszkba önmagát(maszk nékül)akkor a maszk nékülinak nem volt arca csak lyuk és a nyaka mellett oldalraforditva az arcaXD

ja

A lényege az hogy nincs a Prince-nek teste csak a két kard + a feje!

I\'m defeated DAHAKA!

De a lényeg, hogy tudom hogy mi van rajta.

De attól más még láthatja!!!

Hát ebbõl épp semmi sem látszik!!!<#awink><#nyes><#nyes>

Bocsi, hogy kicsit sötét de azért a lényeg látszik!

I\'m defeated DAHAKA!

I\'m defeated DAHAKA!

Na itt a bug-om!

I\'m defeated DAHAKA!

koosadam
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ..... Nemtom, mert ezt asszem a tizen valahanyadik oldalról szedtem a fórumon elörébbröl úgyhogy passz.Mert? Kell neked a PoP SoT? Vagy nincs meg?<#wow2>

koosadam
Nem láttad még? 1Ébként szerintem is...
Ja és Rollab: Tudom, hogy nem lehet továbbmenni ha Kaileena leesik(pirosruhás), de sokkal jobban járna mindenki. Hidd el!<#ravasz1>

Kaileena
Ez a borotvás kuvajó😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csicsa
És ez még csak az eleje!

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

megöltem 😊
huh, jó kis játék ez!
Ehhez adnak egy CD-t?

Védekezz addig amíg fel nem döfi a kardját és kiált egyet, utána sorozd meg rendesen.
Vagy menyj távol tõle és õ vissza megy Kaileena-hoz, odafutsz leadsz pár ütést és védekezel.

okés, közben már megcsináltam (egyre izgisebb a gamma)
most a piros-fekete csajnál vagyok

a fekete legyapál rendesen 😞
trükk?
csicsa
Rollab!

Oszlopokat elkerülve ugrálás a következõ "földdarabokra",majd a végén a létrán le.
Tényleg csak ennyi.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

loll<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#taps><#taps>

koosadam

Ezt Stark biztosan látta... Aki nem az nézze meg jól. Aki látta elnézését kérem😄

köszi, ezt a végigjátszást néztem már, de nem találtam erre megoldást (azt írta talán, hoyg menjek tovább, de pont a hogyan nem megy)

igen, az sozlop és mögötte is oszlop forgó késekkel
akkor nekifutok és ugrok? ennyi lenne? a falonfutás nem jött be, próbáltam már
koosadam
falonfutással nekem nem ment...

HD JOHNNIE
Erre mléxem... arra kell pedig továbbmenni, át kell ugrani a szakadékot, ha ez nem megy akkor próbáld meg a falonfutást... Ha jól emléxem igy van. Vagy nem?<#szomoru1>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

koosadam
Rollab! A dolog amit lemondtál ott az elején nem kell véletlenül a falon lévQ kis kiálló szegélyeken menni? VAGY van e az oszlopcsapda(=egy oszlop, ami jobbra-balra mozog, késekkel benne, és forog is. )mögött esetleg még 1, Ha igen, akkor kerüld el a csapdát és nekifutással ugorj át. Nekem a DVD verzió van meg és nincs nálam ezért nem tom most neked megadni a teljeskörü leírást, de ha valamelyik fórumost megkérded akkor biztosan segítenek neked. A terem ahonnan jöttél a közismert nevén KÖZPONTI TEREM. Ha esetleg érdekel a játék végigjáccása nézz utána itt!

Halihó,

nemrég kezdtem a gammát. De most elakadtam, sajnos még az eleje körül vagyok, megpróbálom felvázolni a tényállást. Láttam magyar leírás, de nem láttam a bajomra gyógyírt. Hátha majd ti!

Szóval:
egy termben vagyok, ahol van 4 oszlop a közepén. Jobbra-balra sziklák. Egy sziklára felmászva az oszlopokon ugrálva feljutok falonfutással egy erkélyre. ott van egy csóka, akit leverek. Tovább nem tudok menni: van egy oszlop, ami jobbra-balra mozog, késekkel benne, és forog is. Mögötte viszont egy tátongó lyuk, az alján piros tüskékkel. Nem bírok átjutni. Mit kell és hogyan?

Elõre is THX
koosadam
vannak még jó kardjaik: Pl.: Eagle Sword van amelyiknek kettö is van!😄
(bocs ha a kard nevét rosszul írtam)

koosadam
sorry...

Stark
koosadam:

ja
már 1x beirtam énis, csak akkor ti még nemvoltatok😄

hópihe

Stark
szerintem meg tök kiro a maszkkal

hópihe

koosadam
elmész?

<#wave><#wave><#wave>