Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rájöttem csak 1 mentésswel kelett hátrébb menni

már végigvittem vagy 3x

Kaileena
jaj,warrior within!az bug4nekem is volt és órákig szarakodtam mikor dahak kellt volna h kergessen,de nemjött!addig kell visszaloadolnod mig nem lesz rajta a maszk és újra vinni 😞

Your fate has be written! You’ll die!

koosadam
Hátöööööööööööööööööööööööööö.... Én nekem is meg szokta kérdezni ezt a safe modos baromságod. Én rányomok arra, hogy yes és megy...
Még nem játszottad végig?(ne vedd sértésnek ha mégis) Mert ha nem akkor nagyon fura. Ha arra nyomsz hogy igen akkor minden grafikai szart visszaállít a legisebbre...

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

nah még ilyen sem történt velem
most játrok annál a résznél ahol megkapom az idõ lelassitás képességét
kilépnék a játékból de az kidob na mind1.elolvasom a végigjátszást hogy hol van a 2. titkos hely. elinditom a játékot kiir nekem egy olyan üzit use safe settings én meg rányomom hogy no. elindul a játék,betölti, erre mit látok azt a herceget irányitom aki már felvette az idõ maszkját.

Csak jöttem szólni, hogy van fórumunk! Ennyi

Kaileena
csicsa tök jó az utcsó képXD

Kaileena
Stark,egyet értek😄

koosadam
Öhm csicsa! Ez a legmorbidabb dolog amit valaha láttam....

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

koosadam
Sajna, minednt megtaláltam, rányomtam, hogy hozzáad, de a következö oldalon: "A lap nem jeleníthetö meg!" Frissítésre tök süket...

Stark
szerintem Farah alapbol ronda és lapos😄

hópihe

csicsa
[/url][/img]

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Stark
most próbálom csinálni az oldalamat
van rajta 1 csomo hej megadom priviben a jelszót, csak lebutítom😄

hópihe

koosadam
Nem tudna valaki olyan intis oldalt mondani ahova nyugodtan feltehetek egy videót amit aztán ide be tudok linkelni?(9,42 M😎

koosadam
Viszont Farah nagyon jól néz ki ott fenn bár ha az lenne a kérdés kire szavazok inkább maradnék Kaileenánál...

koosadam
nem arra vonatkozot az utalás. Szerintem nem olyan képet vág mint aki kínszenvedne. Olyan az arca mint aki kifejezetten élvezi a dolgot...

csicsa
mielött meghalna

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

koosadam
öööö ezt egy kicsit bövebben lécci...

csicsa
Miért nem csak ez az utolsó nagy levegõvétele.

csicsa
[/img]

koosadam
ezen a képen ki tudja mi történik? Mintha Kaileena nem olyan arcot vágna mintha kard menne rajta keresztül... 😄DDDDDDDDD

nah szóval bug volt ahogyan mondtad. bázz újrakezdtem elõzõ sévbõl és ment 😊 és még a prince skine is a régi volt. bázz de mekkora nagy bug.

koosadam
Nah szóval itt vannak a képek amik kellenek:

koosadam
na homst azzal tucc segíteni, hogy elmodod milyen kép van az uccsó elmentésed mellett

meg akkor a 2.kép ott van az a rács azalat pedig a tégla. annak ki kéne törve lennie kéne? (töröm a magyart 😊 )

hmm és normális ahogyan kinéz a herceg ott?

koosadam
addig is itt egy ellenfél akit olyan meglepetésként ért az én frappáns kombóm, hogy nem csak a homokot kaptam meg, de a gatyáját is itt hagyta nekem. Lefordítva= bug

koosadam
mindenki ezzel a buggal rendelkezik... hogy nincs kitörve a fal mikor ki kéne legyen törve(hála dahakának---> lásd játék elejét)

legsürübb legnagyobb bug?bõvebben?

koosadam
Hááááááááát akkor sajna lehet, hogy a játék legsürübb és sajna legnagyobb bugjával találod magad szemben(alulról 1. kép). Most Kaileena szavaival élve:" Próbáld meg egy mentéssel elörébbröl visszatölteni!" Ha ez sem jó légy kreatív és vállald fel hátha csak a kép csal és ott ki van törve a fal. Vagyis lefordítva: próbáld felhúzni magad hátha megy. Ez az összes tippem. Esteleg kérdezz rá valakinél akinél volt ilyen, hogy hogyan csinálta meg......

onnan jöttem 😊 de télleg az az eleje. ha ott mindenkit szétcsapok minek mennyek vissza? ez még a gém eleje. 2x mentem át azon a teleportkapun v min és utn jutottam ide. újabb ötlet?

koosadam
Életed legnagyobb élménye lesz ezt garantálom! Miután végigvitted üdvözlünk a fanatikus játékosok között!

jah jah. tecceni fog.

koosadam
Ha minden igaz akkor azt kell tenned, hogy alulról a 3. képnél kell járnod a helyes úthoz. Azon az ágon pörögsz majd elmész a kis résen balra. Ott átugrasz. Lesz egy kis kiemelkedö ködarab arra fölmész és elöre felfutsz a falra majd mielött át akarna fordulni ugorj! majd megint ugorj és üss mert van fenn két ör... SOK SIKERT! 😊

vmi portálon átmentem és utána lementem egy helyra. akkor ott végig kell szórakozni majd oad jutok le 1 kép. van parti õket leverem majd a 2. képen ott végigmegyek és ott kötök ki ahonnan jöttem. alatta meg van egy hely ahol tovább lehet jutni de hogy hogy kell odamenni az passz. elmondanád?

felteszem a gamet , remélem hosszú szórakozást ( és nem bosszankodást) fog nyujtani

Kaileena
anyád ez oylan káromkodás féle szépenXD
9csém,anyád,ez enmsemmi!😄
Nos,a lényeg,hogy ezzel én is szenvedtem,mentél föl?betudz menni?le?na?

nah akkor? (ezt amit írtál nem teljesen értem. miaz anyád? v nem nekem szól?)

Kaileena
jaj,tudom!!!!anyád!!!ezzel én si szenvedtem!nem jut eszembeX_X

nem ír senki 😞

nah ha most megy akkor az atw val van a gond. amugy ne vok láma júzer ezeket vágom de thx a help. tehát mit kell csinálni a továbbjutás érdekében mert itt elakadtam!

csicsa
4240

koosadam
El kell ismerni önmagamhoz képest nagyon nagy voltam!😄
Amúgy csicsa! Senki nem állította, hogy bugos a játékod😊

koosadam

Ez most próba ha nem megy....

koosadam
nah tán most...

csicsa
KIKÉREM MAGAMNAK,HOGY BUGOK!(Csak szétporlad a Gólem.) Az én jázékomban nincs egy bugos hely se.

koosadam
Na CSICS amikor a multkor leszedtem magyar volt, de egy kis kutyának hála a dugóbol kijött a gép és most csak angolt találtam. Tehát így már nehezebb.
A Paintbe is próbálokztam de úgy mentettem el ahogy kérte de ha megnéztem ugyanúgy BMP fájl maradt... rejtély

koosadam
most akkor nagyítsd ki( rákatt). Majd ha nagy akkor jobb klikk tulajdonságok és ott Ctr+C az URL címet. Ezután vissza ide és ahova tucc írni azalatt van olyan hogy kép. Arra rákatt majd kitöröl http://(ez fontos!) és utána Ctr+V és kész is😊

na fenn van a galériámba. akkor mit kell csinálni?

koosadam
kösz csicsa megpróbálom😊