10262
-
#5500 --Sand Wraith-- -
#5499 Én is csibáltam szuper homokkal, de pont ezt mondom: Hardon szinte meg sem sebzi azt a szörnyet. A simával sokkal többet sebeztem rajta -
#5498 Godsmack: I Stand Alone -
vesper #5497 sziasztok lenne egy kérdésem
van egy pop:ww videom ami alattegy barom jó rock szám megy ez a dal a játék allatt
is megy de nem szöveg nélkül
kiváncsi lennékk az előadóra és a szám csímére ha valaki tudná akkor azt meg köszönném
elöre is kösz D. -
Moonsahdow #5496 Ó és broafka, a madárnál már sand wraight vagy úgyhogy a homok miatt nem nagyon kell hogy a fejed fájjon. -
Moonsahdow #5495 vagy "kapjuk el a herceget" partit tolni.
De mondjuk az sw játékokban is elég hülyén néz ki a rohamosztagos jedi... -
Moonsahdow #5494 valaki tolja farrahhal -
Moonsahdow #5493 Ja pl cooperatívban újra a sot sztoriját...
Pl benne lehetne a mágusfaszi a multiban -
#5492 jah, ilyen WOW féleség mi? hogy vannak választható karakterek, és akkor fejlődni kéne, menni mondjuk babylonban és környékén, aztán ilyen homokszörnyek amikből lehet xp-t nyerni, duel, új teknikák és homokvarázslatok tanulása!
tényleg nem lenne ez rosz :) -
Dzsiti999 #5491 Ja, és ez a szmájli úgy néz ki, mint a Dark Prince: -
Dzsiti999 #5490 Ja igen, a tulajdonságok számítanak. De szerintem jó lenne, ha lenne multi. Szerintem ha lenne, akkor a PoP-ot vennég meg a legtöbben Kéne bele egy Coop mód, egy VS mód (olyan Splinter Cell 3 féle... Plusz adnánk bele egy kis Speed Kill Systemet is), ahol homokszörnyek lennének a Perzsák ellen. Meg kéne bele egy Duel mód, ahol 2 karakter harcol egymás ellen. Ja, és interneten is lehesen jáccani Több nem jut egyenlőre az eszembe........ -
#5489 ezek hülyeségek, vegyük pl a Star Wars multijait ott is lehet lenni stormtrooperrel meg jedivel is, és ha mind2 kezébe fénykardot adunk akkor ugyanolyan erősek!
nem a kinézet számít, hanem hogy milyen tulajdonságokat adnak a karakternek, pl lehet hogy az öreg ember ugyanúgy harcol mint a herceg
hülyén nézne ki de így meglehetne oldani a multit
bár szerintem hülyeség lenne a multi!
mindenki a másikra ugrál? meg ilyenek?
áhh -
#5488 én azt javaslom hogy használd a szuper erőt (jobb egér+r) én úgy csináltam hogy megvártam míg közeljön és akkor CSAK EGYET használtam, ha hármat használok egyszerre az lassú és fenn áll a veszéje hogy lecsap és akkor oda egy csomó homok!
ha meg elkezd repülni akkor szimplán gurulj el előle azt kész -
Dzsiti999 #5487 Írj te... Mondjuk szerintem úgyse válaszolnak rá, mert szerintem sok ilyen levelet kapnak... -
#5486 na ki ír levvelet a ubisoftnak? -
#5485 ugyan dehogy. -
Moonsahdow #5484 Ugyan nem lenne nagyon egyenlőtlen a dahaka vs old manus...
De mondjuk a pirate(amik a hajón jönnek) vs herceg is icipicit egyenlőtlen nemgondolod??? -
Moonsahdow #5483 Ugyan minek lelógaszkodni gurulj egyet azt kész.
a másik nagy igazság... -
#5482 Néha amikor felrepül és lerohan menj a "kőlap" szélére és kapaszkodj le. Akkor nem tud elkapni vagy megütni.
Más: Időlassítással üsd. Ne olyan szupergyorsasággal, hanem sima lassítással.
Én nem tudom, de nekem elsőre ment minden fokozaton..Annyira nem nehéz, mint mondjuk Kaileena elleni csatában -
#5481 Sziasztok!
Egy kis segitseg kellene, a Second chance sacred caves PAST reszben van egy szarnyas dog hogyan lehet azt kinyirni, nekem nem igazan sikerul, fel eletenel repulni kezd es ujra toltodik az elete, mi a megoldas? Segitseget elore is koszi! -
Dzsiti999 #5480 Küldjetek levelet az Ubisoftnak, hogy csináljanak egy Prince of Multi-t... -
#5479 Csak hiszed -
#5478 Egy 1v1-es csatáról már én is régóta gondolkozok... A homok értelmetllen lenne benne, mert, ha úgy működne, mint Kaileenánál vagyis ha ő lelassítsa az időt, akkor én is és, akkor az enyém érvényesül. Tehát ennek túl sok értelme nem lenne. Viszont a Kard-kard elleni küzdelem jó lenne! LEVERNÉK MINDENKIT!! -
#5477 na meg persze nem csak a herceggel lehetne nyomulni.minden jelentéktelen karakterrel szóval dahakával old manussal nem.
csöppet egyenlőtlen küzdelem lenne -
#5476 a visszaforgatással gondok lennének.
de a lassítást meglehetne úgy csinálni mint a végső kaileena elleni küzdelemben.
De lehet hogy ez csak 1-1 ellen működne.
Ha máshogy nem de a lassítást a gyorsítást és a visszatkerést azt kihagyni.
A robbantást meg benne hagyni. -
#5475 sztem csak az idő miatt nincsen, az erőket nem lehetne nagyon használni, pl az időlassítást hogy csinálod? :-/ -
Keca #5474 ha nagyon lesz időm majd megcsinálom szépre a számokat... és felrakom vhova.
A SOT-ban is darabokbvan lehet kikódolni a zenéket. Kell hozzá progi, és azzal frankón össze lehet őket illeszteni. Már a WWben is csináltam vagy 20 számot így. Majd felrakom vhova -
#5473 kár hogy a prince of persiának nincs multiplayer módja.
Elég érdekes lenne.
Nem? -
Dzsiti999 #5472 Hát ja... Így járnak a rockzenék (vagy metálok, vagy mik) :D
-
#5471 hát egyik se jó sajnos, sem amit kibontott sem ami a dahakateamen van, úgy értem, végülis ha zenéket akarod hallgatni akkor a dahakateames a jó, de az is elég élvezhetetlen mert darabokra van bontva, de sajnos nem lehet sehol se megszerezni a zenéket olyan szépen mint a SoT-ban van -
Dzsiti999 #5470 A DT-n? Vagy a kibontott fájlok között? Én csak a Time Only Knows-t találtam meg a SoT-ban... A WW-ben is párat... Úgy össze vissza vannak -
#5469 miért nem zárja le a zenéket?
olyan mintha nem lenne vége a számnak... -
#5468 lehet hogy megvannak? :) -
#5467 hol vannak a zenék? :-/ -
#5466 jah
azt nem is szoktam nagyon nézegetni
de azon a sandwraith-os dolgon kicsit... hát hogy is mondjam... kiakadtam? -
Dzsiti999 #5465 Csinál egy külön !Audio mappát a Sound mappában.... -
Dzsiti999 #5464 Hát ja... A Zanzarah-on csak 1-2szer voltam fent, csak amit látam, az nagyon el volt írva... Gondolom emlékszel rá ;) -
#5463 egyébként hova menti a zenéket amiket kiszedett a játékból? -
#5462 de jó az oldal egyébként, gratula hozzá
igényes, jópofa
engem kicsit az az idétlen fénykrdos lovestorys dolog irritált kicsit :-/ -
Moonsahdow #5461 Köszi a linket megnézem