20
  • M@TriX
    Megjött az első videó....

lehet mászkálni ide
  • bodesz
    na ez jó lessz várom már
  • N.E.O.!!!
    Az egyik(7.) képen a csávó elég érdekesen tartja a fegyvert a kezében, na de ezt csak úgy kritizálásképpen írtam.(tom hogy csak 2005(?)-ben jelenik meg)

Amúgy tényleg nagyon szépek a képek, bár a karakteren lehetne még mit finomítani. Az árnyékok is szépek, de remélem nem olyan lessz, mint a max payne 2-ben, hogy ha megölök egy embert eltűnik az árnyéka, esetleg az ember maga.
  • Tetsuo
    Ez a legtöbb Hyper-Mega-Giga 'korszakalkotó' játékra igaz és ez felháborító! TurboPascalban v Basicben 2 nap alatt még én is jobb A.I-t írok (pedig én naon béna vok)!
    Aki megvesz egy mai játékot (legálisan), az bedőlt a parasztvakításnak.
  • Runo
    "Az A.I. (Mesterséges Intelligencia) képes lesz riadóztatni, csapatokban támadni. Az ígéretek szerint képesek lesznek szisztematikusan keresni minket, mondjuk ha hallják merre mozgolódunk, honnan lőttünk (Pl. ezt már a Far Cry-ban is tapasztalhatjuk)."

Hát én a Far Cry-ban semmiféle AI-t nem vettem észre, az ellenfelek mindíg ugyanott vannak, ugyanúgy futnak felém, ugyanarra szompojogtak....és ugyanúgy lőnek le 30km-ről, mint eddíg.
    Nagyon tetszett pl. amikor a "nagy hajóhoz" mentem, és a partról egy bokorban hasalva- távcsővel néztem , hogy hol van ellenség, mindegyik engem nézett :DDD
  • Tetsuo
    A (szinte) teljes mértékben programozható videokariknak most már illene valami komoly grafikát kihozni egy új játékból, a fent látott képek ma a minimumot jelentik, persze ez a játékfejlesztőkön múlik és az is hogylegyen sztori(pl Mafia), a.i. (ezt utóljára Kate Archer ügynöknő ellenfeleinél láttam) stb..
    Jó lenne ha a kiadók nem ostorral (Ferrari-ajándék megvonással) fenyegetnék a programozókat ha x dátumra nincs kész a cucc.
    Szal remélem ennél a játéknál ez nem így lesz..
  • Darth Sith
    elég szép egy gém. remélem jó is lesz. :)
  • janos666 #12
    Nemtudom miért fake? Néztél már HL2, stalker képeket, akkor azok mik? Photoshop mesterművek és a rajzulásuk emésztett fel x milliót és y évet? Nem tűnik ez olyan nagy grafikának, de ijlyen játékba nem is kell mindenféle csillogás meg faszomság!!!(szerintem)
  • Rincewind
    Miért lenne fake? Ha tüzetesen megnézitek, akkor voltaképpen az összes ház elég low-poly, a jó textúra miatt tűnik olyan élethűnek. Na de egy szép textúra nem újdonság, csak itt nagy hozzáértéssel használják. Mégcsak nem is tűnik túl nagy felbontásúnak...
  • M@TriX
    amúgy meg elég korai képek, lehet még nincsenek tömörítve, optimalizálva...
  • M@TriX
    mivel 2005-ben fog megjelenni, addigra simán lesz szinte midnenhol 128MB-os vidkártya (ha nem több)
  • Cat #8
    egyszerüen túl szép
  • M@TriX
    sztem nem fake... meg miért lenne az. Lehetne, mert meg lehet csinálni, de sztem nem elképzelhetetlen a textúra minősége...
  • M@TriX
    én is úgy vettem észre, mondjuk ha tényleg olyan összetett lesz, városok, meg erdők meg minden, akkor ez a legjobb megoldás, de szerintem így is szép...
  • Geeryy
    valaki nagyon jó photoshop-ban nezd meg a haz falat... fake szerintem
  • grebber
    Kegyetlen szépek a képek!!!
    Remélem a teljes game is ilyen szép lesz.
  • Flashy
    mintha keves poligon mellett csak szepek lennenek a texturak, nem?
  • M@TriX
    amit ígérnek az jól hangzik, a képek is ígéretesek, szóval majd meglátjuk....
  • rp
    a képek komolyak