124
Másold ide a termék összetevőit
-
#44 E435,E567,E132,E569,E129,E387,E956.... -
magnum #43 ÁZ -
#42 hm..
általában amit eszel az mocsok!de hát répán meg nem lehet élni.. -
Prank #41 csúnya vagy:P -
#40 tom hogy csak poén de akkorse :P -
Prank #39 jééézusom..
nem lehetsz ilyen savanyú ember...
reméltem elég ha smilekat rakok a végére, hogy mindenki tudja csak poén...
arrrgh -
#38 javíts ki ha tévedek de a kalória nem összetevő.... -
Prank #37 még egyszerűbb:
semmi más nincs benne, csak 2 db kalória
mi az? -
#36 még egy egszerű:
víz, cukor, narancslé 5%, széndioxid, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, aromák, tartósítószer: nátrium-benzonát, antioxidáns: aszkorbinsav, színezékek: béta-karotin és kinolinsárga (az milyen anyag? :) ), stabilizátor: guargumi(lecserélték a gumiarábikumot...) -
#35 nátrium-hidrokarbonát... mi volt benne? -
#34 nekem semmi bajom az E-vel, főleg a 95 előtt gyártott E500 szimpatikus -
#33 ja - egy azért, hogy ha leveszed a hűtőpultrol ne romoljon meg azonnal, és 2 azért, hogy a csokimáz ne potyogjon le róla azonnal kakaópor alakban :) -
#32 még egy szar rudiban is 3 E van... -
#31 rudi? -
#30 csirkepörköltös túróstészta - ilyen műanyagtálban-dobd-be-a-mikróba cucc, és meglepően normális az íze :) -
#29 sima túró -
magnum #28 Na egy könnyű:
félzsíros tehéntúró, cukor, hidrogénezett növényi zsír, vaj, kakaópor, állományjavító: módosított kukoricakeményítő, emulgeálószerek: E322, E475, természetazonos aromák, tartósítószer: E202 -
#27 ez ilyen készkaja, nem? -
#26 ez vmi zacskóstészta? -
#25 víz, csirkecomb filé (28,8%), félzsíros tehéntúró (16,2%), metélt tészta, étolaj, vöröshagyma, só, pirospaprika kocka, paradicsom püré, fűszerpaprika őrlemény, módosított burgonyakeményítő: E1442, feketebors. -
#24 jó kérdés
biztos kihívást jelent, hogy legyőzzék magukban a szója által keltett agressziót
:DD -
#23 lófullánk? :) -
#22 gondolom a csípős részéből :) -
#21 én a csípős lókolbászt szeretem, de nincs ráírva, hogy a ló melyik részéből van :) -
#20 akkor miért eszik a krisnások? túl nyugodtak? -
#19 Én most ettem kaisers baromfikolbászt.
Kollégám szerint sertéshúsból készül. -
#18 de durva, ilyet karok inni én is mindjárt -
#17 a szójáról ugye tudjátok, hogy nagyon magas az ösztrogénszintre (női nemi hormon) ami nem éppen kedvező hatással van a spermiumokra?
+ a hímeket a túl magas ösztrogénszint agresszívvá teszi? -
#16 Kakaó, kakaópor
Tisztított, hántolt és pörkölt kakaóbabból nyert por alakú termék. A termék legfeljebb 9% vizet és legalább 20% kakaóvajat (szárazanyagra számítva) kell tartalmazzon.
más nincs is benne :) -
#15 a porállag bejött akkor :) csak kv és nem leves :)) (nemhiszem, hogy az ízesítésen kívül sok különbség lenne...) -
#14 Meg vagy 100 féle E-s anyag! :D -
#13 Nescafe 3in1 :) -
#12 -
#11 és természetesen mindenki kedvence a nitrites pácsó :)
Freak: valami levespor? -
#10 Ez nem Freaknek ment csak hogy miből van amit eszek :) -
#9 persze, de az iszonyat finom! régi szép vidéki idők..... :/ -
#8 szója fasírt b+ -
#7 na ez mi?
..., kazein, savanyúságot szabályozó (E340ii, E331iii, E452ii, E524) étkezési só, csomósodást gátló (E554), emulgeálószer (E471), színezék (riboflavin, béta-karotin) -
#6 az bizony :) és ittál már frissen fejt nem feldolgozott tejet? az a brutális :o) -
#5 micsoda zsírbánya az a tej! :)